4680
-
paj01 #1218 Az egyik múltkori gameplayben nem az volt hogy fix számú poti lehet nálad?Magyarázták is hogy ez is egy taktikai elem, hogy nem szabad a küldetés elején ellőni mindet mert a végén cumi lesz. Nem tudok róla, hogy ez a része változott volna. Bárhogy is lesz szerintem ez a játék egy nagyon jó alap. Aztán majd úgy is lehet dlc-zni/modlni a nép akarata szerint. -
#1217 nemtudom xd -
#1216 kíváncsi vagyok a dao topicban is volt-e ennyiszer -
#1215 csak 3x volt :) -
#1214 Ingyé DAO -
MrAndree #1213 Ja, nincs heal, komolyan mondom a bioware olyan mélyen van hogy igazából nem is értem minek gyártanak még játékot. Btw végtelen lőszer utoljára az ME 1ben volt. -
Although #1212 Viszont vigasztaljon a tudat a moderrek ezt meg tudják oldani :)) -
#1211 én értelek de ez is kurva gáz tényleg egy rpgbe ilyet hogy végtelen poti használat cd nélkül mi ez fable?:D omg hova süllyedt tényleg a bioware -
Although #1210 Csak ötletelek, mivel kizártnak tartom, hogy az EA szopatná a casualt. Tehát kell egy megoldás ami nekünk is jó meg nekik is. És itt ugrik a majom a vizbe. Ez a rendszer amit sejtek, ez egész elfogadható lehet amíg nem epic boss harcról van szó. Ott viszont nevetségesé válhat ahogy rohangálsz társadtól társadig. Ez hasonló élmény lenne mint az ME3-ban a végtelenített ammo. Meg a szaladgálás a rakétasiló körül. Szóval az biztos ezt meg kell nézni konkrétan majd akik megvették mit írnak nem leszek első napos vevő az biztos :) -
#1209 eléggé kurva nagy baromság lenne ez a korlátlan cd nélküli poti használat omg,ez értelmesebb lenne mint heal spellt belerakni?ez aztán már taktikázás xd -
Although #1207 Ebből egy kicsit az rajzolódik ki sokat kell majd a sárkány ellen a társakat gyógyítani, ez meg viszont rosszabb mint az, hogy csata után mindenki felkel. Mert normál partiba erre nincs idő két ember kiesése esetén már vége a epic sárkányölésnek. Tapasztalat szerint egy társ eshet ki. Jobb játékoknál kettőnél már újra töltés van. Ha meg korlátlan itóka van az is érdekes. Nagyon nagyon kíváncsi vagyok de ez így már nem instant vétel nekem. Ezt látni kell előtte mit találtak ki. -
Although #1206 Lehet azért tervezni nyilván az itóka az tömegesen áll majd rendelkezésre és lehet cooldown time se lesz rajta ez megoldaná normálom a casual problémáját. Az is lehet korlátlanul lehet majd normálon itókát fogyasztani. Normál felett meg taktikázni kell. Healer hiányában viszonylag egyszerűen meg tudják oldani a különböző nehézségek kezelését. Szerintem
Van valami logika a rendszerben amit az iskolák mutatnak. Nem tűnik bonyolultnak. Kérdés mennyi lehet egyidejűleg egy karakteren. Meg lehet ezt jól is meg rosszul is csinálni. -
#1205 Ott barrier se volt mert a mage egyböl feküdt persze lehet, hogy a srác nagyon béna. -
#1203 Ha a #1134 sárkányos videót nézem marhára hiányzik, hogy valaki tolja AoE healt...bár nem tudni milyen fokozaton játszottak. -
#1202 Főleg azért, mert emlékeim szerint ugye nem csak heal, de még DoT heal, se AoE heal nincs és sok helyen pl. én még vissza is kiteoltam mobokat másik szobába, fal mögé stb. Egy sárkányt pl. hogy tankolsz be bármivel, főleg egy 24 másodperc CD-s shielddel?
Vagy vanilla Diablo 3 szerűen mindenki szaladgál majd mint a hülye, mert ha eltalálják, akkor revive?
(Hardról van szó még mindig, emlékezetképpen) -
#1200 Az még jó is lenne, mindenesetre kiváncsi leszek healing spell nélkül milyen lesz hardon a játék valszeg többet fekszik majd a party mint amennyit áll de az is lehet, hogy egyáltalán nem fog hiányozni. -
#1199 Mostanában menő az RPGk körében a life steal/leech képességek, talán ilyesmi lesz a képességeken kívül. -
#1198 Őszintén? Nem emlékszem:) Megjelenéskor végigjátszottam 2x azóta nem vettem elő. Rég volt:) -
#1197 ööö azok shieldek, közük nincs a healeléshez
no mindenesetre meglátjuk, ennek szerintem nem állok neki hardon így -
#1196 Nehéz fokozaton majd kiderül mennyit érnek...
Sajnos a nekro spellekröl még nem találni leírást de meglepödnék ha ott lenne healing spell. -
#1195 Névszerint nem lesz de ahogy olvasom a leírásokat a Barrier meg a Guardian Spirit azért tolja majd a healing effektet rendesen. -
#1194 Itt vannak a mage skillek nem lesz healing spell.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.10. 10:03:49 -
MrAndree #1193 Nem tudom mennyit játszottál a mass effecttel de próbáld már ki insanityn a második és harmadik részt, ha eszetlen rohanással megoldod akkor kőprofi lehetsz... -
Although #1192 Igen ha elolvasod a négy mágus iskolát akkor látszik alapvetően, teljesen más logika lesz mint eddig volt. Kicsit történettől idegen. Nekem már az is meglepi, hogy az EA hagyja ezt az irányt. Korábban meg voltam győződve arról ebből is mass effect szerű zúzdát csinálnak.
Nyilván a számok miatt próbálnak középre menni. Túl sok régi rajongója van a Bionak még. Korábban volt hír egyébként a Mass effect 4-et is ebbe az irányba viszik. Szóval ha tényleg taktikai harcok lesznek és nem eszetlen rohanás mint a mass effectben már annak is örülnünk kell :) Nem ? -
#1191 öhm, hardon is? -
#1190 Emlékeim szerint én nem is igen használtam heal varázslatot soha. Mindenkinél ott volt a poti, itattam velük egyet harc közben, ha kellett. -
Pares #1189 Nem hiszem, hogy olyan radikális lépést, mint a Heal kivétele, csak úgy, komoly indok nélkül megtennék. Szerintem a játék taktikai részét akarják így frissíteni és újítani. -
Although #1188 :)
Edit: Azért ez a DA:O-ba és a bioware játékokban, nem volt ennyire egyszerű három mágussal nyomtam és az ellenfél íjászai rendre a mágusra mentek. :) Egy délelőtt volt míg hardon elértem Denerimet :)
Mindegy szerintem az alap taktika a mobsnál egyszerű az elitet egy rouge elszórakoztatja passive aktívákkal elkerülésre míg hárommal leszedem a normál mobot. Azért remélem a gép időnként beleköp a levesembe úgy az igazi :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.10. 00:05:14 -
#1187 Nem lesz heal? Akkor nem tudok steamrollolni hadseregeket egy AoE taunttal és 2 magedzsel aki kihealeli a tankot amíg a rogue mindenkit hátba szúr? Hogy fogom így tolni? Picsába
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.10.09. 23:59:41 -
Although #1186 Ugyanerre jutottam. Meglátjuk milyen lesz ez. De az egyértelmű, konzolosok előnyben mint mindenhol a hivatalos piacon. Nem baj jön a pillars az Obsidiantól az olyan lesz amilyennek egy régi mókának lennie kell :) -
Although #1185 Nem gáz, konzolos játék és az EA sose menne bele, a pcre külön rendszert csináljanak mint ahogy tették a DA:O-nál.
Egyedül szerintem a gyorsbillentyű sor lesz meg :). Mindegy csodát eddig se vártam. A story jó lesz meg a karakterek is. A harc is izgalmas lehet legfeljebb nem olyan mint eddig. Ihatod potion kütyüt meg barrier lesz a súlyos sebekre. Pozitív időigénye van ez látszott a videóban :) Magyarul hardon és felette valószínű instant halott lesz a banda. Ha hibázol nem lesz időd gyógyítani. Taktikázni kell. Ez látszott a videoban.
normál és elit egységek kombinálása van. tehát vérpistik akik beszaladnak a terepre már tölthetik is vissza :)
-
#1184 A barrier meg a dispell, stb az nem heal spell, szvsz. Az viszont egy jó hír, hogy nem lesz health regeneráció. -
Although #1183 Kicsit zavaros ez a dolog, elvesztettem a fonalat, itt egy másik konkrét anyag a newsből. a hivatalos oldalról.
Nem egészen világos milyen lesz. Itt harmadik szinten említ healing lehetőséget. Szóval meglátjuk. Edit: Oké nem zavaros ez másodikra olvasva, nem nyíltan de ki lehet venni belőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Is health and mana not regenerating between battles still a thing at this point? —@starcicles, Twitter, United States
[DK]: Mana and stamina regenerate. Health does not, requiring you to be careful about overextending yourself in your adventures. Potions are your primary method of healing in the field, though there are a few rare abilities that can be used tactically to regain health.
Will there still be cross-class combos, or any sort of similar system? —@blanketcocoon, Twitter
[DK]: There are cross-class combos, with unique effects caused by different combinations of rogue, mage, and warrior abilities.
Do all mage followers have good healing spells or will some be better at it than others? —Josh Rodrigues, Facebook, United States
[MD]: We are focusing more mage tactics on defensive abilities (like Barrier) than healing.
Are there any other benefits to the Inquisitor's "Fade power" other than being able to close tears in the Fade? —Dominic Freckelton, Facebook
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.09. 23:33:49 -
#1182 végre úgy látom nem csak engem zavar a dolog.hát srácok ez nagyon gáz így :C -
Although #1181 Mage abilities
Oké itt van egy kis konkrétum ebben van valami érdekesség. Ezek szerint nincs halál? hanem badly injured és gyógyítás?
Edit: Ezek szerint lehet abba az irányba mentek mivel a parti tagok amúgy se halnak meg nincs szükség healerre?
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.09. 23:13:35 -
Although #1180 Mindegy ezt esetleg a moderek megoldják. A történeten és a karaktereken kívül mindent meg tudnak oldani. Mindenesetre a Bio elmehet a picsába tényleg nem látok healer karaktert. Szóval a modereknek kell majd gyártani egyet. -
Although #1179 Nem emlékszem van olyan party arc a csapatban aki healer lenne lehet nem. Akkor ez nagy változás lesz. Kicsit megöli a dolgot. Ez az idióta konzolos baromság. -
#1178 Party alapú rpg-nél ez tényleg nem megszokott.
Sokasodnak a problémák nem lesz tokja a bicskának, bajsza lesz a búzának, nem lesz heal, mi jöhet még... -
Although #1177 Lehet a pc verzióba lesz. Fure lenne miután a történet része, Gaider nem menne bele talán. Persze lehet nagyot ugrunk az időbe eltelt 20 év az utolsó vezérdémon óta. Már Morrigan és Leiana sem fiatal. szerintem ez csak a konzolos verzióba lesz így. A pc elképzelhetetlen healer nélkül.
Edit: Meg is ennék a biowaret ha ilyen idétlen revives verzió lenne pcn is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.09. 23:01:42 -
#1176 nem igaz hogy nem értitek mi a gond,heal nélkül egy rpg elég furán hat,de mindegy biztos ez is megint csak nekem baj:) hagyjuk