Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spec nekem tetszik alapvetően még mindig a régi rendszert használják :) Tábor, npc-k körülötte. Megállt az idő náluk :) De ezt hívják tradíciónak. :)
Persze lehetne már "élethűbb" de így is jó.
A RED engine saját fejlesztése a CD projektnek, és ilyenhez más cég nem jut hozzá csak nagyon sok sok pénzért. Itt meg gondolom még a Frostbite motort is az EA pénzelte.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.27. 16:26:05
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.27. 15:15:39
Nincs különbség ha sima talajon sétálsz vagy 30 centis kövekre lépsz rá, a mozgás ugyanolyan. De hogy jobban megértsd; a lépcsőn mikor mész fel akkor is ugyanúgy mozog a karaktered mintha sétálna. Nincs különbség.
A fizika, az animáció, meg összefügg a grafikával. De mutass olyan bokrot ami élethű egy kicsit is, és nem 2D-s hányadék. Mikor az erdőben mész egy zöld paca jelképezi a füvet.
De nézd meg a karaktered haját. Egy fekete paca az egész. Szerinted élethű? akármerre forog a feje a fekete paca nem változik, nincs neki fizikája mint pl. a Tomb Raiderben. Ez is a videó hibája :D
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2014.10.27. 14:55:37
Vannak más gameplayek is ahol ugyanilyen gáz a grafika, nem kellene steamre meg yt-re fogni a dolgokat. De majd ha kijön a játék és ugyanilyen elmosódott grafika lesz mint amit írtam szívesen fogadom a bocsábatkéréseteket <#hehe>#hehe>
A DA most is fent van a gépemen is játszok vele, nem érdekel a grafika mert tudom ez 5 éves játék. De ez 2014-ben ez ne legyen már elfogadható mikor új motort kap a játék, legyetek már igényesebbek.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha már ennyire grafika buzi vagy és sas látásod van, azt is észre vehetted volna, hogy nagyon gyenge a videó minősége...
Pár hónapja láttam gameplayt és ott valami csodásan nézett ki a játék, ez meg finoman szólva is közepes alatti szint. A talaj elvan mosódva, a bokrok, levelek rondák, az egész színvilág fakó és unott.
Mikor meghallottam, hogy jön a Frostbite 3 örültem nagyon de ennél többre számítottam.
Vagy PC-n máshogy fog kinézni? vagy ide is jön HD Textúra-csomag dlc-nek?
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.25. 23:04:56
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.25. 19:37:24
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:53:09
Míg ekkor az Origins-ben már a teljes csapat vérben fürdött. De ez az vérfröcsögés "kikapcsolható" volt korábban is, de egy pucér csöcsös csaj már nem lehetne az. Maximum, ha kikockáznák, mint mondjuk a Sims-ben, de az meg kinek hiányzik....
Meg amúgy az új női karakterek közül egyet sem néznék pucéran.
Only Leliana és Morrigan, de ők meg fix "páncélban" fognak szaladgálni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:50:09
Witcher 3-nál mondjuk ez azért előnyösebb, mert a CD Projekt kisebb kiadó. Ezáltal nincs akkora HATE train rajtuk, és gondolom ők nem is szólnak bele annyira a fejlesztésbe, mint mondjuk az EA.
És amúgy is ott már az első részben is pucér csajos kártyákat lehetett gyűjtögetni. Meg a Witcher világa jóval komolyabb, durvább és komorabb, mint mondjuk a Dragon Age világa.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:26:15
nem mellesleg még nagyon bugos, sem az importálás nem megy, sem a magadnak összekattintgatás
de az a része egész fun, ahogy varric elmeséli az első és a második rész eseményeit, egyelőre több hasznát nem találtam
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
1. Feltöltöd az első két rész mentéseit, kiválasztod a legszimpatikusabbakak, megnézed, hogy mik történtek és változtatsz rajtuk, ha akarsz és ezt a mentést importálod a 2. részbe
vagy
2. ha nincs abszolút mentésed, akkor hasonlóképp tudsz csinálni egyet.
igazából nyomkodom vagy ~10 perce, meg próbálok rájönni vagy 2 napja, hogy mi ez, de komolyan mondom fogalmam nincs
valakinek valami infója?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg szövegmennyiség se az lesz ez biztos. De már nem könyvmolyok játszanak nagy számban az rpgkel :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.21. 16:04:08
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.21. 14:21:30
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
kaptafa volt mindhárom csak más a kifestőkönyv...
DA Origins nincs, akkor a DA2 nekem ugyanolyan szar lett volna. Történet oké, de ez egy játék. Változatosság is kellene bele és ebben minden mindig ugyan az volt. Önmagában a történet és karakterek szart sem érnek egy interaktív dolognál, nem visz el egy játékot a hátán. Akinek ennyi elég annak inkább olvasnia kéne, ezerszer többet ér vele...
Inquisition-nel remélem kiköszörülik a csorbát, bár egy számomra nagyon ellenszenves Bioware baromság még mindig megmaradt: három választási lehetőség és egyértelműen jelzi, hogy melyik a jó, semleges, rossz. Továbbá sokszor nem lehet tudni, hogy mit is fog mondani a karakter adott választásnál, mert köze nincs hozzá. Nevetséges. Igaz ezen felül emelkedem nagy nehezen, mert ME-ben is ez volt mégis nagyon élveztem, de RPG vonalon óriási rombolás.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.21. 14:07:34
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Why so serious?