Megérkezett a Conan, a barbár legújabb előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
triple H kellett volna ide conannak 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jaffa 2843
Ronon Dex 😄

egyébként ki van gyúrva, csak a srác vagy 2,50 magas 😄

láttunk már nagyon jó elõzetest egy rakat szar filmez, és talán fordítva is.. de a végén ugyis a teljes film utáni tapasztalat a mérvadó

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Nem kell A kategóriás színész, csak legyen valami fizimiskája. Engem ezek a grimaszolások meg kifestett szemek egy B kategóriás filmre emlékeztetnek. Pl. a Conan tévésorozatra.

Az meg, hogy ez a csávó ki van gyúrva, hááát, az azért erõs túlzás. Szerintem egyáltalán nem illik a szerephez ez az ember. Ennél egy sokkal karakteresebb, erõsebb és rondább fejû emberkét kellett volna találni.

Egyszerûen meglátom ezt a fószert és a hátra olajozott hajával, a kifestett szemével, a szedett szemöldökével, a hülye grimaszaival és a hab testével, és egyszerûen már elúszik a beleélésem abba, hogy ez itt egy barbár.

De érdekes, hogy pl. a mellékszereplõk azok már el vannak találva. Azok már megfelelõen rondák és csapzottak.
kakaoskalacs
BARBARIAAAAAAAAAAAAAAAAN

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Engem kellemesen meglepett az elõzetes. A '82-es elsõ filmnek óriási rajongója vagyok, de a haloványabb másodikat is szeretem. Az új részt erõs fenntartásokkal kezeltem, részben Momoa miatt is, de ez az elõzetes számomra kellemes meglepetés.

Azt ígéri, amit elõzetesen várok is tõle: klassz látványt, sok-sok kardozást és kalandot. Ami Momoát illeti a kezdeti ellenérzéseim is megváltoztak, egészen jól áll neki a szerep így az elõzetes alapján, noha az erõltetett grimaszolás szerintem is sok.

Mindenesetre megelõlegezzük neki a bizalmat, aztán majd eldõl, hogy milyen is lett. Én adok ennek a filmnek is egy esélyt.
Atlantisban En is birtam de hat erre inkabb swarci.😊
Hát ez sz*r lesz!
Nem rossz ez, de még mindig azt mondom hogy Rock kellett volna ebbe😄

Kicsit fura így csupasz képpel ez a Momoa. Neki jól áll a szakál és úgy is szoktuk meg. Ezen kivül a kinézetén még egy pár apróság zavar. Pl. az a szoknyaszerû bõ gatya... az nem tetszik, na és hol a hajpánt ? 😊 Na, lehet röhögni, hogy mikkel foglalkozok 😊

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Talan az miatt, (micsoda agymunka kell a kikovetkezteteshez...) hogy a "kockaknak" nem magukhoz kell hasonlitaniuk, hanem a kitalalt figurahoz es az elodjehez...De gondolom ezt nem nagyon ered fel esszel...
fergusonpapa
sztem meg jó szinész sg atlantisban nagyon birtam és azért elégé kivan lökve..nem értem mit lázad itt a sok kocka akinél még az egérkábel is vastagabb 😄

www.icewebhu

nem, csak azt nem értem miért kellene egy A kategorás színész egy barbár szerepére? Conan szerepéhez az alábbiak kellenek (a könyv szerint), magas termet, sportos izmos test = nagy állat, arcra ne hányja el magát senki, mert Conan nagy nõcsábász volt. Ennyi
Hát ha te Tom Hanks-et és ezt a csávót ismered csak, az téged minõsít😊
jaja sztem is Tom Hanks kellett volna
én már várom😄 am vki mondta egy régi cikkben hogy ez a momoa nem olyan kemény mint arnold hanem inkább macsósabb fickó és ezért nem lesz annyira ijesztõ de dugni biztos fog. Hát ez bejött😄
Hát nekem ez egyre kevésbé tetszik. Ez a kifestett szemû conan már az egészet elrontja. Nem tudom minek tettek bele egy ilyen B kateges színészt ilyen filmbe.

Elrontja az egészet.
Garou
Sokaknak Arnie a mervado, ot kepzeltuk el a konyveket olvasva, ezert kell Momoanak magas lecet megugrania.

A trailerrol nekem a 10000 b.c., Momoat nezve meg Kevin Sorbo jutott eszembe. A Game of Thrones-ban jobb Conannak tunik, mint itt. 😊 De a moziban majd meglatjuk, csak az a fenyegetonek szant grimaszolas ne lenne, attol nem lesz felelmetesebb...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Mi az, hogy Conanesebb? Jobban hasonlított a 70-es évekbeli Marvel-képregény Conanjára, vagy arra, akit Howard a 30-as években megalkotott? Szerinted mégis melyik a mérvadó?
Broafka
király kis filmnek ígérkezik, de Shwarzenegger sokkal jobban ki volt gyúrva, õ Conanesebb volt

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

jason momoa ftw 😊

Egyre jobban felkelti az érdeklõdésemet.