60
  • Mardel
    Szerintem ez valami berögzült dajcstomis dolog.
  • chuky123
    R.I.P. Skype. Ezaz a voip szolgáltatás volt ami még "mosogépen" is elfutott.
    Legkisebb sávszélesség igénye van hangátvitelnél és nem szakadozott, bugyborékolt mint az msn. Ms jól el fogja barmolni ahogy az msn-t is elcseszte ezzel livos felületével ami marha bénán néz ki. Majd egybe fogja olvasztani msnel és telerakja majd reklámokkal meg szeméttel.
  • Nightwish006
    Na azért ne tessék már ilyen fellengzősen írni! :[ Nem vagyok én ám olyan hülye, nem tegnap raktam fel a winfost először, hogy buta legyek, na. Csupán nem értem mi a bonyolult benne...
  • semmikozod
    Népszerű dolgokat utálni ugyanúgy divat, mint használni. Tartsd észben!

A másik kommentedre meg reagálnom sem kéne annyira nonszensz, de mivel jó kedvemben vagyok megkapod a választ.
    Fenntartom a jogot, hogy azt utáljak amit akarok és ezt bármikor és bárhol kinyilvánítsam. Ha nem tetszik a véleményem, morgolódj magadba, de ne támadj, rám mint egy általános iskolás, akinek a szeretett játékára rosszat mondtak.
    Csak lejáratod magad.
  • Bronx South
    Amúgy inkább a Google vagy az MS minthogy a Facebook. Utóbbitól hányingerem van.
  • Bronx South
    Mekkora majom vagy haver. Vannak rajtad kívül akik meg évek óta azt használják, lehet hogy neked nem jön be, hanem a kg msn ami már népbetegséggé fajult a facebook "lájkolj még a szart is" fa..sággal, attól függetlenül visszavehetnél a mellényből, vagy lyukaszd ki hogy kilássál belőle.
  • Megyerpro
    "December 31-én a társaság hosszú távú adósságállománya 686 millió dollár volt. " Inkább megmentették !
    Több szempontból is meg lehet közelíteni a dolgokat :D
  • nando42
    na mibe, hogy a sok kis sg korcs is $m wint használ otthon (s azért msn is biztosan befigyel a háttérben?) :D:D:D
  • Komolytalan
    Skype esetében kb annyi az M$ motivációja, hogy google és fb is meg akarta venni.
  • kvp
    "en egeszen egyszeruen nem fogom fel hogy mi motivalja a microsoftot hogy mindent megvegyen amit tud es tonkretegyen."

A reszvenyesek azt mondtak, hogy be kell fektetni a ceg keszpenztartalekanak egy reszet, mivel igy nem kamatozik (volt rola cikk az sg-n is). A skype-ot keszpenzert meg lehetett venni es viszonylag nagy felhasznaloi bazist kapnak hozza ajandekba. Tovabba mukodik a rendszer, aranylag megbizhatoan. Roviden szolva jo befektetesnek tunik ha a microsoft-nal rajonnek, hogyan kell nyeresegesse tenni.
  • cateran
    A Skype a legjobb? Jesszusom...Regebben sokat hasznaltam, aztan jott vmi uj verzio es nalam kimeritette a "kukaba vele" kriteriumokat...
  • cateran
    Ms termekek, mint bonyolult dolgok...hmm...A csapot es a kilincset tudod mar kezelni?
  • sanyicks
    Na meg android, és ios support is. Bár lehet hogy lesz majd azokra is skypeos wlm, amihez minimum 1giga tárhely kell, és 500 mega ram, ezen kívül 10 perc alatt lemeríti az aksit, mialatt 3x lefagy.
  • 5c0rp330n
    en egeszen egyszeruen nem fogom fel hogy mi motivalja a microsoftot hogy mindent megvegyen amit tud es tonkretegyen.
  • M0RN1NGST4R
    akinek mindenáron védett üzenetküldés kell az használja a comodo EasyVPN-t
  • Rotyoka
    Köszönjük a Skypenak, meghalt 2011 ben.

Ave Google Talk!
  • Romel
    bye bye Linux support...
  • socheater
    Hajrá! Akkor a Windows8-ba már integrálva lesz a Microsoft Skype? :)

Remélem nem jár majd úgy mint az msn, hogy évről-évre egyre igénytelenebbé válik a felület és a programoptimalizáció. (akad, instabil, lefagy)
  • Fresh Duke
    Biwinning.
  • opeca
    Én ugyan nem használtam a Skype-ot, de hozzáértő és rendszeresen használó ismerőstől hallottam, hogy állítólag nem lenne csoda, ha el is adnák mert az utóbbi időkben eléggé esett a Skype minősége.
  • Laza
    Lehet most szűnt meg a legjobb ingyenes platformfüggetlen voip szolgáltatás ... kíváncsi leszek mi lesz azzal a tendenciával, hogy mindenre kiadták ami csak élt és mozgott ... pl Sony PSP-re.
  • MrImy
    Agyam eldobom! Hirtelen a MS-nek tejelek a Skype felöltéseimmel?

"Iratkozzunk le! De most azonnal!"
  • sanyicks
    Mondani sokmindent lehet... valami ilyesmi mintha már történt volna. Ezt mondták ezt is csinálták 1-2 évig majd hello.
  • asysoft
    Utolsó két Messenger fejlődési irányát tekintve alighanem ez a cél, kíváncsi vagyok, a 2012-es verzió miben fog kevesebbet tudni, mint a mostani!
  • szlovákiai hun
    Egyetértek, nincs feltörhetetlen algoritmus, csak nehezen megfejthető!

De szerinted mi az oka, hogy számos nagy cég és állam is, mint az oroszok, USA, Goggle és mit tudom én még ki, meg a terrorizmus nevében, mivel nem tudjál lehalgatni a csúnya tenoristákat....mi az oka ennek....persze szimplán üzleti érdek is elképzelhető a háttérben.....,de adj vagy próbálj reális magyarázatot adni nekem. Megkérlek rá szépen!!!!
  • asysoft
    Sajtóközlemény ennek némiképp ellent mond: "Microsoft will continue to invest in and support Skype clients on non-Microsoft platforms."
  • Tetsuo
    Remelem a Microsoft azert vette meg, mert le akarja utanozni.
  • sanyicks
    skypeot nem hiszem hogy le tudták hallgatni, éppen azért verték magukat a kormányok mert nem tudják.
  • 5c0rp330n
    en kb msn-el vagyok ugyanigy. msn-t kene kiirtani es skype-ot tenni minden hazba. ha az ms nem b@ssza szet ezt is..
  • nlght
    1. Az amerikai titkosszolgálat most márt kérés nélkül lehallgathat szinte bárkit (mert most már amerikai az msn, skype, gtalk, stb. is)
    2. Az MSN és a Skype konkurensek voltak, a 2 legnagyobb a piacon, így valszeg monopol helyzetbe kerül a microsoft ezen a téren is. Nem kéne valami versenyhivatalnak vizsgálni az üzletet???
  • sanyicks
    Androidnak kicsi a használati százaléka? háát... Linuxra pedig nem kerül semmibe fejleszteni. Persze az ms nem fogja, mert az a célja hogy mindenki az ő szarjukat használja, csak hát láthatóan ez a telefonok világában nem nagyon akaródzik sikerülni :)
  • WoodrowWilson
    Hú, srácok, nagyon durvák vagytok! Direkt kisbetűvel írjátok a cég nevét!:O Kemééény!
  • Major
    Akkor tegyél érte, hogy a Linux elérjen olyan használati százalékot a PC-sek körében, hogy az MS-nek megérje Linuxra is tovább fejleszteni a Skype-ot :)
  • Major
    1. Nincs feltörhetetlen algoritmus :)
    2. Biztos valami kőművesek vannak a dolgok hátterében :)
  • sanyicks
    Pár év múlva már nem. Az újabb verzió csak vinfosra és vinfos fónra fog kijönni, lehallgathatatlan sem lesz (ugyanis az m$ ás az usa kormány puszipajtások), ma meg be fog kerülni a világ legszarabb programjába, a wlm-be...
  • szlovákiai hun
    Te írod te degenerált, hogy a kommentek nagy része kész borzalom? Figyelj te pihent agyú! Állítólag a skype kódolási algoritmusa feltörhetetlen volt, hogy most megveszi a cionista microfos (kisbetűvel), majd jó szolgálatot fog tenni a tenoristák meg kisemberek lehalgatásában.....?
  • semmikozod
    Ez vicces, a kommentek is viccesek voltak. :D
    A Skype-ot egyszer kipróbáltam, hát kész borzalom. Remélhetőleg a MS ki vonja a forgalomból vagy az MSN-nel összeházasítja.
    Bár attól félek, hogy ugyanúgy megmarad ahogy volt a különbség csak az, hogy a MS nagyobb szeletet fog lecsípni a csetprogram biznicből.
    Mondjuk nekem mindegy, eddig sem használtam, és nem is fogom.
  • 5c0rp330n
    nem minden azert. csak a dolgok 80%-a kb. a maradek 20% pedig kozepszeru szarra valik.
  • intrex
    Ezt úgysem értheted, hiszen a kérdésedből világos hogy nem használtál még éveken keresztül mást.
  • narumon
    Hát itt a készpénz az átutalást jelent nyilván. Kint az is készpénz ami nem részvényre, nem területre, nem pozícióra, nem egyéb barterre vonatkozik, hanem felhasználható összegre, bárhogy is érkezik meg.