Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem látok rá érvet, hogy miért lenne igazad. Ezek az igazán jó rpg-k régen sem jelentek meg túl nagy gyakorisággal. De szerintem a hónap végén érkezõ Divinity: Original Sin bele fog esni ebbe a kategóriába.

Nekem egyébként kimondottan tetszik az Inquisition, nem feltétlenül bánom, hogy nem arra a stílusra épül, mint a DAO. Majd az összhatása alapján ítélem meg a játékot, ha már kijött.
Nézd már! A végén még jó lesz. :) Sajnos nem olyan lesz, mint a DAO, de így is királyságnak tûnik.
Hát ez viszont elég szomorú.

wedge31
Sokkal jobb igy ránézésre mint a második rész, szvsz.

DA:O szintú hc rpg meg valszeg soha többet nem lesz AAA kiadásban, olyasmit a kickstarteres játékok közt keress.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SötétBarom
Remélem ha controller van a gépen, akkor olyan lesz mint a konzolos verzió, és tudok a TV-n játszani..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hát ez nekem nem volt valami meggyõzõ. Remélem csak a konzolos verzió ilyen. Mi ez a már? Oldalt a karika, és abban az aktiválható képességek? Mi ez? Ez valami vicc? Hol vana képernyõ alján sorba rendezhetõ képességek, italok, stb? Remélem ez csak azért van így, mert konzolos vagy korai verzió. Meg a harcok sok nagy látványos varázslat de...ej. Attól tartok ez megint csak nem egy keményvonalasabb RPG lesz mint az Origins, hanem a második részt követi. Ami nem volt rossz, nem feltétlenül baj, de én inkább valami olyasmit szerettem volna mint az Origins.

Xbox One,hú de kegyetlen jól fut rajta!A játék se gyenge lol
SötétBarom
Kibaszott királyul néz ki.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

wedge31
Dragon Age: Inquisition Gameplay Demo.

http://www.youtube.com/v/FfGTtyYeO8E?version=3

Nagyon nem akartam megvenni 0 day de valszeg mégis az lesz a végén.

gerey
Elvetemült fanok szétszednék õket. A lényeg, hogy Claudia Black legyen/lesz. <#finom>

TBTPumpa
Oké, Leliana hangját ugyanaz adja, mint eddig. Nem cserélték le!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
Ez is büntet vazze... Fõleg, hogy közbe játszik a nõci! <#finom>

TBTPumpa
EA konferencia, most épp a Dragon Age van terítéken!

TBTPumpa
Az elõzõ trailerben már el is lõtte Cassandra a teljes sztorit. <#idiota>
És Leliana is befigyel, bár azt hiszem másabb a hangja.

gerey
Úgy tûnik megint a világot mentjük meg...
De legalább Morrigan befigyel. :D

<#szeret>
TBTPumpa
http://www.youtube.com/v/WD627y_AvFs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TBTPumpa
Atyaég! A Microsoft konferencián lenyomott videó baromira ütött!
Jó lesz ez!

Elf Archer,Sera:
official site
Érdemes pár pillantást tenni a weboldalukra, vannak új infok és a latest trailerben is van pár új pillanat. Zene brutálisan jó a történetre meg az írok a garancia. És van új info egy területrõl is. Bár már sose lesz olyan jó,tartalmas info dömping mint ami a DA:O elõtt volt.

gerey
Igen, épp ezért is tudom, hogy a Witcher 3 1st day lesz, itt meg gondolkodom rajta, bármennyire is imádom az Originst. :D

Hozzájuk ne hasonlítsd õket. :) Cd projekt szinten nincs is más cég :)

gerey
Fene tudja, Witcher 2 alap verzió first day 10k volt max, és ahhoz adtak egy EA-s CE-nek megfelelõ plusz tartalmat. És utána adták ingyen az összes DLC-t, + EE.

Bár ahogy ismerem magam valszeg 1st day lesz ez is. Még egy esélyt adok nekik, nem hiszem, hogy ne tanultak volna a DA2 és a ME3 bakikból.

Persze pro-kontra nézve lehet megéri. Az biztos nagy terület és hosszú sztori, legalábbis napjaink szintjén nézve. Pontos kép akkor lesz ha látjuk a pontos tartalmat. Ami látszik egyszerû dlckel nem operálnak tehát ebbõl a szempontból a 14e még jó ár is lehet.

Ez az ami jó a bioware játékban, karakterekrõl, történetekrõl beszélünk, vajon milyen lesz. Sajna ha jól értettem 14e lesz az alap játék is. Ez mutatja az EA +4e forint szintet tart. Ezen majd elgondolkodom, legyen e elsõ napos vétel.

gerey
A lovat megkérdezték, hogy ez így oké? :D

TBTPumpa
Pedig ez egy paci. Nyihaha. <#idiota>

Olyan mint egy szamár
Na aztán azt az így készült DVD-t hányszor néznéd meg? <#smile> Az minek az?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elõrendelõi DLC? <#rolleyes> Amúgy tudtommal emellé küldi is jár, meg páncélok, fegyverek is. Amúgy szépen kiemelted a többi bónusz közül...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
És még azt merik mondani, hogy nincsenek lópáncél szintû DLC-k!

Akkor ez mi??!!!(négy, öt, hat)? <#idiota>

wedge31
Itthon állitólag csak a sima verzió lesz amit a CDG is hírdet.

Persze lesz még deluxe edition is.

TBTPumpa
Se Artbook, se zenei CD, se Így készült videós DVD/Bluray, se sárkányszobor még igazi Morrigan/Leliana karaktert sem adnak hozzá. <#szomoru1><#szomoru1> <#idiota>

Fuu a kártyák az kell!AC4 BE-hez is kaptam kártyát ehez is kell!
Más pakk nincs csak CE?Minek ennyi minden-.-
Annak a negyed része elég lenne egy olcsóbb megoldásra.
TBTPumpa

Te próbáljuk megoldani, hogy kíméljük egymást, oké? Engem se érdekel amit írsz, téged se érdekeljen.

SötétBarom
30ért beöltözik neked bármelyik kurva, 10ért veszel egy standart editiont, profit 10k.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

j0nNyKa
:DDDD
csöcsök. csöcsök mindenütt <#idiota>
btw Izabella is jöhetne akkor már

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa
170 dolcsi az lesz 170 euró.
52 000 Ft alsó hangon. Ehhez már adhatnának egy igazi Morrigant vagy Lelianát is. Akkor instabuy lenne. <#idiota>

TBTPumpa
Nagyon szép (és az ára is).
De ahogy elnézem legalább nem lesznek ingame exkluzív DLC cuccok, inkább csak "fizikális" dolgok és ez jó.

wedge31
Dragon Age: Inquisition Collector's Edition.

Highly detailed exclusive Inquisitor Collector's Edition case produced by TriForce measures approximately 8.5" x 13.5" x 14.5"

The case is individually wrapped in faux reptile skin, has the mark of the Inquisitor stamped on top in gold foil, with an interior fitted with imprinted red silk.

Cloth map of Thedas drawn to scale measuring approximately 22" x 32"
72 card Major and Minor Arcana tarot card deck with custom artwork depicting mythology from Dragon Age lore.

Inquisitor full scale, six piece, lock tool set
One set of four full scale map markers each approximately measuring 3.5" x 3.5" x 4"

Inquisitor's Badge

Quill and Inkpot

40-page Inquisitor's Journal

Orlesian Coins

Limited edition SteelBook case to house your copy of the game

Copy of Dragon Age Inquisition Deluxe Edition

170 dollárba fog kerülni...én maradok 14k-s verziónál...<#nyes>

j0nNyKa
btw neked inkább az elég, hogy 3 percenként elmond ezt :)
nem tudom, hogy ez azért rossz, mert kurva idegesítõ, vagy mert már így 50edjére semmitmondó, vagy mert magasra tesz egy olyan lécet, amirõl egyébként az égvilágon semmit nem tudunk
és ha szar lesz a story? na? akkómivan - elmondom, semmi, ugyanúgy várjuk, és ugyanúgy lesz valami, valahogy, csókolom

Így van. De gondolom csak egyet vesznek figyelembe a gyerek és azt hogy átment az átjárón. Ha végiggondoljuk elég behatárolt a mozgástér személyét illetõen, ha következetesek. Persze a 40 befejezésbe simán belefér, akár mellé is állhatunk, nekem nagyon tetszetõs lenne, a hülye templárokkal szembe fordulni :D De ne szaladjunk elõre :) Egészen biztos jó történet lesz. Csak azt nem értem miért gondolják olyan sokan a hivatalos forumon is, õk tutira meg tudják mondani, hogy kellene megírni a történetet. Nekem az is elég, tudom az egyik legjobb író van a Biowarenál a játékon. :)

TBTPumpa
Morrigan farkasalakban?
Én eddig azt hittem, hogy alakváltó - bármilyen alakot fel tud ölteni. Ha a karaktereddel jóban van, akkor meg is tanítja alakváltásra.

A Witch Hunt vége pedig változó, annak a DLC-nek van vagy 5 féle befejezése. <#idiota>

Amúgy szerintem nem lesz társ. NPC lesz, csak lehet, hogy egy küldetésben a karakterrel tart. Kicsit úgy kell elképzelni, mint Liarát a Mass Effect 2-ben. Adott küldetést és a Shadow Broker DLC-ben csatlakozott is a csapathoz egy kis csetepaté erejéig. Csak gondolom itt nem DLC-ben lesz ez a Morrigan-es dolog, hanem magában az alapjátékban.

Ami fõleg egy kicsit zavar, van egy fényképünk ahol nagyjából látszik a csapat, nincs rajta. Volt egy infonk miszerint nem társ. Most meg hirtelen az lett. Nem jó az, amikor kívánságmûsor van. Sok idõ jól megírni egy sztorit, minden a helyén legyen.
Ez Beth módszer, náluk mindegy mert így is úgy is középszerûek lettek ezen a vonalon.
Ha ez most tényleg, csak hirtelen közkívánatra belekerült, az látszani fog a játékon.
Morrigan erdõben nõt fel farkas alakot is öltve, ahol a gyenge elpusztul az erõs életben marad, ráadásul a witch hunt vége pont olyan lett amilyen kellett legyen. Már nem egy félig gyerek nõ, ahogy a fenti képen is látszik. Szerintem nem véletlenül nem volt társként hirdetve egy percig sem. Legalábbis ha belemerülünk a történetbe képzeletben :)

Ha valaki nem ismerné ezt, ahogy látom kevesen nyomták végig.
http://www.youtube.com/v/X-CaPONUS7E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ha be kell sorolni akkor nem a jók közé tartozik, persze így szeretjük ahogy van és megvan a története, hogy lett ilyen de egyértelmûen az power az ami érdekli, mondjuk igaz nem feltétlen jelent gonoszt. De nem egy kis pályás. A kezdeti infok alapján miszerint nem lesz kompánion és fontos szerepe lesz a történetbe pont a withc hunt alapján gondoltam ettõl lehet az egyik fõ ellenfele a templar hõsünknek. :)

j0nNyKa
azért az kemény, hogy neked az jött át morriganbõl, hogy "gonosz karakter"
ez mikor történt pontosan? :)

wedge31
Semmiképp se nevezném Morigant gonosznak, max számitó kis boszinak.