CoD vs BF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon sok az idén lett BF rajongó,akiknek fogalma sincs arról hogy mégis mi ez a BF.Csak szajkozzák hogy hûde fasza meg satöbbi meg hogy mekkora bf-es vagyok.
Nem ismerik a játéksorozat eredetét meg a fejlõdését jó illetve rossz irányba.Nem is tudnak arról sem hogy mennyi módot(melyel kieggyensúlyozták az alapjáték hibáit plusz tartalmat adtak hozzá és sokszínûvé tették)és lehetõséget kaptak a játékosok hogy izlésüknek megfelelõen tudjanak játszani.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na jó, hagyjuk, megmondtam a véleményem, hogy egy utolsó troll aki idejár cod-ot szarozni, leléptem !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
látom már a végét járod nagyon.
A bevétel nagy részét hozó konzol elõrendeléseknél csúnyán vesztésre áll a BF3, hiába a nagy lejárató kampány 😊
Én személy szerint kimaradok ebbõl a trollkodásból, de ez rohadt nagy égés , én mindkettõ játékot kiváncsian várom, de mivel Dice játszotta az agyát, amiatt nagy pofára esés 😊)))
nem veled , rajtad.
LOL
Nekem durcizhattok, MW sorozat profi módon hozza azt, amit kell neki, Dice meg mai napig csak próbálkozik ....
De ez nem ide tartozik.....
MW sorozat igen is jó, és aki idejár nagy mellénnyel, fõleg az idén lett bf rajongók, azok .....
Mar mindenki hulye korulotted, csak te vagy helikopter.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
nincs súlya a szavaidnak öreg.
Marha régóta játszogatok számítógépen, ennyi ökör még soha nem gyûlt össze mint most BF3-ban és senki nem hozott még össze ekkora össznépi noobságot mint ti ezzel a COD-ozással!!!!
@KaBuTo666: mondja ezt az , aki kényszert érez értelmetlen vitákhoz hülyeségeket hozzáfûzni. Hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Ccak most kicsit visszanyalt a fagyi, hogy mit miét fikáztok idióta módon !!!
Végeztem .
szomorú , hogy ennyi idõsen még itt tartasz.
ugye még véletlenül sem ismersz magadra meg a fajtádra ...?! 😄DD
Ne etessük már egymást!
ezeket sosem igerték.
Grafikára meg nem pisilem le semmimet, mint sokan, az kevés ahhoz jó játék legyen .
Legfeljebb felbosszantani, hogy 2 éven belül a sárba alázza a DICE fantáziálatlan grafikai tuningolását ! 😊
Ami azért elég gáz, tekintve hogy muliról beszélünk ....
a bf mindent tud amit a cod (bohóc kispályás puttyogtatás, amit a cod egyébként is a CS-bõl lopott és konzolosított hogy tömegek imádják), és mellé még 5x annyit.
ez nem két stílus hanem egy változatos termék, és egy selejt.
Arab money
BF3: two more steps till helicopter'
<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Parasite Eve 2, best game EVER!
nem szaroztam a játékot csak egy nyamvadt képet linkeltem amit ha a segged nem a fejed helyén hordanád a helyén is tudtál volna kezelni.
@lac coo: ezt benézted mert battlefieldes pont nem vagyok , nem játszottam a második résszel , a bc2t pedig 3 hét után eladtam olyan gatyinak találtam.
amúgy félõ , ja , hogy nagyon árkád irányba veszik az irányt a harmadik résszel (~BC2) , átcsalogatva ezzel az újdonsült cod tábort.