4680
banner
  • Probatbicol
    Benne van az EA play-ben, az csak 4 euró.
  • grebber
    10 euronál olcsóbban nem igen láttam még a GOTY-ot . Itad is ezt irja historical lownak... Ez nálam a pofátlanság netovábbja egy ezer éves játéknál és nem az utándobás
  • Daermon
    Figyelni kell. Úgy 1-2 hónapja (vagy régebben picit?) úgy dobták utánad.
  • grebber
    Akkor már csak értelmes leárazás kéne a GOTY-ra így 76 évvel a megjelenés után...
  • Daermon
    Ha valaki várná: most hétvégén jön a magyarítás :)
  • Daermon
    DA4-ről áradoznak a fejlesztők. Ez nem sok... :D
  • Daermon
    Mark Darrah twittelt egyet, hogy természetesen dolgoznak a következő részen. Jelenleg még mindig otthonról, ami nehéz, de haladnak.
  • lwb
    Persze, hogy nincs. Épp ezt vártam volna most az EA Play-n, miután minden csapból az jött, hogy most már aztán tényleg. Pont a hivatalos bejelentésre számítottunk sokan.
  • PiszkosFred
    Hat, amikor Jason Schreier (akkor még kotakus) twittjét olvastam pár hónapja arról, hogy ő és forrása is "úgy" tudja, hogy készül a remaster és 2020 végén meg is jelenik, az nekem bőven elég. Illetve, szerintük az új ME pedig 2021 elején lesz leleplezve. Ezt a kettőt vezeti fel a Bioware/EA jelenleg a sok nosztalgikus ME triológiás poszttal és twittel, amit lehet látni az elmúlt hetekben, hónapokban.

De persze abban igazad van, hogy hivatalosan nincs megerősítve egyik sem, ezért is hiányoltam a hajnali EAPlayból ezt a pici fél mondatot, vagy hivatalos utalást, bármit.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.19. 13:14:13
  • grebber
    Tudtommal hivatalos Mass Effect Remasterről sose volt szó csak pletykákról..azt meg mostanában mindenről hallani és kb 90%-uk kamu.
  • lwb
    A Squadrons rendben volt, de arról már napok óta tudunk, szóval csak az a rövid gameplay volt újdonság. Mass Effect miatt nagyon csalódott vagyok, a remasterről beszélt mindenki hónapok óta, erre semmi.
  • grebber
    Tisztázták nem?--> Létezik még
  • PiszkosFred
    Hat, regen mosolyogtam olyan szeles vigyorral az orcamon, mint az Squadron gameplay 5 perce alatt, igy en boldogan alltam fel/fekudtem le utana, ilyesmire varok idestova 15 eve. Nalam belefert a DA/ME mellozese, bar tenyleg jo lett volna tisztazni, hogy mi van a franchise-zal. :)
  • lwb
    Kurva nagy vicc volt ez az egész EA play Bioware-szempontból nézve. Fél mondat, 3 mp, ennyi. Semmi Mass Effect remaster, semmi Anthem 2.0, csak ez a concept akármi pár mp, ami TALÁN dragon age.
  • Daermon
    Mivel érthetetlen módon a 4. rész topicja zárva, ide linkelem. Van pár másodperc a DA4-ből.
  • MerlinW
    2016 óta nem nyúltak a játékhoz, minden olyan amilyen volt.
  • Hegyirabló #4424
    Szeptembert ígéri a csaj. Mondjuk eddig az volt, hogy 2-3 hónap, ebből lett most úgy tűnik 3-4, ami közben meg majd lehet 4-5 is.

Bár a kérdésem nem ez volt.
  • grebber
    Még odébb van az ... tesztelés javítás stb. Ha idén megjelenik már királyság (max év végét tippelek)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.10. 07:32:46
  • Hegyirabló #4422
    Sziasztok!

Most, hogy majdnem van magyarítás, veszem meg én is, és majd játszom is. A kérdésem, jól tudom, hogy a kezdetekhez képest mostanra javítottak a kamerakezelésen, és belekerült egyfajta izometrikus taktikai mód is?

Köszi!
  • Daermon
    Szerintem nyár végére legkésőbb kint lesz.
  • grebber
    2021-ben akkor már lehet is majd csapatni
  • Daermon
    Magyarítás 99,9%, azaz hamarosan indul a tesztelés :)
  • Plata
    Ha elkészül a magyarítás megveszem én is.
    Addig nem is terveztem.
  • Daermon
    75% magyar már :)
  • wedge31
    Vagy bejelentik, hogy inkább mobil játékot csinálnak belöle...
  • grebber
    A korábbi "2022 előtt nem kapunk új részt" -ből kiindulva max kinyomják az ember szemét pár db concept art-al.
    Halo 6-ból se láttunk pl semmit pl pedig xbox scarlet nyitocím lesz és nem 2022-ben hanem jövőre. A lényeg érdemi infora én nem számítók
  • Daermon
    Valaki “ügyesen” lezárta a 4. rész topicjàt, úgyhogy ide írom: twitteren utalt rá a Bio, hogy december 4-én Dragon 4ge (igen, így van írva) nap. Szóval várható némi infó a 4-ről :)
  • Although
    Amiről beszélsz :) Ennyi év után már nem spoiler.
    Jól meg volt írva. Tényleg jól. Blackwall mindig kedvenc volt ebből a sztoriból pedig ez már jóval a DAO után van.

• Daermon
    A 4. rész meg, amint felfedik, hogy single vagy multi el is dől a sorsa nagyjából. Ha multi, akkor szerintem rájuk gyújtják az új emeleteiket az épületben :D
  • Daermon
    Blackwall csak felvette az igazi Blackwall személyiségét, mert megmentette az életét. Megvoltak az okai, és végül ugye elintézheted az itéleten, hogy mi legyen vele (az az Warden lesz).
    A rend meg létezik, még csata is vam velük :)
  • Although
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen de jó volt, jól csinálta. Gondolom szeretett volna az lenni talán a rendjük már nem igazán létezik abban az időben. Jó karakter nagyon, ahogy Sera is. És a többiek is. Nem félek attól a DA4 hozza ezt a színvonalat akár. Ezt sem fogja. Kár.
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aztán szépen ki is derül a játékban, hogy Blackwall nem is Grey Warden, csak egy csaló :)
  • Daermon
    De ez full CGI, amire reagáltál az meg nem :D Mondjuk a 2 legjobb része pont ez a trailer volt. Pedig még hazudott is, mert ugye nem lehetett harci-mágust faragni Hawkeból.
  • MerlinW
    A magyar Digic jobbat csinált volna, ahogy a DA2-nél is tette:)

• Although
    Mondom hasonló sincs. :)
    Ma már tudjuk mind ott vannak a régiek, mint Lelianna, az újak mint Sera. Cassandra stb. Mi korunk legjobb meséje lehetett volna ha nem az EA égisze alá kerül.
    Annyi mindent vártunk a képek után többet mint a DAO volt és kevesebb lett.
    Azért a képzeletünk eljátszik velünk. Mi lett volna ha.

Utoljára szerkesztette: Although, 2019.05.20. 22:14:12
  • Although
    Trailert mindig tudtak csinálni jobbat mint a többiek :)
  • Although
    Ez a mese az igazi :)
  • Although
    Mikor megnézted a trailert a megjelenés előtt :) Tudtad ő az embered :) Emlékszik mindarra ami ő előtte volt. :)
    Az utolsó gray warden :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2019.05.20. 21:45:36
  • Although
    Hasonló nem lesz a következő 15 évben szerintem. Pedig A Witcher írói ezt tűzték ki célul jobbak lesznek. sokaknak igen. Nekem kevés különbség köztük de Sera :D Blackwall, jóval az origins után.
    Egyik mese a másikat követi. Még fiatalabb vagy és Alstair és Morrigan vagy Leliana a hős. Majd eltelnek az évek ők is azok persze mindig azok lesznek. De Sera meséje már más ahogy Blackwallé is. Cullian meg az örök katona :) Megint visszatekerném az elejére :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2019.05.20. 21:37:33
  • Although
    Jó kis csoportkép. Blackwall, Sera, Cullian, A szentanya, az a kis sapkás ott :) Dragon Age II hőse, egy közülük, és Cassandra. Mondom a zseni több mint 15 évig a Bioware szolgálatában.