4680
-
mike01010101 #3837 73 óra alatt végeztem a főtörténettel. A végén már kicsit kapkodtam, mert már kissé unalmassá vált. Maradtak még gyűjtögetni valók meg kisebb küldetések. Egynek jó volt, de képtelen lennék vele 200 órát játszani, mint annó a Skyrim-mel. Többen az év játéka címre javasolták. Szerintem csak a "vakok közt félszemű a király" elv alapján juthatna ilyen címhez mivel 2014 igen sovány volt.
Nem egy rossz játék ez, de egy kicsit több odafigyeléssel sokkal jobb lehetett volna. Ha a Witcher 3, az AC új része (London) és a GTA5 hozza a várakozásokat idén, akkor 2015-ben egy ilyen játék dobogóra sem kerülhet semmilyen összevetésben. Persze várjuk ki a végét:)
Az végső küldetés lehetett volna sokkal epikusabb, mint pl. az Origin-ben. Nem? -
#3836 Mikor az erkélyen beszélgettek majd ott szerintem szebb a Hold fénye miatt
De ne örülj, itt nem szopathatod meg
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.01.05. 19:47:50 -
#3835 Morrigan!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TomStorm #3834 Megvan,thx! -
#3833 fentről a falról -
TomStorm #3832 Ok marad Hard,köszi.
Más:Hinterlands-Calenhad foothold-ban van egy romos várfal.Ebben van egy létra,oda hogy jutok be? -
#3831 Riftek csak az elején nehezek, ha nincs chain CCd vagy elég burstöd leverni a terrorokat + nincs legalább 1 dispel, spell purgeöd, utána easy -
#3830 Ja nem tényleg, a sok grip foglalja a helyet -
Evoluti0N #3829 El lehet egyáltalán adni? :D Én eddig úgy tudtam, hogy csak venni lehet. Nem úgy van, hogy amikor találsz, illetve veszel egyet, akkor az nem marad benne az inventorydban, hanem csupán megjelenik a kovácsnál az elkészíthető fegyvereknél, páncéloknál? -
#3828 A fegyver és armor recepteket ha eladom akkor már azt nem tudom legyártani? -
Evoluti0N #3827 Nem tudom. Én végig hardon játszottam első végigjátszásnál is és rifteknél se volt gond. Igazából nem is nagyon használtam a taktikai nézetet, a sárkányokat leszámítva. Általában igyekeztem olyan helyszínekre menni, hogy egy szinten legyenek a karakterek az ellenségekkel. -
TomStorm #3826 Nem tudom,lehet.Mondjuk én Live-on tolom majd.
Figy:Hard fokozaton megyek de Riftnél fekszik a csapatom.Ez normális?Használom a taktikai képernyőt de úgy se megy.Poti se végtelen.
2 lehetőségre gondolok:egyik,hogy kerülöm a rifteket(amit nagyon nehéz megállni:) másik,hogy visszaveszem normál fokozatra? -
Evoluti0N #3825 Állítólag bug- és lagfesztivál multi, de azért majd ránézek én is. Jelenleg a második végigjátszásomnál tartok, majd utána a multira is rákukkantok. -
TomStorm #3824 Ja és a Multiplayer részét még el se kezdtem:o -
TomStorm #3823 Én is belemélyedek az biztos,hogy még sok órát fogok beletenni.Fantasztikus ez a játék.Már tervezem sőt még ma elkezdek egy Female karaktert is:) -
Evoluti0N #3822 :) Ha nagyon belemélyedsz, akkor még messze van a vége. Nekem 125 óra volt. -
#3821 Kis helyzet jelentés :
Minden csapatag 20-as több mint 70 órám van benne és még a vége sehol 4 sárkány kiiktatva... -
#3820 -
#3819 Az Origin (és az overlay) ki van iktatva a crack miatt. -
#3818 Eredeti példányom is van, nem tudom mit nem lehet benne elhinni?
Valami akkor is változott, hogy ha törttel jobban fut, nem? -
#3817 lényeg hogy nem lettek a warezhuszárok átbaitelve az offtopicból
#3807 a megoldás, ebben nagyjából biztos vagyok, tekintve hogy kb ez a különbség a két verzió között - többit kéretik az offtopicban -
#3816 Nálam meg a nem eredeti nem akad már 80 órája :) -
#3815 Nálam sem akad eredetivel és igaz: nincs feltörve a Denuvo, csak Origint emulálják már amennyire sikerült nekik (és csak a DA:I-hez megy, minden játékhoz külön pöcsölni kéne egy csomót ha jól tudom). Szóval ha nálad akad az eredeti, más gond van nem Denuvo okozza. Vagy inkább meg sincs az eredeti csak szidni kell a védelmet? Csak ebbe most belefutottál rendesen, mivel nincs is feltörve a Denuvo benne... :D:D:D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.31. 08:17:57 -
#3814 Tudtommal GTA5 nem Denuvos lesz. Mármint R+ ezt írta twitteren. -
Evoluti0N #3813 Logód alapján ki nem találtam volna. -
#3812 Én a Crestwood-i sárkánnyal jártam szerencsésen Ironbull meg Solas elhasaltak, Cassandra meg én legyalultuk a sárkány maradék 25%-át...
Ja amúgy én PS4-en tolom... -
#3811 Ez a tönkrement HDD honnan jött? Én ilyet sosem írtam. Én most csak azt látom, hogy eredetivel akad, törttel nem. -
#3810 Te ilyen ideges típus vagy? 8) -
#3809 Azt meg megint hagyjuk, hogy a játék védelme tönkreteszi az SSD és HDD meghajtókat. TAVALY a Fifa 14 is már ezzel a védelemmel jött. Akkor és azóta panaszkodott valaki rá, hogy tönkrement volna az SSD vagy HDD meghajtója? Nem? Pedig, ha így lenne, akkor elég sokan felemelték volna a hangjukat, hisz a játékos a legnagyobb rinyagép a világon (emellett az EA a legunszimpatikusabb kiadó az Ubisoft mellett még mindig) - szóval egy kis félresikerült fingás az EA részéről és már a web népe máglyára vetné őket még olyan "bűnökért" is, amiket a szerencsétlenek el sem követtek.
Szerinted hiányozna nekik egy ekkora balhé egy játékuk miatt?
Fifa 15 és Lords of Fallen szintén ezzel a védelemmel érkezett, tönkrement valakinek is a HDD-ja azóta? Neeem? Persze, hogy nem, hisz csak a Dragon Age-t és a BioWare-t kell sározni megint.
Na majd januárban érkezik a GTA 5 is ezzel a védelemmel, látom már ott is mennyi bullshit anyag fog napvilágot látni a védelemmel kapcsolatban. Mert egy nagyágyúról van szó (ahogy a DA is az). Az emberek pedig a negatív impulzusokra ma már sokkal vevőbbek, így persze, hogy "elhiszik" és terjesztik a bullshit "rémhírt" a neten. Persze a töki biztos azt hitte, hogy eme rémhír hatására az EA és BioWare leszedi a védelmet a játékról és akkor (mint a GoG-os játékoknál) DRM nélkül már a megjelenés napján játszhat egy warezverzióval. Mindegy, csak fizetni ne kelljen már érte.
Ez nem ellened szólt, hanem úgy általánosságban!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.30. 21:00:43 -
#3808 Nem akarlak elkeseríteni, de a Denuvo a tört EXE fájlban is szerepel, hisz feltörni/megsemmisíteni/kiszedni nem tudták (azért is pöcsöltek vele ennyit). Csak a Dragon Age Keep-et és Origint gyomlálták ki az EXE fájlból. A Denuvo még mindig benne van. -
#3807 akkor viszont simán lehet hogy az origin overlay baszódik nálad, kapcsold ki és _szerintem_ jó lesz
sokan panaszkodtak erre -
#3806 Nem azért, hogy bárkit is csúnya dologra buzdítsak, de NÁLAM a tört verzió tökéletesen megy(szemben az eredetivel). Nincs akadás. EA és a védelme bekaphatja.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.12.30. 19:23:10 -
Evoluti0N #3805 Úgy látom, hogy Youtube-on fent vannak. Akkor már meg is fogalmazódott bennem egy zseniális megoldás. -
Evoluti0N #3804 :D Szuper ötlet. Még van is hozzá kazettás magnóm. -
#3803 Tedd ki hangfalra a játékot, tedd elé a mikrofont és vedd fel kazettás magnóra. Legalábbis én így csináltam, 15 éve kappa -
Evoluti0N #3802 Kár, hogy a kocsmákban énekelt dalok nincsenek benne a hivatalos soundtrackben. Az előbb tudatosult bennem, amikor megnéztem a zeneszámokat, amit Deluxe verzióhoz kaptam. :S Ráadásul külön megvenni se lehet őket sehol. Valahonnan majd be kéne szerezni őket. Csak a nagy kérdőjel, hogy honnan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.30. 18:11:36 -
mike01010101 #3801 A legjobb sztorim: Az első sárkányt elég szerencsésen nyírtam ki. Jól magasabb szintű volt mint mi. Durva volt, már mindenki meghalt, egyedül maradtam és alig volt már 2-3% életem és pont mikor elhullottam volna jött egy szintlépés, az életem feltöltődött, hirtelen mindenki feltámadt és így végül nagy nehezen kinyírtuk a több szinttel magasabb sárkányt.
Egyébként 2 mágussal, Varric-kal és egy human warrior-ral tolom. Az egyik mágus prioritása a pajzs újratöltése, a másiknak a fagyasztás, a többiék meg aprítanak. -
#3800 az igen én csak normálon tolom de már a második sárkány az le gyalult minket mint a tököt oda még fejlődni kell... -
Evoluti0N #3799 12-es szinten az első sárkányt leverni az szép teljesítmény. :)
Szerk: Ma az öcsém 13-as szinten hardon két harcos, rugó, mágus kombóval megfektette és már akkor is csak néztem. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.29. 22:19:33 -
#3798 Ja most már világos tényleg írja csak nem tudtam hogy hol kell kitanulni a perket de a karakterem rugó vagyis archer, eddig nagyon tetszik a játék most vagyok level 12 épp a bálos nyomozást csinálom és már az első sárkányt is levertem...