4726
-
Miért olyan drágán veszed? van már 12k-ért is. -
ratgab #1304 Megy a 15 rugó a játékért 0 day... nincs mese... ez mocsok jó lesz egyszerűen! -
-
-
Although #1301 Ami imponáló volt az a taktikai lehetőségek bemutatása és továbbra is az intelligens társ AI-t amit eddig is tudtunk.
Bár ez a mágia rendszer nekem nem jön be annyira de ki lehet békülni vele. :)
Edit: Korábban beszéltek róla a ME4 is valami hasonló rendszert kap.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.13. 20:11:15 -
nekem is tetszett amit láttam :D -
Engem megvettek kilóra ezzel a gameplayel -
Szerintem a stream miatt volt ilyen...
Annyi jó játék jön a következő hónapokba, megint nem fogom látni a karácsonyfát a szünetbe...
-
ratgab #1297 Erről pedig már volt szó korábbi videóban is. -
Toronymagasan ez volt eddig a legjobb videó informalitást tekintve.
-
Although #1295 Oké az, hogy epikus lesz az nem kifejezés :)
Végén még megkedveljük Mike"szarkupac" L -t :)
Edit: Nagy terület, jó karakterek, és az eddig látottak alapján akár DA:O szintű sztori :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.13. 20:05:25 -
Evoluti0N #1294 Úgy látom, hogy a Vsync kötelező lesz. Csúszik szét a kép, mint a fene. :D -
Ez tényleg váratlan volt, pozitiv értelembe. -
Hm, ez egész jónak tűnik... -
Evoluti0N #1291 Ez nagyon fincsinek tűnik. -
Although #1290 Oh my GOD!!! Friendly fire :))) Ebbe nem is reménykedtem :) -
Szarvas mount...ez kell a népnek...
-
Ez a war tablét nagyon jól eltalálták. -
Kiváncsi lennék milyen konfingon tolják. -
Már elindult, ez most elvileg egér+bill gameplay lesz... -
Betettem bannerbe ott is nézheted ha majd indul. -
Megy már? -
#1151...sorry..
-
ratgab #1282 Nagyon szeretem ezeket a videókat... Mindig nagy érdeklődéssel várom a bemutatókat. -
De ez még nem: 
-
Volt már...#1260
-
-
ez más mint az #1245 ? -
gépigény
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Minimum:
OS
Windows 7 or 8.1 64-bit
CPU
AMD quad core CPU @ 2.5 GHz
Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
System RAM
4 GB
Graphics CARD
AMD Radeon HD 4870
NVIDIA GeForce 8800 GT
Graphics Memory
512 MB
Hard Drive
26 GB
DirectX
10
Recommended:
OS
Windows 7 or 8.1 64-bit
CPU
AMD six core CPU @ 3.2 GHz
Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
System RAM
8 GB
Graphics CARD
AMD Radeon HD 7870 or R9 270
NVIDIA GeForce GTX 660
Graphics Memory
2 GB
Hard Drive
26 GB
DirectX
11
-
Tehát a videóban elmondottak alapján lesz instant gyógyító heal poti, regen (HoT) poti és AoE heal gránát. Aztán a játék előrehaladtával kapunk valami fókusz képességet ami plusz gyógyítási lehetőséget ad. Tehát gond nem lesz, annyi, hogy ebben a játékban nem kizárólag a mágus dolga. -
Arhenius #1275 Ja, lehetne első napos DLC amiben a healerek/heal spellek vannak :)
-
Pares #1274 A sírást nyugodtan megspórolhatnád a megjelenés utánra. Akkor már legalább lenne valami jogalapja... Különben is a heal kivétele nem éppen butításnak néz ki, inkább nehezítésnek. Még jó, hogy a Bioware fejlesztők nem irtóznak a >fejlesztéstől<, és nem ugyan azt adják el más néven, mint ahogy másoknál szokás... -
Arhenius #1273 Sok minden a potionokról, gyógyításról, nehézségről -
50 pernyi Dragon Age Inquisition a fejlesztőkkel -
ratgab #1271 Javaslom srácok megnézésre az utolsó 40 perces videót is a Gamebanshee-s linken: Elején van egy kis infó a felfedezésről, majd egy kis taktikai nézet bemutató (itt kitér a heal és potion problémakörre a srác) 40 percnyi folyamatos ingame játékmenete videó, amiből szerintem sok kiderül már (lesznek logikai feladványok is a világban). Van itt még kis felfedezés, kis harc, kis lootolás is. 20:00 perctől lesz két érdekesség. Az egyik egy rejtett kincsesláda, a másik pedig egy quest a semmi közepén, amire nem is számítana az ember. Ezután pár perccel ki is derül a turpisság.... Csapat alapú az életerő lötyi mennyiség, tehát az a 8 (ami ugye elvileg fejleszthető, emelhető szám) az az egész csapat összes gyógyitókája.
23-25-nél van egy rift csata, aztán egy újabb feature... rejtett kincs keresés (ami kicsit tényleg hülyén van megoldva, legalábbis itt a konzolos verzióban). Később pár perccel meghatározott helyeken tábort lehet verni, ahol pihenhetünk, itókát főzhetünk, kicserélhetjük a velünk tartó csapattársakat és még gyorsutazási pontként is funkcionál (ami elnézve csak ezt az egy helyszínt nagyon jól is fog jönni... apropó ehhez a helyszínhez képest még van egy hatalmas térképünk, ahol valószínűleg számos ehhez hasonló nagy kiterjedésű területünk lesz).
Ahogy látom dobálja a játék szépen a kraftalkatrészeket is, szóval lehet majd egyedi cucccokat gyártani bőszen.
Vége felé újabb érdekesség: Bash Skillel lehet egyes átjárókon keresztüljutni.
Ki lehet lőni az ablakon, ami megint csak egy apróság, de jó kis apróság.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.11. 11:11:03 -
200 óra tartalommal jön az új Dragon Age. -
ratgab #1269 Valahogy ezt sejtettem, de azért mégis csak más, mint más RPG-kben, ahol csak a felhasználás mennyiség szab korlátot a nálad lévő gyógyitókák mennyiségének. Ez azért korlátoz majd taktikában szerintem elég rendesen.
Azért igen soványka lenne ez a 8 gyógyítóital egy sárkánynál, aminek emlékeim szerint több 10 000 életerő pontja van (jó nagy számot mondtak és mutattak a videókban). -
ratgab #1268 Igen. Biztosan megosztó lesz a játék, ezt én is így vélem.
Érdekes felvetés ez részedről a heal és lore kapcsolatáról... Erre kíváncsi leszek én is. -
Lehet majd upgradelni a potik számát. -
Although #1266 Igen nekem is az nagyon látszik próbálnak egyszerre akció dús és taktikai is lenni. Az is látszik a társak, már Da2-ben elkezdett magasabb szintű AI is fejlődik aminek én örülök azért a percenkénti pause a DA:O-ból nekem se hiányzik. De fognak kapni hideg meleget ezt már látom. Sokaknak nem fog tetszeni ez a rendszer.
Amire kíváncsi leszek a történet szinten is integrált healer rendszer, eltűnésére, lesz e valami megjegyzés a beépített lexikonba.