Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyébként kimondottan tetszik az Inquisition, nem feltétlenül bánom, hogy nem arra a stílusra épül, mint a DAO. Majd az összhatása alapján ítélem meg a játékot, ha már kijött.
DA:O szintú hc rpg meg valszeg soha többet nem lesz AAA kiadásban, olyasmit a kickstarteres játékok közt keress.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon nem akartam megvenni 0 day de valszeg mégis az lesz a végén.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És Leliana is befigyel, bár azt hiszem másabb a hangja.
Jó lesz ez!

Érdemes pár pillantást tenni a weboldalukra, vannak új infok és a latest trailerben is van pár új pillanat. Zene brutálisan jó a történetre meg az írok a garancia. És van új info egy területrõl is. Bár már sose lesz olyan jó,tartalmas info dömping mint ami a DA:O elõtt volt.
Bár ahogy ismerem magam valszeg 1st day lesz ez is. Még egy esélyt adok nekik, nem hiszem, hogy ne tanultak volna a DA2 és a ME3 bakikból.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor ez mi??!!!(négy, öt, hat)? <#idiota>#idiota>
Annak a negyed része elég lenne egy olcsóbb megoldásra.
csöcsök. csöcsök mindenütt <#idiota>#idiota>
btw Izabella is jöhetne akkor már
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
52 000 Ft alsó hangon. Ehhez már adhatnának egy igazi Morrigant vagy Lelianát is. Akkor instabuy lenne. <#idiota>#idiota>
De ahogy elnézem legalább nem lesznek ingame exkluzív DLC cuccok, inkább csak "fizikális" dolgok és ez jó.
Highly detailed exclusive Inquisitor Collector's Edition case produced by TriForce measures approximately 8.5" x 13.5" x 14.5"
The case is individually wrapped in faux reptile skin, has the mark of the Inquisitor stamped on top in gold foil, with an interior fitted with imprinted red silk.
Cloth map of Thedas drawn to scale measuring approximately 22" x 32"
72 card Major and Minor Arcana tarot card deck with custom artwork depicting mythology from Dragon Age lore.
Inquisitor full scale, six piece, lock tool set
One set of four full scale map markers each approximately measuring 3.5" x 3.5" x 4"
Inquisitor's Badge
Quill and Inkpot
40-page Inquisitor's Journal
Orlesian Coins
Limited edition SteelBook case to house your copy of the game
Copy of Dragon Age Inquisition Deluxe Edition
170 dollárba fog kerülni...én maradok 14k-s verziónál...<#nyes>#nyes>
nem tudom, hogy ez azért rossz, mert kurva idegesítõ, vagy mert már így 50edjére semmitmondó, vagy mert magasra tesz egy olyan lécet, amirõl egyébként az égvilágon semmit nem tudunk
és ha szar lesz a story? na? akkómivan - elmondom, semmi, ugyanúgy várjuk, és ugyanúgy lesz valami, valahogy, csókolom
Én eddig azt hittem, hogy alakváltó - bármilyen alakot fel tud ölteni. Ha a karaktereddel jóban van, akkor meg is tanítja alakváltásra.
A Witch Hunt vége pedig változó, annak a DLC-nek van vagy 5 féle befejezése. <#idiota>#idiota>
Amúgy szerintem nem lesz társ. NPC lesz, csak lehet, hogy egy küldetésben a karakterrel tart. Kicsit úgy kell elképzelni, mint Liarát a Mass Effect 2-ben. Adott küldetést és a Shadow Broker DLC-ben csatlakozott is a csapathoz egy kis csetepaté erejéig. Csak gondolom itt nem DLC-ben lesz ez a Morrigan-es dolog, hanem magában az alapjátékban.
Ez Beth módszer, náluk mindegy mert így is úgy is középszerûek lettek ezen a vonalon.
Ha ez most tényleg, csak hirtelen közkívánatra belekerült, az látszani fog a játékon.
Morrigan erdõben nõt fel farkas alakot is öltve, ahol a gyenge elpusztul az erõs életben marad, ráadásul a witch hunt vége pont olyan lett amilyen kellett legyen. Már nem egy félig gyerek nõ, ahogy a fenti képen is látszik. Szerintem nem véletlenül nem volt társként hirdetve egy percig sem. Legalábbis ha belemerülünk a történetbe képzeletben :)
Ha be kell sorolni akkor nem a jók közé tartozik, persze így szeretjük ahogy van és megvan a története, hogy lett ilyen de egyértelmûen az power az ami érdekli, mondjuk igaz nem feltétlen jelent gonoszt. De nem egy kis pályás. A kezdeti infok alapján miszerint nem lesz kompánion és fontos szerepe lesz a történetbe pont a withc hunt alapján gondoltam ettõl lehet az egyik fõ ellenfele a templar hõsünknek. :)
ez mikor történt pontosan? :)