4680
-
#2472 igen -
#2471 fú hallod MINDENT kipróbáltam, csak driver cserét nem!
köszönöm, megmentetted az életemet
na anyway jedi mester: 6970, 8 giga ram, i5 2550, win7 x64, legújabb béta driverrel sűrűn fagy, legújabb stable driverrel kevésbé sűrűn, béta driver rakott fel raptr-t, azt el kell felejteni, amiatt mégtöbbet fagy
fps különbség egyébként nincs a driverek között, az kb etetés (mint ahogy az is, hogy közölte velem ez az amd gaming center, hogy ő majd optimalizálja a játékomat, na azóta fagy igazán sokat)
ja és persze ha nem alttabolnék annyit, ritkábban fagyna, úgyhogy az én kurvaanyámat, nagyok az igényeim, miután a 4. éves gépemnek még nem voltak ilyen stabilitás / fagyás problémái semmivel, most valszeg én vagyok a béna :(
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.20. 14:24:49 -
#2470 Konfigodat ha bekopiznád, avagy aláírásba tennéd. Oprendszert is. Mindent ami lényeges. -
#2469 Ez akkor szokott előfordulni, ha a VGA driver túl régi, vagy a VGA kártya túlmelegszik, vagy rossz a kártya, vagy maga a játék bugos.
Legutolsó esetben másoknál is jelentkezne ugyanígy a probléma.
Amennyiben a kártya jó, driver-csere nem ártana. -
#2468 tényleg amúgy a xboxos verzióhoz képest mennyivel jobb a pcs?:) -
Evoluti0N #2467 :D OMFG. -
#2466 valóban nem okoz gondot, mivel 20percenként úgyis kifagy, újraindítás után meg az ilyen hibák átmenetileg javulnak -
Evoluti0N #2465 Előfordul az ilyesmi. A korábbi Bioware játékos se voltak bugmentesek. Még az aranykorukból se. -
MugenTempest #2464 Nekem eddig tetszik a játék. Az irányítást kell még szoknom. Én kipróbáltam a VPN-t és mexikói Origin-en vettem a játékot, eddig nem volt vele gond. -
#2463 van akki 576 nál vete a játékot hogy van a dlc amit adnak hozzá? -
#2462 Lehet a preorder tárgyak kódja, de nem tudom. -
gseldon #2461 Vette valaki G2A-ról? Valamiért 2 kódot adott, amiből csak az egyiket kérte el aktiváláskor az Origin-en, a másik micsoda? -
#2460 lényeg hogy tökjó a grafika, azok ott ironbull szarvai SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.20. 13:22:39 -
MrAndree #2459 Nekem 970re se de mediumom 30-35 fpsem van szóval nem panaszkodom :) -
#2458 mondjuk ez konzolon még rosszabb, mert ott az ugrás a use gombon van, és feszt körbeugrálod a lootot -
#2457 Nem tom, nekem a 970 mellé futja TV-re is.. Ha már master race.. -
MrAndree #2456 Tudod, PC, master race stb. :) -
#2455 Igen is és nem is. Mert lehet a jobb egérgomb lenyomásával megtenni, meg a billentyűzettel is. Az viszont tény és való, hogy ha lootot akarsz felvenni akkor gyakorlatilag 10 mm közelre kell menni a tárgyhoz, hogy felvedd mert hiába kattintasz rá, nem megy oda magától (agyrém debil megoldás). -
#2454 Eleve ki ne akarná ezt kurva nagy TV-n tolni fotelból? Controller RLZ. -
Evoluti0N #2453 Ha jól értelmezem, akkor jobb egérgombon kell tartani a kamera forgatásához. Ha nem tartod, akkor mutatja az egérkurzort. Ugyanakkor ha valamire így rákattintasz, akkor nem megy oda hozzá? Mert ha így van, akkor WTF. -
#2452 álmodj :) -
#2451 Most néztem meg, mert már nem emlékeztem pontosan, de a DA:O -ban is ha ráklikkeltem egy ellenfélre a melee karival, akkor odament és elkezdte verni alaphelyzetben is, és nem a levegőben hadonászott ... mindezt real time, nem a pause módban.
Ha itt is így megy majd, akkor visszatérek az egeresre. -
#2450 Még ha az egeres irányításnál ha ráklikkelek valamire akkor odamenne és csinálná, de nem, fél méterre állok az ellenféltől vagy a lootolható zsáktól, és csak kapálózik a levegőben, így állandóan oda kell navigálnom mindenhova a karaktert a WASD-vel, aminek megnyomására meg persze azonnal teljes gőzzel kezd el szaladni még pöcögtetésre is. Egyedül a taktikai nézetben lehet klikkeléssel irányítani a karaktert.
Az előbb nyomtam kontollerrel, na így sima 3th nézetű akciójáték lesz az irányítás, de legalább én szabályozom a karakterem sebességét, illetve az analóggal az irányítása is egyszerűbb illetve a kamera forgatása (nem kell ugye + gombot lenyomni hozzá, mint az egeresen). A karakterek közötti váltás és a menü, skillek használata is egyszerűbb ... azaz legalábbis át van szabva rendesen.
Jó lenne az egeres irányítás, ha mondjuk külön gomb lenne a futásra, mint más játékokban (shift?), a karakter reagálna a klikkelésre és nem kéne állandóan utánamenni ... ha ezek jók lennének, akkor még az egérgombnyomásos kamera mozgatás sem zavarna, hiszen az alap. Így meg harc közben három újjal mozgassam a karaktert, mert az egérre nem reagál, miközben nyomkodjam a skilleket is (amint nem fogok egérrel).
Persze a taktikai nézetben ez ok, de a normál h'ns nézet így nekem nem ok. ehhez képest a kontrolleres jobban kézre esik, egy új kell a kari teljes körű irányításához, egy a kamerához, miközben a többivel lehet minden skillet és egyebet nyomogatni.
De persze biztos van akinek ez jó így ahogy van, nekem nem ... nekem van X360 kontrollerem :) -
#2449 Ha valakit még érdekel itt egy jó oldal, hogy hol mennyiért lehet digitálisan megvenni. Én az első oldalról vettem meg, nem kértek semmi személyit és rögtön kaptam a kódot (ma éjfélkor toltam is egy fél órácskát). -
Evoluti0N #2448 Igen. E volt a beszállás, Q meg a kiszállás. Emlékszem, hogy elárasztották a fórumokat az olyan kérdések, hogy melyik billentyűvel kell kiszállni belőle.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.20. 11:13:17 -
MrAndree #2447 Anno makonál is ez volt ME 1ben úgy rémlik -
#2446 Köszi, megvan, megküldték a kódot -
az új kedvencem: a lóra való felszállás a use gomb, ez kb logikus
a lóról nem lehet semmit use-olni, de azért a lóról való leszállást rakjuk el a use gombról egy totál másikra
yay bioware -
#2444 Fotós visszaigazolást kértek - személyiről fotó, hogy elküldjék a kódot. Persze a Paypal a pénzt már levonta.
Ez normális? -
Evoluti0N #2443 Teljesen jó az irányítás, nem is konzolos. -
#2442 Teljesen jó, csak egy gombot kell nyomogatni -
#2441 erre már várom, hogy márpedig teljesen jó az irányítás, nem is konzolos -
#2440 Képeket spoilerben, részletes élménybeszámolókat légyszi, amíg nincsen meg :/ -
#2439 Egyvalami szerintem nagyon el van baszarintva, és az az egér+bill irányítás.
Emberünk billel álló helyzetből rögtön sprintbe vág át, a kamera kezelése és mozgás és a skillek használata egyszerre nem éppen kiforrott .... ellentétben ha átállítom kontrollerre, ahol meg az irányítás meg minden rendesen meg van szabva, kezdve a karakter mozgatásával.
Látszik, mostmár tényleg mindent elsősorban kontrollerre próbálnak szabni, pedig pont egy ilyen játéknál kéne mindkettőnek tökéletesnek lennie.
Mindegy, kontrollerrel játszom egyelőre. -
#2438 Jaja, lecseréltem a linket, mert ezektől már rendeltem.
Akkor megveszem, na. Köszi! -
#2437 G2A eseteben azert nem mindegy, hogy a sok ajanlat kozul kit valasztasz. Ha az o ajanlatukat, az garantaltan legit (en is mar nem egy "zsiguli arat" koltottem el naluk). Ha nem az o ajanlatukat, hanem az ilyen-olyan orszagbol erkezo (orosz, bolgar, nemet, kukutyin,s tb), rendszerint olcsobb ajanlatot, akkor altalaban ott van nemi riziko, de erre meg ott van az 1 euros "pajzsa" a G2A-nak, amit aktivalva az operatorral kozosen aktivaljatok a kulcsokat, es ha nem mukodik, kapod is vissza a penzt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.20. 10:24:01 -
#2436 Én itt venném meg. Olcsóbb, és megbízhatóbb. -
Evoluti0N #2435 Rengetegen vettek már rengeteg alkalommal játékot G2A-ról. Nem rég volt szó arról, hogy állítólag nem mindig teljesen tiszta úton szerzik be a kulcsokat, de nem hallottam róla, hogy bárki megütötte volna eddig a bokáját a vásárlók közül. 9,2 értékelés trustpilot
Szerk: Az előbb még nem G2A linked volt? :D
Szerk 2: Arról még nem vettem semmit, amit most linkeltél ja és 6,8.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.20. 10:16:21 -
#2434 Ha mondjuk itt veszem meg, azzal nem lenne semmi baj, ugye? Úgy látom, nem VPN-es
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2014.11.20. 10:12:06 -
#2433 Pontban éjféltől nyomom, tegnap vettem át, felraktam, de csak 00:00-kor tudtam indítani, a streamet is utána csináltam :)