CoD vs BF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Meg is látszik, okosabbak mint a BF3 többség !

Egyébként olvastam, asszem azt is épp épén mertem megemlíteni, hogy ez már vicc kategória nem pedig jet! 😄DD
BF-esek nem fikázták, csak magyarázták miért van ez 😊))

De a mondandómnak nem is a lényege ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fpocok
Ha olvastad volna, tudhatnád, hogy bizony a BF3 topikban is ment a fika a BFesek részérõl, hogy milyen lassan repül a jet.
Nem mellesleg az Arma-sok átlagéletkora bõven a cod és bf fölött van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lac coo
Jah, még valami ..

Ha mondjuk egy ARMA rajongó lenne ekkora troll mint ti, és naponta járna ide, hogy pl milyen dedós a repülõgép, 50 -el rapül és röhögne meg lémázna mindenkit, akkor mit szólnál?

Jah, hogy nem egy stílus, persze...
Mert COD és a BF3 az ?

Ezt nekem senki nem magyarázza meg, hogy nem trollkodtok !!! 😄DD

lac coo
Ez nyilván csak az ilyen kocka lúzereket érdekli mint te, aki egy animációtól elélvezel ! 😊))

Nekik ez jó, ez miért zavar titeket???? Legalább normális netkódjuk van ....

ilyen téked sose lesz.
ugyan , csak nem érted.
TDC Geronimo
dogtag szerzési lehetõségek közötti különbség a két játékban... <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Az egész annak a kérdése, hogy kinek melyik stílus jön be. Viszont az, hogy szerinted az aknakeresõ jobb mint a cs, nos ez sokat eláruk rókad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

de hát az elõbb bizonyítottad be.
nem lehetsz benne biztos , hiszen nem igaz.
nem gondolom, hanem tudom! 😄
mibõl gondolod?<#wow1>
akkor te nem értesz sok mindenhez. 😄
bf > cod > akna keresö > cs

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nemnem.<#ijedt><#ejnye1>
de igen, ték az a hsz. 😛
nem.
így van.

ték
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

maximálisan igazad van.
ennek nincs értelme.

lookatthesillymonkey.
a többi sz*rt se ér.
Mirõl beszélsz? Ez az eredeti koncertes. Fasza szám.
gyenge vagy az enyém 10 órás.

DarkSector

DarkSector
Nah ez az egy cucc valóban poénos. 😛

DarkSector
Nem. Pont ezért van rá szükség.

nem értem a fórumot. egyáltalán megjentek már ezek a játékok ?

xx
<#duhos2>

<#puszis>
<#awink>
ezdegyenge.
pontmintte.
deszar.
legyen harag legyen smaragd.
ami marad legyen harag.
Már nem. fail.
lac coo
Na jó, ezt mondjuk magam sem tudtam eldönteni, mikor jó 😊)))

Ha nem lesz meg az egyensúly akkor baszhatják az egészet.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Most képzeld majd el ha véletlenül túl overpoweredek lesznek a repülõk,hogy fognak majd köpködni ha folyamatosan lebombázzák õket.
Ha meg túl könnyen lelõhetõek lesznek akkor megint fos lesz az egész mert lényegében egy repülõnek mégha kicsit is de owerpowerednek kell lennie.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lac coo
Szerinted tudják milyen játékmenetre ,stílusra számítsanak egy CQ-map-en ?

NEM !

A fizumat felrakom, hogy ezek az agyilag zoknik, akik abban élvezkednek, hogy mindig mindenhol beböfögnek valami "fos a cod" szerû dolgot, vígan jönnek majd a CQ-ra, mert repülõ van, apám, hú de fasza, aztán egy hét múlva sértõdötten menekülnek majd, hogy mekkora egy unalmas szar játék ez 😊)))

várj , nem?
Én a kocsmába. Meghívsz egy körre?
valaki ebbe menekül , te a szittyóba , igaz?
DarkSector
Vajon miért lehet ez? 😛

Bogdogege
Ez így van.<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

DarkSector
Ez nekem most jobb egyelõre.
Amúgy szar hogy ilyen pici sg-n a forumban a kép...máshol mindenhol nagyobbat enged a rendszer....<#vigyor5>

És az elõbbi szinesen nem voltak olvashatoak a betük pirossan, és marad a fekete-fehér.
Olyan mintha nem lenne kerete a logonak. 😊