4680
-
Evoluti0N #1259 Nem. Egyik Mass Effectben sem volt. -
Nos #1258 Nekem is olyan érzésem van, hogy ez inkább nehezít. A legkönnyebb megoldás, ha minden sarkon nyomhatsz egy healt. Ha alkímiával kell megoldani, vagy fizetni érte, az máris nagyobb odafigyelés. De majd meglátjuk. -
Ariakus #1256 Sztem totál igazad van, már jó pár éve arról szól a játékipar 90%-a, hogy butítsunk le minden vmire való franchise-t. -
#1255 nem lelem benne örömöm de nem vagyok vak és nem fogadom el olyan könnyen az ilyen dolgokat mint pl te.mások vagyunk tudom hogy nafogok itt de nem oknélkül .de már én is mondom meglássuk milyen lesz azt kész -
#1254 ME3-ban nem volt? (nemtom, csak úgy rémlik) -
Evoluti0N #1253 "Xbox controller supported."
Ha nem tévedek, akkor ez az első Bioware játék, amiben lesz kontroller támogatás PC-n. -
#1252 Én is jó leszek, jól van örülünk. -
#1251 Pont egy r9 270-em van : )
ájem szo heppi -
ratgab #1250 Majdnem megvan az ajánlott. -
Pares #1249 Legalább a minimum megvan -
Pares #1248 "Csak úgy mert miért ne" biztosan nem vették ki. Ugyan úgy a magadfajtáktól is meg lehetne kérdezni, hogy te örömödet leled abban, hogy csak a hibákat keresed és folyamatosan sírással van tele topik, habár a játék még meg se jelent?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.10. 22:21:48 -
MrAndree #1247 Meg mondjuk azért se csinálnak nehéz játékot mert mert nem mindenkinek van kedve és ideje szenvedni :) -
#1246 Nem vészes, megvan a recommended. -
#1245 Hivatalos gépigény:
Minimum:
Windows 7 or 8.1 64-bit
CPU
AMD quad core CPU @ 2.5 GHz
Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
System RAM 4 GB
Graphics CARD
AMD Radeon HD 4870
NVIDIA GeForce 8800 GT
Graphics Memory 512 MB
Hard Drive 26 GB
DirectX 10
Recommended:
OS
Windows 7 or 8.1 64-bit
CPU
AMD six core CPU @ 3.2 GHz
Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
System RAM 8 GB
Graphics CARD
AMD Radeon HD 7870 or R9 270
NVIDIA GeForce GTX 660
Graphics Memory 3 GB
Hard Drive 26 GB
DirectX 11
* Xbox 360 controller supported
* 100% DirectX 9.0c compatible sound card
* Online Authentication at time of installation
Confirmed: #DAI resolution is 1080p on PS4, and 900p on Xbox One. We maximized the current potential of each platform.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.10. 19:52:21 -
Although #1244 Ratgab: Igen erre én is gondoltam. Amit nem hiszek el az EA-ról. Amit elhiszek az az, adok nekik valamit ,hogy befogják a szájukat, kapnak taktikai nézetet. Ennyit elhiszek, túl sok kárt okoztak nekik a régi fanatikusok a DA2-nél. Az egyik alapszabály a nagy példányszám eladáshoz, hogy nem csinálsz nehéz játékot. ez az amivel a Beth nagyot kaszált. Mert ha nehéz, akkor a metacritic tele lesz azzal, nem hogy nehéz, hanem hogy szar és ez nem kell az EA-nak. Márpedig azok nélkül amit írtam, az van amit Jonnyka is írt, jó akkor normál fölé nem veszem.
Néztem ezt a rendszert, vannak jó kis lehetőségek benne pl trap varázslat meg a rouge már megy is rá, ez mind szép és jó egy sárga szintig és a vörös epicet mivel fogom meg? :) Majd meglátjuk. Sokmindentől függ ez mennyire lesz szabad a haladás mennyire lesz szintfüggő a boss harc. Szóval sok a nyitott kérdés.
-
#1243 hát igen meglátjuk majd :) jobbat úgyse tudunk de érzem hiányozni fog -
ratgab #1242 Őszintén mondom, hogy maximális érdeklődéssel várom, hogy fog működni a rendszer élesben.
Részemről továbbra is 0 day vásárlás a játék. -
#1241 Mivel limitált számu poti lehet nálad nehéz fokozaton lehet, hogy hiányozni fog health spell. -
ratgab #1240 Én téged is megértelek. Tényleg szokatlan, hogy RPG-ben nincs kifejezett gyógyító varázslat... De majd meglátjuk jó döntés-e a részükről kivenni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.10. 17:06:18 -
#1239 a nehézségben nem is kételkedtem eddig sem.de én jobban szeretem a másik fajta megoldást heal-el de nembaj majd meglátjuk:) -
#1238 részben igazad van.és majd meglátjuk.de hát na -
ratgab #1237 Egyel korábbi hsz-ben írtam le, hogy miért nem zavar. Ez egy plussz könnyítés volt, mellyel elég komolyan lehetett életben tartani a csapatot. Kicsit nehezítésnek érzem a heal hiányát, valamint sose szerettem a mannaigényes gyógyítási megoldásokat (általában rpg-ben a manna elégg gyorsan fogy).... Én amúgy is mindig is jobban bíztam a palackozott életerőben, mint a mentális energiából származóban.
Nagyjából ennyi az oka, amiért nem zavar.
Továbbá a pár bossfightos videó meggyőzött, hogy bőven lesz kihívás a játékban, ami miatt még inkább örülök a dolgok alakulásának. -
ratgab #1236 Van potion, van revival... nincs heal... Ez nekem nehezítésnek tűnik és engem abszolút nem zavar, ha van egy kis plussz kihívás. Miért kell mindig mindennek egy kaptafára készülni? Lehet szar lesz, de lehet neked is be fog jönni. Én azt mondom majd meglátjuk milyen lesz megjelenéskor és nem kell előre parázni meg temetni. -
#1235 így leírva egyébként jobban tetszik, bár még magamban picit húzom a szám
de.. egy fokkal jobban el tudom képzelni az egészet -
ratgab #1234 Alacsony mannaigényű shieldekkel és buffokkal azért lehet huzamosabb ideig lehet majd a tankot életben tartani, amíg a rugók vérben tudnak tocsogni és az ellenfél beleiben fürdeni. -
#1233 Ez egy nagyon jó összefoglaló cikk a témában.
Nem lesz végtelen számú health potink. -
ratgab #1232 Megnézed a bossharcos videókat és rájössz, hogy nem lesz ebből rohanás. Aki itt rohanni fog az sűrűn fog a load feliratra kattintani. -
ratgab #1231 Szerintem meg köze nincs a konzolosításhoz. Én inkább azt látom így hogy nem lesz kifejezett heal spell nehezebb lesz a játék. Jobban figyelni kell a potionmennyiségre és a mannára, ami az esetleges revival-höz fog kelleni. -
#1230 amúgy téged tényleg ennyire nem zavar hogy ilyen alapvető dolgokat kivesznek a játékból mint pl heal? csak úgy mert mér ne?:D -
ratgab #1229 HA jól emlékszem (utánanéztem és így volt) Dragon AGe Originsbe is mindenki felkelt csata végén, szóval ott se volt halál, csak ha a teljes csapatot likvidálták. Úgyhogy ez esetben sem változott az ég adta világon semmi. Kifejezett heal spell az nincs. Van életerő itóka, meg megborult csapattagot tudod éleszteni (dragon age originsben is volt ugyanilyen lehetőség). -
#1228 én tudom jól .szarkazmus volt részemről.hatalmas probléma:) -
#1227 mondom hogy épp ez a baj nem érted? :D nem lehet normálisan gyógyítani nincs heal. én ezen hisztizek xd -
#1226 2 mágus, hardon szerintem az eddig is alap volt, csak eddig a healt rotáltad velük, most meg majd az élesztést
nem tetszik. várom hogy meggyőzzenek róla, hogy rosszul érzem, de ez így... meh -
#1225 Ezzel csak az a gond, hogyha épp a mágusodat vágják gerincre akkor nincs aki tolja a revivalt. -
ratgab #1224 Ne temesd már azért előre a játékot. Nézd meg a bossharcos videót... Érdekes módon a tesztelő kolléga csapatát képes volt a boss az örök vadászmezőkre küldeni és amikor mutatták korábban a földalatti helyszínen történő harcot ott is padlót fogott a játékos teljes brigádja.
Előbb nézzük már meg, hogy is néz ki a gyakorlatban aztán sírjunk közösen ha tényleg szar lett....Szerintem.
Én azt mondom az a 85 manna azért nem kevés ahhoz a revive-hoz és nem is tudjuk milyen cooldownja lesz a képességnek, sem azt, hogy milyen életerővel tér észhez a kupán vágott csapattárs (10-20%-al sokra nem fogsz menni nagy valószínűség szerint). Továbbá ahogy én elnézem azt a talent fát az a Revive opció igen csak magas szintű varázslatnak tűnik számomra. Persze én is csak találgatok. -
#1223 hisztigép lol. köszönöm xd
amúgy csak felesleges ez a nagy "újítás" heal kellett volna azt kész:D -
ratgab #1222 85 manna azért nem tűnik éppen kevésnek a revival-hoz. -
#1221 mondjuk annyiban igaza van a hisztigépnek kollégának, hogy nem attól lesz nagy egy játék, hogy modokkal meg dlckkel ki lehet pofozni, hanem hogy kiadásnál nem győzöd összeszedni az állad a földről
nem mondom hogy ekkora különbséget jelent pl. a heal hiánya, de ha más dolgokhoz is így álltak a készítők, az nem feltétlen jelent jót
bennem megerősítették, hogy majd akkor adok pénzt érte, ha 1-2 nap próba után még van hozzá ingerem -
ratgab #1220 Revival leírásában miért szerepel a heal szócska?? Nem értem... -
#1219 vannak mindenféle találgatások eddig úgy nézki rendes heal nincs mindenki borul a picsába majd felkel úgysem lehet meghalni,aztán taktikázzál hajrá nagyon jó alap tényleg