Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült beszereznem a Goty-t 12 euróért, tettem bele jó pár órát de egyelőre csalódás
A sztori bontakozik, azzal nincs bajom, a grafika ultrán mai szemmel is sokszor kiemelkedő. Milyen lehetett 7 éve akinek volt hozzá gépe, atyaég...

Viszont a harcok frusztrálóak, sokszor átláthatatlan a béna kamerakezelés miatt, a képességek valami brutálisan szarok, én mindig harcos kaszttal játszok de itt egyszerűen kiábrándító mennyire unalmas, de úgy kb. az összes kasztra igaz. Azért ennyi év alatt igazán átdolgozhatták volna a képességfákat...

A másik nagy problémám amiben segítséget kérnék a társak kiválasztása. Megmondom őszintén Varricon és Cassandrán kívül nem nagyon van olyan aki érdekel, bár Cole és Dorian még hátra van. Solas/Sera/Bull legalja egybites karakterek, Sera talán a legidegesítőbb az egész sorozatban.
Ti kit raktatok a csapatba? akinek vannak jó beszólásai? vagy tényleg érdekes személyiség?
(Dragon Age-t legalább 5x kijátszottam és ott mindig gondban voltam annyira jó karakterek voltak, Pala/Oghren/Alistair beszólásai de hiányoznak...)

Kivágták a multit az új Dragon Age-ből

(...lapértesülések szerint az Anthem buktája után az Electronic Arts megengedte a BioWare-nek, hogy végül kizárólag single player játék legyen az új Dragon Age)
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.02.25. 23:36:40

Helló!

Negyven óra játék után, az időutazás és Alexis-konfliktus után most a réshez akarnak menni bezárni. Úgy, hogy egy rakás térkép még nincs felfedezve. Véget ér a játék? Mit rontottam el?

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

De már a DAI-ban is Tevinter volt jelezve a végén :)
lwb
Azt hiszem két éve kiszivárgott már, hogy a Tevinter Imperiumban és környékén fog a játék játszódni majd.

Csak tipp de van egy érzésem sok helyről lopni fognak. AC így elsőre, Skyrim ezt régóta próbálják utánozni, és gondolom más sikeres szériákat is koppintani fognak. Önálló ötletet ezektől már nem várható.
Ez rengeteg mindent elmondott. Kedvenc nyílpuskásunk. Az ami biztos volt Dread Wolf, Fen'Harel története lesz. Ezt tudtuk. Kiszakad az eddigi miliőből. Ami a főhőst illeti, ha lehet tovább fokozzák az intro alapján, a DA3 szuperhős feelingjét. Még mindig a skyrim varázsában élnek. A CP 2077 hatni fog. Lehet másképp is csinálni.
Ez a taktikai nézet. Csak nem látszik, mert korlátozva van a képfeltöltési méret. Egyébként ezt írtam, idézem:

"Harc közben, taktikai nézetben megjelennek az információk ellenfélről és a társaimról is."

Kérem, hogy csak olyan szóljon hozzá, aki képes értelmezni a kérdést, és ért is a dologhoz! Köszönöm!

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Aha javaslom a taktikai nézet használatát. Ahogy nézem te a közeli nézetet használod. Csapatalapnál érdemes taktikait használni ott nincs ez a probléma.
Nem emlékszem, de a megbénultnak ott a visszaszámlálás mikor újraéled nem szűnik meg a probléma?
Helló!

Megint kérdésem lenne, hát most tudja valaki.

Harc közben, taktikai nézetben megjelennek az információk ellenfélről és a társaimról is. Ez nagyon hasznos, csak néha nagyon zavaró, mert hiába húzom el a kurzort az ellenfélről, akkor is láthatóak az információk. Viszont sokszor takar valami lényeges dolgot, például másik ellenfelet. Nem lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi!

Sziasztok!

Dragon Age Keepet nem lehet valahogy összekapcsolni az Origines fiókkal? Egy csomó teljesítményem és jutalmam van benne.

Köszi!

Szerintem jól mentsd el ezt a trailert ,mert halkan jelzem az sem fog úgy kinézni...

lwb
Nem bizony.

Az előbb néztem meg a Crimson Desert (jövőre jelenik meg) gameplay trailerét, kb ilyenre gondolok, így kéne kinézni 2022-ben az új DA játéknak (most szólok, nem fog)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Addig is megmarad a remény, hogy most majd :) Jobb ez így. Addig jó míg nem látunk gameplayt :D
Hát igen, nem sok :D
lwb
Ez mekkora nulla trailer volt... :( Hány éve kapunk csak CGI izéket, semmi gameplay, semmi konkrétum. ennek lassan ki kéne már jönnie, de ha még 1 mp gameplayt nem tudnak mutatni, akkor nyilván jövőre sem lesz ebből semmi.

https://youtu.be/IKfQga12k6I
Hello mindenki,

ép a "The Descent" kiegészítőben vagyok a mély utak legalsó szintjén és előjött egy bug..:( mégpedig hogy kidobott a játék és a a mentéseket sem lehet betőlteni (kb 4-5mentés bukta) csak az egyel azelőtti szintre.., találkozott már vmi evvel??

a játék eredeti Origins!
Utoljára szerkesztette: VampireKain, 2020.12.06. 20:38:51
Nem ez időközben CRPG ből ARPG lett...:'(

1. - odamész mellé jobb egér gomb tartva, és "felhúzod" mint a legtöbb játékban...
2. - csak WASD.., ill a csúfolt taktikai nézetben lehet egér gombozni!
Sziasztok!

1.) Első harcban vagyok valami büdös démonnal. Elesett a vezetőm, de azt írja, hogy fel lehet éleszteni jobb egérgombbal. De nekem nem sikerült. Hogyan kellene?

2.) Mozogni csak AWDS-el lehet, egérrel nem, mint az első részben?

Köszi!

PiszkosFred
Hat, remeljuk a legjobbakat, megint otthagytak paran a Biowaret, koztunk Hudson immar masodjara is... valami nagyon nem mukodik ott, valami nagyon nem, adja isten, hogy megcafoljak mindezt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

cikasz
Sziasztok.
Nincs valahol egy packban összeszedve mondjuk a Custom Body Models? Mert ha a Requirements-et lenyitom újabb "x" modot kellene letölteni amikhez további "x" számú modot...

http://www.akciofigura.hu

Köszönöm!

V betű megnyomod és mutatja a közelben a dolgokat.
Sziasztok!

Most kezdtem el magyarítással játszani. Nincs egy olyan gomb, billentyűzetes játékban, ami mutatja az interakciókat? Tehát ajtó, kifosztható tetem, felvehető arany, stb.

Köszi!

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most hogy elkészült a magyar nyelv a játékhoz újra elővettem. Olyan problémám lenne hogy szeretném valahogy kikapcsolni a screen shake effectet ( némelyik skill használatkor beremeg a kép) Nem találok rá semmilyen opciót.
Valaki tudna megoldást rá esetleg?
10€-ért bőőőven megéri :)
Neked halvány fogalmad nincs a munka értékéről. A Goty az a full dlc +alapjáték 3600 Ft az nagyon baráti ár. Most nem az a kérdés mennyire lett jó a játék. Azon lehet beszélni 40-50Eur nem ér 10Eur. az az alja. Egy ekkora csomagnak.
Rita79
Én egy hétvégén játszok annyit. :D

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

grebber
1 év alatt összesen ha játszok 50-60 órát szóval az a 4 euro nem lenne elég a végigjátszásra

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.28. 21:18:24

Next PC upgrade: 2022

Benne van az EA play-ben, az csak 4 euró.
grebber
10 euronál olcsóbban nem igen láttam még a GOTY-ot . Itad is ezt irja historical lownak... Ez nálam a pofátlanság netovábbja egy ezer éves játéknál és nem az utándobás

Figyelni kell. Úgy 1-2 hónapja (vagy régebben picit?) úgy dobták utánad.
grebber
Akkor már csak értelmes leárazás kéne a GOTY-ra így 76 évvel a megjelenés után...

Ha valaki várná: most hétvégén jön a magyarítás :)
DA4-ről áradoznak a fejlesztők. Ez nem sok... :D
https://youtu.be/3ZJPvKbUgOA
Mark Darrah twittelt egyet, hogy természetesen dolgoznak a következő részen. Jelenleg még mindig otthonról, ami nehéz, de haladnak.
lwb
Persze, hogy nincs. Épp ezt vártam volna most az EA Play-n, miután minden csapból az jött, hogy most már aztán tényleg. Pont a hivatalos bejelentésre számítottunk sokan.

PiszkosFred
Hat, amikor Jason Schreier (akkor még kotakus) twittjét olvastam pár hónapja arról, hogy ő és forrása is "úgy" tudja, hogy készül a remaster és 2020 végén meg is jelenik, az nekem bőven elég. Illetve, szerintük az új ME pedig 2021 elején lesz leleplezve. Ezt a kettőt vezeti fel a Bioware/EA jelenleg a sok nosztalgikus ME triológiás poszttal és twittel, amit lehet látni az elmúlt hetekben, hónapokban.

De persze abban igazad van, hogy hivatalosan nincs megerősítve egyik sem, ezért is hiányoltam a hajnali EAPlayból ezt a pici fél mondatot, vagy hivatalos utalást, bármit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.19. 13:14:13

grebber
Tudtommal hivatalos Mass Effect Remasterről sose volt szó csak pletykákról..azt meg mostanában mindenről hallani és kb 90%-uk kamu.

lwb
A Squadrons rendben volt, de arról már napok óta tudunk, szóval csak az a rövid gameplay volt újdonság. Mass Effect miatt nagyon csalódott vagyok, a remasterről beszélt mindenki hónapok óta, erre semmi.

grebber
Tisztázták nem?--> Létezik még <#idiota>

PiszkosFred
Hat, regen mosolyogtam olyan szeles vigyorral az orcamon, mint az Squadron gameplay 5 perce alatt, igy en boldogan alltam fel/fekudtem le utana, ilyesmire varok idestova 15 eve. Nalam belefert a DA/ME mellozese, bar tenyleg jo lett volna tisztazni, hogy mi van a franchise-zal. :)

lwb
Kurva nagy vicc volt ez az egész EA play Bioware-szempontból nézve. Fél mondat, 3 mp, ennyi. Semmi Mass Effect remaster, semmi Anthem 2.0, csak ez a concept akármi pár mp, ami TALÁN dragon age.