4680
banner
  • wedge31
    Én itt már nem merek nyilatkozni a nemi identitásokról...
  • kiserik
    Csak nekem tűnik úgy, hogy a harmadik videóban 8:40-nél mintha Hawke tűnne fel női kiadásban?
  • ratgab
    Én is innen veszem, mert kemény vagyok...:-D
  • wedge31
    Ha van kuponod még egy ezresel olcsóbb is lehet.
  • BoneDragon
    Fogadjunk csak a pontok miatt... :D
  • Myselor
    jaj te buta :D
  • TBTPumpa
    Én innen veszem, mert yolo!

14999 Ft
  • yesname #1332
    Köszi!
  • wedge31
    Itt.
  • yesname #1330
    Hol lehet legolcsóbban hozzájutni? Említettek itt 12 ezer forintos árat házhozszállítással. Hol is van ez pl.?
  • TBTPumpa

A következő ilyen már a Löncs tréler lesz 1 hónap múlva!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.14. 18:02:26
  • ratgab
    Nem akarlak én meggyőzni... majd megtapasztalod magad. Egyébként meg nem csak neked írtam, hogy szerintem nagyon jó lesz.

Amúgy kicsit nőttem csak ki a télapó korszakból, de a szemem az még köszönöm jól működik. Láttam, amit kellett a videókban és meggyőző volt...Nagyon is meggyőző volt. Nem elmondás alapján szavazok neki bizalmat, hanem a számtalan bemutató videó után, amiben mindben fölfedeztem egy-két nagyon jó kis dolgot. Ennyi nekem elég is.
  • BoneDragon
    Látom te még hiszel a télapóba... ups elszóltam magam.
    Én már jó pár éve megtanultam, hogy videókból és a fejlesztőktől semmit se higgyek el, mivel a saját játékukat naná, hogy az égig nyaldossák.
    Nem mondom azt, hogy nem lesz jó, mivel nekem is tetszik, de vannak fenntartásaim és ez csak akkor derül ki, ha megjelenik. Addig nekem írhatsz itt fűt. fát, úgy se fogsz meggyőzni, hogy mindent lepipál stbstb. Szóval kár beleölni a billentyűpötyögést. :)
  • ratgab
    Nézted a videókat? Amit hibának hoztak fel DA 2-vel kapcsolatban mind javítva lett... Kapunk egy nagyobb-szabadabb területet (hatalmas lesz tényleg vidik alapján is), érdekes krafting rendszer, inkvizíció vezetést, döntéseket, az új történet új csapattagok mellett... wartable-t és az egyéb nyalánkságokat, valamint az igazán epikus bossharc rendszert már nem is említem...és a 40 órás főszálat és a 200 órás teljes végigjátszást sem.. mountokat meg végképp nem említettem.

Akkor most jósolok egyet.. Szerintem akár lehet jobb is, mint az origin (figyelem... feltételes módot használtam). Én úgy érzem a mostanára tisztázott feature-ök alapján, hogy szerintem bizony felül fogja múlni.

Azért Although rutinos vén róka már az RPG iparban és még ő is meg van véve most úgy néz ki. Ez bizony sokat elárul.
  • BoneDragon
    Azért ez így kicsit erős. Én még várnék ezzel, míg ki nem lesz próbálva.
  • ratgab
    Nekem nincsenek kétségeim. A múlt botlásait már kár felhánytorgatni... úgy néz ki mindenben figyeltek a játékosok igényeire és akár a legjobb DA játékot is megkaphatjuk az Inquisition személyében.
  • ratgab
    Az a rinyálás, ami a concept artok miatt folyt azért mosolyt csalt az arcomra erősen...:-D
  • ratgab
  • TBTPumpa
    Új trailer jön még a mai napon:
    "The Hero of Thedas"
  • MerlinW
    Akkor teljesen meglettem nyugodva:)
  • Although
    Videok alapján ez nem olyan open world lesz. Indulsz valahonnan és úgy nyílik ki az egész és valószínű a történet is így van megírva, nem lesz szekér amivel bárhova mehetsz. Szerintem. de mondták is ez regiós open world lesz mitn a witcher 3 is. Semmi köze a TES szerű történetíráshoz és rendszerhez. Egyébként a Bethnek is ezt kellene használnia mert egyszerűbb jó rpg-t csinálni. A TES rendszerrel legfeljebb egy Bio vagy CD projekt vagy A Fallout NV-vel már bizonyított Obsidian kísérletezhetne.
  • Evoluti0N
    Tulajdonképpen ez is szektoros lesz, csak sokkal nagyobb lesz egy-egy szektor, mint az első két részben. :)
  • MerlinW
    Jónak tűnik, de nem tudom mennyire kell ide, tesz jót a játéknak az openworld. Nekem a szektror-os rendszer jobban bejön az ilyen játékoknál (NWN, Witcher, DAO, ME, stb). Openworld szerepjátékokat sosem játszom végig valamiért (pl. Elder Scrolls). Persze lehet ez az én problémám.
  • Although
    Kinek nincsenek :) Viszont sajna manapság olyan silány a felhozatal rp szinten 1980-as 90-es évekhez képest és olyan kevés van, hogy hajlandó vagyok valamiért kockáztatni aminek esetleg a harcrendszere vagy egyes részei nem is tetszenek maximálisan, de a története odaüt. A DA2 történetével is elégedett voltam, ha lehet még durvább volt mint a DA:O sztori. Ennyi. Egyszerűen nem vettem rpg-t witcher 2, skyrim óta. Még a wastelandon gondolkodom, de nekem a lineráis sztorik már nem igazi rpgk ahol nincs választási lehetőségem. A következő az obsidian új játéka lesz, aztán meg a witcher 3 ennyi elég is lesz :)
  • BoneDragon
    Igaz elég jónak tűnik egyelőre, de nekem még vannak kétségeim figyelembe véve, milyen játékokat adott ki az elmúlt években a Bioware...
  • Although
    Ezek a videok sokmindent tisztáztak, volt kérdés bennem az open wolrd és a történet kapcsolata,amiről wedge nagyon régen beszélt is. És úgy néz ki a Bio, a CD projekthez hasonlóan továbbra is a történetnek rendeli alá az események folyását és a helyszínek megjelenését. Szóval mi vásárlók jól járunk van két cég akik tudnak majd versenyezni egymással a hivatalos piacon, Bio és a CD Projekt. Bár szerintem most toronymagasan a CD Projekt vezet, ez ezen a szinten, már nem érdekes mert mindkettő nagyon jó lesz :) Legalábbis szerintem.
  • pikman
    A BW mesterfokon üzi ezt a hájpolást lassan minden napra jut valami a megjelenésig.
  • Evoluti0N
    BTW csak, hogy visszatérjünk egy korábbi témára, nekem a tegnapi videóból úgy tűnt, hogy azért a játékban a karakterek közel se olyan randák, minta múlt(?) hét folyamán naponta megosztott képeken.
  • wedge31
  • Although
    Eltelt nagyon sok év az első Bioware játék óta. És még mindig nincs senki aki megközelíteni őket ezen a téren. A karaktereik élnek nem is kicsit. Még a witcher sem ez a szint. az is nagyon jó, de ez :) Hihetetlen. Pedig a Beth már napi programot ad az npcinek de még mindig csak élőhalottak ehhez képest. Lehet mégis megveszem 0 day. Ordít a játékról már a video elején, Gaider a vezető írójuk, nem egy gagyi történet ez. :) Neki meg minden sorra, nálam, a conan mellett van a dark műfajban. :)
  • wedge31
    Ha valaki lemaradt volna róla...

• ratgab
    Akkor annyiért... :-D
  • wedge31
    Én is ugy veszem ingyenes a kiszállitás.
  • Although
    Valószínű rendeli utánvétellel.
  • wedge31
    Miért olyan drágán veszed? van már 12k-ért is.
  • ratgab
    Megy a 15 rugó a játékért 0 day... nincs mese... ez mocsok jó lesz egyszerűen!
  • Myselor
  • wedge31
  • Although
    Ami imponáló volt az a taktikai lehetőségek bemutatása és továbbra is az intelligens társ AI-t amit eddig is tudtunk.
    Bár ez a mágia rendszer nekem nem jön be annyira de ki lehet békülni vele. :)
    Edit: Korábban beszéltek róla a ME4 is valami hasonló rendszert kap.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.13. 20:11:15
  • Myselor
    nekem is tetszett amit láttam :D