Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A DA2 óriási csalódás volt mindenkinek."

Egy csomó embert lesenkiztél ezzel a kijelentéssel, köztük engem is. Nem értem, hogy az emberek miért gondolják azt, hogy ha nekik valami nem tetszett, akkor az másnak sem tetszhetett szóval akkor az mindenki szerint szar...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért nem mindenkinek, nekem tetszett. Amennyiben önmagában nézem, mint DA folytatás valóban nem volt erős, de a sztori is a karakterek nagyon rendben voltak. Ez a lefizetős dolog meg kezd fárasztó lenni, ha tényleg így lenne, hogy minden magazint lefizetnek akkor a Destiny ugyan miért kapott csomó helyen 6 pontot, pedig messze a leghypeoltabb játék az utóbbi időben?

Why so serious?

Nem azt mondom, hogy lefizették őket, és nem akarok itt összeesküvés-elméleteket gyártani, de manapság a Youtube-os gamereknek is akkora követőbázisa van, hogy őket is ugyanúgy simán lefizetheti egy-egy kiadó, mint egy újságírót. Nem rég volt például ebből egy kisebb botrány a Shadow of Mordor kapcsán. Nem ők voltak érintettek a dologban, de attól még valós problémáról van szó. Szóval csak annyit akartam ezzel, hogy a Youtube-osokat is simán lefizetik, és ismétlem, hogy nem róluk és erről az esetről beszélek, de előfordul.
lwb
Ha minden esetben, amikor valaki jót ír egy játékról, akkor azt lefizették, akkor nem lennének 7/10 feletti értékelések. Ne legyünk már paranoiásak. AJ pedig egy szimpla youtuber, nem újságíró, sem őt, sem TB-et nem fizette le senki eddig, ezért nincs okom kételkedni benne. AAA kategóriás játékokról mondták meg, hogy sz.r vagy bugos vagy szimplán rossz port, mint TB most az AC:U-ról pl.

A DA.I jó irányba tett lépésnek tűnik és a DA2 után ennyi már elég lehet egy jobb értékeléshez. A DA2 óriási csalódás volt mindenkinek.

Nocsak nocsak 😊 Lehet és a money varázsa ? 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 07:38:48

Ejj, azért megijedtem mikor megláttam az elején ezt a viaszbábú-effektet, meg hogy nincs lábnyom a hóban.. de látom már beállításfüggő.

tudtommal az csak xbox one ra van. Valszeg az első válasz lehet akkor a valóság

ALien

rage
EA Access? Akinek van, már elkezdheti.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

CalebJoe
Gondolom valami szponzor adja neki ingyen hogy tesztelje vagy valami ilyesmi.
https://www.youtube.com/watch?v=Bv7R4v8kOI0

hogy az ördögbe játszik pcn már? Mert az elején options ba grafikát állít ami gondolom konzolon nincs.
Utoljára szerkesztette: Alien1024, 2014.11.13. 21:24:30

ALien

TDC Geronimo
Tudom páran nem szeretik, de azért berakom. Joe imádta originst és nem igen szerette DA2őt.

Joe Vargas ‏@AngryJoeShow
12 Hrs into @dragonage during an epic inspiring moment, the music swells & there's this reveal. Where most games end, DA just gets started!

Joe Vargas @AngryJoeShow
And that was the end to Act I for a lack of a better term, and holy ****. Bioware is back baby! So looking forward to whats coming next!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CalebJoe
Nekem nem adják a mai zenék, de attól még másnak tetszhet.<#gun><#smile>
Kandurex
Nem volt ez annyira rossz zene...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CalebJoe
Azt inkább hagyjuk hol van a régi jó dübörgős MK zene.<#sir>
Különc
Szvsz itt elment, a Mortal Kombat trailerben a nigga rap, na az volt vérlázító

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

CalebJoe
Valahogy amikor egy fantasy játék trailer alá rakják egy ilyen éneklős neve sincsen banda kornyikálását agyfaszt kapok, minimum egy epic music kéne alá mondjuk egy Two Steps From Hell vagy egy X-Ray dog.
Felküldi az adrenalinszintet az már egyszer biztos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Kellően felspannolós. Valószínűleg ez a launch trailer?!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.13. 18:52:11

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Látom te is sokat 9gag-ezel... <#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Különc
Majdnem lerobbant a fejem, tetszetős zene, mi ez Sarude - Dandstorm?

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
EA Access-el rendelkezők már tölthetik a játékot és játszhatják az első 6 órát. <#idiota>

Különc
Konzolra optimalizált, görgető paneles, lebutított katyvasz. Ám fasza

Inventory-ról vélemények?
igen, asszem ehhez már tényleg van elég infó
Ennyi gameplay-t kiadás előtt nem tudom melyik játékból mutattak meg. Ha ezekből, meg reviewekből nem derül ki az embereknek, hogy ez egy jó játék akkor nem tudom mi kell még. Tényleg odatette magát a bioware. Biztos, hogy az év rpg-je lesz.

drop
hol érdemes megrendelni tudtok segíteni köszi

Ott sose jártam. 😊 Igazából egy hét és kiderül, illetve hamarabb mert akinek van EA Access előifzetése azok mától már játszhatják az első pár órát, szóval gondolom érkezik majd pár user vélemény is lassan.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.13. 11:14:36

Why so serious?

Nem a kilenc pont miatt írom 😊 Nagyon egybecseng minden. Minden zöld nincs egy sárga sem 😊 És mondom kettő az hírhedten negatív pontozó. HA elolvastad volna amit írtam láthatod én is biztosra veszem jó játék lesz 😊 Egyszerűen csak nem adok ezekre semmit sem amit írnak már. Egyedül a gamebanshee érdekel. 😄

Edit: Megvan az első sárga, egy svéd csapat 😄 Lehet rohami elolvasni 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.13. 11:13:50

Továbbra sem nagyon hiszek az összeesküvés elméletekben. Mellesleg pár hete volt az Alien Isolation esete ami meg sok helyen 6 pont körül kapott és ott meg rengetegen azon háborogtak, hogy biztos azért lett lehúzva mert a kiadó nem akart fizetni, a cikkek meg bosszúból lepontozták.. Szóval ott meg az volt a baj, hogy nem fizettek. Egyeseknek semmi se jó 😊

Although: Mindig magamra hagyatkozom, de nem vagyok hajlandó azt gondolni, hogy ha valami 9 pontos az automatikusan azért annyi mert fizettek érte...

Why so serious?

Szerintem keres egy magyar tanárt. Oké vannak itt olyanok a topicba akik jobban benne vannak a témában. Ők nyilván többet tudnak. Személy szerint hallottam róla, nagy cégek fizetnek. Valamint van a metacriticen megjelenő hivatalos rewieve-k között kettő olyan amire magam gyanakodom szinte mindig sárga értékelést adnak. De ez a saját kis figyelésem. Ez viszont nem jelenti azt hogy szar. Azt jelenti magadra kell hagyatkoznod leginkább, meg amit a videokból leszűrsz. Ezt különböző szinten képesek az emberek összerakni maguknak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.13. 11:01:51

Különc
Nem, mert nem biztos hogy szar. Az hogy fizetett az viszont igen, szerintem ezen kár vitatkozni.

"Úgy néz ki az EA szintén fizetett a főbb médiumoknak, tehát tényleges értékelést eddig még nem láthatunk. " Ez lényegében ugyanaz.

Why so serious?

És most itt kiírt ilyet amit te állítasz?

Alapvetően én is, csak nem szeretem az ilyen "ez tuti szar lesz, azért a 9/10 mert EA fizetett az értékelésekért" megmondóemberkéket.

Why so serious?

wedge31
Nem hiszek senkinek, mig saját magam ki nem probáltam, a pontokat csak kedvezö vagy kedvezötlen elöjelnek tekintem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bocsi de előbb hiszek a 9/10es értékeléseknek mint azoknak akik előre fikáznak kipróbálás nélkül. De biztos bennem van a hiba...

Why so serious?

wedge31
Van egy seggnyaló kisebbség is is akik meg minden szarnak tapsikolnak...
A tényleges normális többség általában reálisan látja a játékokat csak ök nem olyan hangosak mint az emlitett "kisebbségiek"

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Bezonyám, lehessen állítani a nehézséget és akkor senkinek sem sírhat a szájacskája. Nem nagy ügy beletenni és kihúzzák a méregfogat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ja mindig van egy rohadt hangos rinyáló kisebbség akik azt hiszik magukról ők a többség és habzó szájjal nyomatják a hülyeségeiket. EA fizetett az értékelésekért, persze. Erre bizonyíték is van vagy csak a sok kis hülye EA gyülölő szemét csípik a 9/10es értékelések? Inkább utóbbi, csak ugye nem lehet elfogadni, hogy tényleg jó lett a játék. Meg ugye alapszabály, hogy aki rinyálni akar az fog is.

Why so serious?

lwb
A "kihívás" az új buzzword, ami ma mindenhol megy. A "souls" és klónjai, vagy a Wasteland 2 stb mind ezzel kampányolnak. És ez rendjén is van - lehessen úgy játszani, hogy nehéz legyen. Ezért van difficulty slider pl. itt is. Meg lehessen másként is, ha valaki meg úgy szeretné.

De engem pl k... nem érdekel a színes-szagos harcrendszer egyik rpg-ben sem. Én azt a sztoriért és a felfedezésért szoktam játszani. Más meg másért. Ezért jó a nehézség állítás. Igen, a medium lehet, hogy nem túl nehéz, de van felette is nehézség meg ironman v mi mód is, szóval lehet állítgatni.

Kandurex
Figyelj már, amikor gitárral is végig csapatják a Souls -t, akkor csak elmond valamit, hogy nem a nehézség van túllőve, hanem baszott kényelmesen azt a kurva "WIN" feliratú zöld gombot kell nyomkodni. Igenis legyen kihívás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem hinném, hogy ezt írtam. Van egy rakás szerencsétlen aki mindenhova felírja visszamondta a DA:I előfizetést és átállt az Eternityre. És ez még az enyhébb rész. Súlyozni kellene, ez egy EA kiadó alatt megjelenő játék akik még s vér megjelenését is letiltják a játékból. Egyébként meg Avellone azt mondta ha 1 millió darab elmegy a Pillars of Eternityből már nagyon boldogok lesznek. Azzal, hogy tönkreteszik az EA bizniszét senki nem fog nyerni. Mi végképp nem mert legközelebb már a taktikai nézetet is kiveszik és elmondják nekünk nyugodtak lehetünk nem kell megvenni, nem nekünk csinálják.

lwb
GameSpot - 9/10. 85+ óra játékkal még messze nincs kimaxolva a karakter és felfedezve a világ. Ez azért biztató. Az a -1 pont pedig annak szól, hogy mediumon nem túl nehéz a játék, ami meg megint ízlés kérdése. Én pl. nem örültem volna, ha ma divatos Souls játékot csinálnak a DA-ból.

Sir Quno Jedi
Így van, meg KELL venni, mert olyan szűk ez a réteg genre, hogy akár ki is múlhat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nézegettem a hozzászólásokat különböző helyeken, forumokon a bétások után. Puding próbája az evés az biztos nekem eddig jónak tűnnik mai szinten a DA:I. És szerintem nem csalódok benne. De...

- Vannak akik lemondták már az előrefizetést.
- Úgy néz ki az EA készülhet egy újabb negatív kampányra. Anno a skyrimnál úgy tippeltem elveszik a hangja a új rajongók között azoknak akiknek nem tetszik, sokkal egyértelműbb volt a kép. Itt most nem látom mi várható. De lesz rendesen anyázás úgy látom.
- Úgy néz ki az EA szintén fizetett a főbb médiumoknak, tehát tényleges értékelést eddig még nem láthatunk.
- Gamebansheen is teljes bizonytalanság ill. csak a pozitív visszhangok látszanak szinte. Ami látszik sok a pozitív tapasztalat. Amit én is így látok ez messze jobb lesz mint a DA:2. Szóval nagyon nagyon bízom benne nem lesz egy értelmetlen anti kampány mert úgy fogunk járni mint a Bethel és az EA teljesen fel feladja a supportunkat. És csak ismételni tudom amit az Oblivion után írtam anno, lehet ennél sokkal rosszabb is számunkra a végeredmény.

Minimumon a haja csillog, maximumon az arca. 😄
BoneDragon
Lowon kicsit zsíros a karakter haja. 😄

TBTPumpa

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.12. 17:41:21

😊 Az SWTOR még ha jól emlékszem 2005 körül kezdték el 7 évig készült 😊 Elébb áltak neki mint a DA😮-nak. szerinten nagyjából a nagy terveik jelentették a vesztüket sajnos.