4680
banner
  • ratgab
    Azok nekem se mentek elsőre....Indulj el másfele, fejlődj kicsit.
  • Tibbbor
    Sajnos én csak nemrég kezdtem játszani, de talán akad valaki, aki segíthet. Hinterlands-ben vagyok 8-as szintű csapattal. Nem tudom megcsinálni a Rifts in the Woods küldiket, mert a tűzzel és jéggel támadó démonok pillanatok alatt leamortizálnak. Van valami trükk vagy nagyobb szinten jöjjek ide vissza? A Youtube-on láttam néhány videót, de ezek zöme észrevehetően megvágott, úgyhogy kissé gyanús, hányadik próbálkozásra tudtak felvenni egy győztes csatát?

Más: hogy lehet növelni a mount-ok választékát?

Előre is köszi!
  • bendáj17
    Nem lett spoiler mert még nem játszottam a játékkal így fogalmam sincs az egészről :D
  • NexuSano
    Arra én is kíváncsi vagyok, mi lesz a továbbiakban :) Nekem is kedvenc játékom, még most is viszem a régi részeket, főleg jó felfrissíteni a DAI miatt. Emlékszem, mikor először játszottam Originsszel, és Ishal tornya után mutatták Duncanéket. Kicsit tátva maradt a szám, mondom ez a játék nem szívbajos...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szintén, de én először az alap mentést vittem, hát a háztoszó póknál (vagy mi akar az lenni) leizzadtam, miért kell most választanom a kedvenc karakterem (Hawke) és egy jó arc kamarás közt (Stroud, DA2-ből már ismertem mélyutak végett), de azzal nem számoltam, hogy saját mentésemmel még szarabb. Alistair és Hawke, hát igen.
  • Rannah
    Én épp ezért szeretem ezt a franchise-t, mert sok benne a meglepő és fordulatos dolog. Mondjuk most, hogy Gaider lelépett mást írni, kíváncsi leszek a folytatásra Patrick Weekes-el. Bár ha abból indulunk ki, hogy DAI-ban mit csinált:

"I'm the asshole that made you choose between Hawke and Alistair."
    -Patrick Weekes (at PAX East)

Eddig ez volt játékoslétem egyik legnehezebb döntése :)

Semmi jóra nem számítok.
  • NexuSano
    Igen, és utólag nem engedte szerkeszteni, hogy spoiler közé tegyem :") Bár csak akkor tudja miről van szó, ha járt arra, és akkor derült ki, miért is ez a leosztás. Én először videóban futottam bele és fogalmam sem volt, mit keres ott Hawke. Én a DA2 vége miatt másra számítottam, a DAI bemutatója után meg pláne. Elnézést, nem engedi már szerkeszteni D:
    Eleve Cassandra azért őt kereste, mert őt akarta küldeni a conclave-ra. Mikor láttam Cassyval az első vidit, azt hittem, Hawke végül elment rá. Bár fene tudja, sok olyan meglepő dolog van, amire nem találok választ, ami meglepett, hogy Leilana mindenképpen él DAI-ban. Hát ezért csaptam le DAO-ban, hogy itt is idegesítsen? Jó, megmagyarázza, de ez így Marvel-univerzum. Meghalt, de mégsem, mint Anders is DA2-ben mindenképpen él, lényegtelen, Awekeningsben mi lett vele.
  • Rannah
    És ott az egyik legnagyobb spoiler a commentedben :)

De eget rengető változások valóban nincsenek, főképp párbeszédek alkalmával észrevehető. Persze van meglepetés is, attól függően, hogy kik voltak az előző főhősök, de az nem sok.

pl. ha női mágus warden volt DAO-ban, Cullen megemlíti egy mondat erejéig.

Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.04.16. 15:35:51
  • bendáj17
    Köszi a választ.
  • NexuSano
    Én több opciót vettem észre a saját mentéseimnél, elején egy katona is szidta Ferelden hősét, főleg Loghain miatt. Az alap mentésnél nem volt ilyen, hisz ott a hős ugye feláldozta magát. Írnék változásokat, de szarrá spoilerezném azzal a játékot
    Most majd betöltöm a nemes férfit DAO-ból aki Anorával uralkodott, a vérfarkasokkal és Gólemekkel volt, és elég káosz az egész ember.
    DA2-ben is volt egy káosz karakterem, érdekes lesz a DAI így. Pl a Fade résznél Hawke és Loghain lesz :)
    Jobban örülnék, ha látná a másik két játék mentését, állandóan elállítom a keepet, meg DAO karaktereimet feltöltötte magától, mint hősöket, de mikor szerkeszteném őket (akinél nem jutottam el a végjátékhoz) meghülyül az egész és visszaugrik az első számú hősre, akit már többször módosítottam, hogy ne az legyen :D

• bendáj17
    És az előző részek döntései mennyire befolyásolják a történetet?
  • bendáj17
    Értem akkor jó, épp most néztem ezt a Keepet. Köszönöm a választ.
  • Rannah
    Nem kellenek az állásaid. A Dragon Age Keep-ben online tudsz beállítani minden eseményt a DAO és DA2 -t történetében, és ezt tudod majd importálni az Inquisition-be (enélkül csak az előre generált, hivatalos "default" opciót tudod választani).
    Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.04.16. 10:26:56
  • bendáj17
    Üdv lenne egy kérdésem: Az eredeti Dragon Age Inquisition látni fogja az előző részek tört játék mentéseit? Tehát tudom majd importálni a DA2 tört játék mentését? Jó lenne azzal a karakterrel meg a döntésekkel tovább haladni. Vagy ez hogy működik? Köszönöm előre is a választ
  • ratgab
    Nálam még mindig 10 dollárt mutat....
  • NexuSano
    Nekem sem fogadta el, pedig szintén mindig-mindent ezzel fizettem, illetve PayPalt is erre regisztráltam. Úgyhogy végül fizettem azzal, de úgy rémlik, volt annak külön díja (PayPal Fee)
  • sanya200
    Nem fogadja el ez a köcsög origin a kártyámat pedig mindig ezzel fizettem eddig is.Dombornyomott visa kártya.
  • NexuSano
    Mostanában aligha, de akciókat kilehet fogni. DAO minden extrával is 3000 pénz volt most tavaszi leárazáson. Persze az már "régi", és itt az idő rengeteget számít.
    Én még abban reménykedem, hogy az összes DLC után kijön egy pakk, és egyben lesz némi kedvezmény. Az én pénztárcámnak drága, de előbb-utóbb úgyis megveszem. Nem hiszem, hogy tudnék várni éveket.
  • Although
    Nagy csodákra nem kell számítani, mostmár, hogy Gaider kiszállt. Az új főíró mint láttuk Mass Effectes ami jó szint de nem Gaider. Az összetettség és bonyolultság ami Gaidert jellemzi eltűnik. De ez így normális neki is mint a TESO loremasterjának csak problémája volt a sok szerencsétlennel akik a felét se értették amit csinált. Ilyen gond már nem lesz. Persze a Mass Effectet is szeretem nagyon jó szint be tudom érni azzal is. Azért kíváncsi vagyok mi lesz a következő amire Gaidert rátették azt figyelni fogom.
  • sanya200
    Hát én gondolkodok rajta erősen hogy megvegyem-e.Van esély rá hogy lejjebb megy az ára?Hola-n keresztül a múltkor 10 dollár volt az megérte volna még,de most már 15 dollár az originen meg úgye 15 euro,nem sok különbség van pár 100ft.De vhogy nem nagyon akarok kiadni érte 4500ft-t :( Szerintetek megéri?
  • rage
    Jaws of Hakkon - nem volt rossz DLC, 15 órát el lehetett vele simán tölteni, voltak benne jó ötletek, illetve fárasztó, időhúzó-jellegűek is.
    Az új helyszín hangulatos, és elég nagy is.

A történet semmi különleges, de nem rosszabb, mint mondjuk az alap némely része.
  • silencemonthy
    Megoldódott ,valami driver gond volt.
  • silencemonthy
    Hogy lehet teljes képernyőre állítani ? Bármit állítok mindig csak ablakba jelenik meg . (Nvidia gtx 860)
  • NexuSano
    Hm, nem változott a grafikai beállítás, mindig minden maxon van. :o Viszont a nem eredeti bugos volt kissé, és az arcválasztásnál az arcok ismétlődtek. Most lett új arctípusom pl, a sebhelyek látszódnak, a ruhám nem megy át rajtam, a ló is szebb lett. (nem akad be/fel minden vackon, nem olvad a sziklába)
    Most arra vagyok kíváncsi, a különböző mentések mennyire befolyásolják a történéseket. Varricnál már kaptam új párbeszédet. Megyek is vissza játszani, meglátogatom Hawke-ot :D
  • Evoluti0N
    A sebhely meg a szeplő ha jól tudom, akkor csak bizonyos grafikai beállítás felett jelenik meg.
  • NexuSano
    DAO, DAA és DA2 is nagy kedvenc volt, örülök, hogy lett folytatás. Először lekaptam torrentről, hogy lássam, milyen, de annyira tetszett, hogy ezt is megvettem. Nem bántam meg, most épp a Keepben szórakoztam, milyen mentéseket töltsek be. Megérte megvenni, mert így végre látja a játék amit beállítok ott, ha már annyi időt töltök a játékkal, legyen már a saját mentésem betöltve...
    Az előre generált két történeti szál (Ferelden hőse halott, Hawke meg olyan amilyen...) nagyon nem tetszett, és sok lehetőség is kimarad, ha azt visszük. Bírtam, mikor lecseréltem a játékot eredetire, és az egyik karimnak sebhelye lett, meg sok szeplője. :D

• Evoluti0N
    Nug Elope
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.01. 18:33:37
  • Rannah
    Utolsó infó alapján május elején, ingyenesként jön majd a Black Emporium.
  • sanya200
    Amúgy a játékon belüli karakterváltoztatást belerakták már vagy az a black imperiummal jön?
  • sanya200
    Akkor valaki magyarázza el mit hogyan kell ezzel a VPN-el legyen szives :D
  • ratgab
    Hola-t használom. Jó kis addon. Akkor megvárom a teszteket és ha megéri begyűjtjük a dlc-t is.
  • Evoluti0N
    Pontosan így, ahogy leírtad. Semmi extra trükk. Hola (asszem ez a neve) használatával, Chrome-on keresztül, saját accal.
  • ratgab
    Saját accounttal bejelentkeztél megvetted és ott volt utána a játék? Vagy van valami extra trükk?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.25. 14:17:58
  • Evoluti0N
    Én onnan vettem az alapjátékot is.
  • ratgab
    VPN-el kosárba rakható és elvileg vásárolható is. Így olyan 2800-3000 Ft-ból jön ki a DLC. Én azért megvárok pár review-t mielőtt veszem.
  • ratgab
    Mexikói originen elvileg 10 dolcsi a dlc. Az már úgy azért barátibb ár. Nem tudom, hogy vehető-e.
  • sanya200
    Szóval hogy is lehet a régiót átállitani az originen?Merthogy enyhnén pofánvágtak ezzel majd 5k egy szaros dlc-ért?Mégha 10 óra is akkor is sok érte.Simán lehúzzák a népet még 2-3 ilyen dlc aztán a gatyád is rámegy.Jóformán a játék árának felét elkérik egy dlc-ért.Vagy fogom és letorrentezem a francba.
  • ratgab
    Az egy kicsit sok egy DLC-ért!
  • TBTPumpa
    Bioware pontok már nincsenek. Csak euró, méghozzá 14,99 euró (4700 Ft).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.24. 22:21:51
  • ratgab
    Jópofa a trailer. Kíváncsi leszek, hogy megint biopontért lehet majd begyűjteni, vagy ezúttal beárazzák.
  • wedge31