4680
-
Probatbicol #4440 Benne van az EA play-ben, az csak 4 euró. -
#4439 10 euronál olcsóbban nem igen láttam még a GOTY-ot . Itad is ezt irja historical lownak... Ez nálam a pofátlanság netovábbja egy ezer éves játéknál és nem az utándobás -
Daermon #4438 Figyelni kell. Úgy 1-2 hónapja (vagy régebben picit?) úgy dobták utánad. -
#4437 Akkor már csak értelmes leárazás kéne a GOTY-ra így 76 évvel a megjelenés után... -
Daermon #4436 Ha valaki várná: most hétvégén jön a magyarítás :) -
Daermon #4435 DA4-ről áradoznak a fejlesztők. Ez nem sok... :D
-
Daermon #4434 Mark Darrah twittelt egyet, hogy természetesen dolgoznak a következő részen. Jelenleg még mindig otthonról, ami nehéz, de haladnak. -
#4433 Persze, hogy nincs. Épp ezt vártam volna most az EA Play-n, miután minden csapból az jött, hogy most már aztán tényleg. Pont a hivatalos bejelentésre számítottunk sokan. -
#4432 Hat, amikor Jason Schreier (akkor még kotakus) twittjét olvastam pár hónapja arról, hogy ő és forrása is "úgy" tudja, hogy készül a remaster és 2020 végén meg is jelenik, az nekem bőven elég. Illetve, szerintük az új ME pedig 2021 elején lesz leleplezve. Ezt a kettőt vezeti fel a Bioware/EA jelenleg a sok nosztalgikus ME triológiás poszttal és twittel, amit lehet látni az elmúlt hetekben, hónapokban.
De persze abban igazad van, hogy hivatalosan nincs megerősítve egyik sem, ezért is hiányoltam a hajnali EAPlayból ezt a pici fél mondatot, vagy hivatalos utalást, bármit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.19. 13:14:13 -
#4431 Tudtommal hivatalos Mass Effect Remasterről sose volt szó csak pletykákról..azt meg mostanában mindenről hallani és kb 90%-uk kamu. -
#4430 A Squadrons rendben volt, de arról már napok óta tudunk, szóval csak az a rövid gameplay volt újdonság. Mass Effect miatt nagyon csalódott vagyok, a remasterről beszélt mindenki hónapok óta, erre semmi. -
#4429 Tisztázták nem?--> Létezik még -
#4428 Hat, regen mosolyogtam olyan szeles vigyorral az orcamon, mint az Squadron gameplay 5 perce alatt, igy en boldogan alltam fel/fekudtem le utana, ilyesmire varok idestova 15 eve. Nalam belefert a DA/ME mellozese, bar tenyleg jo lett volna tisztazni, hogy mi van a franchise-zal. :) -
#4427 Kurva nagy vicc volt ez az egész EA play Bioware-szempontból nézve. Fél mondat, 3 mp, ennyi. Semmi Mass Effect remaster, semmi Anthem 2.0, csak ez a concept akármi pár mp, ami TALÁN dragon age. -
Daermon #4426 Mivel érthetetlen módon a 4. rész topicja zárva, ide linkelem. Van pár másodperc a DA4-ből.
-
#4425 2016 óta nem nyúltak a játékhoz, minden olyan amilyen volt. -
Hegyirabló #4424 Szeptembert ígéri a csaj. Mondjuk eddig az volt, hogy 2-3 hónap, ebből lett most úgy tűnik 3-4, ami közben meg majd lehet 4-5 is.
Bár a kérdésem nem ez volt. -
#4423 Még odébb van az ... tesztelés javítás stb. Ha idén megjelenik már királyság (max év végét tippelek)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.10. 07:32:46 -
Hegyirabló #4422 Sziasztok!
Most, hogy majdnem van magyarítás, veszem meg én is, és majd játszom is. A kérdésem, jól tudom, hogy a kezdetekhez képest mostanra javítottak a kamerakezelésen, és belekerült egyfajta izometrikus taktikai mód is?
Köszi! -
Daermon #4421 Szerintem nyár végére legkésőbb kint lesz. -
#4420 2021-ben akkor már lehet is majd csapatni -
Daermon #4419 Magyarítás 99,9%, azaz hamarosan indul a tesztelés :) -
Plata #4418 Ha elkészül a magyarítás megveszem én is.
Addig nem is terveztem. -
Daermon #4417 75% magyar már :)
-
#4416 Vagy bejelentik, hogy inkább mobil játékot csinálnak belöle... -
#4415 A korábbi "2022 előtt nem kapunk új részt" -ből kiindulva max kinyomják az ember szemét pár db concept art-al.
Halo 6-ból se láttunk pl semmit pl pedig xbox scarlet nyitocím lesz és nem 2022-ben hanem jövőre. A lényeg érdemi infora én nem számítók -
Daermon #4414 Valaki “ügyesen” lezárta a 4. rész topicjàt, úgyhogy ide írom: twitteren utalt rá a Bio, hogy december 4-én Dragon 4ge (igen, így van írva) nap. Szóval várható némi infó a 4-ről :) -
Although #4413 Amiről beszélsz :) Ennyi év után már nem spoiler.
Jól meg volt írva. Tényleg jól. Blackwall mindig kedvenc volt ebből a sztoriból pedig ez már jóval a DAO után van.
-
Daermon #4412 A 4. rész meg, amint felfedik, hogy single vagy multi el is dől a sorsa nagyjából. Ha multi, akkor szerintem rájuk gyújtják az új emeleteiket az épületben :D -
Daermon #4411 Blackwall csak felvette az igazi Blackwall személyiségét, mert megmentette az életét. Megvoltak az okai, és végül ugye elintézheted az itéleten, hogy mi legyen vele (az az Warden lesz).
A rend meg létezik, még csata is vam velük :) -
Although #4410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen de jó volt, jól csinálta. Gondolom szeretett volna az lenni talán a rendjük már nem igazán létezik abban az időben. Jó karakter nagyon, ahogy Sera is. És a többiek is. Nem félek attól a DA4 hozza ezt a színvonalat akár. Ezt sem fogja. Kár. -
#4409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán szépen ki is derül a játékban, hogy Blackwall nem is Grey Warden, csak egy csaló :) -
Daermon #4408 De ez full CGI, amire reagáltál az meg nem :D Mondjuk a 2 legjobb része pont ez a trailer volt. Pedig még hazudott is, mert ugye nem lehetett harci-mágust faragni Hawkeból. -
#4407 A magyar Digic jobbat csinált volna, ahogy a DA2-nél is tette:)
-
Although #4406 Mondom hasonló sincs. :)
Ma már tudjuk mind ott vannak a régiek, mint Lelianna, az újak mint Sera. Cassandra stb. Mi korunk legjobb meséje lehetett volna ha nem az EA égisze alá kerül.
Annyi mindent vártunk a képek után többet mint a DAO volt és kevesebb lett.
Azért a képzeletünk eljátszik velünk. Mi lett volna ha.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.05.20. 22:14:12 -
Although #4405 Trailert mindig tudtak csinálni jobbat mint a többiek :)
-
Although #4404 Ez a mese az igazi :) -
Although #4403 Mikor megnézted a trailert a megjelenés előtt :) Tudtad ő az embered :) Emlékszik mindarra ami ő előtte volt. :)
Az utolsó gray warden :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.05.20. 21:45:36 -
Although #4402 Hasonló nem lesz a következő 15 évben szerintem. Pedig A Witcher írói ezt tűzték ki célul jobbak lesznek. sokaknak igen. Nekem kevés különbség köztük de Sera :D Blackwall, jóval az origins után.
Egyik mese a másikat követi. Még fiatalabb vagy és Alstair és Morrigan vagy Leliana a hős. Majd eltelnek az évek ők is azok persze mindig azok lesznek. De Sera meséje már más ahogy Blackwallé is. Cullian meg az örök katona :) Megint visszatekerném az elejére :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.05.20. 21:37:33 -
Although #4401 Jó kis csoportkép. Blackwall, Sera, Cullian, A szentanya, az a kis sapkás ott :) Dragon Age II hőse, egy közülük, és Cassandra. Mondom a zseni több mint 15 évig a Bioware szolgálatában.