4680
banner
  • ratgab
    Már miért lennék én irigy... megtehetném én is...Csak nem értem a türelmetlenség okát. Hónapokat vártunk, már az az egy nap mit számít. Nehogy épp most kezdjenek el a vpn-el baszogni EA-ék is.
  • wedge31
    Biztos ettöl rpg-s egy rpg...
  • MrAndree
    Ezt az elosztás dolgot sose értettem eleve, nyilván harcosnál mindenki arra rak ami annak kell, roguenak szintén, legalábbis nem hinném, hogy az elsőben bárki magic-es rugóval lett volna. :)
  • Evoluti0N
    Magától elosztja, de ez legyen a legnagyobb baj.
  • wedge31
    Én ezt nem érzem de gyorsan hozzá teszem, hogy nem játszok mmo-val egyet ugyan probáltam a swtort és az nem volt rossz de állitólag az nem is igazi mmo.
  • Nos
    Nem, de számít ez bármit? Választhattam, hogy ma kezdem el, vagy holnap. Ma kezdtem el. Semmi jelentősége.
  • jarlaxxe
    Ha igy állsz hozzá, hogy látatlanba hajazol akkor inkább ne várj senkire hanem gyorsan felejsd el a játékot mert ez nem hcrpg soha nem is volt szó arról, hogy az lesz.
  • j0nNyKa
    elnézést hogy 15 mp alatt ipt váltottam, és játszom, legközelebb igyekszem elkerülni az ilyen gázos viselkedést :(
    nyilván semmiféle irigység meg ilyesmi nem játszik
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.19. 19:56:44
  • ratgab
    És ha vársz 1 napot abból hátrányod származik?
  • Nos
    nem gáz, de ha három kattintásból megoldható, akkor miért várni? senkinek semmi hátránya nem származik belőle
  • Nos
    nem tudom ki mennyire olvassa a kódexet, de én általában az utolsó betűig :) egy háromnegyed órája csak olvasok :)
  • ratgab
    Tényleg olyan baromi gáz holnapig várni, hogy buhera nélkül játszhassatok?
  • MrAndree
    No megkaptam a kulcsot, preload indítva. Ma már úgyse játszanám, holnap meg már elvileg lehet :)
  • olymind1
    Konzolokszervize tegnap küldött mailt, hogy átadták a futárnak, ma 12:30-kor hívott, hogy megadott címen vagyok-e, 5 perc múlva már a kezemben volt a csomag. Előző rendeléseim is így voltak lebonyolítva.
  • j0nNyKa
    semmi, flyvpn kliens továbbra is :)
  • Nos
    Azért az artwork, az építészet, és minden ami a művészethez sorolható már megint eszméletlenül jól el van találva a DA-ban. Komolyan, le a kalappal a stílus előtt.
  • MerlinW
    Ez weboldalakhoz jó, de mi köze a játék elindításához?
  • j0nNyKa
    sajnos kurvagáz a futárszolgálatuk :(
    kitartás buddy, én egész délelőtt hívogattam őket, hogy miafasz, már vagy az 5. telefonszámot kaptam, mire egyet felvettek (és nem tudtak egymásról semmit..)
  • silverchain
    Zenmate browser addon még egyszerebbűbb VPN, csak kiválasztod az országot, és már kész is

Csak nekem ez a DAI egyre jobban hajaz sajnos a második részre, és nem az Origin-ra. Szintlépésnél tényleg nincs statpont elosztás? Milyen rpg ez?

Na, remélem Fred holnap írsz egy rövid szösszenetet, hogy milyenek az első benyomások, addig várok a megvétellel.
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2014.11.19. 19:12:30
  • Evoluti0N
    Máshol azt olvastam, hogy MMO. Lehet, hogy van benne valami, mivel egyes negatív vélemények arról szólnak, hogy olyan érzésű a játék, mint egy egyjátékos módban játszható MMO.
  • TBTPumpa
    Eredetileg multiplayer játék lett volna az új Dragon Age
  • TBTPumpa
    G4S futárcégük van. Én már többször is szívtam miattuk, nem is veszek onnét már semmit.
    Nem a bolttal van a gondom, hanem az igénytelen és amatőr futárcégükkel.
  • BEAST #2328
    Nevetséges. :( Szintén konzolokszervize, de nekem még mindig nem hozták, pedig direkt telefonáltam délelőtt, hogy mikor jár arra a futár mert nekem csak délután lenne jó. Megnyugtattak, semmi gond 5-ig ideér... nos fél 7 van.
  • j0nNyKa
    mindenestre http://www.flyvpn.com/freetrial, fél perc belőni
  • PiszkosFred
    Detto.
  • Különc
    Szintén zenész
  • TBTPumpa
    Nekem holnap hozza a futár a dobozost a DLC-kkel együtt, innét.

És elvileg holnaptól már VPN nélkül is játszhatjuk a játékot:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.19. 17:59:23
  • MerlinW
    G2A-n is 11k a digitális. Én is ott vettem, jött a kulcs 10 percen belül, működik.
  • Pares
    Ez.
  • drop
    köszönöm az jó
  • Evoluti0N
    Bazinagy területek vannak, amik között gyorsutazással lehet közlekedni. Nem elérhető rögtön mindegyik, hanem a sztori előrehaladtával oldódnak fel.
  • drop
    menyire nyitót a játék ?
  • wedge31
    Lehet.
  • SötétBarom
    Én advanced warefare-t játszatnék velük, de lehet, hogy élveznék :/
  • SötétBarom
    Nekem nem fő szempont semennyire. Itt lehet a brigádot equippelni?
  • PiszkosFred
    + az egyszerusitett companion inventory/gear kezelesi rendszer (alig cserelheto-, csak fejlesztheto standard felszerelesek).
  • Evoluti0N
    A 0 pontot adó embereket leültetném Ride to Hell Retributiont játszani és addig nem engedném őket felkelni, ameddig végig nem játszanák.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.19. 16:39:57
  • Nos
    ezzel kb 100 százalékig egyetértek
  • SötétBarom
    Nem tudom a HC RPG fanok mi a bánatos faszt rinyálnak netszerte. Tiszta kánaán van nekik. Évekik telbiszarták a létezésüket is, mostanában meg sorban jönnek a HC rpg-k (DIvinity: Original Sin, Wasteland 2, hogy csak a legismertebbeket említsem). A harcrendszer nekem teljesen okénak tűnik (megnéztem az összes combatos yt videót kb :D).. A story pedig a DA2-ben is teljsen rendben volt. Azt a játékot csak az baszta el, hogy minden helyszín ugyan úgy nézett ki.
  • Evoluti0N
    Jaaaaaaaaaaaaa! Akk semmi.