Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
1. esetleg menj át másik területekre
2. lootnál max névből következtethetsz, de miért kéne lootnál tudnod hogy mi az? bemászol inventory-ba, és rászűrsz arra a kategóriára, amit keresel (a mainednek pl. weapon - staff, armor - light armor)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ismét pár kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni (már korábban említettem, h ilyen típusú játékokkal még nem nagyon játszottam, így innen a tudatlanság):

1, Elf/Mage-el játszom, már a teljes Hinterlandsot felfedeztem, Champions of the Just volt az utolsó nagyobb küldetés.

Az említett térképen majdnem az összes side quest megcsináltam, jelenleg 7-es szinten vagyok, de nem nagyon tudok tovább mozdulni semerre amerre érvényesülni is tudnék, annyira gyenge szar a karakterem... Egyszerűen nem tudom fejleszteni a fegyvert, nem találok jobbat, a boltban nincs olyan, ami jobb lenne, craftolni sem tudok, mert valahogy azokat a cuccokat amik nekem vannak "nem lehet". Van valakinek valami tipp, hogy most mit lehet csinálni? A térképen gyűjtögettem mindent ami csak volt. 49 DPS-es fegyverrel nyilván reménytelen, de jobbat nem találok, csak sokkal szarabbakat ennél is...

2, Nem tudom eldönteni, hogy amikor lootolok valamit, akkor az melyik kaszthoz tartozó fegyver/páncél stb... Szín alapján kéne látni? Szükre, kék, sárga stb...?

Nagyon tetszik a játák, de kezd elmenni a kedvem tőle, mert nem nagyon jutok dűlőre 😞
Hát, szuper szexi. A legjobb páncél, amit jelenleg Iron Bullra tudok húzni, az a Grey Warden páncél, erre ha felrakom rá, akkor nincs nyaka, hanem a teste felett lebeg a feje... <#zavart2>
Az ok, de az a 40% jobb cuccoknál inkább 0-nak tűnik, rosszabbaknál meg 100-nak. 😄
j0nNyKa
nem a játék találta ki a 40% fogalmát 😊

Mekkora gané már a játék. Volt sárkányfogam, amivel 40% az esély, hogy masterwork fegyóm lesz. Nem tudom hányszor megpróbáltam egy olyan fegyverre, amihez egyébként is voltak tök jó alapanyagaim, nem sikerült egyszer sem. Aztán csináltam még egy fegyót, csak kicsit szarabb alapanyagokból, rögtön sikerült. Poénból betöltöttem megint a játékot, megint megpróbáltam párszor a jobb fegyónál, nem sikerült, a rosszabbnál meg megint előszörre. <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.20. 18:20:11
Különc
Ti is észrevettétek akik végigjátszottátok? Szegediként és Zolika személyes ismerőjeként külön vicces, lehet hogy a Bálon pár ruha az ő műve? lol

Szerk: 115 óra és 50 perc volt, néhány landmark és 1 sárkány maradt ki
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.20. 16:20:06

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sir Quno Jedi
Putaság, ha nem voltál azokon a területeken, akkor az inner circle küldiket sem tudtad mind megcsinálni, márpediglen azok a kompányion küldik, így bezony gondatlan/figyelmetlen voltál. 😄 Ha azokat szépen csinálod meg sorban, akkor KÉNYTELEN leszel ellátogatni máshova is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

rage
Szól, hogy új terület érhető el, megjelenik a küldetések között, a térképen ott a város ikonja is.
Vannak ezeknél sokkal eldugottabb helyek a helyszíneken belül, pl csak bizonyos küldetések után nyílik meg egy része, vagy ki kell pucolni egy barlangot, aminek a végén találunk egy csónakot, ami elvisz egy külön szigetre, stb.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sok olyan rpg van ahol a főküldetés csak a területeknek egy részét érinti. Aki felfedezni akar az úgyis bejárja mindet.

Why so serious?

j0nNyKa
ha valaki _ennyire_ figyelmetlenül szalad végig a játékon, az pontosan magának köszönheti, nem a készítők hibája szerintem 😊
ők belerakták a játékba a területeket, rárakták a war table-re, zöld felhőben úsznak, könyörögni nem fognak senkinek telefonon / emailben, hogy mindenhova menjen el 😊

SötétBarom
Mindössze furcsállom, hogy beleöltek ennyi energiát, és ha valaki figyelmetlenebbül szalad végig a játékon, hatalmas területek maradnak ki..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

j0nNyKa
mondjuk annyira nem dugták el a területeket, hogy még segítsenek is odatalálni 😊

rage
Néhány sárkány akkor kimaradt :-)

Én már voltam mindenhol, a helyszínek főbb küldetéseit igyekszem megcsinálni, bár lenne még vagy 20-30 kisebb, gyűjtögetősebb, de azt már lehet kihagyom. 71 óra telt el, most lett meg a wicked games, wicked heart...Innentől már lehet, hogy a főküldetéseket fogom végig vinni.
Elnézve az eddigiek hosszát, kb 80 óra lesz így is a végére.

A war table-ön sincs már befejezetlen feladat, csak a következő sztoriszál.
Utoljára szerkesztette: rage, 2014.12.19. 23:51:33

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SötétBarom
Így a második végigjátszásom közepén kezd leesni, hogy Emprise du Lionban, és az Exalted Plainsen abszolút nem voltam. Be se néztem. Nix.

:o

Azért a fő sztorit megírhatták volna úgy, hogy érintsen minden jelentősebb helyszínt..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Különc
A High Ravager Emprise du Lionban kurva kemény, végére hagyom mert felbasz idegileg

j0nNyKa
It is for those regions where the local language file that automatically installs does not install English. I believe it was an issue for those in Russia and the Ukraine, as the only language was the region specific one with no other option.
If you are in an English speaking country and the game by default includes the option for English, it is not for you. If your game has no English option and you would prefer it, that is why it is there. You should still keep Elvish.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.19. 11:29:10

Hát... Tárgyak vannak benne, meg a játék zenéje. Minden fajta fegyverből egy új darab, amit craftolhatsz. Minden fajta armorból egy új darab, amit szintén craftolhatsz és amit csak a főkari használhat. Ja meg a játék elején kapsz az előbb említett fegyókból egy darabot, ami a kasztodhoz való és az armorból is. A craftolásukat a Skyhold megcsinálása után tudod. Ezen kívül 3 új hátas, egy újfajta trón, meg valami láda multiba, ami nem tudom, hogy mire való, mert még nem multiztam.

Más: Megjelent Originen egy olyan ingyenes DLC, hogy DAI English Voice Over Pack. Ez meg mi a fene? Ingyenes BTW.
Szerk: Közben rájöttem. Vannak olyan régiók, ahol nem angolul jelent meg a játék és aki akarja, az külön feltelepítheti rá az angol nyelvet. Állítólag már november óta van ez a DLC, de csak most vettem észre. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.19. 11:29:06
Most a normál kiadáshoz be lehet szerezni a gyűjtő pluszait 10, azt hiszem euro-ért. Érdemes?
PiszkosFred
Ha nem kerulsz egybol combatba, akkor en ilyenkor mindig a quicksave-reload utat valasztom. Ekkor instant ott lesznek mellettem. Gyorsabb, mint megvarni, hogy az aktualis 3 vakeger felmasszon egy olyan letran, amelyre "nyikorgo kosarral az oleben" JA mamaja is kepes volt felmaszni a padlasig majd 80 evvel ezelott. 😊, pedig akkor meg nem hogy utvonalkeresesi algoritmus nem volt, de ehhez hasonlo kifejezeseket hallva meg is egettek az embert a falu foteren.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Különc
Igen, nekem is volt olyan, ahol egyesével mindenkivel külön le kellett ugranom és utána mehettem csak taktikai nézetben, különben a világot is megkerülték volna

Javítottak a társak útkeresésén. Persze. Basszus. Felmegyek a létrán, ott egy csomó ellen. Elkezdem őket osztani mint az állat, erre Varric megfekszik, Varric megint megfekszik. Nézem, hogy hol a picsben van a másik kettő. Erre basszus nem tudnak egy hülye létrán felmászni, hanem rohannak neki a falnak, mint az idióták. 2014 van basszus. 2014. Ez már 10 éve is gáz volt. És komolyan ez van minden Bioware játékban. Terelgetni kell a csapattársakat, mint a birkákat. Ezzel már igazán kezdhetnének valamit.
nagy a fee ha kiutalsz 😊 (tudom, jelenleg ez nem releváns, csak anno bosszantó volt)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mi a baj a Paypallal? Teljesen megbízható oldal, ráadásul nem kell százféle helyen megadnod a kártyád adatait. Egyébként én Paypalon keresztül vettem Originről a játékot és minden ok volt.
nem szeretem a paypalt (anno csak pókerre használtam), pláne zavaró, hogy sem steamen, sem gog-on nincs semmi probléma 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem nem volt. Paypalon keresztül próbáltál fizetni?
kicsit off, de kapcsolódik:

volt valakinek originen kártya gondja?

most vagyok túl egy órányi csevegésen a supporttal, de nem tudott segíteni első körben, végigpróbáltunk több gépet, több kártyát (belföldit, külföldit, mindkető aktívan van használva) de nem tudtam vásárolni, de persze a pár száz forintos teszt az levonódott, mondjuk kaptam egy 15%-os kupont, de ugye ha nem tudok vásárolni 😄

j0nNyKa
nálam bull kurvajól bírta végig, ugye ő reaver, 2 kezes
bár valszeg ha a main a warrior, azzal nehezebb, mert több agrot kapsz úgy

SötétBarom
Aki már játszott eleget nightmare-en:

Van vállalható kétkezes build, ami nem fexik el 5 másodperc alatt bármilyen nagyobb enemy ellen? Még csak 13as vagyok, de eddig ezen a nehézségen a kétkezes rouge/warrior hiába üt kurva nagyot, ha elhúzódik a harc (értsd: tovább tart 10 másodpercnél) tuti halnak.. Íjász, pajzsos arcok meg a mágusok azért tudnak kezdeni magukkal valamit (barrier, guard, stealth..)

Különc
Cole karakterének biztos van mélyebb mondanivalója, de engem csak felbasz, psycho kis hülyegyerek Blackwall meg hát... na majd meglátod<#felkialtas>

Oki. Nem lesz nálam gond szerintem. Úgyis mindig minden játékban megcsinálok minden mellékest először.
De igen, csak pl. companion és advisor interakciók nem lesznek elérhetőek, mint ahogy a questek egy része sem.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Én folyamatosan cserélgetek Úgy csinálom, ahogy általában minden Bioware játékban. Szimpátia alapján állítom össze a csapatot. 😄 Mivel itt sok az érdekes karakter, úgy csinálom, hogy igyekszek időnként váltogatni. Így lehetőségem van minél több párbeszédet meghallgatni a különböző karakterek között, ami nagyon szórakoztató. Na meg ha valakinek éppen a személyes küldijét csinálom, akkor persze magammal viszem a karaktert, ha nem is kötelező. Jelenleg dual dagger főkari, Dorian, Iron Bull, Varric kombóval nyomatom. Azonban mindenki sorra kerül hosszabb-rövidebb időre. Egyedül szegény Blackwallt és Cole-t hanyagolom folyamatosan. 😄 Előbbit azért a grey wardenes személyes küldiknél magammal viszem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 16:18:54
SötétBarom
"Doom upon all the world"

Különc
Igen, dupla mage uncsi és steamroll, ez nem annyira steamroll <#hehe>

De pl. nem tudom hogy lehet elérni, hogy a sárkány elessen? Egyiknél fókuszáltam az egyik mellső lábát és arra az oldalára dőlt és kb 5 másodpercig fetrengett így free damage ment bele addig, másiknak meg vérzett az a lába rendesen, de nem csinált ilyet.

Óriások jobban idegesítenek, akkor a dual tőrös rogueom a kispadon várja, hogy a ranged letolja
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.18. 16:13:30

Akkor a kezdő csapat a kedvenc csapat? 😊
De akkor itt úgy van, hogy a sztori végigjátszása után már nem lehet tovább játszani?
Különc
5/10 jelenleg, de csak a legkisebb szintűeket, pl. Storm Coaston lévő azt hiszem lvl 19, annak még nem mertem nekimenni

Dual Dagger Inquisitor (Assassin)
Maxra pumpált Varric armor penre és crit chancere fókuszálva
Max Templar Cassandra (áll shield wallban és staminát regenel barrier alatt)
Full Barrier és Weaken debuffos Solas

Szerk: Nightmare
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.18. 16:10:50

A War Table-n indítod majd, és szólni fog a quest leírás végén, hogy innen már nincs visszaút, csinálj meg mindent, amit akarsz.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

yesname
Hát én hardon játszom, 75 óránál tartok és csak egy darab sárkánnyal végeztem. El sem tudom képzelni hány óra lesz a vége 10 sárkányig és a sztori végéig. 😄
Tényleg: Mi az utolsó küldi címe, megnevezése? Hogy tudjam, melyiket ne csináljam meg ha minden mást be akarok fejezni előtte.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Amúgy szinte senkinek sem működik rendesen, felének el sem indul. 😉 )

Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.18. 15:58:17

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
<#eljen>

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
sorry, bebaiteltem ugyanazokat az embereket, pedig tényleg csak érdekességnek akartam bedobni, hogy megint itt egy feltörhetetlen védelem, aminél "copy cracked content and play" lett a dolog vége ~1 hónap után
na de majd a következő feltörhetetlen védelem! 😊

arról én nem tehetek, hogy filmsorozatokról beszélgetnek, nyilván ilyen célom nem volt..

de akkor ha ez a téma ilyen jól sikerült, dobok fel egyet a játékról is, arra is biztos ilyen vehemensen fognak írni: van olyan, aki megölte az összes sárkányt, és ha igen, milyen mainnel / milyen fokozaton?
én 3-at nem tudtam megölni a 10ből necroval nightmaren, pedig próbálgattam mindenféle csapat összeállításokat
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.12.18. 15:51:55

Köszi!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
félreértesz, én veled értek egyet, egyszerűen arra próbáltam utalni, hogy bizony csalunk, van aki csak néha, valaki meg notórius, én egyelőre az akciósan megveszem kategóriába esek, ami bár kecske, káposzta, de még így is okoz lelkiismeret furdalást 😊

Úgy van, hogy az elején van pár cucc. Aztán meg a Skyhold után a többi cucc. Az extra hátasok meg a lovász küldetésének megcsinálása után. Ja meg kapsz soundtrackot is. Az nem tudom, hogy fejből hol van, de ha jobb klikkel rákattintasz a játékra Originben és utána a részletekre (asszem ez a neve), akkor ott lesz egy lista. A soundtrack mellett katt a Játék-ra és akkor megnyitja a mappát, ahol található.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 15:39:11
yesname
Sorozat lemegy ingyen a TV-ben, felveheted, megnézheted. Kárt nem okoz vele a letölthetőségük. Sőt, maguk a forgalmazók, csatornák teszik már ki őket premier és első ismétlés után. TV-ben megy le először ott is nézik meg. Aki nem tudja, az megnézni máshogy: rögzíti, letölti stb.
A többi szoftver más kérdés. A téma játéknál jön elő leggyakrabban. Én megveszem az egyebet is. De nem vagyok szent magam sem, sosem mondtam. Zene van, film sem mindig moziban nézős. Szofver is akad néhány. De neked nem jön le a lényeg látom. Amit megtehetek megveszem. Megvonom máshonnan ami szükséges ehhez, kevesebb buli, nincs sznobruhatár stb. Balance van. (Szofverre már 1 milla felett költöttem a sok év során.)
Ami megérdemli, mert tényleg jó és élményt nyújt megtisztelem. Annak ellenére, hogy sokan azt mondják: "Minek, ha ingyen is hozzá lehet jutni." Az nem én vagyok.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.18. 15:38:40

Sziasztok!

A Deluxe verzió extra dolgainak az előcsalogatásához kell valamit csinálnom? Elvileg egy ládában találhatóak a tárgyak a kezdő épületben, de én nem találtam semmi ilyet.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

😄 Írtam egy fogalmazásnyi szöveget, de ki is töröltem. Tényleg hanyagoljuk a témát. Ha leírom, akkor arra ír valaki, arra megint ír valaki és nem lesz vége. Gyorsan valaki írjon valamit a játékkal kapcsolatban. Pl. hogy ma mit csinált. Én ma még nem tudtam játszani, szóval nem tudok hozzászólni. 😄
wedge31
Nem akartad de azért sikerült...<#shakehead>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mondjuk azt tegyük hozzá, hogy aki puffog a game warezra, az gondolom puffog az egyéb szoftver + sorozat warezra is, igaz? 😊