4726
-
Távozott a BioWare-től a Dragon Age írója. -
Ugyan, a DA:I MMO-jellegű fetch questjeihez képest a DA2 mellékágai is kifejezetten tartalmasak és szórakoztatók - mondjuk az is igaz, hogy ez önmagában még nem nagy dicsőség :D -
A 2 nem annyira pocsék, egynek simán elmegy. Csak nem szabad az első részhez hasonlítani és csak a főszállal szabad foglalkozni:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.12. 20:15:31 -
Van még a Wasteland 2 meg a Divinity Original Sin de mivel ezek is hc rpg-k erősen kell hozzájuk angol.
Talán a Shadowrun Returns / Dragonfall és Hong Kong / amiben a legkevesebb szöveg van. -
A PoE angolja olyan szinten van, hogy az még nekem is sok. Megvan, de hogy mikor gyűjtök hozzá erőt...
(Egy széria kiesett, amit végig akartam tolni, de jönnek az idei címek közül az elsők. A Fallout 1 részét 13 óra szenvedés után meguntam. A többi része ezután valahogy nem érdekel. Viszont a BG-t sem toltam végig soha és az IWD-t sem.) -
Although #4240 Függ attól mik a prioritások. Ha főleg sztori miatt játszol és el tudsz tekinteni a játék egyéb elemei alulról súrolják a középszerűség szintjét akkor jó a három is. És a kettő is elfogyasztható. Ha nem akkor az első marad csak az etalon lesz a BG óta eltelt időbe még sokáig elnézve a fejlesztési irányokat.
Persze ott vannak a kickstarter címek is Tourment, PoE. -
Although #4239 Ja igen ha nagyon megerőltetem magam akkor is max a Fallout New Vegas van még ami nagyon jó a műfajba. -
Akkor ez alapján talán az első részt tolom végig. Sajnos túl sok helyen hallottam már azt, hogy az I. istenkirály, a II. pocsék, a III. meg egy elbaszott visszbutított, de kötelező és halál unalmas MMORPG. Nekem erre nincs erőm és időm... -
Igen, eddig nekik egyedul, masnak meg nem nagyon. Ezert sem vagyok oda nagyon altalaban az open world jatekokert, de teny hogy a Witcher 3 ilyen tekintetben is kivetelt kepez. -
Sith #4236 Szerintem nem az open worddel van a baj, azt is lehet jól csinálni, csak meg kell találni az arany középutat az open world és a story között (a lengyeleknek szvsz. sikerült) -
Egen, kb. annyira gyenge, hogy a hack & slash kategoria tenyleges kepviseloi kikerik maguknak, hogy veluk egy lapon emlitsuk a DA:I -t a H&S kategoriaban.
Nemreg megvettem, de mar a 2. terulet kipucolasa utan untam magam, nem nekem valo ez az open world elmeny, sajnos mar a Fallout 4-nel is igy jartam 40 ora jatek utan, pedig az meg erdekesebbnek is mondhato talan a DA-nal. -
Szubjektív: ha elvonatkoztatunk a grafikától és a címtől, akkor minden második indie RPG ráver erre a részre. Sajnos a DA:I egy primitív konzolos hack&slash lett, de annak is gyenge. A sztori oké, de annyira szerintem nem, hogy 120-150 órát kínlódjak érte. A játék tipikus példája annak, hogy míg az első 4-5 óra érdekes, utána érdektelen, monoton kínlódássá avanzsálódik. Kár érte, de ez van. -
Semmi közös nincs a két játékban azon kivül, hogy rpg-k...
A Witcher egy GotY játék, ez meg egy híg fos, ehelyett tényleg jobban jársz a DA:O-val -
Próbálkoztam próbálkoztam, de nem akarja..egyszerűen nincs rá ingerenciám, hogy bármit is csináljak már a játékban. Minden egyes képkockáról a Witcher széria jut eszembe amitől a falra mászok. Sztem lekapom az originst, amit régen szépen bután félbehagytam mert hülyevoltam hozzá, és most összerakok egy olyan tímet, akik szétzúznak mindent és mindenkit :D -
Fasza...konkrétan úgy játszottam vele eddig 2 órát, hogy végignyomogattam a dialogokat, mert ezek pont nem érdekelnek :/ Eddig tetszik, mert nem rossz ANNYIRA, de tényleg semmi köze az előzőhöz....azért az Origins tényleg egy művészet volt :/ -
Although #4230 Évek teltével, az amerikai engedélyezési rendszer egyre kevesebbet engedélyez. Már nyoma sincs a 80-as éveknek, de a 90-nek se. Csak pozitív és csak csupa mosoly vagy ha nem akkor Beth szint. A lényeg, ne legyen negatív hős, mert akkor az életben is olyan lesz. Gáz nem is kicsit. -
Although #4229 Csak a történet maradt Gaider az író. És úgy néz ki ő se lesz tovább mert félreállították.
Csak a sztori miatt érdemes. Egy esélyt adni és végig menni. -
Sajnos igaz.
Nem lehet. -
Sziasztok! Az origins nagyon tetszett, főleg a bonyolultsága, amit a játék cselesen egyszerűen ábrázolt..az a baj, hogy az Inquisition annyira egyszerűnek tűnik, hogy félek ez már nem csel, hanem tényleg az. Kérlek titeket erősítsetek meg, hogy ez nem igaz!
Másik kérdésem: lehet a játékban nekromanta mágus build félét alkotni csontvázharcos minyonokkal? -
Bucsek #4226 rendben köszönöm :)
régen úgy toltam az első részt, hogy nekivágtam és mindent megcsináltam 1 földrészen, aztán voltak átfedős sztorik, akkor barangoltam :D
itt úgylátszik , már szintkülönbség is van. -
Egy-egy terkepen nem csak egy osszefuggo szinttartomanyba eshetnek az ellenfelek, nekem ugy tunt, hogy minnel eltavoldsz adott mappon a kozeptol kifele menet, annal magasabb szintuek az ellenfelek.
Ez alapjan pl. Hinterlands-en 4-7,8-11, valamint 12 es az feletti szintu ellenfelek is vannak. Pl. ha jol emlekszem a jobb felso reszen a sarkany 12-es.
A kulonbozo teruleteken talalhato ellenfelek szintje reszlegesen atfedesben van, ha mar Hinterlands-en nem boldogulsz, szerintem menj a szintednek megfelelo kovetkezo barmelyik teruletre. En legalabb is igy csinaltam. -
Although #4224 Gratula! Have fun! -
pjboy091 #4223 Probléma megoldva!
Le kellett törölnöm az Origin-t majd újra felrakni. Most már kapcsolódik a szerverhez -
pjboy091 #4222 Nem jó! Ugyan úgy azt írja ki, hiába indítom az Origin-ből. Nem igazán értem, hogy mi a baja. -
Although #4221 Ráklikkelsz az originre és belépsz. És abból indítod el a játékot például. Ami azért is jó mert van hozzá egy program amivel előéletet tudsz kreálni. Ráadásul rengeteget fog frissíteni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.29. 12:13:49 -
pjboy091 #4220 Mármint úgy értem, hogy játékon belül nem tudok be login -olni. A főmenüben a bal alsó sarokban van a log in gomb, de hiába nyomok rá, folyton azt írja ki, hogy előbb lépjek fel az Origin-re. -
pjboy091 #4219 Hali! Lehet, hogy balfék vagyok, de van egy kis problémám:
Megvettem a játékot, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell beloginolni, illetve, hogyan lehet elindítani a multit. Folyton azt írja ki, hogy lépjek be az Origin-be, holott benne vagyok.
Valaki tudna segíteni? -
Bucsek #4218 Sziasztok, segítség kellene, vagyis inkább ötlet, tipp :)
A játék elején vagyok még (vagyis remélem) The hinterlandson és vannak ezek a riftek amiket be kell zárni. Én úgy vagyok vele, hogy végzek egy térképpel és megyek tovább, szóval van még 2 db rift meg még pár apró küldi. Viszont az utolsó 2 rift baromi nehéz nekem :D Tudtok ötletet adni hogyan lennék bivajabb? duplatőrös vagyok, semmi extra. lehet hogy tovább kéne állnom másik küldetésre (más térképre) és ott fejlődnöm? :)
ti hogy csináltátok? ha rátévedtetek egy térképre végigtoltátok? vagy összevissza? :D -
Although #4217 Ezt nem értem. Ti tényleg így néztek mindent? Sera nagyon jó karakter ahogy a többi is. Egy hitehagyott elf ilyen kell legyen.
Függ attól milyen karival nyomod szerintem. Ez a kanadai banda még mindig jó. Gaider meg a top.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.24. 20:15:09 -
pjboy091 #4216 Üdv!
Akit érdekel, most akciósan 15 Euróért beszerezhető a játék Originen.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inquisition/pc-download/base-game/standard-edition -
Üdv!
Érdeklődnék foglakozik e valaki a magyaritassal,lehet e jelentkezni vagy kezdeményezni? -
silverchain #4214 Sera-ba? A nyomottorrú - már bocs - elf jön be? Fura egy ízlésed van:)
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.10.03. 12:38:33 -
gerinstyle #4213 Elrontottam a románc szálat. Cassandrával kezdtem flörtölni, majd Doriannal. Aztán rájöttem hogy mind kettő undorító így senkivel nem bújtam ágyba. Kérdés! Kiegészítőkben lehet új kapcsolatot kezdeményezni? Sera-ba vagyok szerelmes amúgy de az meg leszbika sajnos.
Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2015.10.02. 14:45:32 -
"Egy Twitter-üzenetből most kiderült, hogy a minden kiegészítő tartalmat, így a Jaws of Hakkon, a The Descent, és a Trespasser sztori DLC-ket, valamint a Spoils of the Avvar, a Spoils of the Qunari és a Deluxe Edition extra felszereléseit, fegyvereit, és kozmetikai cuccait egyaránt magába foglaló változat lemezén csupán maga a játék kap majd helyet - a felsorolt csomagok pedig letöltőkód formájában pihennek a dobozokban. Vagyis a Dragon Age: Inquisition installálását követően a kuponokat beváltva le kell még húznunk a kiegészítőket, hogy játszhassunk velük."
LOL -
Október 6-án érkezik a minden DLC-t tartalmazó Game of the Year kiadás - jó drágán persze! 
Enyhén önszopatás volt ezt a játékot megvenni 2014-ben (drága is volt, bugos is volt, unalmas is volt és még DLC sem volt hozzá). Most is drága, bugos és unalmas, de legalább már van DLC hozzá.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.22. 18:09:25 -
Roccio #4210 Sziasztok én xbox one-on játszom a dragon age-t, amióta feltettem a dlc-ket meg a spoil of qunari+avvar cuccos kieget azóta van ez a bug hogy "lila köd" van a karakterek körül és fehéren villognak (nem varázslat hanem grafikai bug)! Valaki találkozott már vele? Köszi a választ! -
sanya200 #4209 Pont most van akcióban a jaws of hakkon originene 10,49 euro nem valami nagy spórolás de engem is érdekel annyira hogy megvegyem bár azért kicsit sajnálom rá a lóvét.Bár ha van 10 óra akkor még úgy nagyjából megéri.Jobban mint a me3 dlc-k amik 2-3 óra aztán 2500ft.Ott is megvettem az összeset.Azért igy összeszámolgatva elég sokba van az is.16k a ce edition meg vagy 3 fizetős dlc...
Mondjuk az ilyen páncél dlc-kért nem fizetek pláne nem 1500-1600ft-kat.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.09.11. 23:20:37 -
Rannah #4208 Szerintem a Jaws of Hakkon a leghosszabb, ha teljesen megcsinálsz rajta mindent. A másik 2 rövidebb, viszont a történethez ezek sokat adnak - az utolsó különösképpen. A Trespasser-t 2 este alatt fejeztem be, de elég rohamtempóban. Összességében úgy jellemezném az összeset, hogy elég rövidkék, viszont gyönyörű területeket és érdekes történetek kapunk.
Sajnos így működik mostanában a DLC-üzlet. Régebben egy Awakening-et kaptál egy fél játék áráért, most meg....de megtehetik, mert a rajongók úgyis megveszik.
VPN-t nem használok, abban nem tudok tanácsot adni. -
sanya200 #4207 Milyen hosszúak ezek a dlc-k?Az első azt mondták olyan 10 órás ,a többi?Pl az új?Mert sok érte a 15 euro,ha vpn-el veszem lehet bajom belőle?Mert azért darabja 4500ft azért enyhén szólva is pofátlanság,a 3dlc ára már a ce edition kiadását veri pénzbe kb
-
Although #4206 Gamebansheen találtam ha érdekel.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.03. 17:30:21