4680
banner
  • jarlaxxe
    Engem megvettek kilóra ezzel a gameplayel
  • BoneDragon
    Szerintem a stream miatt volt ilyen...
    Annyi jó játék jön a következő hónapokba, megint nem fogom látni a karácsonyfát a szünetbe...
  • ratgab
    Erről pedig már volt szó korábbi videóban is.
  • wedge31
    Toronymagasan ez volt eddig a legjobb videó informalitást tekintve.
  • Although
    Oké az, hogy epikus lesz az nem kifejezés :)
    Végén még megkedveljük Mike"szarkupac" L -t :)
    Edit: Nagy terület, jó karakterek, és az eddig látottak alapján akár DA:O szintű sztori :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.13. 20:05:25
  • Evoluti0N
    Úgy látom, hogy a Vsync kötelező lesz. Csúszik szét a kép, mint a fene. :D
  • wedge31
    Ez tényleg váratlan volt, pozitiv értelembe.
  • BoneDragon
    Hm, ez egész jónak tűnik...
  • Evoluti0N
    Ez nagyon fincsinek tűnik.
  • Although
    Oh my GOD!!! Friendly fire :))) Ebbe nem is reménykedtem :)
  • wedge31
    Szarvas mount...ez kell a népnek...
  • jarlaxxe
    Ez a war tablét nagyon jól eltalálták.
  • wedge31
    Kiváncsi lennék milyen konfingon tolják.
  • jarlaxxe
    Már elindult, ez most elvileg egér+bill gameplay lesz...
  • wedge31
    Betettem bannerbe ott is nézheted ha majd indul.
  • jarlaxxe
    Megy már?
  • wedge31
    #1151...sorry..
  • ratgab
    Nagyon szeretem ezeket a videókat... Mindig nagy érdeklődéssel várom a bemutatókat.
  • TBTPumpa
    De ez még nem:
  • wedge31
    Volt már...#1260

• TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    ez más mint az #1245 ?
  • Shep
    gépigény
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Minimum:

OS

Windows 7 or 8.1 64-bit

CPU

AMD quad core CPU @ 2.5 GHz

Intel quad core CPU @ 2.0 GHz

System RAM

4 GB

Graphics CARD

AMD Radeon HD 4870

NVIDIA GeForce 8800 GT

Graphics Memory

512 MB

Hard Drive

26 GB

DirectX

10

Recommended:

OS

Windows 7 or 8.1 64-bit

CPU

AMD six core CPU @ 3.2 GHz

Intel quad core CPU @ 3.0 GHz

System RAM

8 GB

Graphics CARD

AMD Radeon HD 7870 or R9 270

NVIDIA GeForce GTX 660

Graphics Memory

2 GB

Hard Drive

26 GB

DirectX

11

• MerlinW
    Tehát a videóban elmondottak alapján lesz instant gyógyító heal poti, regen (HoT) poti és AoE heal gránát. Aztán a játék előrehaladtával kapunk valami fókusz képességet ami plusz gyógyítási lehetőséget ad. Tehát gond nem lesz, annyi, hogy ebben a játékban nem kizárólag a mágus dolga.
  • Arhenius
    Ja, lehetne első napos DLC amiben a healerek/heal spellek vannak :)
  • Pares
    A sírást nyugodtan megspórolhatnád a megjelenés utánra. Akkor már legalább lenne valami jogalapja... Különben is a heal kivétele nem éppen butításnak néz ki, inkább nehezítésnek. Még jó, hogy a Bioware fejlesztők nem irtóznak a >fejlesztéstől<, és nem ugyan azt adják el más néven, mint ahogy másoknál szokás...
  • Arhenius
    Sok minden a potionokról, gyógyításról, nehézségről
  • TBTPumpa
    50 pernyi Dragon Age Inquisition a fejlesztőkkel
  • ratgab
    Javaslom srácok megnézésre az utolsó 40 perces videót is a Gamebanshee-s linken: Elején van egy kis infó a felfedezésről, majd egy kis taktikai nézet bemutató (itt kitér a heal és potion problémakörre a srác) 40 percnyi folyamatos ingame játékmenete videó, amiből szerintem sok kiderül már (lesznek logikai feladványok is a világban). Van itt még kis felfedezés, kis harc, kis lootolás is. 20:00 perctől lesz két érdekesség. Az egyik egy rejtett kincsesláda, a másik pedig egy quest a semmi közepén, amire nem is számítana az ember. Ezután pár perccel ki is derül a turpisság.... Csapat alapú az életerő lötyi mennyiség, tehát az a 8 (ami ugye elvileg fejleszthető, emelhető szám) az az egész csapat összes gyógyitókája.

23-25-nél van egy rift csata, aztán egy újabb feature... rejtett kincs keresés (ami kicsit tényleg hülyén van megoldva, legalábbis itt a konzolos verzióban). Később pár perccel meghatározott helyeken tábort lehet verni, ahol pihenhetünk, itókát főzhetünk, kicserélhetjük a velünk tartó csapattársakat és még gyorsutazási pontként is funkcionál (ami elnézve csak ezt az egy helyszínt nagyon jól is fog jönni... apropó ehhez a helyszínhez képest még van egy hatalmas térképünk, ahol valószínűleg számos ehhez hasonló nagy kiterjedésű területünk lesz).

Ahogy látom dobálja a játék szépen a kraftalkatrészeket is, szóval lehet majd egyedi cucccokat gyártani bőszen.
    Vége felé újabb érdekesség: Bash Skillel lehet egyes átjárókon keresztüljutni.
    Ki lehet lőni az ablakon, ami megint csak egy apróság, de jó kis apróság.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.11. 11:11:03
  • wedge31
    200 óra tartalommal jön az új Dragon Age.
  • ratgab
    Valahogy ezt sejtettem, de azért mégis csak más, mint más RPG-kben, ahol csak a felhasználás mennyiség szab korlátot a nálad lévő gyógyitókák mennyiségének. Ez azért korlátoz majd taktikában szerintem elég rendesen.

Azért igen soványka lenne ez a 8 gyógyítóital egy sárkánynál, aminek emlékeim szerint több 10 000 életerő pontja van (jó nagy számot mondtak és mutattak a videókban).
  • ratgab
    Igen. Biztosan megosztó lesz a játék, ezt én is így vélem.

Érdekes felvetés ez részedről a heal és lore kapcsolatáról... Erre kíváncsi leszek én is.
  • wedge31
    Lehet majd upgradelni a potik számát.
  • Although
    Igen nekem is az nagyon látszik próbálnak egyszerre akció dús és taktikai is lenni. Az is látszik a társak, már Da2-ben elkezdett magasabb szintű AI is fejlődik aminek én örülök azért a percenkénti pause a DA:O-ból nekem se hiányzik. De fognak kapni hideg meleget ezt már látom. Sokaknak nem fog tetszeni ez a rendszer.
    Amire kíváncsi leszek a történet szinten is integrált healer rendszer, eltűnésére, lesz e valami megjegyzés a beépített lexikonba.
  • Although
    Ez egy nagyon jó kis szösszenet szintén a gamebanshee oldalról a kezelésről. Tanulságos és informativ. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A little snippet on the PC controls:

During our time in The Hinterlands, we had a nasty run-in with some demons of the Fade. Using the WASD keys for movement, we charged our maul-wielding warrior into the fray, activated one of his abilities via the sleek PC action bar and smashed an enemy square in the face, incapacitating it for a short time. Unfortunately our rogue, a ranged character with a crossbow, was himself the target of some stab-happy monsters. So we quickly switched control over to our tank by clicking on her portrait, and commanded her to taunt the nearby enemies. All was going well – until our party got annihilated by the spellcaster demon, who wiped us from afar with a giant beam of magic. Ouch.

Round Two. This time, we knew we had to focus the caster demon and prevent it from destroying the whole party. As soon as it spawned we switched to the Tactical View by scrolling back on the mouse wheel. With a top-down perspective of the battlefield, we paused the game to plan the attack and strategize on a deeper level. Our rogue dealt bonus damage as long as he was at a higher elevation than his target, so we commanded him to move to a nearby hill. We set our tank to taunt the mage to draw its attention, freeing up our caster and warrior to dish out some damage. After our plan was set in motion, we resumed the action.
  • ratgab
    Alulról a 3. videóban szépen látszódik, hogy bizony korlátozva van a nálunk lévő életerő potion száma. Most nem tudom, hogy karakterenként értendő az a 8 db vagy összesen az egész csapatra vonatkozóan. Mindkét esetben ügyesen kell velük sáfárkodni úgy érzem.

Eddigi leghardcoreabb Dragon Age játéknak tűnik nekem most jelenleg az Inquisition ezen infók alapján. Amúgy a játékos is többször meghal ebben a videóban (óriás nagyjából 5 másodperc alatt intézte el az egész csapatot).
  • Although
    Kedvenc oldalamra. felkerült egy csomó video. Lehet van pár közte ami még nem volt itt.
    video collections
  • wedge31
    Eddig még mindegyik BW játékot lehetett és itt állitolag még külön is foglalkoztak a témával, tehát ezzel egész biztos nem lesz probléma.
  • Although
    A hozzászólások jól mutatják a lényeget. :) És ahogy elnézem már minden fronton megy a háború a régi és az új tábor között. Minden oldalon. Ami látszik, anno Beth forumon megsemmisítő fölényben voltak az újak . Itt ez még mindig nincs így. Még mindig nem írták le a Biowaret. :) Azért én is remélem billentyűzettel is jól lehet majd kezelni nem kell hülye kontroller hozzá pc-n.

Edit: Azért nem irigylem az EAwaret most. Nagyon jó játékot kell csinálniuk ha mindkét oldalt ki akarják elégíteni. Ez szinte lehetetlen :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.11. 09:43:29
  • wedge31
    Dragon Age: Inquisition - Made for PC Gamers by PC Gamers.