Miért fogy kevés androidos tábla PC?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Milyen ipad2 az ami 199e forint?
Apple Ipad2 16GB - 142.900
Apple Ipad2 3G 16GB - 172.900

Ezért fogy ez és nem a konkurencia... Ráadásul az ipad1-eket most kiárulták, 108e forintért vettem az enyémet. Ennyiért a konkurencia semmit nem tud adni.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ezek az arak honnan vannak? Tudnal adni pontos forrast? Hol lehet Playbook-ot kapni MO-on 140k-ert? Vagy az uj Galaxy Tab-ot elofizetes nelkul 80k-ert?

Koszi!

Ha rám hallgattok apple-t nem vesztek. Az egyik barátom az apple supportban dolgozik. Csak annyit mondok: most már ha ingyen adnák se kellene neki se iphone, se ipad se semmi, pedig anno nagyon odavolt értük... Kib@szott sok bug van bennük, fizetni kell a support nagy részéért, az Istore nélkül majdnemhogy 0 dolgot használhatsz rajtuk. (Felejtsd el, hogy felmegyek a netre azt töltök hozzá valamit). Nagyon rossz cuccok. Az apple igazából presztizscucc. Nézdmá, nekem ifónom van, milyen kemény gyerek vagyok. De egy 200 ezres ifón megfelel egy 100 ezres igényesebb egyéb telónak. Csak az almát fizettetik meg az emberrel, belül semmi extra...
Ne felesd ki az apple ipad 2nél jobb tablet pck-et amit hazánkban nem kapni, ellenben külföldön olyan 60 ezer forintnak megfelelõ árban van. (mint pl a sajátom)
Nagyjából az árviszonyok, persze van már jobb az iPad-tól
-Apple iPad 2, 16GB 199 990Ft
-Motorola Xoom 155 384 Ft
-BlackBerry Playbook 139 990Ft
-Dell Inspiron Duo 134 975 Ft
-Samsung Galaxy Tab Wi-Fi 16GB 79x900Ft
-Prestigio MultiPad PMP3084B 35 432Ft
-
Az Ipad megteremtette saját kategóriáját és jelenleg senki nem tud jobbat csinálni. A konkurensek kisebbek, drágábbak, gyengébbek, operációs rendszerük kevésbé használható és kevesebb, vacakabb programok készülnek rájuk.

Ennyi a nagy titok.
Yv@n egyszer probald ki nagyot fogsz nezni
Solten
"A tábla PC-ket WiFi-s konfigurációként kellene kínálni és megfizethetõknek kellene lenniük."

Ennyi. Bar nem szentsegtores ha egy 3G modul is helyet kap.

Saor Alba

Az olcsóbb szar is szar marad :D

Jah, raadasul meg olcsobban is kapjak, mint a legjobb Androidos tableteket. A hulye zombik, olcsobban, jobbat... Ki erti ezt...?<#nemtudom>

http://gaborszantai.co.uk/

egyszerûen azért van ez, mert kva drágák a tabletek, olyan pofátlan áron adják amihez elég vastag bõr kell. Az applenek vannak zombijai akik bármit bármilyen áron megvesznek, de a többieknek nincsenek. Nekem nagyon teszik a tablet dolog, de ilyen áron nem kell egyik sem, mert nincs arányban az ár a hasznosságával, és értékével.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

← ElőzőOldal 4 / 4