4680
-
#2432 nők közt az nem buzulás nekünk férfiaknak, úgyhogy lehet... :D -
#2431 csaj karim van, azzal ér? -
#2430 csak keményen, semmi ingame buzulás -
#2429 i know, én csak próbáltalak meggyőzni, hogy az inkvizíció nem fogja magát felépíteni..
na megyek sárkányt ölni, jó munkát -
#2428 Dolgozni még annál is buzisabb, de muszáj buzulnom, mer senki sem akarta ingyé hozzám vágni egy jogtiszta dai kópiát... Így a popsimat kell vásárra vinnem minden nap, hogy legyen áram, net, gép és gamma. -
#2427 Köszi. Ez már hasznos infó! -
#2426 Nem használok vpn-t ilyesmire (az régen volt). Nem kockáztatok semmit sem. Még az árnyékát sem, hogy megsérteném a szabályzatukat. -
#2425 hát nézd, egyrészt nov 20 00:00-t írt az origin, másrészt ha valami hülye okból mégsem így lenne, rászánod azt a fél percet a flyvpn telepítésre / indításra, és onnantól pont leszarós, hogy a napnak melyik szakaszában érhető el hivatalosan
dolgozni amúgyis buzis, úgy hallottam -
#2424 Nekem is megy éjfél óta trükközés nélkül. -
#2423 Melóban vagyok, nem otthon, nem tudom kipróbálni vaze. De ha tutira megy és megerősítik, akkor lehet lépéseket teszek, hogy ez megváltozzon... -
#2422 én pl most be tudok lépni simán, nem tudom, hogy ez azért van-e, mert aktiváltam mehikóból, vagy mert már mehet, dehát.. ki kell próbálni :) -
#2421 Ez biztos, meg tudja valaki erősíteni, hogy már tolja idehaza és nem a VPN-es (vagy egyéb) trükkel?! -
#2420 egyrészt nem harap a vpn, másrészt elvileg már éjfél óta lehet hivatalosan is aktiválni -
#2419 Gyerekek, van rá esély, hogy ma már lehet aktiválni és ha igen hány körül??? Ha meg nem, akkor mikor lehet pontosan (óra)?! -
#2418 azok. -
#2416 A régi jó dolgokból nem maradt már semmi... IGAZ?!
-
ratgab #2415 Ne temesd még azért ilyen hamar. Sárkányok kemény ellenfélnek tűnnek így láttatlanban. -
Although #2414 Érdekes ez. Még 2010 emlékszem akkor még dühített a DA2-nél, kérdeztem mi ez a hack and slash. Aztán eltelt egy év jött a skyrim ott már teljesen világos lett ez nem fog megállni. Nem értettem, rendben jó játék de, hogy lehet top rpg valami amibe se jó karakterek se történet nincs. És azóta telnek az évek és egyre inkább az látszik mintha az lenne a cél az emberek egyáltalán semmin ne gondolkodjanak. Jó az. Mindez nagyjából elkezdődött kis késésekkel az mmokban is végignéztem, hogy erodálik el a kedvenc mmo-m de a többi is. Míg végül belépni se volt kedvem. Még gondolkodtam a TESO-n, de minek kérdeztem végül?
Nem tudom én még mindig ott tartok eltelt 3-4 év de még mindig emlékszem a dungeon futásainkra kedvenc mmoból. 5,6 +főbossos dungeonban normálon se tudtunk leverni két bosst nemhogy HM-ben. ott nevetgéltünk egymáson, hogy te milyen béna vagy elment egy délelőtt és még most is emlékszem milyen jó volt. Azóta eltelt években akár solo akár mmo már nincs ilyen. Csak a rohanás, semmi nem marad meg te ez milyen jó boss harc volt. Az utolsóig 2010-ig kell visszamennem és a DA2 és a wraith a mélyből, Mass effect 2 és 3-ból se maradt meg semmi ilyen csak a történet. Szóval nem tudom mi a jó ebben, a nulla kihívás és csak gyorsan legyünk túl rajta korban. Félreértés ne legyen tudom, jó játék lesz ez is csak éppen nem fogok semmire se emlékezni a karaktereken és a történeten kívül. -
#2413 Szintén. -
#2412 majd megváltozik az is...végül is a párbeszédeket sem kell végigszenvedni, úgy is azt nyomkodnád ami az adott célhoz vezet, kérdés: akarsz romatikázni-igen-nem. azt kész szexmozi.
..ikonok mint a HoMM-ben: tapasztalat, vagy pénz.
---
a későbbi lehetőségek miatt sajnálom, ..persze a DA:o Baldur sem jön már szvsz, de azért szvsz a több lehetőség csak jobb, és attól még lehet választható automatizált pontosztás is.. :( -
#2411 Egy kis közvetítés :)
http://twitch.tv/lazahun -
#2410 Nem lehet valahogy úgy beállítani az irányítást, hogy függetlenül a billes irányítástól ha valahova klikkelek földre vagy lootra, akkor menjen oda a szerencsétlen karakter? Vagy legalább a lootoláshoz, ha már amúgy is rá kell klikkelni, akkor már oda is mehetne :) -
#2409 Ugyan csak éjfélkor kezdtem el és nagyon az elején vagyok, beszarás hogy néz ki (GTX660, alapból mindent fullra rakott és hasít), és ezek a hangok, robbanások (Siberia V2) ...... ok, a Frosbite motor be van már járatva, de akkor is, csak lehet valahogy PC-re brutálisat csinálni, ha odafigyelnek kicsit :) -
#2408 -
#2407 karakter képek jöhetnek? pici spoiler van benne SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2406 visszavonom, iron bull kurvanagy arc :)
solas is egyre faszább, legalább már 2 értelmes companion van, jó lesz ez -
#2405 Feküdnének, csak nincs mögöttük production value, mivel a kutyát nem érdeklik. Innentől kezdve a hatalmas világot, a minőségi voice actinget, meg egy csomó mindent el lehet felejteni. Ez meg oda vezet, hogy egy Mass Effect szintű storytellinghez szokott player néz hülyén, hogy mi ez a fos.
Nálam konkrétan attól lesz RPG egy RPG, hogy beleszólhatok a végkifejletbe, a világba, és úgy általában az események folyásába. Pont leszarom, hogy lebegőpontos turn based, vagy akció orientált FPS. Mindent meg lehet csinálni jól, és ugyan úgy mindent el lehet baszni kapitális módon. Nálam egy magasan van a best evar listán az első Deus Ex, meg a Fallout 2. Pedig sok közük látszólag nincs egymáshoz. -
#2404 Szintén. Nekem a Dragon Age Origins a tökéletes játék.
A 2 már kissé összecsapott volt, többszöri végigjátszás se nagyon volt benne részemről. -
Evoluti0N #2403 Lehet, hogy kazuár vagyok, de nekem ezek a nagyon HC oldschool RPG-k sosem feküdtek. -
#2402 Divinityt úgy untam el mint a szart. Végig se toltam. -
#2401 Hát a világ az magával ragadó ez tény a story eddig jó és rengeteg tennivaló van. Egyszóval eddig azt kaptam amit vártam.
Csak halkan jegyzem meg nem igazán értem azokat akik most csodálkoznak rá az egy hónappal ezelött streamelt ficsörökre, senkit se csapott be a BW azt kapjuk amit a videókban láttunk.
És az is bejött, hogy a társak elég érdektelenek de ez egyéni megitélés. -
Pares #2400 Nekem inkább az élvezetes és jól kidolgozott történet, a jó karakterek meg a magával ragadó világ az, ami a játékban leköt, nem az, hogy a pontokat osztogassam. Persze a harc, a felfedezés, a karakter fejlődése, a loot és a hasonló dolgok is mind nagyon fontosak, de ha nem tudom magam beleélni a történetbe vagy a karakterbe, akit játszom, akkor megunom, legyen akár milyen jó a játékmenet, mint mondjuk a Wasteland 2-t, amiben a történet meg a karakterek csak másodlagosak vagy harmadlagosak a statisztikák meg a taktikai körökre osztott harc után (legalábbis én így éreztem)... -
#2399 Detto. -
#2398 Nekem a Shadowrun is bejött. -
#2397 CohhCarnage streamjét nézem és a title szerint Nightmare nehézségi fokozaton játszik, de úgy hogy csak a saját karakterét irányítja, a többi az automata. Nem valami kecsegtető -
#2396 Csak átalakul. :D -
#2395 Egy gonddal kevesebb, felszabadul 100+ órád. -
Evoluti0N #2394 Aligha. Csak akkor van, ha direkt Originen vetted. -
#2393 Igaz az Dungeon Crawler és nem RPG, de toljuk. :)
Egyébként ha valaki hc RPG-t akar sajnos tényleg az Indie kiadók közt kell keresgélni. (Divinity: Original Sins, Wasteland 2. Mindegyik egy zseniális alkotás.)
Elolvasva komoly véleményeket elég nagy az esély, hogy eladom a kulcsom amikor megjön. Sajnos elég egyöntetűen egybehangzanak egyes részekkel kapcsolatos vélemények a troll 0 pontoktól kezdve egészen a 7-8-as értékekig, melyeket pont nem akarok látni egy ilyen játékban. És Jonnyka is megemlített hasonlókat.
Mivel van refund 24 órán belül akár az is lehet megnézem és aztán meglátom. Kérdés vajon van-e refund ha a kulcsot máshol vásárolta meg az emberfia előrendelésben.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.19. 21:39:54 -
Evoluti0N #2392 Sokan még töltik, másoknak meg sincs. Így nem marad más, mint a vita. :D