Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt már én is észrevételeztem egyszer. Belekiabálok az éterbe megint, hátha tudja rá valaki a választ: 😊

Tudja bárki is viselni a Legion of the Dead armort?
(dwarf warrior feltétele van)

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ááá kiakaszt a játék,nincs egyetlen olyan 250-es armor se ami jó lenne,pedig megvettem kb az összeset.Elf warrior vagyok,hissing wastes-en a trade-nél nincs olyan ami jó lenne.Megtaláltam a legdurvábbat is tomb-os küldetésnél 309 armor csak éppenséggel törpre jó csak,még warricra se megy rá mert csak warriorra megy.Vettem templar..stb armorokat de egyikbe sincs melee defence lehetőség csak stength,constituon,ranged denfese..stb nekem melee defence-s kéne.

Köszi a választ!

Akkor ezt szerintem bebuktam. Van egy olyan érzésem, hogy nem a megfelelő sorrendben jártam be a területeket, mert néha vért szenvedtem, most meg elvileg túl alacsony szintűek az enemy-k.

Így nekem sem lesz meg szerintem az lv27. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Count Adyn
az ellenfelek szintjétől függ hogy kapsz e hozzád viszonyitva, limit nincs, nekem mindkét karim 25 volt a végére😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Urak ez a szint limit lv20-on, hogy működik pontosan?
Úgy vettem észre, hogy a harcból már nem kapok több XP-t, csak a különböző kodex bejegyzésekből. No meg hiába 20-as a főkarim, a companionok még csak 19.5.
Össze fog így jönni az lv27?

Utolsó twitter üzenet Gaidertől a Dragon Age rajongókhoz Gamebanshee hozta le..
"So a bit of news: I have decided leave Dragon Age and move onto a new, upcoming BioWare project (which I can't discuss).
While it's hard to leave Dragon Age behind, 10 years is a long time to work on any one project. I decided it was time for something new.
I am happy, however, to leave Dragon Age in good hands: @PatrickWeekes will be Lead Writer once I'm gone. I can't think of anyone better."
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.06. 07:20:20

MerlinW
A kettőnek semmi köze egymáshoz😊 Az SLI/CF pedig boldogan létezik, sok esetben támogatott és és senki sem hagyott fel vele😊

[merlinw.org]

hát igen akkora felbontásban elhiszem de az sli is hiába ha nincs rá optimalizálva a driver ,nem hiába hagytak fel ezzel a megoldással és álltak neki a dx12-nek.

Sir Quno Jedi
Ne aggódjál nálam a cut scene-ek be tudnak esni 30 alá rendesen SLI-ben is. Igaz brutálisan néznek ki néha (és 2560x1440).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
A post process nem csak élsimítás, hanem a képi utófeldolgozás: fények, színkorrekció, füst, napsugarak, stb. Egyébként örülünk Vincent😊

[merlinw.org]

Amúgy nem tudom nektek hogy van nekem közel sincs csúcsgépen minden ultra-n van kivéve az élsimitásokat(post process,multisample).És nem igazán vettem észre hogy akár megreccenne.Bár a benchmark szerint átlag 24 min.12 de egyszer nem vettem még észre hogy 30 alá esett volna 😊
Pedig nem nagy gép.Phenom II x3 (4 magra unlockolva 3ghz-en),8gb kingston savage 1866mhz,gtx 580 1,5gb.

wedge31
Ezzel a moddal már január óta van mindhárom ficsör nem vártam mig a BW lép az ügyben...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Enélkül a mod nélkül nem tudod bindelni se a bal se a jobb egérgombra a auto attackot.
Azt ahogy ök ezeket a funkciokat betették azt inkább nem minösiteném...

MerlinW
Auto attack és mouselook van a játékban a patch óta, egyedül mb mapping ami használható ebben a módban - mondjuk nekem arra sosem volt szükségem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 20:11:18

[merlinw.org]

jarlaxxe
Kösz, nagyot dob a harcon ez a kis okosság kár, hogy megjelenéskor még nem volt ilyen.

wedge31

jarlaxxe
Linket tudnál adni ehhez a modhoz?

70-80 fok fölé egy i5-neik? akkor az Én FX 8120-m 700-on pörög a Brocken és csak 63 fokso akkor az király 4,2-n.

"Gratulálok annak a lúzernek aki a GTX 980 mellé egy középkategóriás i5-öt használ, amit ráadásul 3.8-ról húzott 4.5-re. Legalább gyári hűtővel? 😄"

Ezt mért nekem írod? nekem FX-em van nem i5-m
MerlinW
Már nem azért a két fillérért, de egy 2500K is vidáman kihasználja - értsd limit nélkül - a 980-at,~3,8-4Ghz-en (fesz. emelés nélküli tuning). SLI 980-nál kezdődnek a problémák. A hűtővel kapcs. anno a 2500K-t én is gyári hűtővel húztam 4Ghz-n (most is gyárim van) és 70-80 fok fölé sosem ment (95-100 fok fölött kezdődik a lekorlátozás), valamint hangja sem volt vészes.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 17:04:45

[merlinw.org]

Miért gaminghez te milyen procit javasolnál egy olyan kártyához?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gratulálok annak a lúzernek aki a GTX 980 mellé egy középkategóriás i5-öt használ, amit ráadásul 3.8-ról húzott 4.5-re. Legalább gyári hűtővel? 😄

Igen néha úgy beakad mint az atom. pedig 4,2-n meg a CPu / 16 Gb ram meg egy 7870 OC van és SSD-n van a játék. Csak ennél csinálja és nem is ultra minden hanem high meg ilyenek. De a gép tök gyors mellette.. Csak a játék maga.
Mi a gond?Akad vagy nem?Ha nem akkor nem kell vele foglalkozni.A játék a lényeg.

na szóval értem Én ,hog yfrost bite ,de megnéztem a intelburn meg prime 95 testtel és 64 fokos a CPU-mmikor mind a 8 szál 95-100%-on megy. és 64 fokos a CPU-m mikor Dragon agezek és 1 szál megy 60%-on a többi meg 40 körül . ez azér tnekem elég furcsa 8) és eredeti a játék nem tört. Intel CPU-k is igy mennek evvel a játékkal vagy csak AMD-k? elég érdekes azért
Sziasztok, végre megvettem én is a játékot, úgyhogy hétvégén neki is vetem magam, a topik pedig ment fav-ba <#integet2>

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Tegnap megnéztem Xb1-en az új Patch5-öst, kiszedték Tempes-t kaszt Flask of Fire+Mark of the Rift és Thousand Cuts dolgot, ez a kombó már nem működik. Gyanítom a többi kaszt hasonló hibáit is javították, így már azért nehezebb egy fokkal.
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.05. 07:41:55
nfrequency
Semmi nem kell hozzá, a játék a hivatalos patcheket rátolja automatikusan

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Az a CPU fixelés azt le kell szednem vagy benen van a patch-be?
Ja érdekes annyira pocsék ez a színtezés meg nehézség,miért nem idomul mindig a játék a te szintedhez? Hogy legyen kihívás.Nem lehet olyan kurvanehéz megcsinálni.Bedob a pályára látja a szinted és olyan ellenfeleket pakol le ennyi.Esetleg 1-2 szinttel erősebbet.

Na ne mond,hogy 24 szitn a max mert 16-nál eldöntöttem ,hogy megveszem és most telepítem erre +8 szintért vettem meg! 8) ne keseríts el. jó csak vicceltem 8)
Én is 199 óra alatt toltam ki 1000G-re Xbox One-on, remek volt minden perce. Én a Nightmare-t Rouge nyílas kaszttal toltam, tempest specializációval és mikor a végén már majdnem 24 szintnél voltam gyakorlatilag aprítottam. Fél percenként dobtam rift-et, főgonoszt három thousand cuts-al kinyírtam másfél perc alatt. Nem volt valami nagy harc. <#vigyor>
Ja a szinezés nagyon kellett nem is tudom hogy tudtam eddig élni nélküle,láda az jó dolog.A karakter testreszabhatósággal mivan arról irtak vmit?Mert javitani kéne rajta pár dolgot 😊

Count Adyn
Nah kivégeztem a játékot 2 karakterrel is, első egy Knight Enchanter mage, kissé unalomba fulladt, mert gusztustalanul op a kaszt, fullos felszereléssel meg aztán tényleg szólózik mindent kb, ráül az ember a spirit blade re és lehet kávézni közbe😄 A második tőrös rugó assasin speccel, na ezt élveztem a legjobban kb, fullos felszereléssel ez a félisten másik fajtája lett, hidden blades proc a fegyókra, guard gain silverite heavy armorra aztán olyan dps hogy borul mindenki azonnal szinte, számorgia yeah😊 Warriorkodást meg meguntam 14 es szint fele, elég iron bull élvezkedni néha😊 Való igaz hogy könnyen borulnak a kétkezessel csapkodók de amint van guard on hit es páncél rajtuk sokkal jobb lesz a helyzet. Teljesen olyan feeling volt az egész játék mintha egy mmo ban szólóznék, az irányítást szokni kelett pár órán át főleg meeleeknél, kb 10 órát basztem el csak karaktergenerálással mire értelmes fejeket sikerült alkotni, de összeségében teljesen elégedett vagyok a 200 belefektett óra remek móka volt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

wedge31
Auto attack az van de az már régóta óta van nexus modal ( amiben van mouselook meg mouse keybinding is )

A Black Emporiumot azért vették ki a patch-ból, mert a tesztelők visszajelzései alapján úgy ítélték meg, még dolgoznak rajta inkább.

BE Twitter

Viszont van láda, meg színezés, meg bugfixek..meg új bugok
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.03.04. 11:16:47

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

hát az egy tárolón kivűl semmit nem raktak bele?Akkor mivolt ez a nagy hajcihő körülötte hogy gigapatch jön?Vagy darabokba kapjuk meg vagy mi?Jó oké a tároló jól jött most lehet jobban farmolni a pénzt mert van hova tenni a nem eladandó cuccot több hely marad az eladhatónak de akkor is.Hol az auto attack?Black Imperium.stb

wedge31
Nincs benne a piac és gyakorlatilag semmi ami emlitést érdemelne...

lenne kérdésem.A fekete piac nincs benne a patch-ben?Meg át lehet már szabni a karaktert?Ha igen hol?Észre se vettem hogy jött ki patch csak látom hogy van storage a műhelybe.

Köszönöm. éppen töltöm az eredetit lefele. néztem megvannak a sima mentéseim , remélem,hogy betudom majd tölteni,a nem irány egy új hős. 8)
nfrequency
multiról a gamer365.hu:

ha volt szerencsétek a Mass Effect Galaxy at War játékmódjához, nem lesz ismeretlen a felépítés. Az egyjátékos sztoritól független játékmódban alapvetően négy fős csapatokkal vándorolhatsz a kiterjedt, több zónára osztot helyszíneken, az alapot pedig minden esetben a sztori valamelyik környezete adja. A multiban az ME N7HQ-hoz hasonló banner rendszer is szerepet kapott, így a különböző kihívásoknak megfelelve csinos lobogókkal lehet jelezni: nem a noob osztályba tartozunk. Alapból három kaszt választható, de különböző páncélok és tárgyak craftolásával a többi is megnyitható, így akár Légionáriussal, Necromancerrel, vagy Arcane harcossal is kaszabolhatjuk a templar-mágus-démon trió valamelyikét. A fegyverek, páncélzat legyártása és variálhatósága teljes egészében megegyezik a kampányban található rendszerrel, beleértve a képességfákat is - egyetlen különbség van csupán, hogy a 4 „szakosodásból” itt karakterenként csak kettő áll rendelkezésre, így érdemes meggondolni, hogy milyen karaktert gyúrunk az éppen választott fokozathoz. A multiplayer komponens jól átgondolt, logikus és variálható élménye tökéletesen beleillik a játék által preferált vonalba, de egy biztos: mivel itt nincs taktikai nézet, a társakkal való kommunikáció és a voice chat gyakorlatilag nélkülözhetetlen, szóval aki szereti a stratégiai tervezésen alapuló játékmenetet (pl. raid), kiélheti a Raid Master vágyait. Egyelőre három csodás helyszín, és ezek variálhatósága érhető el, ám a közeljövőben ME mintára ingyenes multis DLC-kre és hétvégi random kihívásokra is számíthatunk extra tartalomként.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

A Black Emporiumra értettem.
(multiban nem vagyok kompetens)

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Mármint a játék vagy mi lesz fizetős? Amúgy a multi része az milyen? Ott is mehettek a nagy tájakon stb?
Sajnos elég rosszul (Jól?) lett megfogalmazva anno a patch notes-ban, és félreérthető volt a dolog..eddig. Mindenesetre az EA biztos adott a BW-nek néhány nagyágyú PR-os arcot, akik képesek még ezt is úgy megfogalmazni, hogy az ember tűkön üljön 😊

Ne legyen igazam, de szerintem fizetős lesz majd...

nfrequency
Na, ahogy látom a mai patch-ben nincs benne 😊 De sebaj, belevetettem magam a játékba. Gondolom hamarosan lesznek súlyosabb problémáim is, mint, hogy milyen a feje az elf mage csajnak akivel játszom 😊

Abba nem tudtok segíteni l,hogy amim van most karakterem ami nem eredeti dragon age. Viszont most megvettem erdetibe es atleget menteni?
Patch 5 tölthető

skálázódásból 1-es az tuti mert egyik szál 60%-on megy a másik meg 30% 8) ... akkor a hiba nem az Ön készülékében van? Nem tudom most vettem meg a jatékot eddig törttel próbáltam ki,hogy tetszik-e. Kíváncsi leszek erdetivel is ilyen lesz-e.
TBTPumpa