4726
banner
  • wedge31
    Miért olyan drágán veszed? van már 12k-ért is.
  • ratgab
    Megy a 15 rugó a játékért 0 day... nincs mese... ez mocsok jó lesz egyszerűen!
  • Myselor
  • wedge31
  • Although
    Ami imponáló volt az a taktikai lehetőségek bemutatása és továbbra is az intelligens társ AI-t amit eddig is tudtunk.
    Bár ez a mágia rendszer nekem nem jön be annyira de ki lehet békülni vele. :)
    Edit: Korábban beszéltek róla a ME4 is valami hasonló rendszert kap.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.13. 20:11:15
  • Myselor
    nekem is tetszett amit láttam :D
  • jarlaxxe
    Engem megvettek kilóra ezzel a gameplayel
  • BoneDragon
    Szerintem a stream miatt volt ilyen...
    Annyi jó játék jön a következő hónapokba, megint nem fogom látni a karácsonyfát a szünetbe...
  • ratgab
    Erről pedig már volt szó korábbi videóban is.
  • wedge31
    Toronymagasan ez volt eddig a legjobb videó informalitást tekintve.
  • Although
    Oké az, hogy epikus lesz az nem kifejezés :)
    Végén még megkedveljük Mike"szarkupac" L -t :)
    Edit: Nagy terület, jó karakterek, és az eddig látottak alapján akár DA:O szintű sztori :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.13. 20:05:25
  • Evoluti0N
    Úgy látom, hogy a Vsync kötelező lesz. Csúszik szét a kép, mint a fene. :D
  • wedge31
    Ez tényleg váratlan volt, pozitiv értelembe.
  • BoneDragon
    Hm, ez egész jónak tűnik...
  • Evoluti0N
    Ez nagyon fincsinek tűnik.
  • Although
    Oh my GOD!!! Friendly fire :))) Ebbe nem is reménykedtem :)
  • wedge31
    Szarvas mount...ez kell a népnek...
  • jarlaxxe
    Ez a war tablét nagyon jól eltalálták.
  • wedge31
    Kiváncsi lennék milyen konfingon tolják.
  • jarlaxxe
    Már elindult, ez most elvileg egér+bill gameplay lesz...
  • wedge31
    Betettem bannerbe ott is nézheted ha majd indul.
  • jarlaxxe
    Megy már?
  • wedge31
    #1151...sorry..
  • ratgab
    Nagyon szeretem ezeket a videókat... Mindig nagy érdeklődéssel várom a bemutatókat.
  • TBTPumpa
    De ez még nem:
  • wedge31
    Volt már...#1260

• TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    ez más mint az #1245 ?
  • Shep
    gépigény
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Minimum:

OS

Windows 7 or 8.1 64-bit

CPU

AMD quad core CPU @ 2.5 GHz

Intel quad core CPU @ 2.0 GHz

System RAM

4 GB

Graphics CARD

AMD Radeon HD 4870

NVIDIA GeForce 8800 GT

Graphics Memory

512 MB

Hard Drive

26 GB

DirectX

10

Recommended:

OS

Windows 7 or 8.1 64-bit

CPU

AMD six core CPU @ 3.2 GHz

Intel quad core CPU @ 3.0 GHz

System RAM

8 GB

Graphics CARD

AMD Radeon HD 7870 or R9 270

NVIDIA GeForce GTX 660

Graphics Memory

2 GB

Hard Drive

26 GB

DirectX

11

• MerlinW
    Tehát a videóban elmondottak alapján lesz instant gyógyító heal poti, regen (HoT) poti és AoE heal gránát. Aztán a játék előrehaladtával kapunk valami fókusz képességet ami plusz gyógyítási lehetőséget ad. Tehát gond nem lesz, annyi, hogy ebben a játékban nem kizárólag a mágus dolga.
  • Arhenius
    Ja, lehetne első napos DLC amiben a healerek/heal spellek vannak :)
  • Pares
    A sírást nyugodtan megspórolhatnád a megjelenés utánra. Akkor már legalább lenne valami jogalapja... Különben is a heal kivétele nem éppen butításnak néz ki, inkább nehezítésnek. Még jó, hogy a Bioware fejlesztők nem irtóznak a >fejlesztéstől<, és nem ugyan azt adják el más néven, mint ahogy másoknál szokás...
  • Arhenius
    Sok minden a potionokról, gyógyításról, nehézségről
  • TBTPumpa
    50 pernyi Dragon Age Inquisition a fejlesztőkkel
  • ratgab
    Javaslom srácok megnézésre az utolsó 40 perces videót is a Gamebanshee-s linken: Elején van egy kis infó a felfedezésről, majd egy kis taktikai nézet bemutató (itt kitér a heal és potion problémakörre a srác) 40 percnyi folyamatos ingame játékmenete videó, amiből szerintem sok kiderül már (lesznek logikai feladványok is a világban). Van itt még kis felfedezés, kis harc, kis lootolás is. 20:00 perctől lesz két érdekesség. Az egyik egy rejtett kincsesláda, a másik pedig egy quest a semmi közepén, amire nem is számítana az ember. Ezután pár perccel ki is derül a turpisság.... Csapat alapú az életerő lötyi mennyiség, tehát az a 8 (ami ugye elvileg fejleszthető, emelhető szám) az az egész csapat összes gyógyitókája.

23-25-nél van egy rift csata, aztán egy újabb feature... rejtett kincs keresés (ami kicsit tényleg hülyén van megoldva, legalábbis itt a konzolos verzióban). Később pár perccel meghatározott helyeken tábort lehet verni, ahol pihenhetünk, itókát főzhetünk, kicserélhetjük a velünk tartó csapattársakat és még gyorsutazási pontként is funkcionál (ami elnézve csak ezt az egy helyszínt nagyon jól is fog jönni... apropó ehhez a helyszínhez képest még van egy hatalmas térképünk, ahol valószínűleg számos ehhez hasonló nagy kiterjedésű területünk lesz).

Ahogy látom dobálja a játék szépen a kraftalkatrészeket is, szóval lehet majd egyedi cucccokat gyártani bőszen.
    Vége felé újabb érdekesség: Bash Skillel lehet egyes átjárókon keresztüljutni.
    Ki lehet lőni az ablakon, ami megint csak egy apróság, de jó kis apróság.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.11. 11:11:03
  • wedge31
    200 óra tartalommal jön az új Dragon Age.
  • ratgab
    Valahogy ezt sejtettem, de azért mégis csak más, mint más RPG-kben, ahol csak a felhasználás mennyiség szab korlátot a nálad lévő gyógyitókák mennyiségének. Ez azért korlátoz majd taktikában szerintem elég rendesen.

Azért igen soványka lenne ez a 8 gyógyítóital egy sárkánynál, aminek emlékeim szerint több 10 000 életerő pontja van (jó nagy számot mondtak és mutattak a videókban).
  • ratgab
    Igen. Biztosan megosztó lesz a játék, ezt én is így vélem.

Érdekes felvetés ez részedről a heal és lore kapcsolatáról... Erre kíváncsi leszek én is.
  • wedge31
    Lehet majd upgradelni a potik számát.
  • Although
    Igen nekem is az nagyon látszik próbálnak egyszerre akció dús és taktikai is lenni. Az is látszik a társak, már Da2-ben elkezdett magasabb szintű AI is fejlődik aminek én örülök azért a percenkénti pause a DA:O-ból nekem se hiányzik. De fognak kapni hideg meleget ezt már látom. Sokaknak nem fog tetszeni ez a rendszer.
    Amire kíváncsi leszek a történet szinten is integrált healer rendszer, eltűnésére, lesz e valami megjegyzés a beépített lexikonba.