14
-
#14 naponta 2x?
megnézed a cikkeket, aztán megnézed melyik topik kapott lángra a flémjeidtől? -
#13 hjha..mert álltalába 2x tévedek be ide megnézem cikkeket stb.nem gubasztok itt egésznap.ahogy teis teszed -
tomboy013 #12 És ezt pont egy fórumba írtad le :D Istenem... vannak még agytröszt emberek xD -
#11 imádom a trollokat :) jókedvre deritenek.Mert amig én a napsütötte szép világban jártam ök egésznap a monitor fényében tündökleve várják hogy beszolásukra reagáljanak -
tomboy013 #10 Én imádtam az 1-et is 2-őt is, voltak benne marha jó poénok, remélem ez is lesz olyan jó mint az elődök =) -
#9 bakker te olvastad a hozzászólásokat? -
#8 Nem kell rajongónak lenni ahhoz hogy tetsszen egy film. Szerinted csak rajongó van, meg az aki szívből utálja? Tessék egy pillanatra levenni a szemellenzőt. -
#7 látom gyűlnek a sorozat rajongói. -
endrev #6 Hú adler30, Te nagyon sok filozófiát és egyéb színvonalas, kulturális dolgot (matematika, kozmológia) olvashattál vagy tanulhattál, hogy ennyire tisztán látod a széria értéktelenségét! :D
.1ndɐ1ɐ uǝbǝsuǝ1ʇǝ1ǝʌnɯ soʎ1ns posɐʇɐ1pıʌoɹ sǝ pǝbǝsnɹoʞoʇɐ1ʞnzs ɐ ʎboɥ 'uɐsoʎunb ıʇuǝ1ǝظ ʇzɐ zǝ 'uǝbı -
NovaTerra #5 Pénzt. :) -
#4 -
#3 Az első rész nagyon gyermekded lett,a második szarabb volt a barátok köztnél is.Hogy a harmadikból mit akarnak kihozni nem tudom. -
#2 ezért érdemes volt megszolalnod.. -
cstommy #1 Hááát... Ha Will berakja a hosszú barna kígyót a zebrának akkor én biztos hogy nem nézem meg