4680
-
Pares #1863 Ez nem teljesen igaz. Vannak hibái szerintem is, de nem volt hatalmas csalódás, és főleg azért tetszett, mert személyesebbre vették a történetet, és nem egy újabb DA:O 2 volt a szokásos világmegmentős sztorival... De tudom, hogy ebben a topikban a "klubba" való csatlakozáshoz a DA2 utálat a feltétel... -
Although #1862 Ez tényleg értelmetlen, ezen veszekedni, tudjuk Pares szereti nagyon a Da2-t nincs ezzel gond. A mindenki meg egy általános jelző olyan mint a "minden idők legjobb" azon is szoktam nevetni :) -
Pares #1861 Ezen nincs mit magyarázkodni, de mindegy... -
#1860 Ez is igaz. -
#1859 OFF
Utoljára írom le. Amikor valaki azt mondja egy beszélgetésben, hogy "mindenki", akkor nem arra gondol, hogy minden egyes ember a világon,
hanem hogy ez volt az általános konszenzus, a "többség". Adok pár példát, hogy megértsd:
Ezt a törpét mindenki szereti - Origo
Nyilván van, aki nem szereti Dinklage-et. A többség igen, erről szól a cikk. Ha én ki nem állhatom, akkor senkinek neveztek?
A bringás cégeket mindenki szereti
Én pl. nem, mert én autóval járok. Ennek ellenére senkinek neveztek? Dehogy. Ez az ő véleményük, szerintük a többség álláspontja. Van ezzel baj? Nincs.
Tanulj meg kommunikálni és legfőképp NE OFFOLD SZÉT A TOPICOT ÉS NEM FLAMEBAITELJ! -
#1858 PlayIT-en olcsóbb lesz a játék!
-
Pares #1857 Szóval provokációt meg hazugságot le lehet írni, de ha én másképp gondolom, az már flame? -
#1856 én inkább a flamelőket küldeném el másik topicba, lásd alattam :)
a warez téma az igazából másolásvédelem téma, többet látszólag tényleg nem is lehet majd róla tárgyalni, az _szerintem_ jobban elfér (meg nyilván 18-a után leül, mert értelmét veszti - a flame nem ül le, nem szokott) -
Pares #1855 "A DA2 óriási csalódás volt mindenkinek"
Ez egy kijelentő mondat, nincs benne se szarkazmus, se irónia, csak egy kijelentés, ami nem igaz. Mit lehet ezen másképp értelmezni? -
#1854 Milyen warez?, ahogy kinéz nem lesz olyan. -
#1853 Nyissatok off topikot, minden warez törölve lesz. -
#1852 Hétfőn maratoni (több órás) launch stream:
-
#1850 x360-on már kint a törött játék. -
#1849 A te érzékeny lelkedet leszámítva mindenki értette. Van erre egy mondás a villamosról meg hogy mindenki hülye.
És szomorú lesz az a nap, amikor te tanítasz engem fogalmazni. Most meg foglalkozz magaddal. -
Although #1848 Ránéztem a steam undergroundra mert ott van pár nagyon spiler gyerek, és gyakorlatilag lehet látni nem sok reményt adnak a töréshez :) Ez jó hír. 2 hónapja próbálnak egy másikat törni ami ilyen védelemmel megy és nemigen megy. Állítólag a kínaiak :))) Szóval nagy pirospont az EA-nak!!!! Nem kedvelem őket de ez tényleg kell. -
#1847 Nincs ez crackelve, csak unlocked
-
Pares #1846 Erre azért nem fogadnék... -
#1845 Igen. -
Evoluti0N #1844 Te képeid? Xbox One? -
ratgab #1842 Én mostanában nem sokszor, de az Inquisition-t bitang mód várom! :-D -
#1841 Graffal nincs gond:)
-
Evoluti0N #1840 Számolom visszafelé a napokat. Mondanám, hogy rég volt már ilyen, de nem igaz. Még mindig sokszor olyan izgatott tudok lenni egy játékkal kapcsolatban, mint egy kisgyerek. -
#1839 Nem arrol van szo, szidd csak nyugodtan, ha ugy tetszik. Csak nagyon sok ember retteg attol, hogy mmo lesz egy-egy franchisebol, vagy megjelenik egy nyilatkozatban ez a harom betu, pedig kva nagy kulonbseg van, ha valami mmoban foyltatodik, vagy valami kap egy mmot is. A Dragon Age univerzumat is ki lehetne probalni mmoban, ahogy egy Falloutot is, vagy barmit. Mindaddig, amig jon mellette a singleplayer resz is, johet, csak mi nyer(het)unk, ha egyszerre lesz jelen single es mmo verzioban a kedvelt vilag. Csak hat manapsag mmo inkabb szitokszo, mint sem egy lehetoseg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 21:36:42 -
Nos #1838 Szia Fred, legyen úgy, ahogy te mondod. Nem akartam beszólni az ESO-nak, és nem is akarok itt erről vitát generálni. Csak ugye mindenkinek frusztráció, hogy mennyit látott már a játékból, és mégsincs kezében. Addig meg kell valami csont, amin elrágódhatunk. Én most egy ilyet rágtam ki magamból. -
ratgab #1837 Nagyon helyes! -
#1836 Semmi koze a TES sorozat jovonek az ESO-hoz, mas a ceg, mas a korszak, direkt nem folytatasa, kiskezedetcsokolom. Jon a TES VI, mar keszul, az ESO csak egy spinoff az univerzum multjaban, se tobb, se kevesebb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.14. 20:57:58 -
Although #1835 A rendszer nem rossz. Mivel a "team" a kisebb mobokat lesöpri nincs az a kényszer mint a DA2-nél minden egyes harc "órákra feltartoztasson". Ott meg ahol kell ott megizzadsz :) Pont ahogy delikvesünk, egy korábbi élmény beszámolós beleszaladt a instant death spellbe :) Ez viszont nem minden utcasarkon. Hidd el jelenleg jobb nincs ennél az igazi gond továbbra is, a taktikai rpg nem egy tömeg műfaj, főleg nem a solo játékoknál, ha ilyen harcot betesz easybe akkor sok lesz az anyázás. De másképp nem lehet jó játékot csinálni.
Edit: Ez szigorúan csak a harcra vonatkozik. A többi nem!!!!! Eszem ágában sincs még egy TESV után sírni. De a DA2 harcrendszerre rosszabb lett ennyi. Ráadásul az egy solo szuperhős játék ez meg csapat alapú tehát ezen a téren az mmo jó plda lehet. Nem láttam jobb csatákat még az Age of conan és az swtor óta soloba se :D
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 20:29:03 -
#1834 -
Nos #1833 "közeledünk az mmo rendszerhez"
Ne fesd az ördögöt a falra, mert úgy járunk mint a TES sorozattal, és az Inquisition után tényleg valami gagyi mmo-t dobnak össze :) -
#1832 Az EULA szerint Denuvo védelem van a játékon. Ebből nem lesz sem Ncore verzió, sem semmilyen warez jódarabig! -
Although #1831 Érdekes megoldás, feltünteti az immunitásokat és fontos infokat. Nem kell külön utánanézni. Hát még mindig szkeptikus vagyok egy kicst az a gond.
Szerintem két megoldás van ha nem ad a cég fejlett ai-t.
1. skyirm tök mindegy milyen nehézség, a játék nem lesz nehéz mert alapvetően nem szopatásra van berendezve. Mivel a TESV már alapvetően ügyességi játék nem is akkora gond.
2. DA2 és a probléma. Csináltak egy szar rendszert, ahol easy és normal az semmilyen nehézséget nem tartalmazott viszont mikor ezt a rendszert felvetted hard szintre érdekes élménybe volt részed ami egy ponton unalom lett. Mivel az ellenfelek resistance értéke kurva magas lett és továbbra is töménytelen hullámokba jöttek figyelni kellett rendesen, nem azt mondom reménytelen volt csak unalmas lett.
Most elvileg azt mondják ezt kiküszöbölték. Ez azt jelenti nem lesz hullámokba érkező ellenfél max csak egyes helyeken.
Visszaértünk az elejére. Így viszont fejlett ai kellene, ami viszont már normalon is szopás. Ebben nem hiszek szóval hiszem ha látom. Remélem érthető mire akarok kilyukadni.
Edit : A jó kimenetel itt azt jelenti a harcok többsége a tapasztalt játékosak gyorsan lemegy, és az igazi kihívás az elit és az epic boss harc kicsit közeledünk az mmo rendszerhez. Ez pl nem lesz rossz viszont így tényleg kell tartalom bele. És ezt beígérték szóval :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 19:35:35 -
#1830 Amerikában elindult a Preload!
"A preload originről: 23.81 GB + OST 981 MB."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.14. 19:12:40 -
#1829 Origin előtt is volt ilyen "kattints rá az ellenfélre, hogy megsebezd" videók? -
-
twi452 #1827 Joe egy egyszerű gamer :)
angry joe meg a show miatt van amiben persze kifiguráz és bohóckodik de amúgy ami nem tetszik neki azt elmondja ami meg bejön neki azért ugyanúgy visít és ujjong ahogy bárki más is
Sosem tűnt fel h valamit nagyon dicsért volna "megrendelésre" csak elmondja a gondolatait, tapasztalatait a szarokat ugyanúgy mint a jókat
Persze lehet unszimpatikus a show miatt de félre nem szokta vezetni a népet :) -
ratgab #1826 Sokszor egyezik Joe-val a véleményem, szóval ez most jó hír nekem! -
#1825 Látod ezzel egyet értek. 6/10, de inkább 5/10. Ez számomra ordenáré nagy szar. Kb. Diabló változatosság és tennivaló. De a diabló legalább más (H&S) akar lenni, nem egy nagy sikerű RPG folytatása. Ha más néven adják ki úgy , hogy köze nincs az első világához, akkor azt mondanám átlagos az 5-6/10-emre. De az elődhöz viszonyítva ugyanez az értékelésem az aminek mondtam. És nem csak nekem, legtöbbünknek. Csak hgoy általánosítsak. :D:D:D -
#1824 A legegyszerubb, ha valaki velemenyt mond a DA2-re, akkor tegye hozza, hogy mihez kepest "fostalicskaszar" vagy mihez kepest "elmegyszodaval" es mihez kepest "korrekt". Mert ugyanaz az ember hasznalhatja ezt a harom jelzot, ha egyszer a DA:O-hoz hasonlitva, ugyanugy, mint amikor egy atlag RPG-hez hasonlitja, es akkor is, ha az adott evi felhozatal sztorijaihoz hasonlitja. Mert barmi lehet szar es barmi lehet jo, a kerdes mindig az, hogy mihez kepest.
Joe meg egy fasz. Pont. Ezt o is tudja magarol, mas is tudja, de o ebbol csinalt maganak bizniszt, ebbol el, es ezert o az Angry Joe. Ettol fuggetlenul ez nem jelenti azt, hogy neha nem mond ki igazsagokat vagy nem latja jol a dolgokat. Csak hat magara vessen az, aki vakon es fenntartasok nelkul elhisz egy media kur...szereplo altal megfogalmazott velemenyt. Ezert volt jo a "regi" stilus, amikor csak tenyekre alapozott mindenki es nem a szerzo/eloado aznapi szubjektiv velemenyet kozolte egy-egy ismertetoben, hanem a kezzel foghato objektiv tenyeket, amelybol az olvaso/nezo rakta ossze vegul a sajat elozetes velemenyet. Ami aztan vagy bejott, vagy nem. -
#1823 nem ugyan azt jelenti....mindenkinek van annyi esze hogy a macskát ne a mikróban szárítsa... (ez általánosítás, és persze mint ilyen nem igaz)
Mindenkinek van hüvelykujja...kivéve némely asztalosnak, meg a rendellenességgel születőknek, meg akinek karja sincs...nem lényeg.
99-n is leírhatnánk hogy nem volt jó a DA2, nem lenne igaz, jó volt, de sz@r is, mert csalódás volt (nekem)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.14. 12:24:20 -
Pares #1822 Akkor tanulj meg fogalmazni, és a szerinted szót használd a mindenki helyett, és ne magyarázkodj, hogy a mindenki nem azt jelenti, hogy mindenki. Amúgy meg tudod mit unok, de kurvára? Hogy pár megmondó emberke a saját véleményét úgy állítja be, mint általánosan igaz univerzális igazságot.