Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja bárki is viselni a Legion of the Dead armort?
(dwarf warrior feltétele van)
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Akkor ezt szerintem bebuktam. Van egy olyan érzésem, hogy nem a megfelelő sorrendben jártam be a területeket, mert néha vért szenvedtem, most meg elvileg túl alacsony szintűek az enemy-k.
Így nekem sem lesz meg szerintem az lv27. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Úgy vettem észre, hogy a harcból már nem kapok több XP-t, csak a különböző kodex bejegyzésekből. No meg hiába 20-as a főkarim, a companionok még csak 19.5.
Össze fog így jönni az lv27?
"So a bit of news: I have decided leave Dragon Age and move onto a new, upcoming BioWare project (which I can't discuss).
While it's hard to leave Dragon Age behind, 10 years is a long time to work on any one project. I decided it was time for something new.
I am happy, however, to leave Dragon Age in good hands: @PatrickWeekes will be Lead Writer once I'm gone. I can't think of anyone better."
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.06. 07:20:20
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Pedig nem nagy gép.Phenom II x3 (4 magra unlockolva 3ghz-en),8gb kingston savage 1866mhz,gtx 580 1,5gb.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt ahogy ök ezeket a funkciokat betették azt inkább nem minösiteném...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 20:11:18
[merlinw.org]
"Gratulálok annak a lúzernek aki a GTX 980 mellé egy középkategóriás i5-öt használ, amit ráadásul 3.8-ról húzott 4.5-re. Legalább gyári hűtővel? 😄"
Ezt mért nekem írod? nekem FX-em van nem i5-m
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 17:04:45
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.05. 07:41:55
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
BE Twitter
Viszont van láda, meg színezés, meg bugfixek..meg új bugok
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.03.04. 11:16:47
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
ha volt szerencsétek a Mass Effect Galaxy at War játékmódjához, nem lesz ismeretlen a felépítés. Az egyjátékos sztoritól független játékmódban alapvetően négy fős csapatokkal vándorolhatsz a kiterjedt, több zónára osztot helyszíneken, az alapot pedig minden esetben a sztori valamelyik környezete adja. A multiban az ME N7HQ-hoz hasonló banner rendszer is szerepet kapott, így a különböző kihívásoknak megfelelve csinos lobogókkal lehet jelezni: nem a noob osztályba tartozunk. Alapból három kaszt választható, de különböző páncélok és tárgyak craftolásával a többi is megnyitható, így akár Légionáriussal, Necromancerrel, vagy Arcane harcossal is kaszabolhatjuk a templar-mágus-démon trió valamelyikét. A fegyverek, páncélzat legyártása és variálhatósága teljes egészében megegyezik a kampányban található rendszerrel, beleértve a képességfákat is - egyetlen különbség van csupán, hogy a 4 „szakosodásból” itt karakterenként csak kettő áll rendelkezésre, így érdemes meggondolni, hogy milyen karaktert gyúrunk az éppen választott fokozathoz. A multiplayer komponens jól átgondolt, logikus és variálható élménye tökéletesen beleillik a játék által preferált vonalba, de egy biztos: mivel itt nincs taktikai nézet, a társakkal való kommunikáció és a voice chat gyakorlatilag nélkülözhetetlen, szóval aki szereti a stratégiai tervezésen alapuló játékmenetet (pl. raid), kiélheti a Raid Master vágyait. Egyelőre három csodás helyszín, és ezek variálhatósága érhető el, ám a közeljövőben ME mintára ingyenes multis DLC-kre és hétvégi random kihívásokra is számíthatunk extra tartalomként.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
(multiban nem vagyok kompetens)
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Ne legyen igazam, de szerintem fizetős lesz majd...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."