Csökkentené a mobilinternet-árakat az EU
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adatroamingra vonatkozik.
A cikk vége pedig a beszédroamingra.
A cikk vége pedig a beszédroamingra.
Én a vodánál használok 2000 ft -ért 500 megás mobilnetet, de 200-300 megánál többet eddig még nem sikerült leneteznem 😞
Starcraft + Diablo III - esemve
megkérdezhetem mire használsz másfél gigát havonta? csak érdekel. merthogy én sehogy nem tudom átlépni az 500 megát, pedig 1 giga van elõfizetve (megjegyzem, 7 euróért, tehát a 90 cent per mega ugyancsak szürreális)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ma MO-n melyik az a szolgáltató, amelyiknél a legkedvezõbben lehet kijönni mobilnettel?
LZ forever
"jelenleg átlagosan 2,5 euróba kerül egy megabájt adat mobil hálózatban való továbbítása"
Vagyis egy giga 2500 Euro, ami 700.000 Ft???? Nem gigabájt akarna az lenni az a megabájt? Vagy ez roamingra vonatkozik? (Bár a cikk végén ez van: "a roamingdíjakat is mérsékelné" - úgyhogy gyanítom, hogy nem)
Én 5500 Ft-ot fizetek 5 gigáért a Vodánál, szerintem ez korrekt (bár tudnék örülni, ha 2 gigát kaphatnék mondjuk 3000-ért, telefonon úgyis havi másfél giga körüli adatforgalmat használok el)
Vagyis egy giga 2500 Euro, ami 700.000 Ft???? Nem gigabájt akarna az lenni az a megabájt? Vagy ez roamingra vonatkozik? (Bár a cikk végén ez van: "a roamingdíjakat is mérsékelné" - úgyhogy gyanítom, hogy nem)
Én 5500 Ft-ot fizetek 5 gigáért a Vodánál, szerintem ez korrekt (bár tudnék örülni, ha 2 gigát kaphatnék mondjuk 3000-ért, telefonon úgyis havi másfél giga körüli adatforgalmat használok el)
fent a nõ, azért õrült meg mert szakadozik a mobilnete 😊
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Akkor nem kell elhagyni az EU-t, elég nagy h bõven bebarangold. Kérdés, hogy mi valósul meg az árcsökkentésbõl...
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)