4681
-
#2067 Jól bekened a szemed alatt csilivel és sírsz :D -
#2066 Kizárt, hogy PS4-re vegyem meg ... először is az túl hangos a PC-mhez képest, aztán eleve drágább a játék, és idén még nem volt olyan játék, ami ennél tutibb vétel, így ezért sem aggódom, a Frosbite motor meg már eléggé PC-re van optimalizálva ahhoz, hogy ne aggódjak a játék futása miatt ... a védelemről meg annyit, hogy a LotF is jól fut nálam mint CI fejlesztés, nem hinném, hogy gond lesz :) -
Evoluti0N #2065 Mi az a mexikói módszer? :D -
ratgab #2064 Ezt csak megerősíteni tudom. -
N3mus #2063 Sziasztok!
Ha esetleg valaki sokallja a játék árát vagy nem kell neki dobozos kiadás, mivel ez is globális megjelenés 10000 ft forintért a digital deluxe verzió beszerezhető a mexicói módszerral mint sok másik origin játék.
Utoljára szerkesztette: N3mus, 2014.11.17. 22:27:03 -
#2062 Én nyugodtan várok mert a LotF is ment gond nélkül ugyanezzel a védelemmel. -
#2061 Szinte kizárt, hogy PC-re vegyem. Egyetlen út a PS4, legalább eltudom adni, ha nem jön be. Kétségtelen, hogy a wareznak hála elég sok játékot megtudtam nézni... és rekord sebességekkel nyomtam a shift del-t! Ami tetszett azt megvettem,... csoda jó, hogy elveszlik a demó lehetőséget!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.17. 20:40:28 -
#2060 Így hogy láttam az első órákat a játékból, elég sok kérdés vet fel számomra a tavalyi E3-as trailer:
Remélem, hogy mindent szépen el fognak majd magyarázni. De legfőképp azt, hogy Morrigan miért néz ki itt máshogy, amikor a többi trailerben már hasonlít a régi modellre. -
Although #2059 Amennyire értem, az exe fájl bütykölését figyeli valami módon. Nem hiszem, hogy ha bug, crash egyéb probléma van akkor az az ok. Ekkora cég mint az EA nem engedhet meg magának ilyet. Egész biztos minden úton módon tesztelték. -
Evoluti0N #2058 Én annyit tudok, hogy holnap-holnapután minden kiderül. Majd meglátom, hogy a mezei játékosok mit mondanak a futásról, meg crashel-e, ha nem akkor veszem is. Ennyi. Addig meg tényleg feleslegesen agyalok itt rajta. -
Although #2057 Ne ülj fel mindennek. Az undergroundos oldalakon is téma. Azok akik tényleg értenek hozzá azok szerint a játék problémája. A Fifa15-n is rajta van ott nincs ilyen probléma. Ez egy amatőr társaság úgy néz ki, aki a LOF-t csinálta. Nyilván fogják támadni mert el szeretnék érni ahogy az EA levegye de nem fogja. Ez nem egy DRM rendszer. Lentebb linkeltem egy bioware alkalmazottat is. Olvasd el. Edit: 1905-ös.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.17. 20:18:33 -
Evoluti0N #2056 Eredeti Játékaink topicból arról, hogy milyen "szuper" is ez a Denuvo.
"Lords of the Fallen DRM, Denuvo, which is the exact same Dragon Age: Inquistion is using:
"Resource monitors for RAM and CPU consumption numbers, memory viewer for trying to figure out what makes it tick and track address issues, SSD analysis tools for those delicious dead blocks and data tracking
Wanna know average number of times parts of LotF exe code are fucked around between RAM and HDD in the span of one hour? 150000 copy/write iterations. That's about 10000 times more than usual. DRM constantly decrypts the game code into the memory and encrypts it back. This is the most bullshit usage of encryption software I've ever stumbled upon. And even though code chunks are quite small(couple of kilobytes per go at worst), they are all stored in one memory block. And playing the game for 4-8 hours(depends on SSD quality) means that you can say goodbye to that block."
-
Although #2055 Ok. Kösz! -
#2054 Ahogy eddig is. A főbb fájlok rajta vannak, viszont 2-3GB-ot Originről is fog lerántani telepítéskor. + a 0day patch-et is onnét szerzi majd be. -
Although #2053 DVD verzión egyébként kulcs van csak, vagy játék is rajta van? -
Evoluti0N #2052 Há... A svédek meg a hollandok azt mondják a Facebookon, hogy nekik 20-a. -
#2051 tölteni lehet 3 napja (nekem is lent van), aktiválni lehet.. hát később, ugye most ez a kérdőjel, hogy pontosan mikor -
#2050 Release Date: 21 November 2014 -
#2049 Érdekes, nálam is november 21-et ír, meg azt, hogy, ha most megveszem, akkor már tölthetem is a játékot. Namost a BW vagy hülye, vagy tudnak valamit, amit az Origin még nem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.17. 18:39:23 -
#2048 biztos hogy rengeteg új terület lesz, mivel ugye bekerül egy komplett új földrész is ferelden mellé :)
bár az elején még nem enged átmenni, de lényeg hogy ott van -
Evoluti0N #2047 Akkor egy kérés. Megnéznéd légyszi, hogy neked Originen itt 21-ét vagy 20-át ír-e? Nem egy országban lakunk, szal kivi vagyok, hogy nektek is 21-ét ír vagy se.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.17. 18:34:24 -
#2046 Na, tévedtem. Hivatalos fórumon azt írják, hogy csütörtöktől játszható EU-ban, kivétel Anglia, ott November 21.
Tavaly 19 órakor már lehetett nyomni az adott játékot a megjelenés napján. Remélem, hogy ezen nem változtattak, illetve azt is remélem, hogy a védelem bírni fogja a sarat. Eléggé költséges eljárás... komoly összegeket elkérnek ezért a Denuvo-ért. -
Evoluti0N #2045 Hánytól? Vagy amint csütörtök 11:59-ről péntek éjfélre átvált az óra, már játszható is? -
#2044 Akkor ezt valszeg itt is megjátszom. -
#2043 Tavaly az BF4-nél és NFS Rivals-nál még működött.
Viszont, ha meglenne a játék és találnál ázsiai exe fájlt, akkor már most is tudnál játszani vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.17. 18:23:12 -
#2042 A Dead Space 2-nél azt én is eljátszottam egyszer nem tudom müködik e még az a módszer... -
#2041 Engem nem fognak, én már szerda este tolni fogom majd aktiválom vpn-el csináltam már máskor is. -
#2040 Péntek estétől. Ázsiában viszont már most is játszható!
Az EA szereti szopatni az EU-s játékosokat már évek óta. Ez van... -
#2039 -
#2038 Ezt már tudjuk, csak azt nem mikor lehet majd aktiválni. -
Jóvan basszátokmeg. Győztetek, megrendeltem én is! -
#2036 Cracker csapat: You will break!
DragonAgeInquisition.exe: I will die first!
Innét származik! -
#2035 A Twitch stream maraton tartalma:
Illetve 1 óra múlva érkezik a löncs tréler is!
"1-hour till the debut of our official launch trailer, "A Wonderful World." #DAI" -
#2034 Aki a Konzolvilágból rendelte, az már a holnapi nap folyamán kézhez kapja.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.17. 17:28:47 -
pike011 #2033 En arra leszek kivancsi milyen uj teruletek lesznek a jatekban. Mert minden kepen es videon mindig ugyanazt a 3 teruletet mutogatjak. -
Evoluti0N #2032 Nem tudom. Legolcsóbban kulcsot 33 euróért láttam. Az szerintem nem vészes egy ilyen játékért. Ha megjelenés után nem fognak az emberek optimizálatlanságra és fagyásokra panaszkodni, vagy bármilyen más komoly technikai problémára, akkor annyiért meg fogom venni. -
Sheol #2031 Mik ezek a 12.000+ Ft körüli árak, mikor szálltak el ennyire?
Én még ott tartottam, hogy 9-10.000 Ft-ba kerülnek az új, dobozos címek.
Megjelenés után CD kulcsos oldalakon várhatóak vajon barátibb árak? -
Evoluti0N #2030 Release Date: 21 November 2014
Ezt írja nekem Originen a játék áruházi oldalán. -
#2029 Europe excluding UK, IE, PT – 11/19 3PM PST...wtf
Elörehozták két nappal a megjelenést? én csak örülnék neki. -
#2028 Orulnek, ha ez lenne a valodi EU idopont, mert igy nem borulna fel a tervem :)