Furcsa képek a Men in Black 3 forgatásáról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
naponta 2x? <#idiota>
megnézed a cikkeket, aztán megnézed melyik topik kapott lángra a flémjeidtõl?

fergusonpapa
hjha..mert álltalába 2x tévedek be ide megnézem cikkeket stb.nem gubasztok itt egésznap.ahogy teis teszed

www.icewebhu

És ezt pont egy fórumba írtad le 😄 Istenem... vannak még agytröszt emberek xD

fergusonpapa
imádom a trollokat 😊 jókedvre deritenek.Mert amig én a napsütötte szép világban jártam ök egésznap a monitor fényében tündökleve várják hogy beszolásukra reagáljanak <#banplz>

www.icewebhu

Én imádtam az 1-et is 2-õt is, voltak benne marha jó poénok, remélem ez is lesz olyan jó mint az elõdök =)

adler30
bakker te olvastad a hozzászólásokat?<#rolleyes>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Magiszter
Nem kell rajongónak lenni ahhoz hogy tetsszen egy film. Szerinted csak rajongó van, meg az aki szívbõl utálja? Tessék egy pillanatra levenni a szemellenzõt.

adler30
látom gyûlnek a sorozat rajongói.

Hú adler30, Te nagyon sok filozófiát és egyéb színvonalas, kulturális dolgot (matematika, kozmológia) olvashattál vagy tanulhattál, hogy ennyire tisztán látod a széria értéktelenségét! 😄

.1ndɐ1ɐ uǝbǝsuǝ1ʇǝ1ǝʌnɯ soʎ1ns posɐʇɐ1pıʌoɹ sǝ pǝbǝsnɹoʞoʇɐ1ʞnzs ɐ ʎboɥ 'uɐsoʎunb ıʇuǝ1ǝظ ʇzɐ zǝ 'uǝbı
Pénzt. 😊
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

adler30
Az elsõ rész nagyon gyermekded lett,a második szarabb volt a barátok köztnél is.Hogy a harmadikból mit akarnak kihozni nem tudom.

fergusonpapa
ezért érdemes volt megszolalnod..

www.icewebhu

Hááát... Ha Will berakja a hosszú barna kígyót a zebrának akkor én biztos hogy nem nézem meg