Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre...
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.09. 20:19:20
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt elnézve sajnálatos látni, hogy mára hogyan megváltozott ez a sorozat és hogy milyen "irányba" ment el. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.08. 19:45:17
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.08. 19:24:29
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Picit olcsóbb, mint dobozos formában és még szállítási költséget sem kell fizetni! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.08. 17:19:18
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.08. 10:36:12
Why so serious?
Witcher 3-al meg megint csak korai összehasonlítani, mert kb annyit tudunk arról, mint DA 3-ról: Jön és jónak ígérkezik. (Kettőnk közt én az összes W3-as videón azt látom, hogy az egy sandbox W2 lesz...semmi újat nem láttam még a lovagláson kívül, ami meg önmagában kevéske lesz újításnak).
Fizikális porfogóból így is van éppen elég azt köszönöm nem kérek. Nő kinézet...no comment.
Cassandra el is mondja: Te vagy az egyetlen túlélője a csatának és csak te mentheted meg világunkat a pusztulástól. Ja meg a templomosok (templáriusok?) meg akarnak minket ölni, meg a Mágusok is, mert ők bekattantak a második rész végén és ezért is mi vagyunk a hibásak. Így gonosz mágusokkal és templomosokkal kell megküzdeni 1-1 sárkány között.
Megint van egy hős, aki megmenti a világot és megint lesz egy High Dragon, aki a "Veszedelem" vezére. A végén meg úgyis a jó győz, mint mindig. Remélem itt is lesz egy multicolor befejezés, és remélem szövetségre lehet lépni a sárkánnyal, mert az közös érdekünk lenne (mint a ME3 végén a Reaper-ekkel való közös happy end).
Dióhéjban az első rész is erről szólt, de ott is voltak más irányok a sztoriban. Itt is ez a fő váz, de persze lesznek másabb irányok itt is a sztroriban természetesen. A második rész története nem erről szólt. Viszont kíváncsi leszek, hogy hogyan hozzák át az első rész karakterét és a második rész bajnokát.
Kíváncsi vagyok rá, de eddig semmi olyat nem mutattak nekem, ami megérné a 0day vételt és a 14 000 Ft-ot.
+ egy rakat küldetéses DLC lesz hozzá, ami megint plusz kiadás.
Ott van a Witcher 3, tartalmilag talán még nagyobb is lesz, mint ez a Dragon Age. Szebb is és olcsóbb is egy ezressel.
Ráadásul ott még fizikális cuccot is kapunk (fémtok, poszter, matrica, térkép, zenei cd stb), nemcsak egy műanyag tokot.
Nem mellesleg a Witcher 3-ba a nők nőnek néznek ki, nem pedig valami nőnemű képződményeknek... <#idiota>#idiota>
Ettől függetlenül várom ezt a játékot is. Remélem, hogy nem fog akkora csalódást okozni, mint az előző rész. De 14 000 Ft-ot nem ér meg számomra. A DA2 és ME3 fiaskó után pedig nehezen tudok már nekik hinni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.08. 10:03:43
Nagyméretű ellenfelekről: Sárkányok, óriások
Van itt hatalmas játéktér (szabadon bejárható terület lesz ha minden igaz), lesz újra taktikai nézet, lehet újra szabadon barbizni a csapattagokkal. Lesz jóféle kraftrendszer... Lehet szarakodni a várunnkal is majd. Hát most hirtelen ennyi jut eszembe. Jah és lesz hátasunk is ha éppen valakit ez is vonz (+ feature-t szeressük... én örülök neki). Tetteink kihatással lesznek a lehetőségeinkre (pl. ha elég befolyást szerzünk 1-1 területen, akkor élhetünk hatalmunkkal pl. egy korábban lerombolt híd újra felépülhet és hasonlók).
Lesz itt még némi politikai, gazdasági, illetve kémkedési rendszer is szerény véleményem szerint. Lehet majd területet foglalni (az adja vajon a hatalmat?) És lesz még multiplayer is ME3 mintájára, amiről én eddig csak ódákat hallottam zengeni a multit kipróbáló játékosok szájából. Szóval ez is jó lesz. Én úgy látom minden elem adott lehet egy nagyon jó kis DA3-hoz. Túl korainak tartom a vészmadárkodást.
Második részt nézzük csak ott mik voltak a kritikai elemek: Kevés helyszín (hatalmas játéktér lesz, szóval ez talán nem lesz gond), nincs taktikai nézet (javítva), nem lehet szabadon öltöztetni a csapattagokat (ez is javítva). Kevés fegyver, nem volt kraft (lásd lentebbi képet erről a két elemről... 100+ fegyver és mindenféle anyagból elkészíthető ruhák, cuccok engem arról győznek meg, hogy ez is rendben lesz). Ebből is úgy látszik, hogy azért hallgattak a játékosok sirámaira.
A harcrendszer az tény, hogy nagyon úgy néz ki a második rész irányvonalát követi a pörgéssel-forgással. Ez valakinek vagy bejön, vagy nem jön be. Személy szerint nekem nincs vele bajom.
Történetről meg kutyafülét se tudunk még. NPC-kről meg én azt mondom lássuk milyen a személyiségük. Én biztos vagyok benne, hogy sokunk megleli egyikben-másikban majd az aktuális kedvencét. Bio azért nemigen szokott rossz csapattagokat kreálni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.07. 22:49:35
De a storyról mit tudsz? nyugodtan mond ha nem túl spoileres mert én eddig semmi lényegest nem halottam
Legjobb példa, amikor a Mass Effect 3 botránynál a BioWare elnöke hogy védte a játékot és, hogy kiállt amellett a multicolor befejezés és totál logikátlan történet mellett. Mondván, hogy ez igazi BW minőség. Na persze...
Én is örülnék neki, ha a BioWare lelépne az EA-től, akkor kapnának tőlem újra 90-100%-os esélyt, de így, hogy az EA így bekebelezte őket és hogy ennyit romlott az összkép...
De a Blizzard-ot sem értem. Anno a Vivendi égisze alatt még megvolt a józan eszük, jött az Activision és azóta azon vannak, hogy teljes erővel sárba tiporják mindazt, ami régen a Blizzard védjegyét jelentette.
Őket sem értem miért nem lépnek le, az nem indok, hogy nem találnának másik kiadót. A francokat nem, ekkora múltú és tehetséges fejlesztőcsapatokért rengetegen kapkodnának. De ugye az nem az üzletemberek érdeke...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.07. 22:12:37
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.07. 21:26:26
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Értem én, hogy a beleélésben nektek sokat számít.
Nekem már elég ha szórakoztató... Sallang már nem tud érdekelni.
Nem várok tökéletes játékot, mert olyan nincs, nem volt és nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.07. 20:59:43
Beleölnek sokezer órányi fejlesztést a karakter kreátorba (hány ragya van a pofáján), meg a páncélokba, ruhákba, hogy valószerű legyen és akkor ilyen alapvető banánhéjakon elcsúsznak. Egy indifosnál ez nem szempont, de egy megastúdió gigaprojektjénél ez szánalmas szarvashiba.
Ettől még lehet jó, vagy rossz a játék, de azért ne legyünk már vakok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az én szememben még mindig egy célja van minden játéknak. Vagy szórakoztat vagy nem... De hogy keressem a hibát az már nekem nem megy.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.07. 19:53:11
in fact törölni is fogom innentől kezdve
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Azóta elég sok minden változott. Még generációváltás is történt konzol fronton. De ez a dolog még a 2009-es vonalat idézi, ami nem épp "nextgen" feature.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.07. 14:56:23
Ez meg úgy debil ahogy van. Persze ez csak egy elem. Nem ezen fog múlni, de ebbe még a szintén debil Skyrim is jobb.
Szerintem meg az Originsnek az animációk és a harc statikussága voltak a legnagyobb gyenge pontjai.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB