4680
-
#3797 Ezt a Perket kell majd kifejlesztened a Secrets (Leliana általi) részben: Deft Hands, Fine Tools
De ezt a játék írja is. Nálam legalábbis írta, hogy ezek a skillek kellenek hozzá + egy rouge karakter (csapattárs is lehet értelemszerűen). -
#3796 Vannak lelakatolt ajtók azok sehogy se nyílnak, milyen skill vagy item kell hozzá? -
#3795 Első scout missionig tartott a csoda. Bekapcsoltam full screent meg vsycnet, az segített, de most kijutottam az erdőbe és ugyanúgy megáll a játék percre. Még a menüben is. Nagyon szomorú vagyok. :S -
#3794 Hát még ha csak az lenne bugos. Nálam 2 küldetést nem adott meg (az egyik, hogy jussak el Redcliffe-be, a másik meg valami olyasmi, hogy keressek meg egy pontot az Emerald Graves térképen). Mindkettőt megcsináltam, de a játék nem "érzékelte". YT videót is néztem ezzel kapcsolatban, semmit nem hagytam ki. Szimplán csak leragadt a játék. -
Rannah #3793 Nekem akkor sem adta meg :( -
Evoluti0N #3792 Bassza meg a nyúl különben. Megöltem mind a 10 sárkányt és nem kaptam meg az acsit, mert bugos. :S Közületek se kapta meg mindenki? Állítólag ha a 2. végigjátszásnál megölöd az elsőt, akkor utána beadja. Majd kiderül. Tegnap elkezdtem a 2. karimat.
Szerk: Nem (csak) az acsi miatt ofc. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.29. 19:36:39 -
#3791 Csak szólok, hogy a játék 1%-át fogod tudni élvezni szövegértés nélkül, már ha egyáltalán haladni tudsz benne. -
TomStorm #3790 Ja tényleg csak elindítottam nem bírtam ki:)
Látom elég összetett azért!Egy Keeper-el indultam neki de kiléptem mert kb semmit nem sebeztem:D
Viszont a pakkokat feloldottam mivel deluxe-om van és ad rengeteg Multihoz szóló dolgot de most ki van zárva,hogy megnézzem mind mert go vissza Sztori!!:-) -
#3789 élvezni a játékot lesz nehéz nyelvtudás nélkül
gondolj bele, ha még karakter interakciók, meg story sincs körülötted, mi marad ..? -
#3788 Lehetséges -
#3787 A bál alatti nyomozgatás nyelvtudás nélkül elég nehéz lesz... -
#3786 Az nem a Mass Effect 3 volt? -
#3785 Volt valami RPG vagy akciójáték, amiben volt beállítás, hogy a sztori érdekel jobban vagy a harc és automata kihagyta a cutsceneket és több szöveget ha a harc orientált beállítást választottad, de nem emlékszem melyik játék volt ez. Hülyéknek is jól kell szórakozniuk mondjuk -
#3784 Ez nem türelem hiány hanem inkább teljes elhülyülés. -
#3783 A válasz a harc miatt, még sokan azok is átugornak és leröviditenek minden párbeszédet akik tudnak angolul, most ilyen korban élünk, nincs már annyi türelem mint anno a 90-s években amikor órákat olvastunk egy szerepjáték alatt.
Az más kérdés, hogy itt nem mindenki tudja élvezni ezt a harcrendszert... -
#3782 Nem az esgéről beszélek, hanem az országról :) -
#3781 Node aki nem tud angolul az megmá mié tol angol nyelvű szerepjátékokat??!? Éééted?!? Nem sok értelme vanik. -
#3780 az ittlévők közül eddig van 1 aki nem tud angolul makogni, akkor mi az átlag? :) -
#3779 Tudni nem kell, középfokú nyelvvizsgának kell lenni belőle. Messze nem ugyanaz a kategória a kettő, ajjaj, tudnék mesélni :D
Az meg, hogy az ismeretségi körünkben (az enyémben is) főleg olyan emberkék vannak, akik 1-2 idegen nyelvet ténylegesen beszélnek, az nem jelent semmit, marhára nem ez az átlag ám. -
#3778 Nem is kell fordítás. Ez egy RPG, a sztori a lényeg. Ma MO-n legalább két nyelvet tudnod kell egy diplommához is. Még az énidőmben is egyet leaglább kellett, de kettőt tanultunk. -
#3777 Sárkányoknál van lehetőséged választani a skillek között és van geared, itt meg egyik sincs. Én folyamat valamiért beakartam tauntolni Cassandrával a démont, hogy na majd megmutatom, de mindig fail lett a vége, szóval hagyni kell a nevenincs halhatatlan embereket hogy tankolják be ők a csávót -
#3776 Ez, mivel az elején van, az egész játék egyik legnagyobb szopása nightmare-en szerintem.. -
#3775 NA... sikerült működésre bírnom, ami nagyon jó. Még jobb, hogy megtaláltam, hol lehet bekapcsolni a feliratot. :) Mondjuk értek mindent, de jó lenne ha mutatná is. Most öltem meg első bosst. -
#3774 Érdemes kitérni a támadásai elől is, a fő karakterrel (Inkvizitor) pedig a Rift-re koncentrálj. Ha a Riftet tudod zárogatni az jó, mert attól "lebénul" a boss és könnyebb lesz sebezni. Cassandra + Solas és Varric pedig püföljék csak a dögöt. Persze válts rájuk is át, mert kerülgetni kell a támadásokat. Nem elég megállni egy helyben, mert akkor persze, hogy meghal az egész csapat. Sőt, még Leliana is hamar megadja magát ott.
Ha végképp nem megy, akkor állítsd lejjebb a nehézségi fokozatot.
Bár ha már az eleje ennyire nagyon nehéz, akkor mi lesz veled a sárkányoknál?
A magyar felirat nem lenne rossz ötlet, csak épp senki sem fog milliókat fizetni egy fordítóirodának sem. A játék pedig még nem fordítható és ha még az is lenne, ki vállalná be? Annyi szöveg van benne, mint 10 másik játékban. Irdatlan mennyiségű szövegről van szó. Egy tapasztaltabb csapat is évekig elszórakozna rajta, mire lenne belőle valami.
Másrészt pedig ezt általában fiatalabbak csinálnák (akik még rendelkeznek valamennyi szabadidővel) és már évek óta nem láttam olyan fiatalt, aki saját szabadidejét feláldozva INGYEN elvállalt volna valamilyen szoftver fordítást is. Ingyen, semmit sem. Szóval vannak bajok rendesen.
Az EA meg már 4 éve nem lokalizál játékokat magyar nyelvre, mert nekik sem éri meg ez a buli.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 14:32:54 -
#3773 Az teljesen más. Semmi köze az egyjátékos módhoz. Ott más-más karakterekkel játszol. -
janihunk #3772 Erre gondoltam. Köszi. -
TomStorm #3771 DA:I sztori karaktert át tudom vinni Multira majd?
Vagy ott új karakterrel lehetek? -
Rannah #3770 Melyik első boss?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a prológusban a démonra érted a Temple of Sacred Ashes-ben, akkor mindig rá kell kattintani a fade riftre, amikor pajzsot von maga köré. Ha az eltűnik, lehet sebezni. -
janihunk #3769 Gyenge az angolom, azért kérdezem. J henne ha ilyen játéokhoz magyar feliratot csinálnának. Főleg annak lenne jó akinek ez az első illyen jellegű játéka. -
#3768 ctrl + alt + uninstall, ha már ott nem akartad elolvasni / meghallgatni, hogy mit kell csinálni :) -
#3767 Hát egy pöppet gyorsabban is tölt így. Megoldottam. WOOHOO -
#3766 update
Na most kicsit változott a helyzet. Beraktam fullscreenbe, bekapcsoltam vsyncet. Most fix 60fps van és nem akad. Néha beáll egy fél másodpercre, de játszható. A GPU is pörög rendesen. -
janihunk #3765 A legelső boszt hogy kell megolni? 5 perc alatt kinyírta a 4 emberemet. -
#3764 A probléma az, hogy az ajánlott gépigénnyel is épphogy elfut a játék. Sajnos a multiplayert kellett beleerőltetni a játékba (EA döntése) a játék befejezése helyett. És ez érződik is a játékon. Temérdek bug, programozási hiba van a játékban, emellett még eléggé optimalizálatlan is. Remélhetőleg a srácoknak lesz idejük még javítani a játékon (a DLC-k gyártása mellett).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 13:16:38 -
#3763 Nálam is volt ilyen, egyszer
Akkor alig tudtam a játékból is kilépni...
Az tuti, hogy utána bezártam minden futó más programot, amit csak lehetett.
Nekem AMD kártyám van, szerintem a háttérben futó egyik vacka okozta a hibát (gaming evolved vagy mi), de ugye ez nálad biztos, hogy nem lehet fent.
Azóta minden megjavult, végig tudtam játszani a játékot
Érdekes módon, még .gy helyen (The Fade) az addig 40 fps-sel futó játék leesett kb 5 fps-re, mikor onnan végre kijutottam, minden visszaállt normálisra
A driver amit használsz, menny -
mans #3762 Valamiért béna vagyok,Nálam az autohotkey-t letöltve nem települ,nem bírok továbbnyomni az extractra.Leszedtem egy rar file-t,abba van egy autohotkey.exe zöld kocka benne H az ikonja,megnyitom,az edit script-el nyitok egy új .ahk-t ami szöveg van benne törlöm,és bemásolom a beállításokat,plusz elérési utat,aztán mentem,a dokumentumok mappába ment,de arra hiába nyomok nem nyitható,közbe fut az autohotkey.exe,kis ikon a jobb alsó sarokba. -
#3761 Hát ez elég fura, nem hinném hogy játék probléma, 15 másodperces megállás még az EAtől is durva lenne
Nincs beakadva valami program ami viszi az erőforrást? Feladatkezelőt nézted?
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.29. 12:29:38 -
#3760 Alapból borderless windowon tolom.
Na felraktam újra. Telepítettem mappából a dxet, rendszergazdaként, felrakta a net framework 3.5-öt is.
Nem mértem, de volt vagy 10 perc, mire betöltötte a játékot. Full minimum, 60fps. Egy helyben állok, forgok, okés, forgok, megáll 15 secre. Érdekesség, hogy akkor is megállt, amikor a menüben voltam, tehát nem az volt, hogy új dolgot töltött be. Vinyó végig pörög ilyenkor és nem tudok csinálni semmit. Na most mit tegyek? -
#3759 A beállításoknál van lehetőség full screen helyett borderless window-ra tenni
Próbáld meg azt, nekem onnantól semmi baja sem volt a játéknak. -
#3758 Mindennnel kikapcsolva meg mediumon is csinálta. Nem beállítás függő. Nyilván jobban megy minimumon, úgy is próbáltam, ugyanúgy akadt.