4680
banner
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDD
    az oszt' le lett reagálva

"nem lesz heal, ez így előre láthatóan szar"
    "nyugi, az első részben is volt revive"

én elfogadom
  • MrAndree
    Az elsőben is volt revive
  • Myselor
    akkor most elszomorodtam megint :( heal nélkül hát nemtudom,az lesz mint a videóba,fekszenek majd az embereink és kapják a revivalt
  • jarlaxxe
    A #1166 videóba nekem elég konkrétnak tünt ahogy mondta és mutatta a jóember...
  • Myselor
    tutira senki nem tudja eddig azthiszem de úgynézki nem lesz eddig azt még nem láttuk videóbol szóval nemtom majd meglátjuk
  • Myselor
    figyelj fantasy világ ,rpg mindig van gyógyító itóka és heal spell ,healerek most itt miért nem?egy jó okot mondjanak ha ki merték venni hogy miért?nem tudnának hülyeség lenne nagyon sokat veszítene megint csak a játék élményből.
  • ratgab
    Elképzelhető, hogy nem lesz, de ez így konkrétan, hogy nem lesz heal varázslat nem tudom elhangzott-e.

Néztem pár vidit, de nem tudnám biztosra mondani neked, hogy lesz vagy ne melsz.
  • ratgab
    Lesz helyette gyógyító itóka az miért nem jó?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.09. 22:20:58
  • Myselor
    én nem játszottam vele mondom direkt a videóba láttam és eddig úgy hallottam nem lesz.mit engem kell piszkálni?:) csak szerintem tényleg gáz egy rpgben nincs gyógyító amikor csapatba nyomjuk hanem majd felkelsz meg revivalnak mint az mmoba meg multis játékokba,de tényleg mindig csak panaszkodunk én befogtam de akkor is kurvára szomorú hogy ezt is így megkelleett változtatni:)
  • wedge31
    Ebbe a videóba is mondják de valahol olvastam is már.

• j0nNyKa
    te próbáltad már a játékot a hszeid alapján, mondd el te, hogy lesz-e heal :)

edit: mondjuk ha akarunk theorycraftolni, ugye vannak ők:
    Knight Enchanter
    Necromancer
    Rift Mage

ebből feltételezem hogy a nekró valami idézős - spirites - picit blood mages valami lesz, a rift mage a "maradék" (elemental, ilyesmik), az ench meg... hát wat, oda tudok elképzelni healt / buffokat / ilyesmiket
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.09. 22:08:30
  • Myselor
    jó de heal akkor tényleg nem lesz?
  • ratgab
    Revival-ről.
  • Myselor
    hogy lesz heal?vagy mi?
  • ratgab
    Jó, csak nem ám maxos életerővel kel fel. Egyébként erről volt is szó a múltkori streamben is.
  • Myselor
    pc-n lehet hogy majd az E-gombal lehet Revivelni.
  • j0nNyKa
    jóhát nem fogom egy xboxos videó alapján leírni a játékot, az buzis
  • Myselor
    a videóban ez volt simán elhúllott a társ aztán volt egy A gomb hogy revival aztán ennyi ,harc után ugyanúgy felkel mint eddig:) nem kell heal minek xd
  • j0nNyKa
    de akkor egyből az összes karakter megkapja maxos szinten :(
    nade viccet félretéve tényleg biztosra tudjuk, hogy lesz revive, de nem lesz heal? ez... ezt komolyan így ilyen formában már hivatalos forrás mondta / megerősítette ?
    ha igen, köv kérdésem: ez a hivatalos forrás játszott már dragon age-et ?
  • TBTPumpa
    Lesz Heal is csak 0day DLC formájában.
  • Myselor
    ugyan rpg-be minek healer spell?lenyomod hosszan az A gombot és revivalod a társad tök egyértelmű nem? xd
  • wedge31
    Revival spell lesz.
  • j0nNyKa
    wut, nem lesz healer a játékban? vagy félreértem?
    mert ha így van (és ha nem így van, innentől értelmetlen a hszem), szóval akkor ez nagyon megyünk-baszunk akciójáték lesz, amire így előre húzom azért az orrom
  • jarlaxxe
    Na végre, dobnak egy csontot a pécéseknek...

Most olvastam, hogy a mage kasztnak nem lesz healing spellje....érdekes újitás.
  • wedge31
    " Inquisitions next live stream will be on Monday (Oct. 13) and will show off the Keyboard and mouse controls! "

Végre...
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.09. 20:19:20
  • wedge31
    Ezeket nem is azért csinálják, hogy informativak legyenek.
  • jarlaxxe
    hogy utálom az ilyen cgi szarokat, csak a pénzt viszik de a játékról 0 érdemi ínfót kapsz belölük.
  • TomStorm
    De,csak Off szürke HSZ-t nem olvasok így nem láttam
  • j0nNyKa
    ez nem ugyanaz, mint 4 hsszel lentebb?
  • TomStorm
    DA:Origins most free Origin-en:)Link
  • MrAndree
    "Buzulás", ahogy roppant kultúráltan megfogalmaztad, az elsőben is volt.
  • wedge31
    Ez kell neked.

Itt részletesen megadhatod milyen döntéseket hoztál.
  • TBTPumpa
    Ennek örömére álljon itt a szebb és drágább napokat megélt első rész cinematic videója:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hangulatos, nincs buzulás, a nő valóban nőnek néz ki, Leliana és Morrigan OP

Ezt elnézve sajnálatos látni, hogy mára hogyan megváltozott ez a sorozat és hogy milyen "irányba" ment el.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.08. 19:45:17
  • PiszkosFred
    Ha mar Origin, akkor "megduplazom" :) msot ingyenesen beszerezheto a DA:O (csak az alapjatek) az on the house akcio kereteben, akinek esetleg nem lenne meg LINK
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.08. 19:24:29
  • TBTPumpa
    Dragon Age Inquisition - 12199 Ft (Origin kulcs)
    Picit olcsóbb, mint dobozos formában és még szállítási költséget sem kell fizetni!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.08. 17:19:18
  • ratgab
    Nézd meg a lentebbi sárkányos, óriásos videót. Sárkányt az egyik srác elvileg 2 órán keresztül püfölte mire meghalt igaz alacsony szinten ment neki.
  • ratgab
    Ez csak megerősít abban, hogy úgy kipengetem érte a 14k-t, mint a huzat!
  • Although
    És ez ráadásul a konzolos verzió, a pc nehezebb szokott lenni. Számítok rá kell pause időnként, jó lenne ha tényleg újra taktikus lenne, és nem csak a mob jelentené a kihívást nagyrészt minta kettőben. Ezt ígérték.
  • MrAndree
    Lehet azt hiszem, de lesz valami baromi részletes kérdezz-felelek cucc is ahol megadhatod az előző részben hozott döntéseidet. Aztán akkor nem kell újrajátszani elvileg.
  • Különc
    Ez a játék úgy indul, hogy lehetséges implementálni a régi mentésedet az előző részekből, vagy ne fáradjak csak ezért az újrajátszással?