4726
-
Angolul egy szót sem tudsz, igaz? A berserk masterwork stat miatt halsz meg. 20% sebzés bónusz (a karakterednek) , DE 200%-kall többet fog sebződni az ellenfelektől. -
sanya200 #3964 Kérdés :D
Craftoltam egy 200-as armort de nagyon gyenge lett,nem vágom miért,de egy 11-es szintű medve van dragonling egyszer megcsap aztán az életerő 90%-a lemegy :O
kép
Nincs rajta male defense az a gond?Mert igy durva ha ennyitől megborul.A sisakon meg a páncélon van male defense 20 összesen.szal nem igazán értem a dolgot. -
YEEEESSSS !!!
-
Patch 5 tervek.
Auto-attack key...most mondhatnám, hogy jobb késön mint soha de nem mondom, mert ennek alapnak kellett volna lennie. -
Although #3961 Samson' tale, hát igen, ez az ami a Dragon age origins óta a Bioware sajátja rajtuk kívül csak az obsidian tudja. De a Bio az nagy mester lett. Az van amit jedi is írt nem igazán tudod ki a jó a rossz. Persze tudod, de csak az a különbség vannak akik még nem adták fel. Kicsi elemek, amiből össze rakod a képet és a végén csak nézel ki a fejedből mert ez a mese nagyon ismerős :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.08. 21:57:33 -
Rannah #3960 Sok sikert és kitartást!
-
Although #3959 Sok sikert hozzá! -
ez a nap híre
-
rocsikzoli #3957 Szép estét!
Helyzetjelentés a Dragon Age: Inquisition magyarításról. A lelkes modderek és programozók immáron elkészültek a Modding Tooljuk fejlesztésével, kiadták az alpha verziót, amivel immáron szerkeszthetővé vált a játék teljes "talktable" adatbázisa. Igaz, hogy .daimod fájlokba kell elmenteni, majd a Mod Managerrel hozzáimportálni módként a játékhoz, de úgy néz ki végre teljes a siker. De helyettem beszéljen ez a kép.
-
Rannah #3956 Az biztos, hogy szerencsére nagy hangsúlyt fektetnek a szinkronhangokba. Jennifer Hale KOTOR óta örök kedvenc (FemShep pedig szintén zseniális).
Samsont pl. az a Gideon Emery szólaltatja meg, aki a DA2-ben Fenris volt. Azt érdemes meghallgatni.
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.02.02. 13:58:09 -
Yep, az ő hangját én is imádom. A másik kedvencem Tricia Helfer, aki Kerrigan hangját adja (baromi jól) a StarCraft 2-ben + ő adta EDI hangját is a Mass Effect 2/3 játékokban. De a StarCraft 2-ben van a legszexibb hangja. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.01. 22:12:22 -
Evoluti0N #3954 Áh! Claudia Black. Farscape óta örök szerelmem. -
RAMyMamy #3953 tekintve, hogy Krem egy transznemű férfi, ergo nőnek született, érthető, miért van női szinkronhangja -
Although #3952 JA :) Vagy Liáná sister esetleg Morrigan hangja ? De mindegy is. Mind ugyanazt gondoljuk szerintem, ha csak akár az origins szintű rendszert tesznek rá toronymagasan felülnek újra a trónra, úgyhogy a többiek mint Obsidian, a wasteland 2 alkotója, a beth stb, mind csak nézheték volna még ezzel a lightos mellékquest rendszerrel is mert azt kiegekkel lehet javítani. De így ez a cég csak kisért minket a múltjával és nem enged feledni. Még 20 év után sem. A CD projekt fogja átadni őket a feledésnek. Kár érte. -
Kate Mulgrew FTW -
Although #3950 Mind az. Solas, Varric, Cassandra, stb. mondjuk nekem Coryp hangjától hideg futkosott a hátamon :) Samson is kemény volt. De tény nem mondtam volna meg Krem hangjáról, nő. :) -
Evoluti0N #3949 Wow! Krem hangját Jennifer Hale adja? Sosem gondoltam volna. Zseniális ez a nő. -
TomStorm #3948
-
Although #3947 -
Although #3946 Nem tudom volt e aki gondolkodott rajta milyen nehéz lehet megcsinálni egy sztorit jól, tényleg jól, úgy hogy mindhárom válasznál minden szinten jó minőséget kapjál. Ez rohadt nehéz. Talán a legnehezebb dolgok egyike egy rpben. Egy könyvet sokkal egyszerűbb jól megírni mint egy ilyet nem véletlen nem sokan mennek bele. Megértem ha a Beth és sok más cég a sokkal egyszerűbb utat választja. Nincs is kényszer rá, hogy belemenjenek ebbe.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.30. 21:41:44 -
Although #3945 Köszi! Nem gondoltam ezen a téren a skyrim után és főleg az interesting npc után lehet még feljebb menni. De a Bionak sikerült :) Persze ezen a szinten ez már mindegy de ahogy megidézik Val Royeauk vagy ferelden hangulatát az lenyűgöző :)
Persze nekem a Gray Warden a kedvencem :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.27. 17:53:45 -
Although #3944 Szépek!
Alapvetően a játék, jobban áll indulásnak mint a skyrim pl. Míg a skyrim alapsztori és karakterek színvonala már nem változhat. Addig itt ezek a dolgok jobban állnak, nem is kicsit. A kérdés az, EA akar e beleölni még pénzt. Ha a kívánságműsor felét teljesítik lesznek jó mellékquestek, új fák a fejlődéshez, új npc-k, új companions, új tartalom akkor ez röhögve megeszi a skyrimet. Persze virtuális valóság téren az mindig jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.27. 17:33:57 -
Rannah #3943 A játék látványvilága teljesen lenyűgöz. El is kezdtem képeket készíteni:
In-game screenshotok
(aki nem játszotta végig a játékot, néhol spoileres lehet) -
ratgab #3942 Kieget kellett volna venned abban már a gyorsutazás is megoldott. Amúgy tény, hogy nehéz tud lenni. -
Evoluti0N #3941 Nálam az a játék a "mindig elkezdem és nagyon szeretném szeretni, de egy idő után feladom" kategória. 3x elkezdtem, de mindig abbahagytam egy idő után. A gyorsutazás szinte teljes hiánya, a nehezen olvasható térkép és az easy-n is baromira nehéz harc miatt. Pedig emígy nagyon hangulatos. A legjobb benne az, hogy a nagyobb ellenségekre fel lehet mászni és úgy harcolni velük. Tiszta Shadow of the Colossus. -
steweee #3940 kár hogy nincs pc-n a dragons dogma. az is vmi hasonló mint ez, és nagoyn jónak túnik videókból -
Evoluti0N #3939
-
Rannah #3938 A kocsmai dalok ingyen letölthetők február 9-ig az alábbi linken:
Tavern Songs -
Although #3937 Igen! Nem :) A qunari invázió rajtaütöttek a warden csapaton és a champion kimentette őket. De ekkor már a saját útjukon voltak és nem tudtak maradni segíteni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.23. 23:01:11 -
Rannah #3936 Ez melyik jelenet? Amikor Hawke a 2-ben találkozik a wardenekkel a templar-mage konfliktus alatt? -
Although #3935 Talán egy kis fordítás részemről, nem szoktam ilyet csinálni mert nem vagyok nagy szám angolból de..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-Carver: valahogy tudtam te vagy az.
-champion: Carver....
-Hello big brother, szép, hogy újra találkoznunk.
- Megsérültél? rendben vagy?
-Rendben vagyok, de mi nem az a segítség vagyunk akit remélsz.
-Alstair: huh,a listán amit már reméltem, egy qunari támadás közel az utolsó lett volna.
-Carver: Csak közel utolsó?
-Ez egy hosszú lista, amit szeretnék elkészíteni, köszönet a segítségért, A nevem Alstair,
szeretnék maradni segíteni, de sajnos nem maradhatunk,
-Van bármi fontosabb mint ez az invázió?
-Carver: Mi nem beszélhetünk róla.
-Alstair: Nem mondhatok többet, szeretnék de felesküdtem a kis rózsámra, megtartom a warden titkait.
-Champion: Azt gondoltam a ti szervezetek,...komolyabb
-Anders: tényleg? Egy pillanattal ezelőtt gondoltam nevetve csatlakozok.
- heh, i get a lot( ezt nehéz fordítani.
-Champion: Várj, Valamit mondanom kell anyánkról.
-Carver: Már tudom mi történt, biztos vagyok benne megtetted amit tehettél.
-Alstair Talán ez nem a legjobb idó erre de? Talán ez az én segítségem? Ez kapcsolódik életem szerelméhez, de mint minden az életben ez is elmúlik.
-Carver: Viszlát bátyám, vigyázz magadra!
-Alstair: A készítő vigyázzon rád barátom, és mindnyájunkra!( ezek a szavak már jelzik valahol hasonló úton jár már mint duncan járt, mert a dolgok mindig ismétlődnek. .
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.23. 22:16:40 -
Although #3934 Clarer de Chanson last commander of grey wardens In War, Victory...In Peace, Vigilance...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
én kezdő vagyok a Dragon Age seriaban, erősen gondolkozom, hogy vissza megyek az alapokhoz, minden esetre köszönjük a linkeket!!! -
Although #3932 Gondolkodtam pár dolgon talán kis segítség. Lesznek olyanok akik talán nem fogják végigjátszani a három részt, esetleg főleg a másodikat nem. de talán ez segít komplexé alakítani a történetet. Ez Alstaires változat kicsit más szöveggel de akik stroudal találkoznak hasonló, pillanat amikor a grey warden találkozik elöszőr a champional. Innen ismerik egymást aztán az élet összehozta őket többször is.
Ez meg egy video ami a grey warden történetének kulcspontja, talán az utolsó legendájukkal aki elesett ennél az ütközetnél. Így talán videok alapján is összerakható lesz ha nem akarja valaki végigkínlódni úgymond.
Gaider végig következetes maradt. A DA3-ban is látható a grey warden vezérnek, aki már az alkony idején vezeti a szürkéket, félelmetes ereje van, Coryp segéd elégé rémülten menekül előle, jelentősen alábecsülte a hatalmát. :) Ez egy csodálatos világ nagyon részletesen kidolgozva. Élvezük amíg lehet mert lassan már csak a CD projekt és a witcher marad. Nekem rohadtul hiányozni fog a dark fantasy egyik talán a legnagyobb ma élő mestere.
-
Although #3931 Bioware 2000-2009 interview
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.21. 15:03:45 -
Rannah #3930 Azt nem mondtam, hogy nem agyatlan és buta az AI, mert az :). Csak azt akartam kihozni belőle, hogy "valamit" lehet vele kezdeni, hogy működjön. Nem ideális, de ez van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi, azokat olvastam. Most az Asunder-be kezdtem bele, de még nem jutottam sokáig. Az külön tetszik, hogy pl. Cole-t beemelték a játékba is. Bízom benne, hogy a főbb kérdésekre azért fognak hamarosan valami választ csepegtetni :) -
Although #3929 :)
Na ha jó felszerelést raksz rá, konkrétan heavy és pakolsz képességeket hozzá, akkor nem hasal ám el olyan könnyen :) Nálam ő a tank :)
Persze a balance az mindig is a hc rpg legnehezebb kérdése még egy ilyen agyon nerfelt változatnál pláne úgy hogy mindennek működnie kell kedvencemnél is, supermanus béta teszternél is, aki ugye részletesen leírta a hívői számára, a taktikai nézet az egy avit dolog avit rpsek részére :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem olvastad mindenképp olvasd el a Hívás előzménykönyvet ez az origins előtt történik és van még egy. Most úgy végiggondolva már sejtem ki a gyerek és mit akarnak, akart vele. Szerintem hasonlót mint a hívásban a küldönc :) Bár már kezdenek kiesni a részletek
http://dragonage.sfportal.hu/david-gaider-a-hivas-the-calling/
A másik ami nagyon kemény a történeteinél, ahogy egymásra épülve megismered a karaktereket, ahogy Előbb Maric, Fiona és a Gray warden leader mellett a mocsokból kiemelt Duncan felnő majd ő folytatja a reménytelen és sokszor értelmetlen harcot és mellette felnő a karakterünk és a korcari vadonból kikerülő Morrigan, és alstair és megint lépünk egyet az időben Liana sister és Morrigan már felnő és mindezt Flemeth végignézte :) Hihetetlen mintha egy külső szemlélő lenne a karakterünk ebben a kegyetlen kemény eposzban :) Fura hiányzott már Duncan is ő volt az első kedvencem, majd most flemeth is elmegy :( Mintha élnének nem :) -
Teljesen mindegy melyik skillt mire állítod, a megmaradtakat akkor is össze vissza használják, az első adandó alkalommal ellövik még ha felesleges akkor is. Talán az egyik leglátványosabb a rogue karaktereknél a stealth skill, amit akkor is ellőnek, amikor senki sincs a közelükben, mert csak.
Az Iron Bull-os példa pedig tökéletesen megegyezik az én utolsó mondatom mondanivalójával. Az AI hiányos, buta, de megfelelő körülmények közt (guard/barrier/stb) közt még így is boldogul... nagyon el kell rontani a karakterek buildjét/fegyvereit/ruháit, hogy használhatatlanok legyenek a játék kihívásaival szemben.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.21. 13:58:50 -
Rannah #3927 @3922
Sajnálom:)
@3924
Preferred/Disabled állítása az egyes skilleknél is sokat tud segíteni.
Pl. Iron "Glass" Bull. Mindig elhasalt. Ezért beállítottam, hogy a tankot védje (én karakterem), letiltottam minden aggro képességét. Charging Bull, Ring of Pain, Devour és Mighty Blow preferredre állítva. Ráadtam heal on kill cuccot, és most olyan, mint egy vonat...
A rugóknál pedig letiltottam minden olyan képességet, amivel közel kell menni az ellenfélhez (ezek maradnak micromanagement szintjén, ha nagyon kell), preferred-re lettek állítva a távolságtartó skillek és saját maguk követésére állítottam őket.
Viszont Cole....az Cole....
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.01.21. 13:40:37 -
Attól még felbaszott az ideg. :D