4680
banner
  • Although
    Ne aggódj miatta ez nem egy folyamatos erőforrás igénylő rendszer, figyelem a steam undergroundot gyakorlatilag az exe fájl bütykölését akadályozza, okoskák most valami origin emulátoron gondolkodnak hogy kijátsszák :)
  • Evoluti0N
    Frostbite 2-es BF3-mal highon szépen elboldogul a gépem. Remélem a legjobbakat. Tán nem annyira nagyobb gépigényes a Frostbite 3. Egyedül ettől a hülye Denuvotól félek. Ha nem volna, akkor már most rendelném elő. Így most inkább kivárom, hogy megjelenjen és itt pár emberke leírja, hogy fut neki. A procim már egy őskövület, de egyelőre még gyűjtök a fejlesztésre. Addig a mostanival kell boldogulnom.
  • Although
    OFF sorry ezért, nem tudom megállni, kis emlékezés honnan indult :) De ez egy csodálatos video nekem biztos :) Emlékezünk így rájuk mikor már nagyon elavult lesz akkor is :)

• Although
    Nekem úgy tűnik nem nagyon van többféle texture pack csak az effektekkel játszanak tehát a minimumot érdemes figyelni. Lehet nekem is szaggatni fog.
  • Evoluti0N
    Arról egyébként olvastatok valahol, hogy a feltüntetett gépigény mennyire valós és mennyire fut jól a játék különböző konfigokon?
  • TBTPumpa
    Előrendelői extrák:

Az alsó kettő DLC-t a CD Galaxis és az 576 adja. A többi bolt oldalán nincs feltüntetve, így nem biztos, hogy ott is járnak ezek az "extrák".
  • Although
    Hidd el nem vagy egyedül :) Már a Dragon Age origins óta, része az életemnek, ahogy a conanos haverjaimnak is :) sose felejtem el a szerver legjobb rpse egy angol csaj,egész életében csak mmokal játszott sose hitte, el lesz solo rpg ami jó. Betettük neki az első részt videon, egy hét múlva visszaírt sose gondolta volna lesz solo rp amire azt mondja majdnem olyan mint az eventjeink :) Azóta Bioware rajongó ő is :) Szép mese nem :)
  • Evoluti0N
    Nézem a videókat és egyre nehezebb a várakozás. :( Addig is megcsinálom a Keepet. :(
  • Although
    Oké na mindegy mert minden karakter 100% szóval mindegy is kinek melyik a kedvenc :)
  • Although
    Talán van akit érdekel ez egy korábbi video ami beszélgetés azokkal akik szinkronizálták a karaktereket, Cassandra egy megalkuvást nem ismerő karakter és gyanítom őt lesz a legkönnyebb magunk ellen fordítani adott esetben ami még nagyon jó megjelenik az a kontraszt közte és Liánná sister között. Kicsit fura főleg női karaktereket csináltak meg jól de azért pl nekem Blackwell és Sera lesz a kedvencem :) De ez se piskóta közvetlenül utána Cassandra jön :) Becsülöm az ilyen karaktereket :)
  • Although
    Az élet átment rajta :) Már nem az aki kikérdezte anno a mesemondónkat. Ez szerintem egy része a varázslatnak amit a Bio csinál ahogy egymásra építi a generációkat. Kevés magyar fordított cím van, de a Dragon Age vérvonalak az amire azt mondom jobb mint az angol, főleg, hogy olvastam az előzménykönyvek egyikét is. Edit: És ez még mindig a vérvonalak története :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 16:03:36
  • gerey
    Azt én is néztem, hogy Cassandra valami durván "lefogyott". Azt nem nézem ki belőle, hogy elbírja a shield+sword kombót, nemhogy még harcol is vele. :D
  • Evoluti0N
    Baráti a méret. Egyre kevesebb a hely a gépen. Szerencse, hogy ez nem 50 gb lesz. :D
  • PiszkosFred
    Most komolyan magyarazkodnom kell, hogy EN miert dontottem UGY, ahogy? :D Nezavariccsalmarmeg baszki! Es igen, videki szar netem van itthon, de ha egy jatek letoltese 24 oraba faj, akkor annyiba, ha 12 percbe, akkor annyiba, engem ez nem zavar. Sok-sok eve a 14,4-es modemes korszakban hozzaszoktam a "johoz", akkor egy eletre kialakult a "turelem", mint skill :)

Csut napkozben megjon a futar, este elkezdem tolteni, pentek reggelre talan leer, irany a melo, este pedig mar mehet is a login (ha nincs 0day patch), ez igy szamomra tokeletes, nem is lehetne maskent es jobban idoziteni es szervezni szamomra.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.16. 15:33:42
  • wedge31
    A gyors net se életbiztositás mert volt már olyan uplayes játékom ami a szerverük lassúsága miatt hat óra alatt jött le...
  • jarlaxxe
    Ha nagyon gyors neted van nincs is ezzel gond, egyébbként cumi mert a next-gen játékokoknál nem ritka 30-40 gigás pakk.
  • Although
    Nagyon spoileres, egy sárkányölés pcs verzió! A taktikai nézet fantasztikus egy nagy piros pont a Bionak érte a harcrendszert másképp oldottam volna meg de ez van. A játék hangulata mellett azért nem annyira zavaró. A srác biztos nem easyn tolja. Tényleg nagyjából a 2-ből már megismert boss harcok köszönnek vissza amik nem voltak rosszak.
    Edit amin nevetek mintha a Falout NV-ből a VAT rendszert is integrálták volna :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 14:52:52
  • yesname #1967
    Értem. Sosem próbáltam így. Jó tudni.
  • PiszkosFred
    Ahogy jonak latod. Nem mondtam, hogy az en hulyesegem a kovetendo pelda. Nekem nincs ra szuksegem, igy en kukaztam. Leszamitva par kiemelt es szamomra fontos franchiset, amelyek dobozait/tokjait szeretem nezegetni polcomon (en mar csak ilyen szentimentalista barom vagyok :D), mindent digitalisan veszek meg, egyszeruen nincs szukseg dvdre. Ha megis ugy adodna, ott a notebook vagy a csaladi asztali gep.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.16. 14:47:58
  • jarlaxxe
    Nekem mindig is volt és lesz is lejátszó a pc-be, nem kér az enni...
  • wedge31
    Nekem hozza a futár és 15-20 perc mülva már játszok, ha épp tudok...
  • j0nNyKa
    en annyit tudok, hogy amit lekaptam, ott ha elinditom az exet, az nyit egy origint, es keri hogy irjam be az activacios kulcsot - gondolom onnantol az origint nem erdekli hogy milyen mappaban van, behuzza a librarydbe
  • yesname #1962
    De az Originbe hogy lesz beregisztrálva? Vagy külön is hozzá lehet adni a már telepített játékot?
  • j0nNyKa
    kapd le torrentrol, es akkor csutortokon mar nem kell
    a -skidrowcrack verzio jo, indulasnal mar csak aktivalni kell a cd kulcsoddal, es nyomhatod is
  • PiszkosFred
    CDG nalam csutortokre igerte a futar erkezeset, bar mire leszedem az originen keresztul (dvd nicns a gepemben mar evek ota), lesz abbol pentek is :)
  • j0nNyKa
    baszki a kettoben mennyivel karakteresebb es szebb volt cassandra :/
    egyebkent egesz intelligensen nyulkalnak vissza az elozo reszekre, foleg a kettore, ezt jol eltalaltak
    igy megnezve ezt a videot egyre inkabb remelem hogy a pc verzio valami csoda lesz ehhez a szutyokhoz kepest

healbol nem spell kene nagyon, csak hogy out of combat legyen gyogyulas, mert igy hogy nincs, nehol inkabb elkerultem a csatat, annyira frusztralt hogy felholtan rohangalok a vilagban... ez meg nem jo omen, hogy mar az elejen ennyire zavar a harc
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.16. 14:11:47
  • Although
    Igen sajnos a videok alapján nekem is ez jött le a harcrendszert illetően, gondolom ez az a rész ahol nem akartak problémát az eladások számát illetően. A nagyobb gond az ha még módolni se lehet majd.
  • wedge31
    Nekem tetszik, hogy nincs gyógyulás, sose szeretem az ilyesmit, kivéve a diablo tipusu játékoknál.
  • TBTPumpa
    Idehaza november 20-tól (csütörtök) vagy 21-től (péntek) játszható a játék? Minden hazai webshopban mást írnak.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.16. 14:05:54
  • TBTPumpa
    Heal Ability DLC coming

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ezt a befejezést hogyan folytatják. Vagy egyáltalán utalás van-e rá.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.16. 14:03:17
  • j0nNyKa
    erre is mint a jatek tobbi aspektusara azt erzem, hogy igen, van, de nem ennyire epikusan, csak ugy siman... jol
    aztan remelem csak a boxos verzio benasaga miatt nem latom csak ennyire rossaszinben a jatekot, mint te, kiderul jovoheten
    meg persze 1 terulet utan pont lofasz fogalmam sincs egy csomo mindenrol, es az igaz, hogy minel tobbet tolom, annal jobban tetszik - viszont ami bena benne, az is erosodik, pl ez a heal / poti rendszer erthetetlen szamomra, es egyre idegesitobb igazabol
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.16. 13:58:51
  • Although
    A videokból nekem az jött le eszméletlen élő világot teremtett a Bio. A királyságok, tanácsadók, udvar minden él nem csak a fő szál, de ármánykodás, árulás kisstílű emberi vágyak feszülnek egymásnak. :) Alig várom, hogy lássam. :)
  • j0nNyKa
    respawn nincs szerintem, de elo a vilag, patroloznak, egymasnak esnek, instant questek keletkeznek, ahogy maszkalsz, erre irtam hogy fasza nagyon az openworld, csak kellenenek hatarok, meg reszletes minimap / map

viszont a resre este ranezek, mert meg nem csinaltam olyat, hogy visszamegyek hinterlandsre, egy szuszra lenyomtam, ugyhogy lehetseges
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.16. 13:35:09
  • Evoluti0N
    Igaz. El kell találni a megfelelő egyensúlyt. A TES-nél kicsit túlzás, hogy minden méteren barlang meg vár van.
  • pike011
    Ezt mar en is akartam kerdezni, hogy respawn van a jatekban? Ki kell vajon hozza lepni vagy egyszer csak ujratermelodnek?
    Es a sarkanyok vajon resselnek? Mert tegnap neztem egy streamet a gyereknek sikerult megolni egyet, dobott is unique cuccokat. Nyilvan ezt lenne erdemes farmolni jo cuccokert, de gondolom a sarkanyok nem fognak respawnolni.
    Tudtok valamit az item ritkasagrol? Gondolom lesz craftolt, common, rare meg unique? Nem nagyon talaltam rola infot.
  • PiszkosFred
    Az, hogy kisse ures a vilag, viszont nagy, az meg hagyjan - szamomra -, TES jatekoknal pl kifejezetten nem tetszett - pedig mindenki masnak igen -, hogy kiestem egy barlangbol, es mar lattam egy kozeli erod, ujabb barlang vagy kripta bejaratot, es esely sem volt hazamenni eladni a cucost, mert utkozben ujabb 10 helyet talaltam. Alfoldi gyerek vagyok, megszoktam hogy hely van boven, na de latnivalo, az nem sok :D

Mennyire random a vilagban talalhato alapanyagok, esetleg mobok leosztasa/fajtai egy egy groupban, stb? Vagyis, masodik nekifutasra, vagy akar respawn utan van esely, hogy mast talalok ott majd?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.16. 11:28:12
  • Evoluti0N
    Hát... Akkor az lesz, hogy megvárom a megjelenést, utána még pár ember véleményét, meg azt, hogy mennyire jól vagy szarul fut és akkor ha jó, akkor jövő hétvégén megveszem valami digitális módon.
  • Evoluti0N
    Kicsit bővebb magyarázatot lehet kérni, nem?

@1945 Köszi.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.16. 10:04:18
  • j0nNyKa
    nem ilyen vészes a helyzet, inkább csak egy picit.. átgondolatlan néhol, mintha először csinálnának ilyesmit (csőből open world)
    a prológus területen totál ez van amit leírtam, szerintem az időm felét fölösleges hegymászással töltöttem ott, és még csak egy virágot sem találtam közben

később azért javul, de ígyis egy csomó olyan rész van, hogy megmászod, örülsz, aztán vakarod a fejed, mert megint semmi nincs ott, pedig a pontenciál meglett volna, hogy mindenféle secreteket pakoljanak ilyen eldugott helyekre - eddig az első nagy terület után úgy látom, nem csináltak semmi ilyesmit
    ehhez mondjuk hozzájön a -szerintem- használhatatlan minimap / map kombó, a mininap ugye csak egy sima radar, a nagy térkép pedig nem fektet le határokat, ami pedig arra ösztönözne, hogy felfedezz mindenfelé - kár, hogy nincs értelme
    pedig vannak ilyen térképen összegyűjtős mini gamek, de nem eldugott helyeken, magas hegyek tetején, stb., hanem csak úgy szétdobálva a "normál" térkép részen

ettől függetlenül nagyon fasza az open world jelleg, igazából az egyetlen dolog, amivel úgy igazán kiemelkedik szerintem a játék, a többi része elég mediocore

tldr tulajdonképpen amit nem jelöl valamilyen ikonnal a térkép, oda fölösleges elmenni, az ikonok közti rohangálást meg nehéz felfedezésként megélni
  • Kandurex
    Ezt írta pontosan, vagy mást értettél?