Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Az teljesen más. Semmi köze az egyjátékos módhoz. Ott más-más karakterekkel játszol.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Erre gondoltam. Köszi.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DA:I sztori karaktert át tudom vinni Multira majd?
Vagy ott új karakterrel lehetek?
Melyik első boss?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a prológusban a démonra érted a Temple of Sacred Ashes-ben, akkor mindig rá kell kattintani a fade riftre, amikor pajzsot von maga köré. Ha az eltűnik, lehet sebezni.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Gyenge az angolom, azért kérdezem. J henne ha ilyen játéokhoz magyar feliratot csinálnának. Főleg annak lenne jó akinek ez az első illyen jellegű játéka.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

j0nNyKa
ctrl + alt + uninstall, ha már ott nem akartad elolvasni / meghallgatni, hogy mit kell csinálni 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Hát egy pöppet gyorsabban is tölt így. Megoldottam. WOOHOO

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
update

Na most kicsit változott a helyzet. Beraktam fullscreenbe, bekapcsoltam vsyncet. Most fix 60fps van és nem akad. Néha beáll egy fél másodpercre, de játszható. A GPU is pörög rendesen.

A legelső boszt hogy kell megolni? 5 perc alatt kinyírta a 4 emberemet.

TBTPumpa
A probléma az, hogy az ajánlott gépigénnyel is épphogy elfut a játék. Sajnos a multiplayert kellett beleerőltetni a játékba (EA döntése) a játék befejezése helyett. És ez érződik is a játékon. Temérdek bug, programozási hiba van a játékban, emellett még eléggé optimalizálatlan is. Remélhetőleg a srácoknak lesz idejük még javítani a játékon (a DLC-k gyártása mellett).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 13:16:38

rage
Nálam is volt ilyen, egyszer
Akkor alig tudtam a játékból is kilépni...

Az tuti, hogy utána bezártam minden futó más programot, amit csak lehetett.
Nekem AMD kártyám van, szerintem a háttérben futó egyik vacka okozta a hibát (gaming evolved vagy mi), de ugye ez nálad biztos, hogy nem lehet fent.
Azóta minden megjavult, végig tudtam játszani a játékot
Érdekes módon, még .gy helyen (The Fade) az addig 40 fps-sel futó játék leesett kb 5 fps-re, mikor onnan végre kijutottam, minden visszaállt normálisra

A driver amit használsz, menny

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valamiért béna vagyok,Nálam az autohotkey-t letöltve nem települ,nem bírok továbbnyomni az extractra.Leszedtem egy rar file-t,abba van egy autohotkey.exe zöld kocka benne H az ikonja,megnyitom,az edit script-el nyitok egy új .ahk-t ami szöveg van benne törlöm,és bemásolom a beállításokat,plusz elérési utat,aztán mentem,a dokumentumok mappába ment,de arra hiába nyomok nem nyitható,közbe fut az autohotkey.exe,kis ikon a jobb alsó sarokba.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Különc
Hát ez elég fura, nem hinném hogy játék probléma, 15 másodperces megállás még az EAtől is durva lenne

Nincs beakadva valami program ami viszi az erőforrást? Feladatkezelőt nézted?
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.12.29. 12:29:38

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Alapból borderless windowon tolom.

Na felraktam újra. Telepítettem mappából a dxet, rendszergazdaként, felrakta a net framework 3.5-öt is.
Nem mértem, de volt vagy 10 perc, mire betöltötte a játékot. Full minimum, 60fps. Egy helyben állok, forgok, okés, forgok, megáll 15 secre. Érdekesség, hogy akkor is megállt, amikor a menüben voltam, tehát nem az volt, hogy új dolgot töltött be. Vinyó végig pörög ilyenkor és nem tudok csinálni semmit. Na most mit tegyek?

rage
A beállításoknál van lehetőség full screen helyett borderless window-ra tenni
Próbáld meg azt, nekem onnantól semmi baja sem volt a játéknak.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fpocok
Mindennnel kikapcsolva meg mediumon is csinálta. Nem beállítás függő. Nyilván jobban megy minimumon, úgy is próbáltam, ugyanúgy akadt.

Kapcsold ki az ilyeneket, hogy HBAO+, SSAO stb... meg az ilyen extra elmosásokat és elsimításokat. nekem így lényegesen gyorsult
Nekem ugyanezzel a procival, 4 GB ram és GTX660 konfiggal normálisan ment, alapvetően high beállítással. A terrain/water quality-t lejjebb vettem, és a post-process quality low-ra. Így elég tűrhetően futott.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Sir Quno Jedi
+1

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Ez így nem feltétlen igaz. Viszont az ellenkezőjére is van példa, hiszen van ahol a védelem miatt szarakodik a játék... de kiejelnteni, hogy soha semmiben nem különbözik, badarság.

Jajj ne már ....A warez verzió sosem és semmiben nem különbözik az eredeti verzióktól, legalábbis ami a játék futását illeti.
De ezt már megtanulhattátok volna, épp elégszer hangoztatták a warezosok (természetesen színtiszta szarkazmus van szavaimban, ami nem ellened irányul Jarlaxxle, csak pont a te hozzászólásodhoz illett).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
phenom2 x4 965be
gtx 550ti
8gb ddr3

Elég régi, de mennie kéne SZERINTEM. Eredetivel tolom.

Sir Quno Jedi
+1

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jarlaxxe
Vagy szar a géped vagy warezzal szopatod magad egyik se okos dolog...<#hehe>

Fpocok
MI A FASZ*M VAN EZZEL A DRAGON AGE-el? Megvan a minimum... és nem vártam sokat a szar gépemmel, de egyszerűen játszhatatlan. De nem azért, amire gondoltok, hanem mert nagyon lassan tölt. 4-5 perc, míg betölti a játékot, ott van 50-60 fpsem, aztán lépek 4et és BEFAGY A KÉP, DOLGOZIK A VINYÓ. HDD-n nem játszható vagy mi fasz? CPU GPU alig melegszik, csak teker a vinyó, közben áll a kép. HA visszajön, utána pár lépés után megint áll. Mondjuk EA játék, szóval sokra nem számítottam, de ez így borzalmas.

TBTPumpa
Ehh. Köszi, már azt hittem, hogy itt is van valami turpisság.
Mert egy közönséges Wyvern szívét is oda lehetett neki adni a Snowy Wyvern szíve helyett. Azt gondoltam, hogy ott van egy csavar, de ezek szerint mégsem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.28. 19:29:24

Különc
Félyl

j0nNyKa
a 2. mondatára írtam hogy nem ^^

Különc
Na ez nekem új lol, nem tudtam hogy élhet is, mindkét tarot kártyát elég zombie

j0nNyKa
2.ra meg a válasz: nem

Az én végigjátszásomban nem halt meg, csak el volt vonulva. (mármint az első spoilerre a válasz ez)
Kb ennyi mint amit itt leírtak. Ami fontos az az hogy ebben a létrehozott ahk file-ben átírd a játék telepített utvonalát. Nálam így néz ki:

IfWinNotExist, Dragon Age: Inquisition ahk_class Dragon Age: Inquisition
{
run, d:\games\Dragon Age Inquisition\DragonAgeInquisition.exe
}

Ha fel van telepítve az autohotkey akkor automatikusan ehhez az ahk file-hoz rendeli az autohotkey.exe-t. Szóval duplaklikk erre a file-ra, ez a háttérben betölti ezt és játék közben az első jobb egér klikkre "lelock-olja" az egeret és simán forogsz, nézelődsz mint a többi játéknál. Még egy jobbklikk és ez a funkció kikapcsol, visszajön az egér kurzor.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
Leszeded az autohotkey-t, feltelepíted. Csinálsz egy ahk kiterjesztésű szöveg file-t belemásolod a scriptet az elérési utat ellenőrzöd és átírod arra ahol neked van a játék exe file-ja. Ezek után játék előtt dupla katt az ahk-file-ra majd játékot futtatod és jobb egér gombbal ki-be kapcsolod a nézelődést.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Leírhatnád hogy kell használni,az autohotkey.exe fájl megvan,azt megnyitva van egy halom szöveg.

Különc
Szóval te odaküldted Alistart meghalni az egyben vagy megbasztad a banyát? Ejnye, fiam...

TBTPumpa
Azért faszán "lezárták" Ferelden hősének történetét:
Leliana mondja a küldetésében, hogy a Blight leverése után néhány évvel meghalt a hős (nem tudni mitől/ki által). Akkor volt értelme az Origin-es szenvedéseknek. <#idiota> De legalább Morrigan is "emlékszik" rá. Nála azért rengeteg visszautalás van az Origins-re meg a Witch Hunt DLC-re.

Kérdés azoktól, akik már végigjátszották:
Vivienne szeretője mindenképp meghal? Nem lehet megmenteni valahogy?

Azért vannak érdekességek:
Val Royalex-ban esik az eső, ha bemegyek egy árus házába, beesik az eső úgy hogy tető alatt vagyunk. WTF
A másik meg, ha elkezdek kardozni egy (beton?) oszlopot az véres lesz. Vérző oszlop WTF

Mesterlövész szagot érzek... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.28. 13:34:40

Voltan
Nekem nem működik... Simán csak el kell indítani a file-t, nem?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

j0nNyKa
nem

Voltan
Biztos hülye kérdés, de kikkel érdemes lepaktálni? A templomosokkal, vagy a mágusokkal?

Harcos karakterem van, ha ez számít, valamint tudom, hogy harcban a mágusok mennyire fontosak, és minél több van a csapatban, annál jobb. Szóval ilyen szempontból befolyásol a döntés valamit?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nagyon jó, szuperül működik. Pluszban a Cheatengine-hez van script, amivel sétál és kocog a főhős. Alapból fut, shift-tel sétál, ALT-tal kocog. Nagyon jók az animációk is. Ez kellett nekem az igazi feeling-hez😊 Sőt van egy másik program DAI Cinamatic Tool amivel a FOV értéket lehet módosítani, jobban kizoomolni taktikai nézetben vagy közelebb hozni tps nézetben. Ezekkel a kiegészítőkkel olyan a játék amilyenek én szeretném.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
Köszi!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kiserik
ööö, guglival elég gyorsan meg lehet találni, de segítek:

http://forum.bioware.com/topic/520455-autohotkey-mouselook-script-for-pc-users/
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2014.12.28. 00:07:20

Shep
Tehát akkor összefoglalom♣8 Nincs 😊

Különc
Gamepad, Uninstall, Candy Crush, megszokni és nem sírni? Hirtelen ennyi jutott eszembe

Shep
Arra nincs megoldás, hogy ne kelljen az egérgombot folyamatosan nyomva tartani a nézelődéshez mint valami béna MMO-ban?

Van valami megoldás hogy legyen 1280x1024-es felbontásom?mert itt is kisajnálták,csak wide van mint a far cry 4 be.

Lojalitás küldi, lol. A Mass Effect hatása. 😄 Szóval a személyes küldijüket/küldijeiket.
Az imént értem a játék végére. 125 óra volt. A borosüvegekből maradt talán 2 darab ki, valamint a mozaikokból nem lett meg egyikből se a teljes. Az egyiknél hiányzik 3 darab, a többinél 1-2. Ha lenne valami fejlesztés, hogy mutassa a térképen őket, akkor még össze is szedném, de így nem fogok minden részt még egyszer bejárni. Emígy mindent megcsináltam. Minden mellékküldit, operationt, mindent felfedeztem, mindenki lojalitás küldijét megcsináltam. Nagyon bejött a játék. Nem tökéletes, de számomra simán GOTY.

Még eldöntöm holnapig, hogy újból kezdjem rögtön új karival, kaszttal, fajjal és döntésekkel, de elég valószínű, hogy a válasz igen.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.27. 02:45:41
rage
Végére értem én is.
Jó pár kisebb küldetés hátra maradt (mondjuk szinte mindet lehetne folytatni) de azt hiszem, a lényeg megvolt.
Pont 80 óra kellett ehhez.

Nekem nagyon tetszett, a történet,a zene,a hangulat,a megvalósítás - nagyon rendben volt.
Persze, vannak hibái, amiket többen is írtatok. de ettől még végig jól szórakoztam a 80 óra során, s ez a lényeg.

Jaja, nemrég szüntették be a ddos támadás az XBOX és PS szerverek ellen, az volt a gond.