Ausztráliában is árulja a felhasználói adatokat a TomTom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze es majd kideriti hogy melyik autoban lett eppen haszvalva, ki vezette (most ne MO-bol induljunk ki)... Sose fogjak tudni bebizonyitani hogy nem haverom hasznalta, vagy loptak eppen el, ceges tomtom amit sokan hasznalnak stb :-)
Ébredjetek fel, amióta net van, azóta folyamatosan adatokat küldünk kifelé, csak az nem mindegy, hogy a cég, aki fogadja azokat, eltávolítja-e a felhasználók azonosítására alkalmas adatokat a rendszerbõl!
Vajon a "infrastruktúra-fejlesztésekhez vagy a közlekedésirányítás hatékonyabbá tételéhez" miért kellenek a felhasználói adatok is?
(Azt értem, miért kell a "a közlekedésbiztonság javítására"<#hamm>#hamm>)
Vajon a "infrastruktúra-fejlesztésekhez vagy a közlekedésirányítás hatékonyabbá tételéhez" miért kellenek a felhasználói adatok is?
(Azt értem, miért kell a "a közlekedésbiztonság javítására"<#hamm>#hamm>)
Na az apple android tomtom ezek mind ugyan ezt csinálják e van ezeket a szarokat nem szabad venni.
Csak a Garmin.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem kell TomTomot venni, ez a megoldás. Hiába piacvezetõt kamerás telefont gyártok nem fogják venni ha rájönnek hogy sunyiban bekapcsol néha és felvételek készít hanggal, majd továbbítja a szerveremre... Ez lesz ezekkel is ha így folytatják.
Kíváncsi vagyok, hogy a TomTom ad-e lehetõséget az adatok feltöltésének letiltására a készülékeiben. Én nem ismerem annyira a navigációikat, de pl. van olyan gyártó, amelyik kikapcsolhatóvá teszi az ilyesmit. Valaki tudja mi a tényállás?
azért most már elmehetnek a csába...
De mondjuk ez nem tegnap kezdõdött...
Valahogy a vezetõk nem tudják feldolgozni, hogy nem látják ki mit mikor és miért csináln. Rohadt büdös kiváncsi gecik.
Más: valaki hallott valamit a BB-rõl? Azok esetleg nem akarnak kémgedni, végül is minden van bennük ami kell egy jó kis adatgyûjtéshez. És nem lennék meglepve ha gyûjtenék is... Nincs szívem szétcincálni az enyémet. 😊 Valaki esetleg megtette már? 😉
De mondjuk ez nem tegnap kezdõdött...
Valahogy a vezetõk nem tudják feldolgozni, hogy nem látják ki mit mikor és miért csináln. Rohadt büdös kiváncsi gecik.
Más: valaki hallott valamit a BB-rõl? Azok esetleg nem akarnak kémgedni, végül is minden van bennük ami kell egy jó kis adatgyûjtéshez. És nem lennék meglepve ha gyûjtenék is... Nincs szívem szétcincálni az enyémet. 😊 Valaki esetleg megtette már? 😉
Üdv a kapitalizmusban!
http://vakond.hu/