4680
banner
  • Evoluti0N
    Akkor azt mondod, hogy a nagy területeken nincs kb. semmi érdekes, felfedezni való, csak azért nagyok, hogy a fejlesztők elmondhassák, hogy nagy területek vannak a játékban?
  • Although
    És ahogy nézem ez a német gamestar 80 felett nemigen pontoz. Mondjuk a Dreamfall Chapters 77% elgondolkodtat. Bár értem a szempontjaikat amivel lehúzták.
  • Although
    Betűkarakterre fizetik őket ezt Gaider mondta. :) Nem ölhetnek bele annyit amennyit csak akarnak, ezért van a kiadó, mederbe tartsa a költségeket. Sajnos :) Edit: És mivel az eladásoknál nem a szöveg dominál így ez egyértelmű. Jó lesz ez nem aggódóm. Persze aki sokkal jobbat vagy jobbat vár mint a DA:O az esetleg csalódni fog.
    Jó történet jó karakterek ez meglesz közepes harcrendszer, néhány helyen gondolkodni is kell. Színes hatalmas világ az általad említett oldal szerint milliónyi lehetőséggel(googlet használtam!) Ennél többet jelenleg nem várhatunk s nagybetűs marketen..
    Az amit te szeretnél, az a Pillars of Eternity lesz :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 07:14:22
  • MerlinW
    Kalkuláld bele a kort is. Abban az évben, az akkori technikai lehetőségek, igények tekintetében 84%-os volt szerintük. A mai igényekhez képest az új 85%-os. Nincs ezzel semmi baj.
  • NiGhTM4R3
    A társaktól én is tartottam, nagyon érdektelennek és sablonnak tűntek előzetesek alapján. Pedig számomra ez az egyik legfontosabb dolog a DA-játékokban, szeretem megismerni őket, kikérni a véleményüket, hallgatni a csipkelődésüket.. de ezek közül nem sok van aki érdekel. Remélem változik majd a véleményem ha játszok velük.

#1938:
    Ezzel még nem játszottam, nem tudom összehasonlítani. De nem is a kettő összehasonlításáról van szó.
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2014.11.16. 00:52:42
  • j0nNyKa
    te össze tudtad már reálisabban hasonlítani a 2 részt? melyikre mennyit adnál?
  • NiGhTM4R3
    Bírom az ilyen játékújságokat, a német Gamestar a 2. részre adott 87%-ot míg erre azt írja, hogy sokkal jobb lett de mégis 85%-ra értékelték. :D Aztán most elintézik a dolgot annyival, hogy akkor tévedtek. Hát b+, erre ők pénzt is kapnak..
  • nxs
    Sokan közületek szerintem rosszul fogják fel ezt az egész warez témát,nekem sok olyan játékom van amit megvettem dobozosan,de soha nem telepítettem fel,könyvespolcnyi ps2 játékom van fóliásan,mert emulátorral játszom a lewarezolt játékokat. A tört verzió sokkal rugalmasabb tud lenni több szempontból,nem megy netre,pakolászhatod gépről gépre és nem kell x/y kliens. Annak örülni,hogy valamit nem tudnak megtörni szerintem nem önigazolása a pénzkiadásnak. A scenet okolni butaság,aki volt demo compon anno tuti egyetért.

Mindig lesznek akik 100 forintért se fogják megvenni a kedvenc játékukat,és vannak akik széles mosollyal lapozzák át a kézikönyvet lefekvés előtt,aztán reggel elmennek dolgozni.

Sry az offért....remélem lesz mit lapozgatni az elkövetkező pár évben :)
  • MrAndree
    Mondjuk nekem a második rész karakterei jobban bejöttek szóval ha ezek inkább olyanok akkor az nálam pozitív :)
  • j0nNyKa
    háááááááát így ~2 óra játék után.. ez az xbox verzió nagyon béna, remélem, egy csomó probléma nincs jelen a pcs verzióban (pl a loot gomb ugyanaz mint az ugrás gomb, és 10ből 8x körbeugráltam egy hullát, mire kilootoltam)
    ami nekem nagyon fura, hogy vannak jó nagy nyitott terek, amiket jól meg is lehet mászni / be lehet járni / fel lehet fedezni, csak épp semmi az égvilágon nincs bennük, semmi értelme elkolbászolni (hacsak nem a tájban gyönyörködés, de az meg ugye x360on hányás csúnya)
    a companionokat egyelőre egyáltalán nem érzem karakteresnek, valahogy úgy mint a második részben, ez talán az egyetlen igazi baj
    ui nem tetszik, remélem pcn kezelhetőbb, nem olyan vészes, csak olyan... lassú
    a harc kb ugyanaz mint a második részben, a mage autoattack animációja pl. szerintem egy az egyben copy paste (baj nincs vele, csak vicces)
    nemhogy healing spellek nincsenek, de még csak csaták közt sem gyógyulnak a karakterek, ez teljesen wtf, remélem én nézek be valamit, mert ha ez így van, az ultragáz
    karakter fejlődés kb mint a második rész, semmi extra, jó így
    a story eddig.. so-so, talán ha a companionok kicsit jobban össze lennének rakva, jobban beleélném magam
    jó cucc ez, de nem a messiás továbbra sem, én azt mondom :)
  • yesname #1933
    Ez az ami nem igaz. Rengetegen megtehetnék, hogy megvegyék ami érdekli őket de nem teszik, mert minek ha ingyen is lehet.
    Ismeretségi körömben akiket érdekel a játék már kijelentéttek, hogy megveszik. Azóta jelentették ki, hogy kiderült a Denuvo. Egyébként eszük ágában sem volt megvenni. Annak ellenére, hogy megtehetnék legtöbben. Inkább elisszák, hetente 3x buli, felsőkategóriás ruhatár stb. Nincs pénzügyi balance. Ez a való világ.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.15. 21:56:05
  • lwb
    Kb ez az én holnapi programom, amit most leírtál. Aztán megjön a ps4-es, de addig ezzel is elbohóckodok last genen.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2014.11.15. 21:04:03
  • j0nNyKa
    360on g*cironda, hogy nyers legyek és őszinte :)
    sokat vesz a hangulatból nagyon, hogy hányadék ahogy kinéz, feltételezem nextgenen szép lesz
  • pike011
    360ra jott ki a viragbolti? Mennyivel csunyabb a regi konzolon mint mondjuk one-on? En mondjuk ps4re veszem majd meg, de arrol, hogy a regi gepeken hogy nez ki meg nem lattunk semmit.
  • Although
    Xboxra mondták van. Az nem kapott új védelmet úgy tudom, nem is tudják megoldani. Sajna én nem veszek régi konzolt és újat sem :(
  • j0nNyKa
    halkan jegyzem meg, hogy nem bírtam várni a futárig, felraktam a virágbótit boxra, éshát
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eddig epic kurvajó, sokkal inkább da 1 feeling, mint da 2
    na megyek vissza \o/
  • Although
    Jó ki mire alapoz. Szerintem ma az emberek türelmetlenek, eddig a törés ha jól láttam 8 óra alatt kint volt átlagban és ezrek sírtak mikor lesz kint. A steam underground órák alatt tette ki a "patcheket". Most feltartották a kezüket és viccelődnek. Azokon akik írják, biztos megoldjátok. Szóval, Letöltöd, várod a cracket, veszel házat, lesz két gyerek meg kutya macska és felteszed a cracket. Sorry ezen sokat nevette ma :) Ez egy kicsit új helyzet engem érdekel mi sül ki belőle :)
  • wedge31
    Nagyon optimisták az már biztos.
  • PiszkosFred
    Ha tenyleg jo a jatek, viszik mint a cukrot, akar van rajta vedelem, akar nem. Nem ezen mulik, ez akkora faszsag, mint az, hogy az EA miatt nincs, vagy kevesebb a ver egy M rating jatekban. #facepalm
  • Shep
    Na de ezek szerinted hányan lehetnek PC-n? Pár ezer, a többi ugyanúgy nem fogja megvenni, max nem játszik vele, vagy majd valami pár dolcsis áron. Szerintem közel sem nő annyival az eladások száma, mint amennyit kitaláltak az okosok az irodában.
  • Although
    Hát ez a szép, nem mindenről gondolkodunk ugyanúgy. Azok akiknek pénze van elég és tűkön ülnek, azok között sokan lesznek akik megveszik nyilván nem a magyar piac léptékéről beszélek. Mert ez senkit nem érdekel legfeljebb utálnak minket mert sok neves kalóz van itt. Persze mindig az orosz lesz az első, a steam underground is az természetesen.
  • wedge31
    Jól mondja Myselor, aki igazi warez huszár az semmiképp se fogja megvenni tökmindegy mennyibe kerül.
    Ott tudnakmajd piacot fogni ilyenkor aki ingadozik és az esetleges pozitiv megjelenés után majd megveszi a játékot.
  • Kandurex
    Nekem nincs bajom a védelemel, csak adjnak minden megjelenő platformon ki normális demot lásd bone-os early access. Ha nem adnak, nem nyílik ki a tárcám, majd fog 15-20 eurónál.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.15. 19:43:29
  • Although
    Egyik menő arc asteam undergroundon írta már számoltak vele lesz ilyen "dawn of pirate", egy másik viszont szólt reméli nem fogják megvenni az emberek mert akkor a "greedy bastard" EA győzött érdekes ez :)
  • wedge31
    Mert írtani kell a warezosokat ők rossz emberek...
  • Although
    Hát vitatkoznék!!!! Ha tényleg 2 hónapig állni fogja a rohamokat és itt most felkészülhetünk, mert az alvilág krémje fogja megpróbálni és ezt már beígérte SKIDROW is "soon", szurkolok ne így legyen!!! Lehet gonosz vagyok. Sokan lesznek ám akik nem bírnak ki ennyit és megveszik :) Ez az én véleményem :)
    Edit: A fifa 15 állja ennyi ideje tehát ennyit tudnunk.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.15. 19:33:23
  • Myselor
    amúgy most nem akarok vitát indítani de mi ez az élvezkedés a védelemre?akik megveszik annak nem mindegy milyen védelem van rajta?mit kell témázni hogy jajj a warezosok megérdemlik,jajj úgyse lesz belőle tört hurrá.hát most na.nem tom mit kell itt erre élvezkedni aki megakarja venni úgyis megveszi aki nem az ezután se fogja mindenből lesz tört idő kérdése
  • wedge31
    Az origin lényegesen jobb kliens mint mondjuk például a uplay, szvsz.
  • Although
    Origins, az ami ha jól emlékszem kell már minden EA játékhoz ugye? Kerülöm őket és nem nagyon veszek játékot tőlük, most kénytelen leszek mert sajna a Bio az övék, bár vannak előnyei is ez kétségtelen.
  • Although
    Nem változik semmi továbbra is a legális ellenőrzés az origins lesz Tehát a denuvo az nem fog adatokat továbbítani, ez egy másfajta megoldás, This has nothing to do with mods or attempts to change textures or anything like that. Trying to hack the executable to cheat in multiplayer? This is what we are talking about." Nem fog jelenteni problémát sehol csak azoknak akik csalni akarnak :) És ez jelenti az exre fájlt és a multit :) De itt már elveszünk a jövőben :)
  • Kandurex
    Én erre gondoltam:Origin is the DRM for Dragon Age: Inquisition in the exact same manner and settings as it was in Mass Effect 3. Nothing has changed here.
  • Although
    Elvileg a hozzászólás alapján ez nem fog problémát okozni azon kívül némi minimális erőforrást elfoglal ez kb 3 fpsben foglalható össze max. Nagyon határon levő gépeknél jelentkezhet gond de ezt tapasztalatból is tudom ott bármit csinálsz érdemi javulás nincs. Akkor gépfejlesztés segíthet csak. És ez nem a Denuvo fő gondja. Hanem a tied.
  • Although
    Rosszul fordítod. Arról beszél ez nem secure or steam or other :) Még humora is van mindegy ki minek fordítja lehet Dog Reading Magazine is :)
    Ez az exe fájlba avatkozik be ha jól értem de nem vagyok szakember én sem :) Denuvo is not DRM! ez a lényeg :) is not nem lenni.
  • drop
    pedig az lesz sajna remélem nem lesz baj vele
    Utoljára szerkesztette: drop, 2014.11.15. 19:07:44
  • Kandurex
    Most ez alapján úgy olvasom, hogy nem a denuvo védelem lesz?
  • djculture
    Indiában letiltották a játékot mert retardált bisex szerelmi szál van benne. Lesz evvel a játékkal elég botrány ugylátom.
  • jarlaxxe
    Ez a bicskás rúgó nagy kedvenc lesz.
  • nxs
    Nem tudom srácok szerintem a védelem a legkisebb gond,persze egy elhanyagolt rendszeren ami minden szarral tele van pakolva ott okozhat komoly gebaszt. Ez viszont már a figyelmetlen user hibája,aki nem nézi pl egy Skype telepítésénél milyen finomságokat akar még "ajándékként" felrakni.
    Tény vannak elb*szott anticheat cuccok amik még a winampot is csúnya,gonosz softwarenek nézi és nem hajlandó elindulni ha fut,de ilyen olcsó megoldásokat nem hinném,hogy alkalmazna egy EA méretű mamutcég.
    A komoly gondot inkább az új konzol gen vs PC fogja okozni,bár a DA:O is hasonló körülmények között jött ki és elment a kotyogós kávéfözőn is :)
  • Although
    Oké sorry a sok hozzászólásért de sok a ráérő időm ma :) Megtaláltam amit kerestem ezt egy bio alkalmazott tette be a lent linkelt oldalra talán hihetünk neki.
    "To be clear, Denuvo is not DRM in the sense the DRM stands for Digital Rights Management (or Dogs Reading Magazines, or whatever you prefer). There is nothing in the Denuvo stuff that has to do with accounts or release date checking, or ownership or anything like that. It is not SecuROM. It is not Steamworks. It is not Safedisc, or any of the other DRM solutions that have been in the past. Origin is the DRM for Dragon Age: Inquisition in the exact same manner and settings as it was in Mass Effect 3. Nothing has changed here.
    Denuvo is anti-tamper on the executable. This has nothing to do with mods or attempts to change textures or anything like that. Trying to hack the executable to cheat in multiplayer? This is what we are talking about."
  • Although
    Amit itt is írt egy srác az, a legvalószínűbb egyébként. Az EA időt akar nyerni ezzel a védelem akár 2 hónapot is késleltetheti a kalózokat, és ez pénzben mérhető lesz számukra. Szóval ez is egy érdekes része az eseményeknek :)