4680
-
pikman #2026 Mi ebben az eltolás, még igy is két nappal elöbb hozzák a játékot. -
#2025 Valszeg szerdán megkapjuk de csak majd pénteken tudjuk aktiválni... -
olymind1 #2024 Eh, tényleg 21-et ír. -
Ariakus #2023 Hát szerencsére ez nem az a játék aminél orbitális különbség van a low és high grafika között. Ki nem álhattam azokat a játékokat ahol low-on kb. "Voodoo 2-es" szint volt, high-on meg next gen... -
#2021 en se fogom amugy, nem lehet hogy ezek amcsibol szerzik a cuccot, es ott csuszott esetleg 1 napot, emiatt "kesnek" vele a konzolokszervizeben?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.17. 12:49:33 -
#2020 Lehet én vagyok a vak, de én semmi különbséget nem látok.
-
Evoluti0N #2019 Nem úgy van, hogy Európában csak 21-én jelenik meg? Originen úgy írja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.17. 12:36:27 -
olymind1 #2018 Dettó. Vajon csak a konzolok szervizében késik egy napot? Mások már 1000rel tolják a gamét, itt meg még halasztják is? WTF -
#2017 "Kedves Előrendelőnk!
Tájékoztatni szeretném Önt, hogy a Dragon Age: Inquisition játék megjelenését a kiadó egy nappal eltolta, így a játék november 19-én fog Önhöz megérkezni a futárral. Köszönjük a türelmét.
Üdvözlettel:
Viktor
Konzolok Szervize Csapata " -
#2016 Konzolokszervize:
Tájékoztatni szeretném Önt, hogy a Dragon Age: Inquisition játék megjelenését a kiadó egy nappal eltolta, így a játék november 19-én fog Önhöz megérkezni a futárral. Köszönjük a türelmét.
-
#2015 én szeretek minden rpgben grindelni meg farmolgatni :) -
pike011 #2014 Legyen nektek igazatok ;) -
#2013 persze hogy szeretjük, és ezért megyünk el diablozni :)
ide valahogy nem illik -
#2012 Jó cucc jön útközben. Ha cuccért visszamegy az ember ugyanazt leölni az már grindelés. Egy RPG-ben a cucc jön a questelés közben. Ugyanúgy fejlődik a felszerelés. Az, hogy a lehető legjobbat akarja valaki és a respawnoló mobokat farmolja, már nem RPG... grind. ;) IMHO -
Arhenius #2011 Nekem Észak Amerikában van preorder, a megjelenés November 18-a, November 17-én este 11-kor Central Time szerint lehet kezdeni játszani
-
pike011 #2010 En sem azt mondtam, hogy grindelni akarok de azert ne mondja senki, hogy nem szeret jo cuccokat gyujteni, legyozni a legerosebb ellenfelet, hogy szerezzunk tole jo felszereleseket a karaktereknek. Nem grindrol beszeltem, arra tenyleg ott a diablo, de egy rpgnek ez fontos resze szamomra. -
#2009 teljes soundtrack érdekel valakit? -
#2008 Lópáncééééél!!! -
Evoluti0N #2007 Egyébként Originen hány órakor szoktak feloldódni a játékok? -
Evoluti0N #2006 Egyetértek. Én Bioware játékokat a hangulat, a sztori és a karakterek miatt játszom, nem azért, hogy minél jobb cuccokat grindeljek. -
#2005 Én sem értem ezt a grind mániát. Ez nem Diablo. Ott kell grindelni. -
#2004 egyrészt nem akarok spoilerezni, másrészt meg cuccok tuti jönnek máshonnan is, pl. craftból, normál küldetésekből, gyűjtögetős küldetésekből (találd meg a 22 shardot a térképen, stb.), ládákból, ezer másik helyről
még nem esett junik cucc, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz muszáj sárkányt ölni / esetleg farmolni hozzájuk, annál azért faszántosabb a játék -
pike011 #2003 Megnezned majd, hogyha megolod az elso sarkanyt az is ressel-e? Mondjuk nem hinnem, hogy a sarkanyokat tobbszor is legyozhetjuk. Viszont akkor a legjobb unique cuccokat sima ellenfelekbol meg ladakbol szerezzuk majd? Mert 2 videot is neztem ahol megoltek az elso sarkanyt es mind a ket embernek ugyan azt dobta. -
Evoluti0N #2002 Keep csinálása közben rájöttem, hogy mennyi mindent elfelejtettem. Első részt 2x, másodikat meg csak 1x játszottam végig és néha néztem, hogy "Úristen, itt mi is történt? Ez ki volt? Mit választottam és miért választottam?", meg hasonlók. :D -
#2001 Origin emulátor. Nem fog menni. PKI-val kommunikálnak a szerverrel. Esélytelen. :D:D:D -
#2000 Szuper, kosz az infot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.16. 19:22:07 -
Although #1999 Nekem sincsenek meg a mentéseim sose mentem el külön, azt tudod csinálni mint én meg Evolution összeállítasz egy előzményt :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 19:12:17 -
#1998 Azt hittem megtaláltam a megoldást...
Nem lehet. :D -
#1997 abszolút.. öregesebb lett pl. cass, de tartok tőle, hogy ez nem szándékos, hanem csak bénázás - aztán ne legyen igazam -
#1996 Köszi. A Keepbe hgoyan lehet importálni a DA:O save gamet? Úgy, hogy a játék nincs feltelepítve. -
Although #1995 Azt nem láttam. De ha a prológ azt mondja akkor úgy van. Pár karakter több évvel öregebbnek tűnik nekem. Abban biztos vagyok a DA2 után jön. -
#1994 Fred: jó hír
tehát csináltam egy olyat, hogy eljöttem egy nagy területről a bázisra, majd vissza, és volt respawn, legalábbis a területre jellemző mini-event (üti egymást két szemben álló fél) az úton-útfélen előkerült :)
edit: úgy látom igazából minden respawnol, úgyhogy faszaság van
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.16. 19:11:22 -
Although #1993 Hallottam kiejteni így és ezért így írom Liáná sister :) Leliana természetesen. -
#1992 ha jól rémlik a prológus részből, szinte rögtön a 2. rész után játszódik, talán egy teljes év sem telt el -
#1991 Ki ez a "Liáná sister" egyebkent, akit emlegetsz mar sokadjara? "D" betuvel meg csak-csak, de igy L-lel nem ismeros. Vagy Lelianat atkereszteltek az DAI-ben? Vagy o egy teljesen uj companion? Vagy csak "sima" eliras a reszedrol? -
Evoluti0N #1990 Közben rájöttem, hogy ha olyan választ nyomok, ami szemben áll egy másikkal, akkor figyelmeztet. -
Although #1989 Ez a DA2 után évekkel, de ahogy Evolution vagy én is, használd a keepet abból képbe leszel jobban az ilyet nem érdemes hozászolásokból leszűrni, ha van jobb lehetőség, meg hosszú is lenne. De ha nézed az arcokat, akár Varric, akár Cassandra vagy a Liáná sister bár ő elég időtálló :) láthatod nyomot hagytak az évek rajtuk. -
#1988 Így van.
Egy alap dolgot kérdeznék. A DAI története időben hol helyezkedik el az Origins és DA2 viszonylatában? -
Evoluti0N #1987 Éppen a Keepet csinálom és azért vannak itt érdekes dolgok. Bizonyos helyeken ki tudok választani olyan dolgokat, amik teljesen ki kéne, hogy zárják egymást. Pl. ha azt választom, hogy az első részben női karakterem volt, attól még ki tudom választani, hogy Morrigannek gyereke lett az én karakteremtől. -
Although #1986 Ez az egyik kalóz gyerektől van onnan, aki helyre tett egy szövegelő faszt aki magyarázott mi az, hogy nincs crack, ja és persze magyarázott ne vegyetek EA játékot :)
"Seriously you need to STFU. People wants to support Bioware let them. DAI is turning out to be a good game. You are not hurting EA by not buying this game you retard. Bioware is one company I will keep supporting with their great games."
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 18:20:28