Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
"A játékból csak normál változat érkezése várható, Deluxe kiadás érkezése PC-n sajnos nem várható."

Szomorú, hogy egy normál változatért 14k-t elkérnek. Blizzard sem ennyire "szívtelen"! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pxxl
itt a sárkány a lényeg? mert ezt én inverz nélkül is láttam <#nemtudom>

All hail the double x!

TBTPumpa
Reklámszöveg:
"Egy katasztrofális esemény egyetlen túlélõjeként hõsünk maradt az egyetlen személy, aki képes lehet gyõzelemre vezetni az Inkvizíciót a démonok ellen, akik a Riften keresztül özönlik el világunkat. A játék világában található népek úgy gondolják, mi vagyunk a megváltó, a vezér, akit követni kell ebbe a csatába. Ez pedig hatalmas felelõsséget tesz majd a játékos nyakába, azzal együtt is, hogy elfogadhatja, vagy elutasíthatja ezt a "sorsot"."

Ööö. Hát nem ekkora viccre számítottam. Azt gondoltam, hogy szépen elmagyarázzák mi történt az elsõ rész hõsével és a második rész bajnokával! Fõként a második rész bajnokának sorsára lennék kíváncsi, mert a Dragon Age 2 pont úgy ért véget, hogy Cassandra és Leliana a champion keresésére indult (mikor Varric-ot elengedték). WTF BioWare

TBTPumpa
Negatív borítókép:

TBTPumpa
Szerintem a hangja megmarad. Morrigannak is megmaradt a hangja. Leliana hangja pedig "házon belül van".

PiszkosFred
Azt tuti fog, szerintem 😊 Az már a történelem része, az egyik a legsûrûbben emlegetett jelenet közül a DAO-ból.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
az nagyon jó dlc volt, igazi badass arcát mutatta 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

wedge31
és még énekelhetne is egyet...

PiszkosFred
És bár nem látszik, de íjat fog a kezében 😊 Nagyon bíztam benne, hogy visszatér. Már csak akkor lenne teljes az örömöm, ha a "hangja" is maradna.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sejtettem, hogy õ az. Eléggé eltér a kinézete a korábbi részektõl, de ez az új grafikus motornak köszönhetõ szerintem. Néztem a trailert és az ugrott be, hogy "bazz, ez nem Leliana?". És az. 😄
j0nNyKa
a képek, meg a filenevek alapján 90% hogy az a lenti #315 -ös kép tényleg a companionokat mutatja, és igen, akkor õ is az lesz 😊
pl a #330 -ban linkelten is az asztal körül állókból van ott 3 😊

j0nNyKa
na még egy kis "theorycraft", ez a kép party.jpg, és cuccokból ítélve _szerintem_ ez a csapat lesz kb a játék elején:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CassandraSolus.jpg, szóval õk lesznek Cassandra és Solus, feltételezhetõen az elsõ 2 companion:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
Második részben is máshogy nézett már ki, mikor találkozni lehetett vele. Ugye el is telt pár év ott az elsõ rész vége és a második rész közepe óta. Sõt most mégtöbb idõ telt el gondolom.
(Annak viszont örülök, hogy szerepel a képen, mert akkor valószínûleg nem csak NPC lesz, mint Morrigan.)

TBTPumpa
Videóban is feltûnik 0:49-nél.

j0nNyKa
más pedig az arca, nem? kicsit nyújtottabb, meg aranyos lányosból ilyen b*sználak ribancos
de persze õ az, csak átment némi fejlõdésen 😊

cserébe pedig Vivienne.jpg, na õ kb totál hype-ol engem 😊

TBTPumpa
És tényleg Leliana! Hivatalos oldalról:

Kép neve: Lelianna_01_WM.jpg <#idiota>

j0nNyKa
gondolom DA2 rendszerben lesz félig lefixált, félig testreszabható a karakter, fajt kétlem, hogy lehet majd választani
leliana +1, bár olyan fura az a beállás, de simán lehet igen

TBTPumpa
DLC-be csak fegyver/páncél és küldetés fog érkezni. Karaktereket tartalmazó DLC-k nem lesznek!

Amúgy a képen lévõ íjász elfcsaj melletti leányzó nem Leliana? Rövid vöröses haja van a csuklya alatt + orléziaihoz hasonló ruha.

Ez a karakter akit mutogatnak gondolom elõre beállított karakter lesz, mint mondjuk a második rész esetében. Nem nagyon mutogattak még különbözõ variációkat, csak ezt. És nagy a hallgatás a törp, elf és nõi fõkarakter oldalról is. <#idiota>

j0nNyKa
baszki igazad van, jogos <#eljen>
na hát akkor lehet hogy tényleg az ott a kiscsapat, 1-2 tag várós 😊

De az Varric,fülbevaló elárulja és a haja is DA3-ban fekete/sötétbarna
Max DLC-be jön majd a többi
De ha ezt mind megkapjuk az nem lesz semmi bár én kétlem.
Eddig van:
-Warrior-Defensive
-Warrior-Fighter
-2 mágus egy offensive meg egy support(?)
-Rogue-Archer

Ide jöhet még 1 Rogue ugye ha követi BW a klasszikus 8-ast
j0nNyKa
az k*rvaélet hogy nem Varric, a videón látszott, hogy totál a DA2-es kinézete van, az ott a képen egy másik törp egyértelmûen
javíts ki, ha hülyeséget beszélek

Balról a második az pont Vivienne,Mágus.
Varric meg gondolom balról a 3. lehet
Cassandra,Iron Bull,Solas,Varric,Vivienne.Tudtommal ezek a hivatalos Comp.-ok,eddig
j0nNyKa
biztos ezek lesznek a companionok? mert így ránézésre egyébként van 1-2 érdekes, balról a második pl.
bár nemtom.. jobb oldalt az nem duncan? illetve hol van varric?

TBTPumpa
Szerény kis csapatunk:

Óriási terhelés lehet a weboldalán a játéknak mert nekem nagyon lassan töltödnek a dolgok.
Amit látok viszont úgy néz ki classonként is lesznek eltérések a sztoriban. A zene félelmetesen jó, a mágus ruha nem tetszik, de attól még lehet jó, Morrigan láthatóan nem változott 😊, a bevezetett szereplõk jók.
Felkerült egy idõvonal is ami röviden felvázolja a történelmet. Kicsit szegényes de sajna sokan úgy se olvasnák el. 😊
Összességében nagyon nagyon szegényes az oldal, ahhoz képest ami a DA😮 elõtt volt. De nem is számítottunk másra szerintem.

Mike L. a projekt vezetõ, sokan nem szeretik én se rajongók érte. De ez van. 😊

j0nNyKa
ha csöcsöket akarsz, Oghren is simán játszik!!!4 <#idiota>
csak hogy én is örüljek
bár humortörp sajnos már van ugye Varric személyében, úgyhogy ezt az ötletemet kb temethetem

j0nNyKa
egyrészt miazaz L betûs projekt?
másrészt ha te azt mondod, hogy képesek olyan mélységû, kidolgozottságú karaktereket írni, mint anno a DA1-hez, én most naívan elhiszem, és mégjobban várom a játékot.. 😊
szóval nem, én nem hiszem, de persze valahol mélyen bízom ebben

TBTPumpa
Jaja. Morrigan és Leliana-t vissza. Nem csak NPC-ként, hanem csapattársakként. Csöcsöket akarok a csapatomba! <#idiota>

Amúgy olyan karakter, mint Morrigan tuti nem fognak írni bele. Pont õvele reklámozták és "adták el" az elsõ részt. Minden promó anyagon õ volt.
Várom, de van olyan érzésem, hogy csalódni fogok (a grafikában nem, mert az több, mint korrekt). Valahogy a Dragon Age 2 és Mass Effect 3 után nagyon elpártoltam a BioWare-tõl.
Varric jöhet, Cassandra nem tudom milyen csapatban, de gondolom olyan akaratos és erõszakos lesz, mint a második részben.

Rossz gondolkodás 😊 Lehet jókat is csinálni újat is egykor a DA szereplõi se léteztek, létrehozták õket A david gaider vezette csapat mint írok 😊 Most újra õ a vezetõ író 😊 Morrigan meg fontos szereplõ ne aggódj csak nem csapattárs ,ebbõl sok minden lehet. Nagyon valószínû pár variációt rá is kijátszanak. Gaider nagyon nagyon jó író. Még úgy is hogy a sokak által utált L betûs a projekt vezetõ.

j0nNyKa
érdekes, amit írsz, mert ha tényleg nagyon odabaszós rpg feelinget akarnak csinálni, akkor "végén csapatkép" ide vagy oda, kurvára nem hagyhatják ki azt, hogy 1-2 karaktert visszahozzanak a dragon age 1-bõl (nekem Oghren a személyes kedvenc, de tudnék örülni másnak is - Zevran, Sten pl)
a 2-bõl.. fene tudja, onnan valahogy nem hiányoznának annyira a karakterek (már persze a meglévõ Varricon kívül), maximum Anders, a többiek nem nõttek hozzám annyira
illetve Tallis a DLC-bõl mindenképp jöhetne!

.. vagy B tervként megint akkora karaktereket kell írniuk, mint anno Morrigan és társai, ami lássuk be, _szerintem_ szimplán lehetetlen

Azt mondom az új karakter aki egy pillanatra bevillan, az se lesz rossz. 😊

Jó kis game lesz ez csak adjanak bele szabadságot a játékosok részére meg legyen jó nehéz és összetett😊
Boobs!😄
TBTPumpa
Jah, annyi a pozitívum, hogy Morrigan visszatér és végre jól is fog kinézni (very boobs)! <#idiota>

Inkább az a kérdés érdemes e megvenni részekben, kielégítve az EA mohó pénzsóvár lelkét vagy megvárjuk az ultimate verziót akciósan. Sajna David Gaider nekem túl jó ahhoz, hogy sokat várjak 😞

Olyat ne várj. senki nem fog már annyi idõt áldozni egy játékra mint ezt tette a bioware a dragon age originsel vagy az swtorral. Pláne úgy, hogy ma el lehet adni egy rpg-t 10 millió példányba úgy hogy a történet és a karakterek másodlagosak.
Ígérem, nem lesz rossz ez! látszik a kevés infóból, azért rendesen próbálják megközelíteni a DA😮-t. Lesznek új jó karakterek és nagyon várom mi lesz a Morrigan story vége 😊

TBTPumpa
Szép szép, de ez még édeskevés ahhoz, hogy olyan alapmû legyen, mint az elsõ rész.
Titkon reménykedtem benne, hogy Leliana visszatér, de a végén lévõ "csapatgyûléses" képrõl kiderült, hogy az elsõ részbõl senki sem tér vissza, a másodikból is csak Varric és Cassandra.
Kíváncsi vagyok, örülök az október elejei megjelenésnek (azt hittem már átcsúszik ez is 2015-re, mint a Witcher 3).

Mi az amit az rpg igazán jelent. Ez a három betû. 😊
Milyen az amikor a társaid élnek és a történet magába szippant. 😊 Mindemellett a a harcrendszer másodlagossá válik és a látvány is bár szükségesek. 😊 Nekem David Gaider neve garancia arra ez a történet ütni fog, és a karakterek is. 😊 Az meg csak ha a tortán kb 20 körüli variációt mondanak a kimenetelekre. Na ez az ami számít!

Kandurex
csini

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Jól néz ki.

TDC Geronimo
október 7

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Klasszul nézz ki kíváncsian várom.

Szép!Bárcsak jönne már.Én PC-re veszem majd,remélem 8-10e.ft körüli áron lesz
Íme a Dragon Age: Inquisition borítója!