Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogadok, hogy az augusztusi GamesCom-on még mindig az Alfa verziót fogják mutogatni, mert az fun.
"Srácok, kész vagyunk a játékkal, amíg megjelenik, nesztek egy kis gémpléj a korai alfaverzióból!" <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Na ez ha igaz akkor le a kalappal elöttük,hogy 3 hónapon keresztül csak a bugok kerülnek javításra kiadás elõtt.Erre érdemes rááldozni a nyarat
<#levele>#levele><#gun>#gun>
A #465 hozzászólásban linkeltem is õket.
Azt hittem már tényleg jött valami új dolog... <#idiota>#idiota>
Idénre is csak a DA3 van, ami lesz konzolon és pc-n is. Amúgy csak pc exkluzív DD:original sin, új risen és wasteland 2 jön. Szûkös évek ezek az rpg-piacon.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A DA3 mai szinten nagyon jó játék lesz szerintem. Láthatóan a Da2-re tett nagy panaszok, harcrendszer, animációk, és a háttér javítva lett. Legfeljebb az árra lehet panasz de úgy néz ki beléptünk a következõ szintre, grafikailag, motorilag über-fasza szint. :)Szóval most már úgy néz ki a 14e lesz a standard ár, nem a 10e.
De nem is ez a fõ bajom a DA2-vel, hanem hogy annyira de semmilyen volt. Az egy dolog, hogy ráhatásod sem volt az eseményekre (így is - úgy is gazdag lettél, halálesetek a családben stb.), de maguk az események sem voltak érdekesek. Ez a templar vs mage dolog nagyon erõltetettnek tûnt. Nem volt érdekes konfliktus, mert egyik fél sem volt különösen érdekes.
A DA3 viszont a jó irányba tett lépésnek látszik egyelõre. Meglátjuk. Az open world még klisés történetet is el tudja feledtetni.
Nem csak a játékipar tehet errõl. Ahogy nézem az amerikai demokrácia egyre betegebb és mindenbe beleszól. Lassan már a játék fogalma se lesz tiszta számukra. Így nehezen lesznek versenybe a CD projekttel az biztos.
Egy nagy tekintélyt élvezõ, befolyásos csoport nagy reménysége vagy (fereldeni grey wardenek, jedik, spirit monkok, spectre-k), egy kis csoport élén hub-ból hub-ba utazgatva megmented a világot. közben meg romantikázol a csapattársaiddal és babysitteled õket a nyomorult daddy issue-ik meg egyéb csip-csup hülyeségeik alatt.
http://www.redditmirror.cc/cache/websites/hellforge.gameriot.com_a2hq2/gza.gameriot.com/content/images/orig_320200_1_1257581825.png
A DA3 is ugyanennek látszik, csak grey warden helyett te vagy az INKVIZÍTOR. Talán az open world kicsit változtat rajta, de majd meglátjuk.
A DA2 kivétel volt, mert ott nem volt történet. Illetve volt három történet, amelyeknek kb semmi közük nem volt egymáshoz, nagyon látszott, hogy próbáltak valami vonalat ráerõltetni, de az egész egy nagy, zavaros kupleráj lett a végén. Ratyi varázsló terroristával meg butch templomos spinével meg egy nagy halom bugyuta klisével. Nem véletlen, hogy az egész Hawke vonal a kukában végezte.
Van hová visszamásznia a bionak, az tuti.
Sajnos Lelianával és Morrigannel nincs romantikus szál, de a régi idõk emlékére pasi kell ide - mint a Mass Effect-ben. <#idiota>#idiota>
És ez ott lebeg mindenhol. El lehet adni ma egy AAA szintû rpgt közepes történettel, nullához konvergáló karakterekkel 100 millió példányba ez mindig legyen szem elõtt amikor valaki ócsárolja a Bio-t. Egy EA-val a fejje felett nem érdemes, mert nagyon egyszerû ma lineráis történettel eladni egys rpg-t ha tudod, hogy kell. És a bioware mind a mai napig nem tett le közepes történetet minden játéka még a DA2 is ****** csillagos történettel rendelkezik. Ezt sose felejtsük el.
Nem lenne rossz, ha valóban így lenne!
Bár 18-as a játék, szóval annyira lebutítani meg mégsem kéne. Vagy azt hiszik, hogy a 18 éves nem tud gondolkodni?
Ha meg vissza akarod kapni a régi élményeket akkor ott a kickstarter mint a Wasteland 2. És a többi ami jön. Én is azt gondoltam reménytelen a skyrim után nem lehet hogy ez lesz a rpg jövõje. De azt mondtam van egy Witcher 2-nk van Fallout new vegasunk. Most meg már kickstarter is. DA:O nem lesz mert szerintem ez volt az egyik ami miatt a Bioware végül az EA kezébe került. Ráadásul AA név szinten nem hozna eleget az idõ meghaladta már azt is. Már csak ez lesz olyan mint a witcher 3 vagy ez vagy a skyrim. A lényeg a csillogás a grafika, az effektek. Ez az ami eladható nem az origins.
Értem én az idõ repül és szeretnénk visszakapni ami volt. Az origins már a múlté.
A Dragon Age-t a 2005-ös E3 elõtt jelentették be, és mégis 2009 végén jelent meg. Ma már nincs idõ ennyit "pöcsölni" egy játékkal, 2-3 évente kell elõállni valamivel, mert a kiadóknak kell a pénz. És persze a fejlesztõknek is, hisz ebbõl élnek.
Én sem örülök neki, de még mindig jobbnak tûnik, mint a második rész volt. Gyönyörû a grafika, a hangeffektek és a zenei rész is 10/10.
És ugye Leliana hosszabb idõre tér vissza (nem úgy, mint a második részben) és Morrigan is visszatér (akit nemes egyszerûséggel baromira kihagytak a második részbõl). Nálam már ez is hatalmas plusz pont. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy az elsõ rész karakterével és a második rész bajnokával mi történt - mert ugye a második rész úgy is ért véget, hogy Leliana és Cassandra a bajnok keresésére indult.
A kevesebb néha több.
Main Characters:
The Inquisitor
Alistair
Cullen
Leliana
Morrigan
Compaions:
Blackwall
Cassandra Pentaghast
Dorian
Iron Bull
Sera
Solas
Varric Tethras
Vivienne
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tényleges csapattagok:
Vivienne
Blackwall
Sera
The Iron Bull
1-1 küldetés erejéig csatlakozhatnak az alábbi karakterek (gondolom a késõbbiekben ez még frissülni fog):
Cassandra
Varrick
Leliana
Morrigan
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Giana Sisters
Carmageddon: Reincarnation
Leisure Suit Larry: Reloaded
Grim Dawn
Faster Than Light
Wasteland 2
Tesla Effect
Defense Grid 2
Broken Sword: The Serpent's Curse
Star Citizen
7 Days to Die
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
+1
Oculus Rift
[merlinw.org]
Remélem, hogy ez változni fog az augusztusi Gamescom-ra, mert ha akkor is még az Alfa verzióval nyomatják ezt a marketing bullshit dumát, akkor inkább csak sírás lesz Október 7.-én és nem élvezetes játék.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
...és milyen igaza volt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Viszont idén nagyon komoly dolgokra van kilátás, jön az Elite, a Broken Age, a Wasteland 2.. Olyan régóta még nem fut ez az egész dolog, hogy nagyon komoly sikereket produkálhatott volna, hiszen egy komolyabb játék fejlesztése nem 2 év..
erre még nem volt példa....
Ez minket csak annyibban érint, hogy egy kickstarteres rpg alatt sohase fog frosbite 3-as engine dübörögni, csak egy unitys zümmögni, mert nincs meg rá a keret és ugy összeségében is érzödik, hogy nem egy AAA-s kölcségvetésböl dolgoznak.
Ettöl még persze lehetnek jók.
Szerintem a közösségi támogatás miatt eleve nagyobb sûrûséggel kaphatunk jó rpg-ket, mint a korábbi években, de ez csak vélemény.
Persze ha nem is értessz velem egyett, azért szerintem reméled, hogy nekem lesz igazam :)
Ettöl függetlenül nincs ok a panaszra lesznek ilyen játékok / project eternity, wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, stb / de ezek mind közöségi támogatásból jönnek.