15
  • Retechegér
    menjenej már a picsába, de tényleg...
    jó zenét meg filmet kéne csinálniuk amit megéri megvenni/megnézni/meghallgatni pénzért nem ilyen parasztvakító fosást amiket 2 perc alatt összedobnak....
  • miszterjoe
    Szerintem addig nem nyugszanak a jogvédők és ezek a béna "zenészek", amíg el nem érik, hogy a letöltés mint alaptevékenység illegális legyen.
    No... Alki David You Suck!
  • Guren
    a milliárdos fasz unatkozik.txt
  • Rotyoka
    És ha én Pecman-t meg Linuxot osztok meg akkor mivan ?
  • harcu
    Én meg visszaperelnék, hogy XY gyilkosságnál az illetők az autóban az adott zenekar számát hallgatták, tehát közreműködtek a gyilkosságban, ezért letöltendőt kérnék mindegyik zenészre bűnrészesség miatt. Sőt csinálnék a börtönökben egy közvéleménykutatást, hogy melyik zenekar a legnépszerűbb, és azokat mindet perelném, hogy bűnözőket segítenek a céljaik elérésében.
  • bigjoe
    Mit nem értenek ezek a barmok azon, hogy NEM ÉRTE KÁR ŐKET.
    Amit az ember letölt egyébként NEM VENNÉ MEG!!!
  • Magiszter
    Meg eleve a kliens maga nem illegális, csak az amit művelnek vele. Ennyi erővel az autógyárakat is lehetne perelni ha az autójukat bankrabláshoz, vagy gyilkossághoz használja valaki. Idióta barmok ezek a jogfélők.
  • Szefmester
    A zöldségeseket se hagyd ki. Ha késsel leszúrok valakit szándékosan akkor az gyilkosság, ha egy almával verem agyon szándékosan az már különös kegyetlenséggel elkövetett. :D
  • torreadorz
    bármit feltölthesz, csak az ne legyen illegális. e.g.: megosztok egy linux cd-t, egyáltalán nem illegális feltölteni.

Másrészről viszont a per baromság, pont ugyanaz mintha megbüntetnéd a boltot mert kést adott el. Vagy hippot. Mindkettő alkalmas gyilkosságra.
  • passatgt
    csak illegális anyagot lehet feltölteni?:)
  • Cat #5
    A feltöltés még magyarországon is tilos.
  • laziga
    marhák és ráadásul a fájl cserélés nem tilos miről habratyolnak?
  • csulok0000 #3
    ezt úgy kellene nevezni hogy "Jogvédelem néven elkövetett ingyen élési bűnözés", 10-30 évig terjedő büntetéssel :D
  • mad mind
    Pereljük be a háztartási boltot, mert lehet náluk kést venni.
  • passatgt
    vicc