4726
banner
  • j0nNyKa
    ok, neked legyen igazad koma, kívánom
    vannak visszautalások, de nagyon kevés és nagyon súlytalan sajnos, a helyedben nem élném bele magam nagyon
    van egyébként ugye varric meg cassandra is, esik szó a többiekről, de... na, majd meglátod, nekem súlytalan
    pl. a második rész többi companionját konkrétan 1-1 mondattal lezavarja a játék, nem hinném, hogy ennél több szó lesz róluk bármilyen formában
  • Evoluti0N
    Megcsináltam a Keepet és azzal fogom kezdeni, de sokszor néztem, hogy ez ki is volt és ez miért is volt és itt mi is volt. Főleg a 2. résznél. Azonban ha megnézzük, hogy a DA2 esetében mennyire érződött az importált mentés, akkor nem hiszem, hogy sokat számít a Keep. Ez nem egy ME, ahol végig ugyanazzal a karival játszol.

BTW: Max fél óra az egész. Annyi "szenvedést" megér.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.20. 14:37:50
  • Sir Quno Jedi
    Najó, de össze fogunk futni morrigan-nel, Leliana-val, gondolom Flemmeth-tel is, A Redcliffi báróval és feleségével, meg Connorral stb. és rohadtul nem mind1, hogy mit mókoltak anno a karimmal. A második részben meg pláne. Meg ott vannak a farkasemberek, az erdő szelleme, a paragonok, a törpe király (aki itt asszem alapból az áruló orgyilkos Bhelen, míg én Harrowmont-ot juttattam trónra), meg ott van mindjárt Loghain.
  • j0nNyKa
    amennyi hatása van a játékra, nyugodtan hagyd ki. :)
  • Sir Quno Jedi
    Apropó más téma:

Ti a dargon keep-ből áthozott, editált szooritokkal kezdtétek, vagy simán szűz indítást eszközöltetek?! Mert én próbáltam ezt a Dragon Keep-et még régebben, de nem két perc összerakni, mi volt régen és mikor, hol, mit döntöttél (meg nem is minden 1értelmű). Most nem hiszem, hogy szánnék rá komolyabb időt, mert játszani AKAROK, ha hazaérek majd. Kérdés ez így mennyire elbaszott eredettörténetet állít be defaultnak.
  • Különc
    ALT+TAB? Hogy merészeled?
  • Sir Quno Jedi
    igen
  • j0nNyKa
    fú hallod MINDENT kipróbáltam, csak driver cserét nem!
    köszönöm, megmentetted az életemet

na anyway jedi mester: 6970, 8 giga ram, i5 2550, win7 x64, legújabb béta driverrel sűrűn fagy, legújabb stable driverrel kevésbé sűrűn, béta driver rakott fel raptr-t, azt el kell felejteni, amiatt mégtöbbet fagy

fps különbség egyébként nincs a driverek között, az kb etetés (mint ahogy az is, hogy közölte velem ez az amd gaming center, hogy ő majd optimalizálja a játékomat, na azóta fagy igazán sokat)

ja és persze ha nem alttabolnék annyit, ritkábban fagyna, úgyhogy az én kurvaanyámat, nagyok az igényeim, miután a 4. éves gépemnek még nem voltak ilyen stabilitás / fagyás problémái semmivel, most valszeg én vagyok a béna :(
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.20. 14:24:49
  • Sir Quno Jedi
    Konfigodat ha bekopiznád, avagy aláírásba tennéd. Oprendszert is. Mindent ami lényeges.
  • rage
    Ez akkor szokott előfordulni, ha a VGA driver túl régi, vagy a VGA kártya túlmelegszik, vagy rossz a kártya, vagy maga a játék bugos.
    Legutolsó esetben másoknál is jelentkezne ugyanígy a probléma.
    Amennyiben a kártya jó, driver-csere nem ártana.
  • Myselor
    tényleg amúgy a xboxos verzióhoz képest mennyivel jobb a pcs?:)
  • Evoluti0N
    :D OMFG.
  • j0nNyKa
    valóban nem okoz gondot, mivel 20percenként úgyis kifagy, újraindítás után meg az ilyen hibák átmenetileg javulnak
  • Evoluti0N
    Előfordul az ilyesmi. A korábbi Bioware játékos se voltak bugmentesek. Még az aranykorukból se.
  • MugenTempest
    Nekem eddig tetszik a játék. Az irányítást kell még szoknom. Én kipróbáltam a VPN-t és mexikói Origin-en vettem a játékot, eddig nem volt vele gond.
  • drop
    van akki 576 nál vete a játékot hogy van a dlc amit adnak hozzá?
  • BEAST #2462
    Lehet a preorder tárgyak kódja, de nem tudom.
  • gseldon
    Vette valaki G2A-ról? Valamiért 2 kódot adott, amiből csak az egyiket kérte el aktiváláskor az Origin-en, a másik micsoda?
  • j0nNyKa
    lényeg hogy tökjó a grafika, azok ott ironbull szarvai
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.20. 13:22:39
  • MrAndree
    Nekem 970re se de mediumom 30-35 fpsem van szóval nem panaszkodom :)
  • j0nNyKa
    mondjuk ez konzolon még rosszabb, mert ott az ugrás a use gombon van, és feszt körbeugrálod a lootot
  • SötétBarom
    Nem tom, nekem a 970 mellé futja TV-re is.. Ha már master race..
  • MrAndree
    Tudod, PC, master race stb. :)
  • Pluskast
    Igen is és nem is. Mert lehet a jobb egérgomb lenyomásával megtenni, meg a billentyűzettel is. Az viszont tény és való, hogy ha lootot akarsz felvenni akkor gyakorlatilag 10 mm közelre kell menni a tárgyhoz, hogy felvedd mert hiába kattintasz rá, nem megy oda magától (agyrém debil megoldás).
  • SötétBarom
    Eleve ki ne akarná ezt kurva nagy TV-n tolni fotelból? Controller RLZ.
  • Evoluti0N
    Ha jól értelmezem, akkor jobb egérgombon kell tartani a kamera forgatásához. Ha nem tartod, akkor mutatja az egérkurzort. Ugyanakkor ha valamire így rákattintasz, akkor nem megy oda hozzá? Mert ha így van, akkor WTF.
  • j0nNyKa
    álmodj :)
  • Laza
    Most néztem meg, mert már nem emlékeztem pontosan, de a DA:O -ban is ha ráklikkeltem egy ellenfélre a melee karival, akkor odament és elkezdte verni alaphelyzetben is, és nem a levegőben hadonászott ... mindezt real time, nem a pause módban.
    Ha itt is így megy majd, akkor visszatérek az egeresre.
  • Laza
    Még ha az egeres irányításnál ha ráklikkelek valamire akkor odamenne és csinálná, de nem, fél méterre állok az ellenféltől vagy a lootolható zsáktól, és csak kapálózik a levegőben, így állandóan oda kell navigálnom mindenhova a karaktert a WASD-vel, aminek megnyomására meg persze azonnal teljes gőzzel kezd el szaladni még pöcögtetésre is. Egyedül a taktikai nézetben lehet klikkeléssel irányítani a karaktert.

Az előbb nyomtam kontollerrel, na így sima 3th nézetű akciójáték lesz az irányítás, de legalább én szabályozom a karakterem sebességét, illetve az analóggal az irányítása is egyszerűbb illetve a kamera forgatása (nem kell ugye + gombot lenyomni hozzá, mint az egeresen). A karakterek közötti váltás és a menü, skillek használata is egyszerűbb ... azaz legalábbis át van szabva rendesen.

Jó lenne az egeres irányítás, ha mondjuk külön gomb lenne a futásra, mint más játékokban (shift?), a karakter reagálna a klikkelésre és nem kéne állandóan utánamenni ... ha ezek jók lennének, akkor még az egérgombnyomásos kamera mozgatás sem zavarna, hiszen az alap. Így meg harc közben három újjal mozgassam a karaktert, mert az egérre nem reagál, miközben nyomkodjam a skilleket is (amint nem fogok egérrel).

Persze a taktikai nézetben ez ok, de a normál h'ns nézet így nekem nem ok. ehhez képest a kontrolleres jobban kézre esik, egy új kell a kari teljes körű irányításához, egy a kamerához, miközben a többivel lehet minden skillet és egyebet nyomogatni.

De persze biztos van akinek ez jó így ahogy van, nekem nem ... nekem van X360 kontrollerem :)
  • Pluskast
    Ha valakit még érdekel itt egy jó oldal, hogy hol mennyiért lehet digitálisan megvenni. Én az első oldalról vettem meg, nem kértek semmi személyit és rögtön kaptam a kódot (ma éjfélkor toltam is egy fél órácskát).
  • Evoluti0N
    Igen. E volt a beszállás, Q meg a kiszállás. Emlékszem, hogy elárasztották a fórumokat az olyan kérdések, hogy melyik billentyűvel kell kiszállni belőle.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.20. 11:13:17
  • MrAndree
    Anno makonál is ez volt ME 1ben úgy rémlik
  • Voltan
    Köszi, megvan, megküldték a kódot
  • j0nNyKa

az új kedvencem: a lóra való felszállás a use gomb, ez kb logikus
    a lóról nem lehet semmit use-olni, de azért a lóról való leszállást rakjuk el a use gombról egy totál másikra
    yay bioware
  • Voltan
    Fotós visszaigazolást kértek - személyiről fotó, hogy elküldjék a kódot. Persze a Paypal a pénzt már levonta.
    Ez normális?
  • Evoluti0N
    Teljesen jó az irányítás, nem is konzolos.
  • Különc
    Teljesen jó, csak egy gombot kell nyomogatni
  • j0nNyKa
    erre már várom, hogy márpedig teljesen jó az irányítás, nem is konzolos
  • böröczk
    Képeket spoilerben, részletes élménybeszámolókat légyszi, amíg nincsen meg :/
  • Laza
    Egyvalami szerintem nagyon el van baszarintva, és az az egér+bill irányítás.

Emberünk billel álló helyzetből rögtön sprintbe vág át, a kamera kezelése és mozgás és a skillek használata egyszerre nem éppen kiforrott .... ellentétben ha átállítom kontrollerre, ahol meg az irányítás meg minden rendesen meg van szabva, kezdve a karakter mozgatásával.

Látszik, mostmár tényleg mindent elsősorban kontrollerre próbálnak szabni, pedig pont egy ilyen játéknál kéne mindkettőnek tökéletesnek lennie.

Mindegy, kontrollerrel játszom egyelőre.