CoD vs BF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mellesleg egyben nagy igaza van Lac coo-nak.
Nagyon sok az idén lett BF rajongó,akiknek fogalma sincs arról hogy mégis mi ez a BF.Csak szajkozzák hogy hûde fasza meg satöbbi meg hogy mekkora bf-es vagyok.
Nem ismerik a játéksorozat eredetét meg a fejlõdését jó illetve rossz irányba.Nem is tudnak arról sem hogy mennyi módot(melyel kieggyensúlyozták az alapjáték hibáit plusz tartalmat adtak hozzá és sokszínûvé tették)és lehetõséget kaptak a játékosok hogy izlésüknek megfelelõen tudjanak játszani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szabii98
régi jobb volt 😄

I met God. She's black

Új logó?
DarkSector
Volt értelme megnyitnom. <#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az egyetlen aki szarozni jár ide te vagy öreg. ne legyél már saját magad paródiája tovább.<#nevetes1>
lac coo
Mivan ???? LOL

Na jó, hagyjuk, megmondtam a véleményem, hogy egy utolsó troll aki idejár cod-ot szarozni, leléptem !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

biztos csõdbe megy a cég mert megjelenés ELÕTT többen rendelték ELÕ konzolra. <#nevetes1>

látom már a végét járod nagyon.
lac coo
"...hisz a szar, bugos hitreg kóddal megáldott Battlefield mégis meg tudja szorongatni.😄...."

A bevétel nagy részét hozó konzol elõrendeléseknél csúnyán vesztésre áll a BF3, hiába a nagy lejárató kampány 😊
Én személy szerint kimaradok ebbõl a trollkodásból, de ez rohadt nagy égés , én mindkettõ játékot kiváncsian várom, de mivel Dice játszotta az agyát, amiatt nagy pofára esés 😊)))

nem kell elhinni.<#nevetes1>
lac coo
Persze, persze.....

itt csak te vergõdsz kínodban , mi max nevetünk az egészen.
nem veled , rajtad.
lac coo
Jah...csak én kaptam extra szar verziót BF2-bõl meg BC2-bõl, direkt nekem készített kritikán aluli netkóddal ! 😄DD

LOL

Nekem durcizhattok, MW sorozat profi módon hozza azt, amit kell neki, Dice meg mai napig csak próbálkozik ....

De ez nem ide tartozik.....

MW sorozat igen is jó, és aki idejár nagy mellénnyel, fõleg az idén lett bf rajongók, azok .....

lac coo
Megmondom õszintén, én azért bátorkodtam beállni a sok casual közé ,mert már rohadtul idegesített a sok ökörség amit összehordanak...

na most akkor melyik döntsd már el.<#nevetes1>
Impotensek vagytok és így élitek ki magatokat.
Smithwarden
Szokasos Laccoo fele agyhalal.
Mar mindenki hulye korulotted, csak te vagy helikopter.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

látszik , mennyire végeztél.😊
nincs súlya a szavaidnak öreg.
mondom , folytatsd csak.
lac coo
Én nem vergõdök, felõlem az összes láma BF3-as jöhet MW-t szarozni ! 😊)))

Marha régóta játszogatok számítógépen, ennyi ökör még soha nem gyûlt össze mint most BF3-ban és senki nem hozott még össze ekkora össznépi noobságot mint ti ezzel a COD-ozással!!!!

vergõdj csak tovább , ha jól esik. mindig van lejjebb , nagyszerûen prezentálod.

@KaBuTo666: mondja ezt az , aki kényszert érez értelmetlen vitákhoz hülyeségeket hozzáfûzni. Hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
lac coo
Olvassa a halál, csak felhúzom magad a fajtádon ! 😊
Ccak most kicsit visszanyalt a fagyi, hogy mit miét fikáztok idióta módon !!!

Végeztem .

Nektek nincs valós életetek, csak internet.
javaslom olvasd át még egyszer a hozzászólásokat. milyen fajtádra?
szomorú , hogy ennyi idõsen még itt tartasz.
lac coo
LOL

ugye még véletlenül sem ismersz magadra meg a fajtádra ...?! 😄DD

Ne etessük már egymást!

ez így igaz , ezért nincs értelme annak amit csinálsz.
lac coo
".....egy még meg sem jelent játékot lefikázni azért nettó baromság azt jobb ha tudod....."

nem. és ez mennyiben van befolyással a viselkedésedre?
lac coo
MW3 megjelent már ....? <#taps>

egy még meg sem jelent játékot lefikázni azért nettó baromság azt jobb ha tudod. milyen fekete levesek? hogy nem lesz commander? hogy nem tér vissza a bf2es squadrendszer?
ezeket sosem igerték.
lac coo
Pontosabban: COD single részét szeretem, hihetetlen fantáziadús..

lac coo
COD-ot szeretem, BF3 meg egy jó közepes, viszont csúnyán mást mondtak eddig róla, ahhoz képest sorban jönnek a fekete levesek ... 😊

Grafikára meg nem pisilem le semmimet, mint sokan, az kevés ahhoz jó játék legyen .

sem
most akkor te a meg jelent Battlefieldet rühelled vagy a codot szereted?😄
az majd kiderül megjelenés után. ;-)
lac coo
Soha nem tudja megszorongatni !!!!

Legfeljebb felbosszantani, hogy 2 éven belül a sárba alázza a DICE fantáziálatlan grafikai tuningolását ! 😊

cod hozza amit vállal , akkor viszont gáz , mert ezek szerint a mérce túl alacsony , hisz a szar, bugos hitreg kóddal megáldott Battlefield mégis meg tudja szorongatni.😄
lac coo
COD 100% -osan hozza amit vállalt, ezzel szemben DICE még életében nem tudott egy használható hitreget és netkodot összehozni !!!!
Ami azért elég gáz, tekintve hogy muliról beszélünk ....

FSpofon
nincs itt két stílus
a bf mindent tud amit a cod (bohóc kispályás puttyogtatás, amit a cod egyébként is a CS-bõl lopott és konzolosított hogy tömegek imádják), és mellé még 5x annyit.
ez nem két stílus hanem egy változatos termék, és egy selejt.

Arab money

Skynet
A multiban pont az MW3 nyer.....persze ja...😄
'MW3: two more kills for a helicopter
BF3: two more steps till helicopter'
<#idiota><#nevetes1>
na mégegyszer.

A Battlefield 3 a Modern Warfare 3 ellen <#nevetes1><#nevetes1>
Bogdogege
Mert te elhitted ,te kis naiv csak a név más semmi <#lama>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Pedig bánhatod <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fpocok
A bad company hivatalos neve. Battlefield: Bad Company2. De ha téged megnyugtat, akkor mondogasd, amit eddig mondtál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

a gyerek kettõnk közül te vagy , csak a személyeskedés megy mint az oviban.
nem szaroztam a játékot csak egy nyamvadt képet linkeltem amit ha a segged nem a fejed helyén hordanád a helyén is tudtál volna kezelni.

@lac coo: ezt benézted mert battlefieldes pont nem vagyok , nem játszottam a második résszel , a bc2t pedig 3 hét után eladtam olyan gatyinak találtam.
amúgy félõ , ja , hogy nagyon árkád irányba veszik az irányt a harmadik résszel (~BC2) , átcsalogatva ezzel az újdonsült cod tábort.
A CoD széria az UO óta hanyatlik szép lassan és néha gyorsan.
szabii98
A kettõ nekem túl régi. 😄

I met God. She's black

Bogdogege
Az csak kamu ,hogy átverjék a sok kis lámát .