Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. lootnál max névből következtethetsz, de miért kéne lootnál tudnod hogy mi az? bemászol inventory-ba, és rászűrsz arra a kategóriára, amit keresel (a mainednek pl. weapon - staff, armor - light armor)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
1, Elf/Mage-el játszom, már a teljes Hinterlandsot felfedeztem, Champions of the Just volt az utolsó nagyobb küldetés.
Az említett térképen majdnem az összes side quest megcsináltam, jelenleg 7-es szinten vagyok, de nem nagyon tudok tovább mozdulni semerre amerre érvényesülni is tudnék, annyira gyenge szar a karakterem... Egyszerűen nem tudom fejleszteni a fegyvert, nem találok jobbat, a boltban nincs olyan, ami jobb lenne, craftolni sem tudok, mert valahogy azokat a cuccokat amik nekem vannak "nem lehet". Van valakinek valami tipp, hogy most mit lehet csinálni? A térképen gyűjtögettem mindent ami csak volt. 49 DPS-es fegyverrel nyilván reménytelen, de jobbat nem találok, csak sokkal szarabbakat ennél is...
2, Nem tudom eldönteni, hogy amikor lootolok valamit, akkor az melyik kaszthoz tartozó fegyver/páncél stb... Szín alapján kéne látni? Szükre, kék, sárga stb...?
Nagyon tetszik a játák, de kezd elmenni a kedvem tőle, mert nem nagyon jutok dűlőre 😞
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.20. 18:20:11
Szerk: 115 óra és 50 perc volt, néhány landmark és 1 sárkány maradt ki
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.20. 16:20:06
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vannak ezeknél sokkal eldugottabb helyek a helyszíneken belül, pl csak bizonyos küldetések után nyílik meg egy része, vagy ki kell pucolni egy barlangot, aminek a végén találunk egy csónakot, ami elvisz egy külön szigetre, stb.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Why so serious?
ők belerakták a játékba a területeket, rárakták a war table-re, zöld felhőben úsznak, könyörögni nem fognak senkinek telefonon / emailben, hogy mindenhova menjen el 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én már voltam mindenhol, a helyszínek főbb küldetéseit igyekszem megcsinálni, bár lenne még vagy 20-30 kisebb, gyűjtögetősebb, de azt már lehet kihagyom. 71 óra telt el, most lett meg a wicked games, wicked heart...Innentől már lehet, hogy a főküldetéseket fogom végig vinni.
Elnézve az eddigiek hosszát, kb 80 óra lesz így is a végére.
A war table-ön sincs már befejezetlen feladat, csak a következő sztoriszál.
Utoljára szerkesztette: rage, 2014.12.19. 23:51:33
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:o
Azért a fő sztorit megírhatták volna úgy, hogy érintsen minden jelentősebb helyszínt..
If you are in an English speaking country and the game by default includes the option for English, it is not for you. If your game has no English option and you would prefer it, that is why it is there. You should still keep Elvish.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.19. 11:29:10
Más: Megjelent Originen egy olyan ingyenes DLC, hogy DAI English Voice Over Pack. Ez meg mi a fene? Ingyenes BTW.
Szerk: Közben rájöttem. Vannak olyan régiók, ahol nem angolul jelent meg a játék és aki akarja, az külön feltelepítheti rá az angol nyelvet. Állítólag már november óta van ez a DLC, de csak most vettem észre. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.19. 11:29:06
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
volt valakinek originen kártya gondja?
most vagyok túl egy órányi csevegésen a supporttal, de nem tudott segíteni első körben, végigpróbáltunk több gépet, több kártyát (belföldit, külföldit, mindkető aktívan van használva) de nem tudtam vásárolni, de persze a pár száz forintos teszt az levonódott, mondjuk kaptam egy 15%-os kupont, de ugye ha nem tudok vásárolni 😄
bár valszeg ha a main a warrior, azzal nehezebb, mert több agrot kapsz úgy
Van vállalható kétkezes build, ami nem fexik el 5 másodperc alatt bármilyen nagyobb enemy ellen? Még csak 13as vagyok, de eddig ezen a nehézségen a kétkezes rouge/warrior hiába üt kurva nagyot, ha elhúzódik a harc (értsd: tovább tart 10 másodpercnél) tuti halnak.. Íjász, pajzsos arcok meg a mágusok azért tudnak kezdeni magukkal valamit (barrier, guard, stealth..)
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 16:18:54
De pl. nem tudom hogy lehet elérni, hogy a sárkány elessen? Egyiknél fókuszáltam az egyik mellső lábát és arra az oldalára dőlt és kb 5 másodpercig fetrengett így free damage ment bele addig, másiknak meg vérzett az a lába rendesen, de nem csinált ilyet.
Óriások jobban idegesítenek, akkor a dual tőrös rogueom a kispadon várja, hogy a ranged letolja
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.18. 16:13:30
Dual Dagger Inquisitor (Assassin)
Maxra pumpált Varric armor penre és crit chancere fókuszálva
Max Templar Cassandra (áll shield wallban és staminát regenel barrier alatt)
Full Barrier és Weaken debuffos Solas
Szerk: Nightmare
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.18. 16:10:50
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Tényleg: Mi az utolsó küldi címe, megnevezése? Hogy tudjam, melyiket ne csináljam meg ha minden mást be akarok fejezni előtte.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.18. 15:58:17
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
na de majd a következő feltörhetetlen védelem! 😊
arról én nem tehetek, hogy filmsorozatokról beszélgetnek, nyilván ilyen célom nem volt..
de akkor ha ez a téma ilyen jól sikerült, dobok fel egyet a játékról is, arra is biztos ilyen vehemensen fognak írni: van olyan, aki megölte az összes sárkányt, és ha igen, milyen mainnel / milyen fokozaton?
én 3-at nem tudtam megölni a 10ből necroval nightmaren, pedig próbálgattam mindenféle csapat összeállításokat
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.18. 15:51:55
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 15:39:11
A többi szoftver más kérdés. A téma játéknál jön elő leggyakrabban. Én megveszem az egyebet is. De nem vagyok szent magam sem, sosem mondtam. Zene van, film sem mindig moziban nézős. Szofver is akad néhány. De neked nem jön le a lényeg látom. Amit megtehetek megveszem. Megvonom máshonnan ami szükséges ehhez, kevesebb buli, nincs sznobruhatár stb. Balance van. (Szofverre már 1 milla felett költöttem a sok év során.)
Ami megérdemli, mert tényleg jó és élményt nyújt megtisztelem. Annak ellenére, hogy sokan azt mondják: "Minek, ha ingyen is hozzá lehet jutni." Az nem én vagyok.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.18. 15:38:40
A Deluxe verzió extra dolgainak az előcsalogatásához kell valamit csinálnom? Elvileg egy ládában találhatóak a tárgyak a kezdő épületben, de én nem találtam semmi ilyet.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.