Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Főleg azért, mert emlékeim szerint ugye nem csak heal, de még DoT heal, se AoE heal nincs és sok helyen pl. én még vissza is kiteoltam mobokat másik szobába, fal mögé stb. Egy sárkányt pl. hogy tankolsz be bármivel, főleg egy 24 másodperc CD-s shielddel?

Vagy vanilla Diablo 3 szerűen mindenki szaladgál majd mint a hülye, mert ha eltalálják, akkor revive?

(Hardról van szó még mindig, emlékezetképpen)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

wedge31
Az még jó is lenne, mindenesetre kiváncsi leszek healing spell nélkül milyen lesz hardon a játék valszeg többet fekszik majd a party mint amennyit áll de az is lehet, hogy egyáltalán nem fog hiányozni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Mostanában menő az RPGk körében a life steal/leech képességek, talán ilyesmi lesz a képességeken kívül.

[merlinw.org]

MerlinW
Őszintén? Nem emlékszem😊 Megjelenéskor végigjátszottam 2x azóta nem vettem elő. Rég volt😊

[merlinw.org]

j0nNyKa
ööö azok shieldek, közük nincs a healeléshez
no mindenesetre meglátjuk, ennek szerintem nem állok neki hardon így

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

wedge31
Nehéz fokozaton majd kiderül mennyit érnek...
Sajnos a nekro spellekröl még nem találni leírást de meglepödnék ha ott lenne healing spell.

jarlaxxe
Névszerint nem lesz de ahogy olvasom a leírásokat a Barrier meg a Guardian Spirit azért tolja majd a healing effektet rendesen.

wedge31
Itt vannak a mage skillek nem lesz healing spell.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.10. 10:03:49

Nem tudom mennyit játszottál a mass effecttel de próbáld már ki insanityn a második és harmadik részt, ha eszetlen rohanással megoldod akkor kőprofi lehetsz...

Why so serious?

Igen ha elolvasod a négy mágus iskolát akkor látszik alapvetően, teljesen más logika lesz mint eddig volt. Kicsit történettől idegen. Nekem már az is meglepi, hogy az EA hagyja ezt az irányt. Korábban meg voltam győződve arról ebből is mass effect szerű zúzdát csinálnak.
Nyilván a számok miatt próbálnak középre menni. Túl sok régi rajongója van a Bionak még. Korábban volt hír egyébként a Mass effect 4-et is ebbe az irányba viszik. Szóval ha tényleg taktikai harcok lesznek és nem eszetlen rohanás mint a mass effectben már annak is örülnünk kell 😊 Nem ?

j0nNyKa
öhm, hardon is?

MerlinW
Emlékeim szerint én nem is igen használtam heal varázslatot soha. Mindenkinél ott volt a poti, itattam velük egyet harc közben, ha kellett.

[merlinw.org]

Nem hiszem, hogy olyan radikális lépést, mint a Heal kivétele, csak úgy, komoly indok nélkül megtennék. Szerintem a játék taktikai részét akarják így frissíteni és újítani.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

😊
Edit: Azért ez a DA😮-ba és a bioware játékokban, nem volt ennyire egyszerű három mágussal nyomtam és az ellenfél íjászai rendre a mágusra mentek. 😊 Egy délelőtt volt míg hardon elértem Denerimet 😊
Mindegy szerintem az alap taktika a mobsnál egyszerű az elitet egy rouge elszórakoztatja passive aktívákkal elkerülésre míg hárommal leszedem a normál mobot. Azért remélem a gép időnként beleköp a levesembe úgy az igazi 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.10. 00:05:14

Különc
Nem lesz heal? Akkor nem tudok steamrollolni hadseregeket egy AoE taunttal és 2 magedzsel aki kihealeli a tankot amíg a rogue mindenkit hátba szúr? Hogy fogom így tolni? Picsába
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.10.09. 23:59:41

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ugyanerre jutottam. Meglátjuk milyen lesz ez. De az egyértelmű, konzolosok előnyben mint mindenhol a hivatalos piacon. Nem baj jön a pillars az Obsidiantól az olyan lesz amilyennek egy régi mókának lennie kell 😊

Nem gáz, konzolos játék és az EA sose menne bele, a pcre külön rendszert csináljanak mint ahogy tették a DA😮-nál.
Egyedül szerintem a gyorsbillentyű sor lesz meg 😊. Mindegy csodát eddig se vártam. A story jó lesz meg a karakterek is. A harc is izgalmas lehet legfeljebb nem olyan mint eddig. Ihatod potion kütyüt meg barrier lesz a súlyos sebekre. Pozitív időigénye van ez látszott a videóban 😊 Magyarul hardon és felette valószínű instant halott lesz a banda. Ha hibázol nem lesz időd gyógyítani. Taktikázni kell. Ez látszott a videoban.
normál és elit egységek kombinálása van. tehát vérpistik akik beszaladnak a terepre már tölthetik is vissza 😊

wedge31
A barrier meg a dispell, stb az nem heal spell, szvsz. Az viszont egy jó hír, hogy nem lesz health regeneráció.

Kicsit zavaros ez a dolog, elvesztettem a fonalat, itt egy másik konkrét anyag a newsből. a hivatalos oldalról.
Nem egészen világos milyen lesz. Itt harmadik szinten említ healing lehetőséget. Szóval meglátjuk. Edit: Oké nem zavaros ez másodikra olvasva, nem nyíltan de ki lehet venni belőle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Is health and mana not regenerating between battles still a thing at this point? —@starcicles, Twitter, United States

: Mana and stamina regenerate. Health does not, requiring you to be careful about overextending yourself in your adventures. Potions are your primary method of healing in the field, though there are a few rare abilities that can be used tactically to regain health.

Will there still be cross-class combos, or any sort of similar system? —@blanketcocoon, Twitter

: There are cross-class combos, with unique effects caused by different combinations of rogue, mage, and warrior abilities.

Do all mage followers have good healing spells or will some be better at it than others? —Josh Rodrigues, Facebook, United States

: We are focusing more mage tactics on defensive abilities (like Barrier) than healing.

Are there any other benefits to the Inquisitor's "Fade power" other than being able to close tears in the Fade? —Dominic Freckelton, Facebook

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.09. 23:33:49

Myselor
végre úgy látom nem csak engem zavar a dolog.hát srácok ez nagyon gáz így :C
Mage abilities
Oké itt van egy kis konkrétum ebben van valami érdekesség. Ezek szerint nincs halál? hanem badly injured és gyógyítás?

Edit: Ezek szerint lehet abba az irányba mentek mivel a parti tagok amúgy se halnak meg nincs szükség healerre?
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.09. 23:13:35

Mindegy ezt esetleg a moderek megoldják. A történeten és a karaktereken kívül mindent meg tudnak oldani. Mindenesetre a Bio elmehet a picsába tényleg nem látok healer karaktert. Szóval a modereknek kell majd gyártani egyet.

Nem emlékszem van olyan party arc a csapatban aki healer lenne lehet nem. Akkor ez nagy változás lesz. Kicsit megöli a dolgot. Ez az idióta konzolos baromság.

wedge31
Party alapú rpg-nél ez tényleg nem megszokott.

Sokasodnak a problémák nem lesz tokja a bicskának, bajsza lesz a búzának, nem lesz heal, mi jöhet még...

Lehet a pc verzióba lesz. Fure lenne miután a történet része, Gaider nem menne bele talán. Persze lehet nagyot ugrunk az időbe eltelt 20 év az utolsó vezérdémon óta. Már Morrigan és Leiana sem fiatal. szerintem ez csak a konzolos verzióba lesz így. A pc elképzelhetetlen healer nélkül.
Edit: Meg is ennék a biowaret ha ilyen idétlen revives verzió lenne pcn is.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.09. 23:01:42

Myselor
nem igaz hogy nem értitek mi a gond,heal nélkül egy rpg elég furán hat,de mindegy biztos ez is megint csak nekem baj😊 hagyjuk
j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDD
az oszt' le lett reagálva

"nem lesz heal, ez így előre láthatóan szar"
"nyugi, az első részben is volt revive"

én elfogadom <#idiota>

Az elsőben is volt revive

Why so serious?

Myselor
akkor most elszomorodtam megint 😞 heal nélkül hát nemtudom,az lesz mint a videóba,fekszenek majd az embereink és kapják a revivalt
jarlaxxe
A #1166 videóba nekem elég konkrétnak tünt ahogy mondta és mutatta a jóember...

Myselor
tutira senki nem tudja eddig azthiszem de úgynézki nem lesz eddig azt még nem láttuk videóbol szóval nemtom majd meglátjuk
Myselor
figyelj fantasy világ ,rpg mindig van gyógyító itóka és heal spell ,healerek most itt miért nem?egy jó okot mondjanak ha ki merték venni hogy miért?nem tudnának hülyeség lenne nagyon sokat veszítene megint csak a játék élményből.
Elképzelhető, hogy nem lesz, de ez így konkrétan, hogy nem lesz heal varázslat nem tudom elhangzott-e.

Néztem pár vidit, de nem tudnám biztosra mondani neked, hogy lesz vagy ne melsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lesz helyette gyógyító itóka az miért nem jó?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.09. 22:20:58

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
én nem játszottam vele mondom direkt a videóba láttam és eddig úgy hallottam nem lesz.mit engem kell piszkálni?😊 csak szerintem tényleg gáz egy rpgben nincs gyógyító amikor csapatba nyomjuk hanem majd felkelsz meg revivalnak mint az mmoba meg multis játékokba,de tényleg mindig csak panaszkodunk én befogtam de akkor is kurvára szomorú hogy ezt is így megkelleett változtatni😊
wedge31
Ebbe a videóba is mondják de valahol olvastam is már.

j0nNyKa
te próbáltad már a játékot a hszeid alapján, mondd el te, hogy lesz-e heal 😊

edit: mondjuk ha akarunk theorycraftolni, ugye vannak ők:
Knight Enchanter
Necromancer
Rift Mage

ebből feltételezem hogy a nekró valami idézős - spirites - picit blood mages valami lesz, a rift mage a "maradék" (elemental, ilyesmik), az ench meg... hát wat, oda tudok elképzelni healt / buffokat / ilyesmiket
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.09. 22:08:30

Myselor
jó de heal akkor tényleg nem lesz?
Revival-ről.

Myselor
hogy lesz heal?vagy mi?
Jó, csak nem ám maxos életerővel kel fel. Egyébként erről volt is szó a múltkori streamben is.

Myselor
pc-n lehet hogy majd az E-gombal lehet Revivelni.
j0nNyKa
jóhát nem fogom egy xboxos videó alapján leírni a játékot, az buzis

Myselor
a videóban ez volt simán elhúllott a társ aztán volt egy A gomb hogy revival aztán ennyi ,harc után ugyanúgy felkel mint eddig😊 nem kell heal minek xd
j0nNyKa
de akkor egyből az összes karakter megkapja maxos szinten 😞
nade viccet félretéve tényleg biztosra tudjuk, hogy lesz revive, de nem lesz heal? ez... ezt komolyan így ilyen formában már hivatalos forrás mondta / megerősítette ?
ha igen, köv kérdésem: ez a hivatalos forrás játszott már dragon age-et ?

TBTPumpa
Lesz Heal is csak 0day DLC formájában. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
ugyan rpg-be minek healer spell?lenyomod hosszan az A gombot és revivalod a társad tök egyértelmű nem? xd
wedge31
Revival spell lesz.

j0nNyKa
wut, nem lesz healer a játékban? vagy félreértem?
mert ha így van (és ha nem így van, innentől értelmetlen a hszem), szóval akkor ez nagyon megyünk-baszunk akciójáték lesz, amire így előre húzom azért az orrom

jarlaxxe
Na végre, dobnak egy csontot a pécéseknek...<#hehe>

Most olvastam, hogy a mage kasztnak nem lesz healing spellje....érdekes újitás.