4680
-
ratgab #2350 Már miért lennék én irigy... megtehetném én is...Csak nem értem a türelmetlenség okát. Hónapokat vártunk, már az az egy nap mit számít. Nehogy épp most kezdjenek el a vpn-el baszogni EA-ék is. -
#2349 Biztos ettöl rpg-s egy rpg... -
MrAndree #2348 Ezt az elosztás dolgot sose értettem eleve, nyilván harcosnál mindenki arra rak ami annak kell, roguenak szintén, legalábbis nem hinném, hogy az elsőben bárki magic-es rugóval lett volna. :) -
Evoluti0N #2347 Magától elosztja, de ez legyen a legnagyobb baj. -
#2346 Én ezt nem érzem de gyorsan hozzá teszem, hogy nem játszok mmo-val egyet ugyan probáltam a swtort és az nem volt rossz de állitólag az nem is igazi mmo. -
Nos #2345 Nem, de számít ez bármit? Választhattam, hogy ma kezdem el, vagy holnap. Ma kezdtem el. Semmi jelentősége. -
#2344 Ha igy állsz hozzá, hogy látatlanba hajazol akkor inkább ne várj senkire hanem gyorsan felejsd el a játékot mert ez nem hcrpg soha nem is volt szó arról, hogy az lesz. -
#2343 elnézést hogy 15 mp alatt ipt váltottam, és játszom, legközelebb igyekszem elkerülni az ilyen gázos viselkedést :(
nyilván semmiféle irigység meg ilyesmi nem játszik
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.19. 19:56:44 -
ratgab #2342 És ha vársz 1 napot abból hátrányod származik? -
Nos #2341 nem gáz, de ha három kattintásból megoldható, akkor miért várni? senkinek semmi hátránya nem származik belőle -
Nos #2340 nem tudom ki mennyire olvassa a kódexet, de én általában az utolsó betűig :) egy háromnegyed órája csak olvasok :) -
ratgab #2339 Tényleg olyan baromi gáz holnapig várni, hogy buhera nélkül játszhassatok? -
MrAndree #2338 No megkaptam a kulcsot, preload indítva. Ma már úgyse játszanám, holnap meg már elvileg lehet :) -
olymind1 #2337 Konzolokszervize tegnap küldött mailt, hogy átadták a futárnak, ma 12:30-kor hívott, hogy megadott címen vagyok-e, 5 perc múlva már a kezemben volt a csomag. Előző rendeléseim is így voltak lebonyolítva. -
#2336 semmi, flyvpn kliens továbbra is :) -
Nos #2335 Azért az artwork, az építészet, és minden ami a művészethez sorolható már megint eszméletlenül jól el van találva a DA-ban. Komolyan, le a kalappal a stílus előtt. -
#2334 Ez weboldalakhoz jó, de mi köze a játék elindításához? -
#2333 sajnos kurvagáz a futárszolgálatuk :(
kitartás buddy, én egész délelőtt hívogattam őket, hogy miafasz, már vagy az 5. telefonszámot kaptam, mire egyet felvettek (és nem tudtak egymásról semmit..) -
silverchain #2332 Zenmate browser addon még egyszerebbűbb VPN, csak kiválasztod az országot, és már kész is
Csak nekem ez a DAI egyre jobban hajaz sajnos a második részre, és nem az Origin-ra. Szintlépésnél tényleg nincs statpont elosztás? Milyen rpg ez?
Na, remélem Fred holnap írsz egy rövid szösszenetet, hogy milyenek az első benyomások, addig várok a megvétellel.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2014.11.19. 19:12:30 -
Evoluti0N #2331 Máshol azt olvastam, hogy MMO. Lehet, hogy van benne valami, mivel egyes negatív vélemények arról szólnak, hogy olyan érzésű a játék, mint egy egyjátékos módban játszható MMO. -
#2330 Eredetileg multiplayer játék lett volna az új Dragon Age -
#2329 G4S futárcégük van. Én már többször is szívtam miattuk, nem is veszek onnét már semmit.
Nem a bolttal van a gondom, hanem az igénytelen és amatőr futárcégükkel. -
#2328 Nevetséges. :( Szintén konzolokszervize, de nekem még mindig nem hozták, pedig direkt telefonáltam délelőtt, hogy mikor jár arra a futár mert nekem csak délután lenne jó. Megnyugtattak, semmi gond 5-ig ideér... nos fél 7 van. -
#2327 mindenestre http://www.flyvpn.com/freetrial, fél perc belőni -
#2326 Detto. -
#2325 Szintén zenész -
#2324 Nekem holnap hozza a futár a dobozost a DLC-kkel együtt, innét.
És elvileg holnaptól már VPN nélkül is játszhatjuk a játékot:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.19. 17:59:23 -
#2323 G2A-n is 11k a digitális. Én is ott vettem, jött a kulcs 10 percen belül, működik. -
Pares #2322 Ez. -
#2321 köszönöm az jó -
Evoluti0N #2320 Bazinagy területek vannak, amik között gyorsutazással lehet közlekedni. Nem elérhető rögtön mindegyik, hanem a sztori előrehaladtával oldódnak fel. -
#2319 menyire nyitót a játék ? -
#2318 Lehet. -
#2317 Én advanced warefare-t játszatnék velük, de lehet, hogy élveznék :/ -
#2316 Nekem nem fő szempont semennyire. Itt lehet a brigádot equippelni? -
#2315 + az egyszerusitett companion inventory/gear kezelesi rendszer (alig cserelheto-, csak fejlesztheto standard felszerelesek). -
Evoluti0N #2314 A 0 pontot adó embereket leültetném Ride to Hell Retributiont játszani és addig nem engedném őket felkelni, ameddig végig nem játszanák.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.19. 16:39:57 -
Nos #2313 ezzel kb 100 százalékig egyetértek -
#2312 Nem tudom a HC RPG fanok mi a bánatos faszt rinyálnak netszerte. Tiszta kánaán van nekik. Évekik telbiszarták a létezésüket is, mostanában meg sorban jönnek a HC rpg-k (DIvinity: Original Sin, Wasteland 2, hogy csak a legismertebbeket említsem). A harcrendszer nekem teljesen okénak tűnik (megnéztem az összes combatos yt videót kb :D).. A story pedig a DA2-ben is teljsen rendben volt. Azt a játékot csak az baszta el, hogy minden helyszín ugyan úgy nézett ki. -
Evoluti0N #2311 Jaaaaaaaaaaaaa! Akk semmi.