4680
banner
  • Pares
    LoL, de, az általánosítás az pont azt jelenti, hogy mindenki. Tovább nem is olvasom...
  • Although
    Oké, legyen igazad :) De továbbra se fogom semmire tartani ezt az embert. Persze pont azért ilyen és csinálja így mert ez működik és eladható. A többi meg nem lényeg :)
  • PiszkosFred
    "egy játék valódi értékelése a metacritic user score"

Aki ezt igy konkretan le merte irni, az egy nagyon ostoba ember. Remelem, hogy rosszul emlekszel. :)
  • MrAndree
    Én is csak poénból, csak pont valamelyik nap vetődött fel pont itt azt hiszem, hogy a lefizetett kritikusok nem érnek semmit és egy játék valódi értékelése a metacritic user score, azért írtam :)
    Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.14. 11:40:47
  • lwb
    Sikeres ember metacriticet nem olvas. :)
  • lwb
    Melyiket? A DA3-at? Mert abból csak first impressions videoja van fent, review még pont azért nincs. Én úgy tudom, hogy mindent végigvisz, mielőtt leírást közöl róla. Az első benyomást vagy TB WTF is... sorozatát ne nevezzük leírásnak, ők sem hívják annak és okkal.
  • MrAndree
    Szerintem is OK játék volt, de akkor ne mondja nekem senki, hogy egy 0/10es értékelés (amikkel tele van a metacritik) az reális? Ha az első rész 9/10 akkor a 2 kb. 6/10-re simán belőhető, kis jóindulattal 7/10. Erre meta-n egyik első értékelés a 0 de csak azért mert, idézem "-9999-et nem lehet adni". Ez a reális metacritic user score :D
  • MrAndree
    Csakhogy az "ordenáré nagy szar" és a "szinte mindenki szerint" is egy hazugság. Ordenáré nagy szar? Jaj kérem, átlagos játék volt, nyilván nem ütötte meg az elvárt BW szintet de ordenáré nagy szar? Sok játék örülne ha csak fele ilyen "szar" lenne...
  • Sir Quno Jedi
    Nos egy ilyen volumenű rpg-t nem lehet az első fél órából, 3 órából, de még talán az első 10 órából sem reálisan megítélni. Lehet még akkor is csak tutorial megy és csőjáték még. Ezt végig kell tolni, alaposan kivesézni és akkor már lehet értelmes és mérvadó véleményed róla.

Ennyi erővel egy Párizs-Dakart is meg lehet ítélni a Párizsi indulásból a műutakon, nemdenem?!?!? HÁT NEM!
  • Although
    Van pár hszvel lejjebb egy video, ahol kicsit máshogy értékelte a játékot még. Jó tudom egy végtelenül buta emberről beszélünk akinek szintén nincs annyi sütije ne az első 6 perc 1 óra alapján ítéljen, de akkor is :) Mindenesetre azért ahhoz van esze, hogy építsen magának hírnevet és azt hogy tegye pénzé :) Hiába na a kapitalizmus jó tanár :)
  • lwb
    Igen, de a Shadow of Mordor kapcsán konkrétan ők fel is emelték a hangjukat. Persze, lefizetni bárkit le lehet, de AJ-n ilyet még nem tapasztaltam. Nekem se jön be minden, amit mond, pl a Riseneket lehúzza mindig, pedig nagyon jók.
  • lwb
    Hozzád se szóltam, nemhogy lesenkiztelek volna. Hagyjuk már ezt az oversensitive special snowflake f.szságot. Nyilván amikor azt írom, hogy "mindenki", akkor nem kérdeztem meg az összes x millió embert, aki megvette, hanem általánosítok. Attól, hogy csalódást okozott még nem feltétlen lesz rossz játék. Nekem is OK volt, de az 1 után nagy csalódás, mert nem OK játékot vártam, hanem annál sokkal jobbat.
  • yesname #1809
    Nem senkizett le senkit. Kivételek pedig mindig vannak és lesznek. Az általánosítás nem azt jelenti, hogy mindenki. Tényleg ordenáré nagy szar volt. És szinte mindenki szerint. A hármasra nagyon odatették magukat úgy tűnik. A Bio és EA is tudja, hogy szart adtak ki a kezükből. (Elismerték...)
    Egyszerűen jött egy új cím (DA) és egy új cím zsákba macsaka szokott lenni a kiadók gondolkodása szerint. Hiszen egy megelőző rész jó minősége garancia a következő rész eladásaira akkor is ha rosszul sikerül. Ez történt a DA2-vel is. Gyorsan összekalapálták, mert az új cím sikerén felbuzdulva gyors pénzt akartak.
  • Különc
    Szerintem Angry Joe megmondta a tutit, ő ért hozzá, nektek meg kuss a nevetek
  • Pares
    "A DA2 óriási csalódás volt mindenkinek."

Egy csomó embert lesenkiztél ezzel a kijelentéssel, köztük engem is. Nem értem, hogy az emberek miért gondolják azt, hogy ha nekik valami nem tetszett, akkor az másnak sem tetszhetett szóval akkor az mindenki szerint szar...
  • MrAndree
    Azért nem mindenkinek, nekem tetszett. Amennyiben önmagában nézem, mint DA folytatás valóban nem volt erős, de a sztori is a karakterek nagyon rendben voltak. Ez a lefizetős dolog meg kezd fárasztó lenni, ha tényleg így lenne, hogy minden magazint lefizetnek akkor a Destiny ugyan miért kapott csomó helyen 6 pontot, pedig messze a leghypeoltabb játék az utóbbi időben?
  • Evoluti0N
    Nem azt mondom, hogy lefizették őket, és nem akarok itt összeesküvés-elméleteket gyártani, de manapság a Youtube-os gamereknek is akkora követőbázisa van, hogy őket is ugyanúgy simán lefizetheti egy-egy kiadó, mint egy újságírót. Nem rég volt például ebből egy kisebb botrány a Shadow of Mordor kapcsán. Nem ők voltak érintettek a dologban, de attól még valós problémáról van szó. Szóval csak annyit akartam ezzel, hogy a Youtube-osokat is simán lefizetik, és ismétlem, hogy nem róluk és erről az esetről beszélek, de előfordul.
  • lwb
    Ha minden esetben, amikor valaki jót ír egy játékról, akkor azt lefizették, akkor nem lennének 7/10 feletti értékelések. Ne legyünk már paranoiásak. AJ pedig egy szimpla youtuber, nem újságíró, sem őt, sem TB-et nem fizette le senki eddig, ezért nincs okom kételkedni benne. AAA kategóriás játékokról mondták meg, hogy sz.r vagy bugos vagy szimplán rossz port, mint TB most az AC:U-ról pl.

A DA.I jó irányba tett lépésnek tűnik és a DA2 után ennyi már elég lehet egy jobb értékeléshez. A DA2 óriási csalódás volt mindenkinek.
  • Although
    Nocsak nocsak :) Lehet és a money varázsa ? :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 07:38:48
  • NiGhTM4R3
    Ejj, azért megijedtem mikor megláttam az elején ezt a viaszbábú-effektet, meg hogy nincs lábnyom a hóban.. de látom már beállításfüggő.
  • Alien1024
    tudtommal az csak xbox one ra van. Valszeg az első válasz lehet akkor a valóság
  • rage
    EA Access? Akinek van, már elkezdheti.
  • CalebJoe
    Gondolom valami szponzor adja neki ingyen hogy tesztelje vagy valami ilyesmi.
  • Alien1024
    https://www.youtube.com/watch?v=Bv7R4v8kOI0

hogy az ördögbe játszik pcn már? Mert az elején options ba grafikát állít ami gondolom konzolon nincs.
    Utoljára szerkesztette: Alien1024, 2014.11.13. 21:24:30
  • TDC Geronimo
    Tudom páran nem szeretik, de azért berakom. Joe imádta originst és nem igen szerette DA2őt.

Joe Vargas ‏@AngryJoeShow
    12 Hrs into @dragonage during an epic inspiring moment, the music swells & there's this reveal. Where most games end, DA just gets started!

Joe Vargas @AngryJoeShow
    And that was the end to Act I for a lack of a better term, and holy ****. Bioware is back baby! So looking forward to whats coming next!
  • CalebJoe
    Nekem nem adják a mai zenék, de attól még másnak tetszhet.
  • Kandurex
    Nem volt ez annyira rossz zene...
  • CalebJoe
    Azt inkább hagyjuk hol van a régi jó dübörgős MK zene.
  • Különc
    Szvsz itt elment, a Mortal Kombat trailerben a nigga rap, na az volt vérlázító
  • CalebJoe
    Valahogy amikor egy fantasy játék trailer alá rakják egy ilyen éneklős neve sincsen banda kornyikálását agyfaszt kapok, minimum egy epic music kéne alá mondjuk egy Two Steps From Hell vagy egy X-Ray dog.
  • ratgab
    Felküldi az adrenalinszintet az már egyszer biztos!
  • TBTPumpa
    Kellően felspannolós. Valószínűleg ez a launch trailer?!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.13. 18:52:11
  • Pares
    Látom te is sokat 9gag-ezel...
  • Különc
    Majdnem lerobbant a fejem, tetszetős zene, mi ez Sarude - Dandstorm?
  • TDC Geronimo
  • TBTPumpa
    EA Access-el rendelkezők már tölthetik a játékot és játszhatják az első 6 órát.
  • Különc
    Konzolra optimalizált, görgető paneles, lebutított katyvasz. Ám fasza
  • olymind1
    Inventory-ról vélemények?
  • Nos
    igen, asszem ehhez már tényleg van elég infó
  • paj01
    Ennyi gameplay-t kiadás előtt nem tudom melyik játékból mutattak meg. Ha ezekből, meg reviewekből nem derül ki az embereknek, hogy ez egy jó játék akkor nem tudom mi kell még. Tényleg odatette magát a bioware. Biztos, hogy az év rpg-je lesz.