967
Call of Duty versus BF (dühöngő)
-
McCartman #487
xx -
KaBuTo666 #486 -
McCartman #485
-
KaBuTo666 #484 -
McCartman #483 ezdegyenge. -
KaBuTo666 #482 pontmintte. -
McCartman #481 deszar. -
KaBuTo666 #480 legyen harag legyen smaragd. -
McCartman #479 ami marad legyen harag. -
KaBuTo666 #478 Már nem. fail. -
#477 Na jó, ezt mondjuk magam sem tudtam eldönteni, mikor jó :)))) -
Gyuszopapa #476 Ha nem lesz meg az egyensúly akkor baszhatják az egészet. -
Gyuszopapa #475 Most képzeld majd el ha véletlenül túl overpoweredek lesznek a repülők,hogy fognak majd köpködni ha folyamatosan lebombázzák őket.
Ha meg túl könnyen lelőhetőek lesznek akkor megint fos lesz az egész mert lényegében egy repülőnek mégha kicsit is de owerpowerednek kell lennie. -
#474 Szerinted tudják milyen játékmenetre ,stílusra számítsanak egy CQ-map-en ?
NEM !
A fizumat felrakom, hogy ezek az agyilag zoknik, akik abban élvezkednek, hogy mindig mindenhol beböfögnek valami "fos a cod" szerű dolgot, vígan jönnek majd a CQ-ra, mert repülő van, apám, hú de fasza, aztán egy hét múlva sértődötten menekülnek majd, hogy mekkora egy unalmas szar játék ez :)))) -
McCartman #473 várj , nem? -
KaBuTo666 #472 Én a kocsmába. Meghívsz egy körre? -
McCartman #471 valaki ebbe menekül , te a szittyóba , igaz? -
#470 Vajon miért lehet ez? :P -
#469 Ez így van. -
#468 Ez nekem most jobb egyelőre.
Amúgy szar hogy ilyen pici sg-n a forumban a kép...máshol mindenhol nagyobbat enged a rendszer....
És az előbbi szinesen nem voltak olvashatoak a betük pirossan, és marad a fekete-fehér.
Olyan mintha nem lenne kerete a logonak. :) -
#467 Jah...:P -
Gyuszopapa #466 Mellesleg egyben nagy igaza van Lac coo-nak.
Nagyon sok az idén lett BF rajongó,akiknek fogalma sincs arról hogy mégis mi ez a BF.Csak szajkozzák hogy hűde fasza meg satöbbi meg hogy mekkora bf-es vagyok.
Nem ismerik a játéksorozat eredetét meg a fejlődését jó illetve rossz irányba.Nem is tudnak arról sem hogy mennyi módot(melyel kieggyensúlyozták az alapjáték hibáit plusz tartalmat adtak hozzá és sokszínűvé tették)és lehetőséget kaptak a játékosok hogy izlésüknek megfelelően tudjanak játszani. -
#465 régi jobb volt :D -
KaBuTo666 #464 Új logó? -
#463 Volt értelme megnyitnom. -
McCartman #462 az egyetlen aki szarozni jár ide te vagy öreg. ne legyél már saját magad paródiája tovább. -
#461 Mivan ???? LOL
Na jó, hagyjuk, megmondtam a véleményem, hogy egy utolsó troll aki idejár cod-ot szarozni, leléptem ! -
McCartman #460 biztos csődbe megy a cég mert megjelenés ELŐTT többen rendelték ELŐ konzolra.
látom már a végét járod nagyon. -
#459 "...hisz a szar, bugos hitreg kóddal megáldott Battlefield mégis meg tudja szorongatni.:D...."
A bevétel nagy részét hozó konzol előrendeléseknél csúnyán vesztésre áll a BF3, hiába a nagy lejárató kampány :)
Én személy szerint kimaradok ebből a trollkodásból, de ez rohadt nagy égés , én mindkettő játékot kiváncsian várom, de mivel Dice játszotta az agyát, amiatt nagy pofára esés :)))) -
McCartman #458 nem kell elhinni. -
#457 Persze, persze..... -
McCartman #456 itt csak te vergődsz kínodban , mi max nevetünk az egészen.
nem veled , rajtad. -
#455 Jah...csak én kaptam extra szar verziót BF2-ből meg BC2-ből, direkt nekem készített kritikán aluli netkóddal ! :DDD
LOL
Nekem durcizhattok, MW sorozat profi módon hozza azt, amit kell neki, Dice meg mai napig csak próbálkozik ....
De ez nem ide tartozik.....
MW sorozat igen is jó, és aki idejár nagy mellénnyel, főleg az idén lett bf rajongók, azok ..... -
#454 Megmondom őszintén, én azért bátorkodtam beállni a sok casual közé ,mert már rohadtul idegesített a sok ökörség amit összehordanak...
-
McCartman #453 na most akkor melyik döntsd már el. -
KaBuTo666 #452 Impotensek vagytok és így élitek ki magatokat. -
#451 Szokasos Laccoo fele agyhalal.
Mar mindenki hulye korulotted, csak te vagy helikopter. -
McCartman #450 látszik , mennyire végeztél.:)
nincs súlya a szavaidnak öreg. -
McCartman #449 mondom , folytatsd csak. -
#448 Én nem vergődök, felőlem az összes láma BF3-as jöhet MW-t szarozni ! :))))
Marha régóta játszogatok számítógépen, ennyi ökör még soha nem gyűlt össze mint most BF3-ban és senki nem hozott még össze ekkora össznépi noobságot mint ti ezzel a COD-ozással!!!!