Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát engem egy RPG-ben legkevésbé a grafika érdekel szóval tőlem lehet ilyen "csúnya" a játék. Amúgy nekem tetszik ahogy kinéz, ennél jobb grafot én nemigen igénylek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Értem, úgy látom már minden a RED enginhez lesz mérve, lobogó haj meg minden. Ez a motor nem tudja a Bionak meg nincsenek olyan grafikusai.
Spec nekem tetszik alapvetően még mindig a régi rendszert használják :) Tábor, npc-k körülötte. Megállt az idő náluk :) De ezt hívják tradíciónak. :)
Persze lehetne már "élethűbb" de így is jó.

A RED engine saját fejlesztése a CD projektnek, és ilyenhez más cég nem jut hozzá csak nagyon sok sok pénzért. Itt meg gondolom még a Frostbite motort is az EA pénzelte.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.27. 16:26:05

Már volt de berakom újra. :) Ez pc ingame. Szóval szerintem valami baj van a szemeddel erre nem gondoltál? :) Ez nekem egy rphez, csodaszép. Bár mondjuk a skyrim graf is jó volt ehhez a műfajhoz. :) Van néhány helyen elmosódott rész, de ez vagy a video vagy effect hatása :)
http://www.youtube.com/embed/98Y1IAY-TYk
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.27. 15:15:39

Nézd már meg a talajt, a kavicsokat, köveket, hát elmosódott 2d az egész, ott lépkedsz bennük - nem rajtuk! ugyanígy néznek ki az előző részek is de azok több évesek.
Nincs különbség ha sima talajon sétálsz vagy 30 centis kövekre lépsz rá, a mozgás ugyanolyan. De hogy jobban megértsd; a lépcsőn mikor mész fel akkor is ugyanúgy mozog a karaktered mintha sétálna. Nincs különbség.

A fizika, az animáció, meg összefügg a grafikával. De mutass olyan bokrot ami élethű egy kicsit is, és nem 2D-s hányadék. Mikor az erdőben mész egy zöld paca jelképezi a füvet.

De nézd meg a karaktered haját. Egy fekete paca az egész. Szerinted élethű? akármerre forog a feje a fekete paca nem változik, nincs neki fizikája mint pl. a Tomb Raiderben. Ez is a videó hibája :D
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2014.10.27. 14:55:37

Most magatokat győzköditek meg a hazugsággal, nem akarjátok beismerni a nyilvánvalót?

Vannak más gameplayek is ahol ugyanilyen gáz a grafika, nem kellene steamre meg yt-re fogni a dolgokat. De majd ha kijön a játék és ugyanilyen elmosódott grafika lesz mint amit írtam szívesen fogadom a bocsábatkéréseteket <#hehe>

A DA most is fent van a gépemen is játszok vele, nem érdekel a grafika mert tudom ez 5 éves játék. De ez 2014-ben ez ne legyen már elfogadható mikor új motort kap a játék, legyetek már igényesebbek.

yesname
Mikor az igényesség hozzá nem értéssel párosul. :)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Hát igen. Streamből grafikát szakérteni kemény dolog...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BoneDragon
<#falbav>
Ha már ennyire grafika buzi vagy és sas látásod van, azt is észre vehetted volna, hogy nagyon gyenge a videó minősége...

Hívjatok grafikabuzinak de ez kiábrándító.
Pár hónapja láttam gameplayt és ott valami csodásan nézett ki a játék, ez meg finoman szólva is közepes alatti szint. A talaj elvan mosódva, a bokrok, levelek rondák, az egész színvilág fakó és unott.
Mikor meghallottam, hogy jön a Frostbite 3 örültem nagyon de ennél többre számítottam.

Vagy PC-n máshogy fog kinézni? vagy ide is jön HD Textúra-csomag dlc-nek?

Kell ám a reklám. Mutogatják, hogy "Nézzétek, milyen jó!" :) És eddig úgy tűnik, hogy tényleg az.
TDC Geronimo
Amúgy nemsokára megint kapunk trailert, mert van már teaser vine-n. Minden hétre jut már gondolom kedden lesz most is. DA2es fiaskó után ezt most nagyon nyomják, mondjuk fényévekkel jobban néz ki, mint a kettő minden szempontból.

Nem egészen. Valószínűbb lesznek döntési lehetőségeid. Esetleg dönthetsz így is és úgy is. Kettőben is választhattál a két oldal között ha nagyon nem is volt kidolgozva. Itt valószínű jobban meg lesz oldva. Magyarul lehetsz pozitív és negatív hős. Ha meg valami csoda folytán felnőne az origins szintjére akkor mindez nem is lesz olyan fekete fehér.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.25. 23:04:56

TDC Geronimo
Hát mert te vagy az inkvizítor aki vezeti az embereket, ha nem jársz sikerrel elbuksz te is meg a világ is. Logikusan ezért-

Myselor
köszi:)
Különc
Lehet tudni, hogy ez a Lead them or Fall kifejezés miért van ennyire kihangsúlyozva? Vagy csak szimplán ez a mottó?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TDC Geronimo

Myselor
a mai streamről van már fent videó?:)
jarlaxxe
Neki mindegy, mert menthetetlenül béna mindenképp...<#vigyor3>

TDC Geronimo
Előző héten xbox one volt azelőtt kettővel meg PS4

Az összes stream eddig pc-n ment amit én láttam csak a beviteli eszköz volt változó.

wedge31
Ladislav megint bill+egérrel játszik...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Mondta a campnél, hogy hardon tolja.

BoneDragon
Ezek vagy a legnehezebb fokozaton játszanak low lvl karakterekkel, vagy k*rva nehéz lesz a game. :D

TDC Geronimo
Ez az eddigi legjobb gameplay stream szerintem. Jöjjön már :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.25. 19:37:24

TDC Geronimo
Be lehet mondták még régebben. Potizást is meg hasonló.

jarlaxxe
Látott már valaki olyan ficsört, hogy a társaink viselkedését beállithasuk mint a DA:O-ben? vagy mindenki azt csinál amihez épp kedve van.

wedge31
Dwarf gameplay..

TDC Geronimo
Na megy és új helyszín lesz!

TBTPumpa
Jaja

TDC Geronimo
Ma este 7től elvileg megint lesz 1 órás stream.

MerlinW
Szerintem a DA világában semmi keresnivalója a meztelenkedésnek.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Bár arra még mindig nem jöttem rá, hogy Morrigan miért van más ruciban az egyes videókban...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:53:09

TBTPumpa
Azért olyan vérfröcskölés, mint az Origins-ben volt, itt már nem lesz. Hiába durvul Leliana is (mikor elvágja a tag torkát a videóban) - nincs vér utána, sem semmiféle vérre utaló dolog.
Míg ekkor az Origins-ben már a teljes csapat vérben fürdött. De ez az vérfröcsögés "kikapcsolható" volt korábban is, de egy pucér csöcsös csaj már nem lehetne az. Maximum, ha kikockáznák, mint mondjuk a Sims-ben, de az meg kinek hiányzik....

Meg amúgy az új női karakterek közül egyet sem néznék pucéran.
Only Leliana és Morrigan, de ők meg fix "páncélban" fognak szaladgálni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:50:09

Családbarát. M besorolás, mint családbarát. :D Vicces ez az egész, hogy gyilkosságok, fröcskölő vér, leszakadó testrészek rendben van, de egy cici már túl meredek.
wedge31
Nálam a buzulás sokkal inkább kimeriti a "M" kategoriát mint egy pucér csaj, az én izlésemhez képest inkább túl bevállalósak...

TBTPumpa
Vagy inkább az EA "kérése" ez. Mindig is híresek voltak a "családbarát" játékaikról. És ne feledjük, hogy az egyik legnagyobb kiadó a piacon. Rohadt nagy felelősség van minden döntésükön és lépésükön.
Witcher 3-nál mondjuk ez azért előnyösebb, mert a CD Projekt kisebb kiadó. Ezáltal nincs akkora HATE train rajtuk, és gondolom ők nem is szólnak bele annyira a fejlesztésbe, mint mondjuk az EA.
És amúgy is ott már az első részben is pucér csajos kártyákat lehetett gyűjtögetni. Meg a Witcher világa jóval komolyabb, durvább és komorabb, mint mondjuk a Dragon Age világa.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:26:15

A leírás alapján úgy tűnik, hogy a Bioware-nél még mindig túl gyávák ahhoz, hogy pucér karaktereket mutogassanak.
wedge31

Gondolom, egyértelmű, hogy az első pontnál az a 2. rész 3. akart lenni. :D
j0nNyKa
ja ilyesmi, bár továbbra sem tiszta a miértje
nem mellesleg még nagyon bugos, sem az importálás nem megy, sem a magadnak összekattintgatás
de az a része egész fun, ahogy varric elmeséli az első és a második rész eseményeit, egyelőre több hasznát nem találtam

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ennyit tudok: Egy olyan oldal, ahova vagy:

1. Feltöltöd az első két rész mentéseit, kiválasztod a legszimpatikusabbakak, megnézed, hogy mik történtek és változtatsz rajtuk, ha akarsz és ezt a mentést importálod a 2. részbe

vagy

2. ha nincs abszolút mentésed, akkor hasonlóképp tudsz csinálni egyet.
j0nNyKa
srácok ebben a Dragon Age Keep zárt bétában van még bent valaki?
igazából nyomkodom vagy ~10 perce, meg próbálok rájönni vagy 2 napja, hogy mi ez, de komolyan mondom fogalmam nincs
valakinek valami infója?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

http://www.youtube.com/embed/26DQyT4ezTA
Sir Quno Jedi
Áhhh, így 32 év gaming után már nekem is felbassza az agyam, mikor öccá oldalas könyveket kell átsilabizálnom játék közben, mer pofámba kúrja a program. Klikk és tovább. Ha menet közben nem tudják nekem abszolválni a sztorit, meg a hátteret, akkor nem érdekel különösebben. Pont. ME1-ben szívesen olvasgattam, de elsőre ott is az játék izgalma vitt előre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha figyelted a videokat, változtattak a rendszeren, nem jó rossz lesz, valamilyen szinten hasonlítani fog az originsre szerintem. Verselő fa biztos nem lesz, de ma már sokaknak nem is fog hiányozni.
Meg szövegmennyiség se az lesz ez biztos. De már nem könyvmolyok játszanak nagy számban az rpgkel :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.21. 16:04:08

A DAO megoldás tetszett a legjobban. Kiszedték a szokásos jó/rossz oldal pontos izét, ami Bioware játékoknál annyira jellemző és helyette a játékosra hagyták, hogy az ő lelkiismerete szerint melyik a megfelelő döntés. Emellett megmaradt a korábbi játékaikra jellemző néma főhős, a válaszlehetőség száma a párbeszédeknél igen számos volt, amikor azt a játék megkívánta, és teljes mondatban írta, hogy mit válaszolunk. Ennél tökéletesebb nem is lehetne. Persze az se rossz (sőt!), ha beszél a főhős, de emiatt, valamint a tárcsás párbeszédrendszer miatt ne a válaszlehetőségeket áldozzák fel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.21. 14:21:30
<#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

yesname
Az én sorrendem ME között: ME1>ME3>ME2. Játékélményben. Viszont az ME3-at nagyon elrontották azzal, hogy a történet alakulásának, miszerint befolyással van a játékos a végére is egy huszárvágással semmissé tették ráadásul nevetséges hollywoodi klisékkel és vizuális megoldással. Egy
kaptafa volt mindhárom csak más a kifestőkönyv...
DA Origins nincs, akkor a DA2 nekem ugyanolyan szar lett volna. Történet oké, de ez egy játék. Változatosság is kellene bele és ebben minden mindig ugyan az volt. Önmagában a történet és karakterek szart sem érnek egy interaktív dolognál, nem visz el egy játékot a hátán. Akinek ennyi elég annak inkább olvasnia kéne, ezerszer többet ér vele...
Inquisition-nel remélem kiköszörülik a csorbát, bár egy számomra nagyon ellenszenves Bioware baromság még mindig megmaradt: három választási lehetőség és egyértelműen jelzi, hogy melyik a jó, semleges, rossz. Továbbá sokszor nem lehet tudni, hogy mit is fog mondani a karakter adott választásnál, mert köze nincs hozzá. Nevetséges. Igaz ezen felül emelkedem nagy nehezen, mert ME-ben is ez volt mégis nagyon élveztem, de RPG vonalon óriási rombolás.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.21. 14:07:34

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Az emberek 90 százaléka tényként tálalja a véleményét, szimplán ilyenek vagyunk. ME 3al nekem se volt bajom, DA 2vel azért már akadt pár de az se volt vészes

Why so serious?