53
  • winnie
    #53
    rengeteg minőségi reality van.
  • Ender Wiggin #52
    Szerintem a nézők nemn arra döbbentek rá, hogy nem minőségi a termék, hanem a készítők döbbentek rá arra, hogy a nézők nem minőségiek. Nekik ugyan is a reality kell...
  • tizedes1
    #51
    Ennyi sorozatot lehetetlen végigkövetni. Ha a készítők nem kapják meg a megfelelő nézettséget, elismerést, akkor felesleges pénzkidobás.
    A Lie to me egyik nagy kedvencem, nagyon sajnálnám.
    Stargate Universe-re már nem volt atlantiszos ötlet, így azt ne mbánom, 3 részig bírtam.

    Egy bitang jó sorozat ott kezdődik, amikor az első évadból még csak 3-4 részt mutatnak be, de már kell a következő ÉVAD is! ( game of the thrones )
  • bmw
    #50
    Lie to me, human target, chicago code, ezeket sajnalom....
    Az sgu meg messze nem volt jobb egyik elodjenel sem...
  • cateran
    #49
    No offense, de ehhez 2 evad (vagy mennyi) kellett? Nem sok eszuk lehet akkor...
    Sajnos ez Mass Media..a tomegeket kell kielegiteni es ez az SGU-nak elegge halovanyan sikerult (olyan halovanyan, hogy meg az adott reteget sem sikerult neki maradektalanul, nemhogy a nagy tomegeket:P) Persze -mivel sci-fi- alapbol retegmufaj....es hat nem 1 Firefly....
    Szoval azzal hitegeni magatokat, hogy pedig de jo volt, csak.....marhasag (vagy inkabb illuziokergetes) Nem, nem volt az...(Pedig igenis kepes sci-fi es/vagy "fantasy" aranylag sikeres lenni..lasd SG-1, Supernatural, Buffy, Angel, X-Files, Dr Who, Smallville, stb....)
  • Yany
    #48
    Huhh, Fringe rendben van...
  • SgtMathias
    #47
    Én talán nem fogalmaznék ilyen nyersen, de egyetértek veled. Szerintem nagyon jól kitalált sorozat volt csak az írók túlságosan előre terveztek (talán az előző szériák sikerén felbuzdulva). Nagyon szépen felvezették a fő sztoriszálat csak mire odaértünk volna, hogy tényleg beindulnak a dolgok már megcsappant a nézőszám. Azért remélem a film(ek)ből még lesz vmi mert tényleg jó lenne egy korrekt lezárás legalább, és azért még az Atlantisz-ban is maradt egy-két elvarratlan szál.
  • zetortraktor
    #46
    "Lie to Me: na ennek leállítása nettó genyóság, minden szempontból topkategóriás sorozat"

    Ezen mekkorát röhögtem. Még a csatorna sem volt elégedett vele, hiszen minden évadban lecserélték az írókat. Éppen ezért semmi egységes koncepció nem volt, az egész sorozat csak annyiból állt, hogy beszélgettek, aztán Tim Roth rábökött valakire, hogy ő a gyilkos, mert megrándult az arca. Ehhez aztán kellett kreativitás... Tim Roth nagyon jó, a többi színész is jó, de a sorozat tényleg nagyon gyenge volt.
  • robertone
    #45
    A Better with You nem értem miért kasza, élvezhető sitcom a maga nemében.
    A Lie to me ellaposodott, a többi viszont tényleg idegesítően rossz volt, kivéve a Mr. Sunshine, de azt csak most kezdtem nézni, szódával elmegy, főleg Perry miatt.
  • cateran
    #44
    "Az SGU azért bukott, mert sokkal jobb volt, mint az SG1 vagy az SGA."

    Ez az erv..olyan realisnak tunik...:DD Egesz biztosan ez volt az oka.....
  • kpbendi
    #43
    Event: jó alapsztori, közepes megvalósítás
    V: gagyi remake
    Lie to Me: na ennek leállítása nettó genyóság, minden szempontból topkategóriás sorozat, a House-al simán felveszi a versenyt - a leállítása kb. a Firefly kinyírásához hasonló bűn, és minimum a sorozatigazgató kasztrálásával kellene megbosszulni
  • lammaer
    #42
    Dr House-nak akkor lesz vége, amikor az egyik epizódban Lupuszt diagnosztizálnak :)
  • laca103
    #41
    én a V-t igazából csak a benne lévő csajok miatt néztem XD
    Továbbá, szerintem a Star Trek és a Stargate témakörök már túl vannak telítve, igazából ebben a két univerzumban szinte mindent amit lehetett megcsináltak. De én mondjuk a karakterek miatt néztem őket, az SG1 addig egész jó volt míg benne volt RDA és a goauldok, utána már kezdett ellaposodni szerintem.

    Egyetlen kvázi sci-fi sorozata van ami szerintem leköti a nézőt, az a Doctor Who, bár az én defínícióm szerint inkább kalandfilm-sorozat furcsa környezetekben mint sci-fi.
  • orkaman
    #40
    Brother&S. Ezt kedveltem, kicsit leült ezért könnyebb túllépni rajta***
  • orkaman
    #39
    nem is az a baj hogy vége lett az SGU nak, hanem hogy semmi nem pótolja.
    nincs startrek,stargate,BSG,V most meg semmi. Felértékelődik a hideg kávé ha elromlik a kávéfőző. Ráadásul a V-ben rengeteg lehetőség volt még.
    BSG-ben nem vagyok tutibiztos hogy lesz, de ha mégis, akkor se idén és lehet nem is jövőre csak 2013. Addigra lesz 2 év scifi űr, és egyszerre nyomnak majd 3-4 új szériát aminek az eredménye hogy bebuknak.

    Chuck. na az meglepi, mondjuk még 1 évad, de már előre tudni hogy vége, +depresszió.

    Brother&S. Ezt kedveltem, kicsit leült ezért könnyebb visszanézni.

    Lie to Me. Nézős volt, bár szerencsére annyira nem hogy feliratost nézzek, inkább csak a szinkronost.

    Smallville. hosszú volt, ezért kisebb a hiányérzetem. szerencsére még spájban van az utolsó 8 rész, nem kapkodom el, most van más is.
  • mad mind
    #38
    Kár, hogy scifi csak elvétve volt a sorozatban. Ez inkább egy szappanopera volt scifi köntösben. Nem fedeznek fel semmit, pedig a hajó elméletileg tele van tudósokkal, mégis csak 6 tudós próbál valamit kiokoskodni. Nem vizsgálják, a hajót, mert az veszélyes lehet, inkább ülnek a seggükön.
  • hdo
    #37
    Magyarul a TV-sek szerint ízlésficamod van!
  • birdo #36
    Valóban kell ennyi sorozat egyszerre ?
    Mivel szinte mindenkinek van fájó megszüntetett sorozata...talán igen.
    De ha befejezik a kedvenced felmész és körülnézel, hogy talán melyik az a sorozat, amelyik " hasonló..és talán nézni is tudod....
    Jah...aztán arról is kiderül, hogy majd három évadot élt meg.
  • hdo
    #35
    Sorolj akkor már fel legyél szíves egy két "igazi" sci-fi sorozatot, mert én úgy néz ki egy ilyen szimpla "barom" vagyok aki Star Trek, BSG, SG1, SGA, meg B5 szinten leragadt!

    SGU egy kalap szar volt, egyedül az évad - sorozat - záró rész volt valamennyire is élvezhető, előtte meg nem volt 10 rész ami általam a "nézhető" kategóriába volt sorolható, már csak azért néztem meg - sokszor belepörgetve -, hogy végre van-e már előrelépés a main plot terén, mert az bizony jó volt emo maszlag nélkül!
  • Doktor Kotász
    #34
    "SGU meg egyértelmű bukta, teljesen telibeszarták a franchise-t. Én börtönt adnék az ilyeneknek..."

    Az SGU azért bukott, mert sokkal jobb volt, mint az SG1 vagy az SGA.
    Mert nem géppisztollyal lövöldöző hülyegyerrekek poénkodása volt sciéfi köntösbe bújtatva évadok folyamán keresztül, hanem egy remek sci-fi.

    Az olyan barmok miatt kell befejezni, akik csak azt hiszik magukról, hogy szeretik a sci-fit.

    Az igaz sci-fi bolondoknak meg fáj a szívük.
  • hdo
    #33
    Nem is az volt a drámázással a baj hogy volt, hanem az hogy szarul volt kivitelezve. Egyáltalán nem kerültél érzelmileg közel szinte egyetlen karakterhez sem, inkább közömbös szánalom, mint együttérzés fogott el velük kapcsolatban.

    Így történhetett meg talán, hogy összesen 5 nevet ha fel tudnék sorolni, ebből 4-et tudnék is karakterhez társítani.

    Bezzeg az ój Trónok harca (Game of Thrones) sorozatnál már az összes karakter nevét tudom amelyik megjelent, és fel is ismerem mindet, pedig előtte nem néztem 12 évig 2 megelőző sorozatot!
  • WiZe
    #32
    Örülök, hogy a Fringe nincs közte. Úgy kell kapaszkodnom bele, mint egy utolsó szalmaszálba.

    Amiket néztem: No ordinary family, V, SGU. Már az elején kapásból látszott, hogy végük mint a botnak.

    Új csillagkapu sorozatnak rendkívül örülnék és picsába a drámázással, épp elég volt az BSG-nél. Aztán jöhetne ilyen kőkocka star trek is, aztat nagyon kamázom.
    A szuperképességesből annyi van már, hogy kösszentyű de nem.

    Lényeg, hogy a nép scifire vágyok! Kőkemény scifire.
  • hdo
    #31
    V - Én az évadzáróra mondtam azt, hogy nem vagyok kíváncsi egy harmadik évadra.

    SGU - "Good riddance!" Ez már nem dráma - a B5 dráma - ez már emo volt amit műveltek! Látták mekkora sikere volt az új BSG-nek, erre le akarták másolni - hangulatra -, hát szarul sikerült!

    A többiről amit kedves Viktor - ömlesztve, érdektelen szövegbe ágyazva - felsorol, egyrészt nem is hallottam, másrészt nem néztem, pedig majdhogynem 1 tucat sorozatot nézek.
  • Justil
    #30
    A V-ért abszolute nem kár. Amilyen jó volt az első évad, olyan gyenge és összecsapott lett a második. Nem is értem, hogy tudták így elfosni.
  • kissssss
    #29
    uhh na arra még várhatsz egy ideig.
  • Nos
    #28
    Mármint normális scifi sorozatnak.
  • Nos
    #27
    Na ezeket a scifiket nem sajnálom. Itt lenne már az ideje egy normális sorozatnak.
  • Herkulles
    #26
    Majd jönnek még több miami helyszínelők, meg nCájesz, bonctanoda stb, az kell a népnek.
  • rudymester
    #25
    A Lie to me nagy szívfájdalmam. Lassan minden kedvencem véget ér. A House még 1 évadot kap a hírek szerint, a Bones főszereplője meg babát vár, szóval az is pause egy ideig.
  • Mardel
    #24
    V második évadja is már unalmas volt kb 6 részt néztem belőle, utána nem is érdekelt, állóvíz...
  • nlght
    #23
    Ja és úgy Charlie Sheent kiírják a two and a half menből, lol.
    pfffff
  • nlght
    #22
    De jó, hogy minden scifit elkaszálnak, kórházsorozatból meg n+1 van. Köcsög hollywood, köcsög tv-s menedzserek!

    Human target meg a legjobb akció volt az új nikita mellett. A NOF második fele pedig sokkal jobb volt, mint a heroes (amiben szinte semmi fight nem volt csak blablabla). Pedig a heroesnak adtak 4 évadot, a NOF-nak csak egyet. Marad a nikita és talán a burn notice akciónak.
  • Wittgen
    #21
    Human Targetért kár, nagyon jó kis sorozat. Jópofa karakterek, dekoratív nők, kellemes könnyed akciók, mosolyogtató poénok. Minden megvan benne, ami szórakoztatáshoz kell.
  • kalapos01
    #20
    Jobb helyen nem is lehetett volna. Eleve más csatorna nem olyan tökös, hogy Breakin In-féle sorozatokat rendeljen be, plusz a Fox betette a magasan legnézettebb sorozat mögé.
  • kalapos01
    #19
    Az Event tényleg az utóbbi idők legigénytelenebb sorozata volt, az abszolút megérdemelte. Teljesen elszúrták azzal, hogy ragaszkodtak a rettenetesen gyenge főkarakterekhez.
  • mad mind
    #18
    A Breaking in nekem bejött, kár hogy elkaszálták. Az is igaz, hogy a FOX-on amúgy is rossz helyen volt, ők nyírták ki a Futuramat is.
  • COOLancs
    #17
    AZért kivéáncsi lennék a netes nézettségre, mert hiába csinálnak egy hiper-szuper sorozatot, ha azt a tévében a kutya se nézi...
  • mochee
    #16
    Én pedig nagyon élveztem az Event-et, jó kis sorozat volt az. És attól, hogy folyamatában találják ki a dolgokat egy sorozatban még nem kell elmeszelni meg leszarozni, az eltöltött idő a lényeg, ha heti 40 percig jól szórakozok rajta akkor nem érdekel mi zajlik a készítők fejében.
  • Datas
    #15
    Human Target-el kapcsolatban már tapasztaltam egy párszor, hogy nem igazán érdekli az embereket, bár ez mindig meg is lepett, mert szerintem egy remek kis sorozat. Most itt is utolsó helyen áll a szavazáson...érthetetlen :) S a NOF-ért is kár, én arra is szavaztam volna, ha lehet, és valószínüleg az is az utolsó helyen állna:)
  • cS6Szi
    #14
    Három Napja fejeztem be a no ordinary family-t. Nem egy nagy szám sorozat, de uborka szezonra jó volt.