Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem lehet azt írni, hogy neked nem tetszett? Mert szerintem is qrvára nem volt fiaskó egyik sem. Főleg az ME3 körül nem értem, hogy mi a baj, szerintem a trilógia legjobb része volt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az, hogy vannak benne meglepetések azt ígérem 😊 Nekem egy sima grey wardennel volt ez a jelenet. Nagyon jó volt. De ha úgy alakul a történet valamint olyan mentésed van az egyből. 😊 És ez az amit tényleg szinte csak a Bioware tud ezen a szinten, így megcsinálni valamit. Mondjuk én az Obsidianra szavazok de nincs nagy különbség az emberek többségének meg mindig a Bio lesz az első. Már a műfaj rajongói között. 😊

Azért helyszínekben és lehetőségekb marad még meglepetés. Tulajdonképpen az erdős pályát mutatták szinte csak kizárólag azon kívül meg még nagyon nagynak tűnik a térkép és rengeteg helyszín lesz szerintem. Tegnap a wartable-ban is csak a felvett questet mutatták, még véletlenül se ment rá a többire a bio munkatársa nehogy spoiler legyen.s

Skyholdot is gyakorlatilag bejárták és csak érintőlegesen mutattak 1-2 dolgot (láttátok azt a sok mountot, amit meg lehet nyitni? Lovak, valami dracolisk, ami nem tudom mi lehet, különböző szarvasok és lesznek még egzotikus mountok is egy raklapnyi).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ja olyan szinten, ha így folytatják semmi meglepetés nem marad a játékban mire kijön, jó kicsit túlzás. Szóval már semmit nem nézek meg.

Nem tudom, de ha valaki végigköveti a "fejlődést" a Mass effectnél az egytől a háromig. Az önmagában jelenti a műfaj változását. Míg az egy gondolkodás szinten is jelentett némi kihívást, fejtörők, ajtónyitás, a háromban már a hentelésen kívül semmi nem maradt. Mondom úgy, hogy számomra a ME3-al a Bio egyik legjobb sztorija zárult le. Ami ütött tényleg és ilyen ritkán van.

A DA2 történetre. Most kezdtem el másodszor már felpatchelt játékot. És azt kell mondanom nagyon kreatív történet, mégha annyi mindenben nem is lehet befolyásolni mint az 1-ben. De egy alig két év alatt készített játék. És szerintem senki nincs aki 2 év alatt jobbat csinál, talán még ilyet se. Nem rövid, jó karakterek, jópár emlékezetes pillanat. A harc meg "gondolkodásra" késztet hardon 😊 De vannak ötletes dolgok amivel lehet operálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Ha nem vagy vérprofi taktikus és nem tudsz mit kezdeni a tömeggel csinálj stratégiai visszavonulást 😊 Nekem működik. Így nem szakad nyakadba a több hullám - kombinációk, vannak benne elrejtve pl. walking bomb ezt ha jól használod pillanatok alatt megnyered az egyszerűbb csatákat hardon is. Persze a wraith és az Arishok battle így is szopás. Oda kell tapasztalat. Edit meg még van egy szopatos de jól megcsinált boss harc a Merrill szálon.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.21. 09:52:22

Nálam is simán megér annyit... Nagyon-nagyon meglepődnék ha ez lenne minden idők legszarfosabb Biowhore játéka!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Szóval az a lényeg, hogy ha ez lesz minden idők legszarfosabb biowhore játéka, AKKOR IS megér 12k-t, mert még így is jobb lesz, mint bármi más a kategóriában (kb. a W3-at leszámítva). Ez nem feltétlen csak az ő érdemük, de szűk a kategória. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Emberek többsége csalódott": A gamerek nagy része átvette a teszterek kritikai szigorúságát és minden szarért sírnak és keresik mindenben a hibát. Sokan meg még szórakozni is elfelejtettek... grafikabuziskodástól, ami meg már szinte a 90%-ra jellemző meg egyenesen hányni tudnék!

Ettől még lehet visszalépés mindkét játék az előzőekhez képest (szerinem az ME3-ra ez semmiképp se igaz...szerintem a legjobb ME rész...én inkább a 2-nél húztam kicsit a szám), de azért a felhozatalból még így is magasan kiemelkednek. DA2 ott bukott el, hogy volt előtte egy Origins. Önmagában jó kis játék volt az is.

ME3-nál meg sokaknál a vége vágta ki a biztosítékot, amin meg azóta is röhögnöm kell annyira vicces hollywoodi happyending fanboykodás... Akinek nem inge természetesen ne vegye magára (úgy veszem észre, hogy az itt megfordulók azért tudnak objektíven olvasni és értelmezni írásokat, ezért merészeltem ilyen baromi őszintén leírni a véleményem... természetesen nem sértésnek szántam, hanem ez sajnos ténymegállapítás).

A korábbi játékaikhoz és teljesítményükhöz képest fiaskó volt. 😛 ME3 multijába sokat beletoltam és a játék nagy részét is élveztem, de sok dologban botladozott és most itt nem a végéről beszélek. A DA 2-ről meg annyit, hogy egyszer toltam csak végig és az bőven elég volt. Nem rossz játékok, de a Bioware-hez nem méltó teljesítmény egyik sem. Te is láttad, hogy az emberek többsége csalódott mindkét játékban, szóval azért csak van a dologban valami.
Sir Quno Jedi
"fiaskó", te beteg vagy... 😄DDDDDD DA2 és ME3 is előrendelésem volt és nem bántam meg egyiket sem, mindkettőt többször végigtoltam és bár rühellem az ilyesféle multit, az ME3 multiba istentelen mennyiségű órát beletoltam, murva jó volt (mer coop, nem egymást gyepáljuk, hanem vállvetve kell túlélni)...

Szal. sokszáz órányi kiváló szórakozást nyújtott nekem ez a pár "fiaskó".

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A DA 2 és ME3 fiaskó után én úgy vagyok vele, hogy minél több videót megnézek ebből a biztonság esetére. Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy a Bioware visszatalált önmagához.
Ezt is érdeklődéssel várom.

Sir Quno Jedi
Én már semmit sem merek egy ideje nézni a gammáról. Magam akarok álleejteni. 😄 A lényeget már tudjuk és elő van rendelve, ha törik, ha szakad, ez bezony végig lesz játszva.

TDC Geronimo
Eléggé beindult a mediagépezet már. Holnap újabb hivatalos videó. Elég masszív a játék, ha minden hétre jut 2 bemutató megjelenésig 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Basszuskulacs! Ez egyre tetszetősebb. Végül még nagyon jó lesz! 😄
Épp most nézem én is.... Kilóra, dekára, de még grammra is meg vagyok véve. Nagyon bejön amit eddig láttam és ez a mostani videó csak még pár lapáttal rápakol az amúgy is felfokozott hangulatomra a játékkal kapcsolatban. Azt hiszem az én ízlésem alapján igen nagy valószínűséggel idén nálam a Dragon Age Inquisition fogja elvinni a Goty címet... Innentől kezdve ennél kevesebbet nem is várok tőle!

Mai Stream első rész

Agamemnon
Ha lement a mai bemutató, azért linkeljétek ám be a videókat 😊

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mennyire tudom én is utálni azokat a cseh és lengyel feliratokat!

TBTPumpa
Akinek nem fontos a DVD tok! Erősen gondolkozom ezen (különleges kiadás meg ugye nem lesz fizikális formában, a DVD tok meg annyira nem vonzz, főleg ha telecseszik lengyel és cseh szövegekkel).
Dragon Age Inquisition - 11800 Ft (EU Origin kulcs)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:20:45

TDC Geronimo
EAnek mond, hogy minek akarják ezt már kiadni 10 éves konzolokra is, amikor a többség már váltott.

BoneDragon
Nyalja meg a bokám az összes kónzólos. <#violent>
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.20. 20:17:12

TBTPumpa
Heh... Valamiért úgy rémlett, hogy ez csak PS4-re, X1-re és PC-re jelenik meg (de valószínűleg kevertem a Witcher 3 játékkal). De már látom, hogy érkezik előző generációs konzolokra is. Így már érhető a "butítás".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:18:00

TDC Geronimo
Crossgen játék. Sajnos ez még mindig jön 360/ps3ra és ez visszafogja valamilyen szinten. Következő ME már nem fog jönni csak currgenre így ott lehet számítani egy nagyobb előrelépésre ilyen dolgok terén.

TBTPumpa
BioWare védjegy, de nextgen játékban már ne legyen ez védjegy nekik. Engem baromira zavart, hogy a karakterek nem is pislogtak, még a lélegzetvétel sem látszik... Csak állnak, mint a bábuk. Még a 2004-es HL2-ben is több élet volt a karakterekben, pedig az már 10 éve volt.
Zavaró dolog ez számomra, főként annak a tudatában, hogy mennyi "erőt" fektettek a karakterkészítőbe.

De persze csak ennyi legyen a legnagyobb gondom a játékkal. Mindenesetre ez egy picit csalódás a BW-től és a nextgen hype-tól.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:12:08

wedge31
-Egy idő után elkezdett akadozni a hang (talán csak stream hiba) -ez egész biztos
- A karaktereknek nincs árnyékuk - konzol ficsör...<#idiota>

- A karakterek élettelenek (csak állnak egy helyben élettelenül, mint a bábúk, nem mozognak, még nem is pislognak - Cassandra, Vivienne. Leliana WTF this nextgen feature) - ez a BW védjegye az összes játékukban az npc-k igy viselkednek
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.20. 20:01:31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Ami lejött a jelen stream-ből:
Rengeteg content van a játékban, sokféle lehetőséggel. Hatalmas ez a Skyhold és sokféleképpen lehet fejleszteni. A craft és a fejlődési rendszer is tetszik. A grafika és a látvány is rendben van. A zenei oldal is korrekt, a karakterek hangjai megint el lettek találva és azok az éneklő bárdok! Azt a dalt most ide azonnal! <#szeret>
Nem tudom milyen nehézségen tolták, de örültem, amikor rácsesztek ott az erdőben. Remélem, lesz benne kihívás és, hogy a taktika is fontos szerepet játszik majd.
Nagyon jónak tűnik és már most mérföldekkel jobban tetszik, mint a második rész.
Leliana még mindig szexi. Sajnálom, hogy nem lehet "összejönni" vele, mert eme új karakterek közül egyik sem szimpatikus (talán Blackwall).
Még Morrigan-re lennék kíváncsi...

És az eddig észlelt zavaró dolgok:
- Egy idő után elkezdett akadozni a hang (talán csak stream hiba)
- A karaktereknek nincs árnyékuk
- A karakterek "élettelenek" (csak állnak egy helyben élettelenül, mint a bábúk, nem mozognak, még nem is pislognak - Cassandra, Vivienne. Leliana WTF this nextgen feature - csak akkor mozognak, amikor a közelükbe ment a karakter. Nem igazán vannak interakciók a karakterek között. Nameg az a Cole is csúszkált a földön...)
- Töltés és töltőképernyő kis részek között (WTF)
- Az állatok mozgása eléggé furcsa (az a medve hogy átteleportálta azt a faágat)

Remélem, hogy ez is valami korábbi build, mert ha ez kerül 2-3 hét múlva az aranylemezre, akkor lesznek itt bajok 0day...
De legalább 60FPS lesz PC-n + 4K támogatás a nagyoknak.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.20. 20:01:51

TDC Geronimo
Ne is mond. Csak itt órákat elleszek kb 😄

wedge31
Nem kevés idöt el lehet majd tökölni a várunkban...
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.20. 19:15:04

jarlaxxe
Kezdödik.

wedge31
A mai stream-ben skyhold lesz a téma.

TBTPumpa
1 hónap múlva megjelenés! <#hehe>

wedge31

Sir Quno Jedi
Az Obsidian az más.Ők nagyon különlegesek és szuper ötleteik vannak, de nem áll mögöttük az a durva pénz és gárda, mint a bw mögött. Én imádom az Obsidian gammákat, de ha olyan minőégben tudnák kihozni, mint a bw cuccok, na az lenne csak a kánaán.

Kotor 2 jó volt, de nem volt jobb az elődjénél, főleg nem sokkal. Legalábbis szerintem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Időnként volt azért egy cég aki meg tudta ugrani 😊 Ha más nem egy név és egy játék ami biztos 😊 Obsidian és Kotor 2 😊 Na a Kotor 1 nem volt alacsonyan, de az Obsidian a 2-vel fölé ment rendesen 😊

Egy dolog miatt írtam levelet anno nekik. Nem zavart a másolt meg kevés variációs helyszín úgy voltam vele ez egy város. Viszont amit a harcrendszerrel műveltek, miszerint, az esetek többségében csak hentelni való tömeg volt ész nélkül ami persze hardon már idegesítő volt. Az egy dolog a Mass effect akció játék lett, régen is volt egy ilyen ág mint a Jade Empire. Az is felejthetetlen jó volt. De egy taktikai rpg-t így el csúfítani össze vissza két jó boss harc legyen benne, az már azért kemény volt. Hihetetlen jó érzés, hogy a Bio, látottak alapján visszajött ebből.

SötétBarom
Szerintem atom béna. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wedge31
Chris Avellone már többször is lenyilatkozta, hogy ök benne lennének de mivel a jogokat a sega bitorolja így jellen pillanatban erre nagyon kicsi az esély.

Alpha Protocol 2-t a népnek!!! Én is imádom azt a játékot!

<#eljen>

Nem akarok megint belemenni ebbe a vitába, mert ezerszer kitárgyaltuk, és sehová nem jutottunk. Nekem folytatásnak is tetszett a DA2, és főleg azért, mert nem a DAO copy-paste másolata volt, amit sokan vártak...

wedge31
Alpha Protocol..de jó is lenne egy folytatás.

PiszkosFred
Izlesek es pofonok. 2010-11 korul (ha jol tevedek akkor jott ki vmikor a DA2) azert volt/jott egy Fallout New Vegas is, egy Skyrim, egy Fable III, egy Witcher 2 es az egyik kedvencem, az Alpha Protocol. Ezek is hoztak mar egy bizonyos szintet megvalositas teren. De mondom, izlesek es pofonok. En nagyon jol elvoltam a DA2-vel, volt hianyerzetem a DAO utan, de ha tulleptem azon, hogy mit vartam, es mibol kellett "gazdalkodnom", akkor azert megtalalhatta az ember a DA2 jjo, szorakoztato oldalat is. Keresni kellett a DAO utan, de azert volt. 😊

#szerk: ME2-t direkt hagytam ki, az is BW, egyebkent azzal kezdtem volna 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.16. 20:19:35

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jarlaxxe
Megválaszoltad magadnak nem véletlen, hogy meguntad mert unalmas és repetitiv az a játék.
Nekem is csak két nekifutásra sikerült végigjátszani...

Sir Quno Jedi
"se nem tobb, se nem kevesebb, mint barmelyik random jobb minosegu rpg." na ez viszont erős. Sem a grafika, sem a karik, sem a voice actings sem semmi nem sztenderd, nagyon nem. Ezt a minőséget csakis a BW hozta eddig és SENKI MÁS. Szóval azért mert az első rész lényegesen jobb volt, ez még mindig klaszissal jobb a többieknél (technikailag és minőségileg is).

PiszkosFred
Itt nem arrol van szo, hogy "rossz". Itt arrol van szo, hogy az DAO olyan magasra tette azt a bizonyos lecet, hogy azt a folytatas nem hogy nem tudta megugrani, de meg az sem, hogy epp' csak leverte, hanem kvazi felboritotta ugras kozben a rudtarto szerkezetet, a birot es lefejelte a kameramant... Ugy, hogy a vilag minden orszagaban milliok neztek a kozvetitest.

Ha viszont onmagaban csak a DA2-t nezed, es nem veszed figyelembe a DAO-t mint orokseget, akkro egy korrekt kis jatekot kapsz, nagyszeru tortenettel, kisse egyszerusitett de nem veszes jatekmenettel, vagyis egy vallahato, jo szorakozast nyujto szerepjatekot (nagyon jo karakterekkel es kva jo dumakkal), amely se nem tobb, se nem kevesebb, mint barmelyik random jobb minosegu rpg.

Csak hat, az emberek nagy resze jatszott az Origins fele csodaval, es olyan nyomot hagyott bennuk, ami utan a DA2-t "rosszkent" jellemzik. 😊 Mind a ket fel allaspontja ertheto. Es talan meg jogos is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Én többször is végigtoltam már a kettest, frissen megjelenéskor, meg nemrég is, hogy felkészüljek a háromra. Nem rossz játék az ám.

Csárli Angyalai (😄):

Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.10.16. 19:54:45

Az emberek mindig mindenért panaszkodnak. Ha ez alapján döntöd el, hogy mivel játszol, akkor nem fogsz játszani semmivel. Szerintem sem volt olyan rossz, mint amilyennek egyesek beállítják. Már csak azért sem, mert nem szokásos a világmegmentős, hanem sokkal személyesebb a történet...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.16. 19:48:18

SötétBarom
Szerintem kurvajó. A repetitív helyszínek tényleg gagyik, de a sztori meg a szereplők tök rendben vannak.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerintem annyira nem volt vészes. Kevés helyszín és repetitív de a sztori és a karakterek rendben voltak.

Why so serious?