Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Skyholdot is gyakorlatilag bejárták és csak érintőlegesen mutattak 1-2 dolgot (láttátok azt a sok mountot, amit meg lehet nyitni? Lovak, valami dracolisk, ami nem tudom mi lehet, különböző szarvasok és lesznek még egzotikus mountok is egy raklapnyi).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem tudom, de ha valaki végigköveti a "fejlődést" a Mass effectnél az egytől a háromig. Az önmagában jelenti a műfaj változását. Míg az egy gondolkodás szinten is jelentett némi kihívást, fejtörők, ajtónyitás, a háromban már a hentelésen kívül semmi nem maradt. Mondom úgy, hogy számomra a ME3-al a Bio egyik legjobb sztorija zárult le. Ami ütött tényleg és ilyen ritkán van.
A DA2 történetre. Most kezdtem el másodszor már felpatchelt játékot. És azt kell mondanom nagyon kreatív történet, mégha annyi mindenben nem is lehet befolyásolni mint az 1-ben. De egy alig két év alatt készített játék. És szerintem senki nincs aki 2 év alatt jobbat csinál, talán még ilyet se. Nem rövid, jó karakterek, jópár emlékezetes pillanat. A harc meg "gondolkodásra" késztet hardon 😊 De vannak ötletes dolgok amivel lehet operálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.21. 09:52:22
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ettől még lehet visszalépés mindkét játék az előzőekhez képest (szerinem az ME3-ra ez semmiképp se igaz...szerintem a legjobb ME rész...én inkább a 2-nél húztam kicsit a szám), de azért a felhozatalból még így is magasan kiemelkednek. DA2 ott bukott el, hogy volt előtte egy Origins. Önmagában jó kis játék volt az is.
ME3-nál meg sokaknál a vége vágta ki a biztosítékot, amin meg azóta is röhögnöm kell annyira vicces hollywoodi happyending fanboykodás... Akinek nem inge természetesen ne vegye magára (úgy veszem észre, hogy az itt megfordulók azért tudnak objektíven olvasni és értelmezni írásokat, ezért merészeltem ilyen baromi őszintén leírni a véleményem... természetesen nem sértésnek szántam, hanem ez sajnos ténymegállapítás).
Szal. sokszáz órányi kiváló szórakozást nyújtott nekem ez a pár "fiaskó".
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mai Stream első rész
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Dragon Age Inquisition - 11800 Ft (EU Origin kulcs)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:20:45
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.20. 20:17:12
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:18:00
Zavaró dolog ez számomra, főként annak a tudatában, hogy mennyi "erőt" fektettek a karakterkészítőbe.
De persze csak ennyi legyen a legnagyobb gondom a játékkal. Mindenesetre ez egy picit csalódás a BW-től és a nextgen hype-tól.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:12:08
- A karaktereknek nincs árnyékuk - konzol ficsör...<#idiota>#idiota>
- A karakterek élettelenek (csak állnak egy helyben élettelenül, mint a bábúk, nem mozognak, még nem is pislognak - Cassandra, Vivienne. Leliana WTF this nextgen feature) - ez a BW védjegye az összes játékukban az npc-k igy viselkednek
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.20. 20:01:31
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Rengeteg content van a játékban, sokféle lehetőséggel. Hatalmas ez a Skyhold és sokféleképpen lehet fejleszteni. A craft és a fejlődési rendszer is tetszik. A grafika és a látvány is rendben van. A zenei oldal is korrekt, a karakterek hangjai megint el lettek találva és azok az éneklő bárdok! Azt a dalt most ide azonnal! <#szeret>#szeret>
Nem tudom milyen nehézségen tolták, de örültem, amikor rácsesztek ott az erdőben. Remélem, lesz benne kihívás és, hogy a taktika is fontos szerepet játszik majd.
Nagyon jónak tűnik és már most mérföldekkel jobban tetszik, mint a második rész.
Leliana még mindig szexi. Sajnálom, hogy nem lehet "összejönni" vele, mert eme új karakterek közül egyik sem szimpatikus (talán Blackwall).
Még Morrigan-re lennék kíváncsi...
És az eddig észlelt zavaró dolgok:
- Egy idő után elkezdett akadozni a hang (talán csak stream hiba)
- A karaktereknek nincs árnyékuk
- A karakterek "élettelenek" (csak állnak egy helyben élettelenül, mint a bábúk, nem mozognak, még nem is pislognak - Cassandra, Vivienne. Leliana WTF this nextgen feature - csak akkor mozognak, amikor a közelükbe ment a karakter. Nem igazán vannak interakciók a karakterek között. Nameg az a Cole is csúszkált a földön...)
- Töltés és töltőképernyő kis részek között (WTF)
- Az állatok mozgása eléggé furcsa (az a medve hogy átteleportálta azt a faágat)
Remélem, hogy ez is valami korábbi build, mert ha ez kerül 2-3 hét múlva az aranylemezre, akkor lesznek itt bajok 0day...
De legalább 60FPS lesz PC-n + 4K támogatás a nagyoknak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:01:51
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.20. 19:15:04
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#szerk: ME2-t direkt hagytam ki, az is BW, egyebkent azzal kezdtem volna 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.16. 20:19:35
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem is csak két nekifutásra sikerült végigjátszani...
Ha viszont onmagaban csak a DA2-t nezed, es nem veszed figyelembe a DAO-t mint orokseget, akkro egy korrekt kis jatekot kapsz, nagyszeru tortenettel, kisse egyszerusitett de nem veszes jatekmenettel, vagyis egy vallahato, jo szorakozast nyujto szerepjatekot (nagyon jo karakterekkel es kva jo dumakkal), amely se nem tobb, se nem kevesebb, mint barmelyik random jobb minosegu rpg.
Csak hat, az emberek nagy resze jatszott az Origins fele csodaval, es olyan nyomot hagyott bennuk, ami utan a DA2-t "rosszkent" jellemzik. 😊 Mind a ket fel allaspontja ertheto. Es talan meg jogos is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csárli Angyalai (😄):

Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.10.16. 19:54:45
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.16. 19:48:18
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Why so serious?