Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy csomó embert lesenkiztél ezzel a kijelentéssel, köztük engem is. Nem értem, hogy az emberek miért gondolják azt, hogy ha nekik valami nem tetszett, akkor az másnak sem tetszhetett szóval akkor az mindenki szerint szar...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
A DA.I jó irányba tett lépésnek tűnik és a DA2 után ennyi már elég lehet egy jobb értékeléshez. A DA2 óriási csalódás volt mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 07:38:48
ALien
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
hogy az ördögbe játszik pcn már? Mert az elején options ba grafikát állít ami gondolom konzolon nincs.
Utoljára szerkesztette: Alien1024, 2014.11.13. 21:24:30
ALien
Joe Vargas @AngryJoeShow
12 Hrs into @dragonage during an epic inspiring moment, the music swells & there's this reveal. Where most games end, DA just gets started!
Joe Vargas @AngryJoeShow
And that was the end to Act I for a lack of a better term, and holy ****. Bioware is back baby! So looking forward to whats coming next!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.13. 18:52:11
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.13. 11:14:36
Why so serious?
Edit: Megvan az első sárga, egy svéd csapat 😄 Lehet rohami elolvasni 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.13. 11:13:50
Although: Mindig magamra hagyatkozom, de nem vagyok hajlandó azt gondolni, hogy ha valami 9 pontos az automatikusan azért annyi mert fizettek érte...
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.13. 11:01:51
Why so serious?
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
A tényleges normális többség általában reálisan látja a játékokat csak ök nem olyan hangosak mint az emlitett "kisebbségiek"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
De engem pl k... nem érdekel a színes-szagos harcrendszer egyik rpg-ben sem. Én azt a sztoriért és a felfedezésért szoktam játszani. Más meg másért. Ezért jó a nehézség állítás. Igen, a medium lehet, hogy nem túl nehéz, de van felette is nehézség meg ironman v mi mód is, szóval lehet állítgatni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Vannak akik lemondták már az előrefizetést.
- Úgy néz ki az EA készülhet egy újabb negatív kampányra. Anno a skyrimnál úgy tippeltem elveszik a hangja a új rajongók között azoknak akiknek nem tetszik, sokkal egyértelműbb volt a kép. Itt most nem látom mi várható. De lesz rendesen anyázás úgy látom.
- Úgy néz ki az EA szintén fizetett a főbb médiumoknak, tehát tényleges értékelést eddig még nem láthatunk.
- Gamebansheen is teljes bizonytalanság ill. csak a pozitív visszhangok látszanak szinte. Ami látszik sok a pozitív tapasztalat. Amit én is így látok ez messze jobb lesz mint a DA:2. Szóval nagyon nagyon bízom benne nem lesz egy értelmetlen anti kampány mert úgy fogunk járni mint a Bethel és az EA teljesen fel feladja a supportunkat. És csak ismételni tudom amit az Oblivion után írtam anno, lehet ennél sokkal rosszabb is számunkra a végeredmény.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.12. 17:41:21