4680
-
Although #4199 Elég komplex értékelés.
DAIII Review by Worstusernamever
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.07.11. 21:14:15 -
#4198 Csak, hogy a saját baromságomra válaszoljak: Oké, mindig is felül volt és érthető miért van ott, sorry :) -
#4197 Kérlek segítsetek! Közel 2 hónapja nem játszottam a játékkal és most belépve minden felirat a képernyő tetején van. Végtelenül zavaró és nem találok beállítást, hogy újra lerakjam :S
-
Although #4196 SPOLIER
Ezzel továbbra sem tudok betelni, ez a szint totálisan megegyezik witcher 3 szinttel, sőt összetettségét tekintve.... -
Although #4195
Megint, Ha valaki túl van a Witcher 3-on és keres másik jó sztorit ez az.
David Gaider és kis csapata önmagában képes felvenni a szintet a Witcher 3 csapatával sőt talán jobbak is de ez nem látszik mert az összhatás az messze van, nagyon. És sajnos ez volt az utolsó rész ahol Gaider volt a vezető író. Személy szerint nagyon sajnálom. Ha valami kiemelkedett az átlagból ők voltak. -
NexuSano #4194 Hatalmas forma ez a Cassandra.
Új karimmal passzív-agresszívként már látom, hogy gyűlölni fog. Megsorozott kezdés óta olyan 16 disapproves-szal XD Már szóba sem áll velem, minden kérdésnél lekoptat.
Na mondom, gyere kislány, megszívecskézlek. Hát elküldött a rákba. Máris sokkal jobban felkeltette az érdeklődésemet.
Erre másodjára is lealázott.
-
Tibbbor #4193 Honnan lehet megtudni, hogy egy adott grip milyen fegyverhez való? Tegnap szerettem volna fejleszteni Iron Bull greatsword-jét egy grip-el. Volt egy tervrajzom, amihez azt írták. Tier 2 grip kétkezeshez. Legyártottam, erre kiderült, hogy greatsword-be nem jó csak kétkezes baltába. Fölöslegesen elpazaroltam a hozzávalókat.
Más: Szerintetek hányas szinten lehet megcsinálni a For the Empire küldit(amikor kijavítják a hidat és a Citadellába kell eljutni? 13-as a csapatom, de az a rengeteg csonti íjász a mérgező íjával mindig ledarál a második Terror-boss elleni harcban. Az egyiket már sikerült lenyomnom, de a másodiknál sosincs vége a földből kimászó élőhalottaknak. -
#4192 szia javítás megoldotta köszönöm -
Rannah #4191 Vannak aktív modjaid? Ha igen, próbáld meg azok nélkül. Ha nincsenek, nyomj egy javítást/repairt. Az segíthet. Sajnos nem egyedi eset, ahogy hallom.
Elvileg elérhetőnek kellene lennie attól fogva, hogy tudsz küldetéseket csinálni a War Table-n.
A térképen pedig:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.05.09. 08:16:34 -
sanya200 #4190 Akkor ott kell lennie,vagy pedig szinthez van kötve a black emporium lehet az elején még nem elérhető,mondjuk az árakat nézve nem csodálom -
#4189 igen leszedtem mindet -
sanya200 #4188 pedig ott kell lennie Ferelden északi részén a folyó túloldalán.Leszedted egyáltalán?Meer ugyanúgy meg kell vásárolod 0 euroért. -
#4187 nem tudjátok mitől van hogy nem tudok csatlakozni multihoz azt írja jelenkezek be originen de be vagyok,másik blackemp hol található mert nem találom a wartablen se -
Although #4186 Ebbe jók még karakterek és történet gyártás. Kár hogy minden más már csak közepes vagy az alatt van.
Jó lenne még tartalom bőven kellene meg karakter ebbe a világba hely van és nem is lenne rossz. -
#4185 Meg a tréler is:
-
sanya200 #4184 na most már elérhető a tartalom :) -
sanya200 #4183 Mikor lesz tölthető ez a fos?Vagy mivan?Mert ahogy néztem a űz oldalon még mindig Coming Soon van irva.De akkor tegnap mi a faszt szedett le,2gb-os patchet. -
sanya200 #4182 Ha jól tudom normális hangon irtam és nem néztelek hülyének csak leirtam. -
bendáj17 #4181 A BioWare kiadta a Dragon Age: Inquisitionhöz készített Patch 7 kiadási megjegyzését, amely több érdekességet is felfed a nemsokára érkező javítócsomaggal kapcsolatban.
A stúdió hivatalos blogján olvasható információk szerint a folt kijavítja a több karakter arcán is furcsán megjelenő szakállak és bajuszok esztétikai jellegű problémáját, de orvosolja például a PC-n és Xbox One konzolokon már jó ideje nyúzható, a többi platformon viszont csak május 26-tól elérhető Jaws of Hakkon DLC több hibáját is. Például rendbe teszi a Dragon's Bane achievementet, ami a tapaszt követően már egészen biztosan kinyílik bármelyik 10 High Dragon legyőzését követően.
A Patch 7 egyébként hozzáadja a trófeákat a Jaws of Hakkon kiegészítő PlayStation 3-as és PlayStation 4-es változataihoz, a PC-s verzióban pedig egy apró extrát is felnyit a SLI/Crossfire konfiguráció miatt hibásan megjelenő köd problémájának megszüntetése mellett, melynek segítségével külön gombot konfigurálhatunk be a fegyvereink előrántására és tokjaikba való visszahelyezésére.
A sok-sok egyéb apróságot is tartalmazó frissítés a közeljövőben élesedik, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudni. Az viszont bizonyos, hogy holnap már elérhető a többjátékos módra koncentráló, ingyenes Dragonslayer DLC, ami új karaktereket és szörnyeket ad hozzá a játékhoz. -
bendáj17 #4180 Itt találsz a magyarításról infót: DAI -
#4179 Tanulj meg angolul, ma már ez alap követelmény. Tessék tőlem is kaptál segítséget. :D -
Although #4178 Ember világos volt az is. De ha ez megnyugtat, biztos nincs! -
#4177 Tehát ti sem tudjátok. Gondolom én, mert ha tudnátok akkor azt írtátok volna, hogy igen van, vagy nem nincs, vagy nem tudom.
FAQ nincs, feltüntetve nincs, megjelenhetett magyarul is akár. Honnan tudjam? Azért kérdezem, de ezek szerint ez baj.
Merlin: anyukádnak sicc, vagy a kollégáidnak ha nem vernek érte össze :)
Köszönöm a bőséges segítőkész hozzáállást! -
#4176 sicc :) -
sanya200 #4175 ja letöltötte de a menüben figyelmeztetett a multis rész hogy nem lehet még használni a dátum miatt,szerintem csak előtöltötte. -
#4174 értem ._.
tehát van? ._. -
Rannah #4173 Biztos a Black Emporium. A modoknak megint lőttek szerintem. -
sanya200 #4172 Jött vmi frissités most 1.9gb -
sanya200 #4171 Hogyan?Tudod mennyi szöveg van benne?Jó ha 1 év minimum de nagyon minimum,ha azt veszed a mass effect 3-hoz 3 évig készült a forditás.Attól függ hogyan van megcsinálva a szövegrész,sorba vagy összevissza,a mass effectnél össze-vissza voltak nem sorba azért tartott ennyi ideig. -
#4170 Sziasztok!
Van már ehhez magyarítás? -
#4169 Isabela visszatér!
-
#4168 Val Royeaux. -
sanya200 #4167 5-én jön a black emporioum ,már várom.
Amúgy honnan lehet customizationt szerezni skyholdhoz?Pl ágy..stb azok közül soha 1-et nem találtam. -
Rannah #4166 Érdemes valamennyire ugrálni a területek között, így kisebb az esélye, hogy "kinövöd", mintha csak egyre koncentrálsz egyszerre.
Itt egy elég jó táblázat, hogy mikor merre érdemes menni (minden területnek van gyengébb és erősebb része is)
Haven - L1-4
Hinterlands - L4-7, L8-11, L12+
Val Royeaux - L4-6
Fallow Mire - L8-10, L12-15
Storm Coast - L7-11, L13-15+
Forbidden Oasis - L8-12, L5-15, L18-20
Skyhold - L10-12
Crestwood - L10-12, L13+
The Western Approach - L10-13, L14+
The Exalted Plains - L10-13, L13-16
Emerald Graves - L14-16, L16-20
Emprise du Lion - L16-19, L19-22
The Hissing Wastes - L19-23
--- -
Tibbbor #4165 Bejött a tipp, fejlődtem, visszamentem(most bevettem már Iron Bull-t is a csapatba) és simán lementek a Rift-ek.
Közben én is beszoptam a Led Lyriumos küldit Storm Coast-on, két órán keresztül kerestem az utat a küldetést jelző ikonokhoz(az odavezető barlang ajtaja ui. zárva van), mire utánaolvastam, hogy az majd csak később lesz nyitható, amikor 12-13-as szintre érek egy másik küldi által.
Nem kicsit bosszantó az italok upgrade rendszere, komplett növénygyűjtemény kell a fejlődéshez. A pókbarlangokban pedig rendszeresen eltévednek a társaim. De ezeket elnézem a készítőknek. -
NexuSano #4164 Én sivatagban, ahol brutál nagy területek vannak, mindig lovon ülök, lepattanni róla meg egy pillanat, ha jön az ellen :) Az sem hátrány, hogy lóval esni kisebb sérülés...
Mondjuk gyűjtögetni nem lóval járok, és most pont ilyen feladatokkal piszmogok, mint obsidian keresgélés, növények gyűjtése... -
Rannah #4163 Igen. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szolgálatodba kell állítanod Master Dennet-et és a Skyhold-i istállóknál tudsz új hátasokat venni. Van olyan hátas, ami csak a történet előrehaladtával válik elérhetővé. -
Tibbbor #4162 Még egyszer megkérdezném: hogy lehet növelni a mountok választékát?(mondjuk én eddig még csak a versenyen használtam lovat, mert szerintem harc szempontjából kifejezetten hátrányos, ha rajtam ütnek) -
Tibbbor #4161 Köszönöm! Sejtettem, hogy ez még nem fog nekem menni...:)
-
Rannah #4160 Storm Coast, Forbidden Oasis felé menj egy kicsit, és utána menj vissza