4680
-
Although_ #4480 Grey Warden még jól van megírva mint társ. Sera se annyira rossz. A sztori meg jó egyszerűen jó. -
Daermon #4479 Én mondjuk előre félek, hogy a mai piszi trendeknek megfelelően milyen karaktereket erőltetnek majd a 4-be... -
NiGhTM4R3 #4478 Egyelőre nekem is ez a felállás, részről-részre nagyon csökken a színvonal -
Daermon #4477 Én Viviennet vittem 4-nek Cass és Varric mellé. Max néha Solas, de a többiek... meh...
A Dragon Age Originst én 10-szer vittem végig, ott sokkal jobbak voltak a társak szerintem is.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2021.03.09. 06:03:05 -
NiGhTM4R3 #4476 Sikerült beszereznem a Goty-t 12 euróért, tettem bele jó pár órát de egyelőre csalódás
A sztori bontakozik, azzal nincs bajom, a grafika ultrán mai szemmel is sokszor kiemelkedő. Milyen lehetett 7 éve akinek volt hozzá gépe, atyaég...
Viszont a harcok frusztrálóak, sokszor átláthatatlan a béna kamerakezelés miatt, a képességek valami brutálisan szarok, én mindig harcos kaszttal játszok de itt egyszerűen kiábrándító mennyire unalmas, de úgy kb. az összes kasztra igaz. Azért ennyi év alatt igazán átdolgozhatták volna a képességfákat...
A másik nagy problémám amiben segítséget kérnék a társak kiválasztása. Megmondom őszintén Varricon és Cassandrán kívül nem nagyon van olyan aki érdekel, bár Cole és Dorian még hátra van. Solas/Sera/Bull legalja egybites karakterek, Sera talán a legidegesítőbb az egész sorozatban.
Ti kit raktatok a csapatba? akinek vannak jó beszólásai? vagy tényleg érdekes személyiség?
(Dragon Age-t legalább 5x kijátszottam és ott mindig gondban voltam annyira jó karakterek voltak, Pala/Oghren/Alistair beszólásai de hiányoznak...) -
hunbalee #4475 Kivágták a multit az új Dragon Age-ből
(...lapértesülések szerint az Anthem buktája után az Electronic Arts megengedte a BioWare-nek, hogy végül kizárólag single player játék legyen az új Dragon Age)
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.25. 23:36:40 -
Hegyirabló #4474 Helló!
Negyven óra játék után, az időutazás és Alexis-konfliktus után most a réshez akarnak menni bezárni. Úgy, hogy egy rakás térkép még nincs felfedezve. Véget ér a játék? Mit rontottam el? -
Daermon #4473 De már a DAI-ban is Tevinter volt jelezve a végén :) -
#4472 Azt hiszem két éve kiszivárgott már, hogy a Tevinter Imperiumban és környékén fog a játék játszódni majd. -
hunbalee #4471 Megvan, hol játszódik a Dragon Age 4 -
Although_ #4470 Csak tipp de van egy érzésem sok helyről lopni fognak. AC így elsőre, Skyrim ezt régóta próbálják utánozni, és gondolom más sikeres szériákat is koppintani fognak. Önálló ötletet ezektől már nem várható. -
Although_ #4469 Ez rengeteg mindent elmondott. Kedvenc nyílpuskásunk. Az ami biztos volt Dread Wolf, Fen'Harel története lesz. Ezt tudtuk. Kiszakad az eddigi miliőből. Ami a főhőst illeti, ha lehet tovább fokozzák az intro alapján, a DA3 szuperhős feelingjét. Még mindig a skyrim varázsában élnek. A CP 2077 hatni fog. Lehet másképp is csinálni. -
hunbalee #4468 Újabb ízelítőt kaptunk a Dragon Age 4-ből -
Hegyirabló #4467 Ez a taktikai nézet. Csak nem látszik, mert korlátozva van a képfeltöltési méret. Egyébként ezt írtam, idézem:
"Harc közben, taktikai nézetben megjelennek az információk ellenfélről és a társaimról is."
Kérem, hogy csak olyan szóljon hozzá, aki képes értelmezni a kérdést, és ért is a dologhoz! Köszönöm! -
Although_ #4466 Aha javaslom a taktikai nézet használatát. Ahogy nézem te a közeli nézetet használod. Csapatalapnál érdemes taktikait használni ott nincs ez a probléma. -
Although_ #4465 Nem emlékszem, de a megbénultnak ott a visszaszámlálás mikor újraéled nem szűnik meg a probléma?
-
Hegyirabló #4464 Helló!
Megint kérdésem lenne, hát most tudja valaki.
Harc közben, taktikai nézetben megjelennek az információk ellenfélről és a társaimról is. Ez nagyon hasznos, csak néha nagyon zavaró, mert hiába húzom el a kurzort az ellenfélről, akkor is láthatóak az információk. Viszont sokszor takar valami lényeges dolgot, például másik ellenfelet. Nem lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi!
-
Hegyirabló #4463 Sziasztok!
Dragon Age Keepet nem lehet valahogy összekapcsolni az Origines fiókkal? Egy csomó teljesítményem és jutalmam van benne.
Köszi! -
hunbalee #4462 Szerintem jól mentsd el ezt a trailert ,mert halkan jelzem az sem fog úgy kinézni... -
#4461 Nem bizony. -
mike01010101 #4460 Az előbb néztem meg a Crimson Desert (jövőre jelenik meg) gameplay trailerét, kb ilyenre gondolok, így kéne kinézni 2022-ben az új DA játéknak (most szólok, nem fog) -
Although_ #4459 Addig is megmarad a remény, hogy most majd :) Jobb ez így. Addig jó míg nem látunk gameplayt :D -
Daermon #4458 Hát igen, nem sok :D -
#4457 Ez mekkora nulla trailer volt... :( Hány éve kapunk csak CGI izéket, semmi gameplay, semmi konkrétum. ennek lassan ki kéne már jönnie, de ha még 1 mp gameplayt nem tudnak mutatni, akkor nyilván jövőre sem lesz ebből semmi. -
Daermon #4456 -
VampireKain #4455 Hello mindenki,
ép a "The Descent" kiegészítőben vagyok a mély utak legalsó szintjén és előjött egy bug..:( mégpedig hogy kidobott a játék és a a mentéseket sem lehet betőlteni (kb 4-5mentés bukta) csak az egyel azelőtti szintre.., találkozott már vmi evvel??
a játék eredeti Origins!
Utoljára szerkesztette: VampireKain, 2020.12.06. 20:38:51 -
VampireKain #4454 Nem ez időközben CRPG ből ARPG lett...:'(
1. - odamész mellé jobb egér gomb tartva, és "felhúzod" mint a legtöbb játékban...
2. - csak WASD.., ill a csúfolt taktikai nézetben lehet egér gombozni! -
Hegyirabló #4453 Sziasztok!
1.) Első harcban vagyok valami büdös démonnal. Elesett a vezetőm, de azt írja, hogy fel lehet éleszteni jobb egérgombbal. De nekem nem sikerült. Hogyan kellene?
2.) Mozogni csak AWDS-el lehet, egérrel nem, mint az első részben?
Köszi! -
#4452 Hat, remeljuk a legjobbakat, megint otthagytak paran a Biowaret, koztunk Hudson immar masodjara is... valami nagyon nem mukodik ott, valami nagyon nem, adja isten, hogy megcafoljak mindezt. -
hunbalee #4451 Már csak pár nap, és újra megmutatja magát a készülő Dragon Age 4 -
#4450 Sziasztok.
Nincs valahol egy packban összeszedve mondjuk a Custom Body Models? Mert ha a Requirements-et lenyitom újabb "x" modot kellene letölteni amikhez további "x" számú modot... -
Hegyirabló #4449 Köszönöm! -
Daermon #4448 V betű megnyomod és mutatja a közelben a dolgokat. -
Hegyirabló #4447 Sziasztok!
Most kezdtem el magyarítással játszani. Nincs egy olyan gomb, billentyűzetes játékban, ami mutatja az interakciókat? Tehát ajtó, kifosztható tetem, felvehető arany, stb.
Köszi! -
amikkamakka #4446 Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most hogy elkészült a magyar nyelv a játékhoz újra elővettem. Olyan problémám lenne hogy szeretném valahogy kikapcsolni a screen shake effectet ( némelyik skill használatkor beremeg a kép) Nem találok rá semmilyen opciót.
Valaki tudna megoldást rá esetleg? -
Daermon #4445 Tölthető a magyarítás :) -
Daermon #4444 10€-ért bőőőven megéri :) -
Although_ #4443 Neked halvány fogalmad nincs a munka értékéről. A Goty az a full dlc +alapjáték 3600 Ft az nagyon baráti ár. Most nem az a kérdés mennyire lett jó a játék. Azon lehet beszélni 40-50Eur nem ér 10Eur. az az alja. Egy ekkora csomagnak. -
#4442 Én egy hétvégén játszok annyit. :D -
#4441 1 év alatt összesen ha játszok 50-60 órát szóval az a 4 euro nem lenne elég a végigjátszásra
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.28. 21:18:24