975
Metro Last Light

• maffioso
    Bevált, köszönöm szépen.
  • SaGa Jr
    Amikor ráböksz leírja mi a különbség a normál nehézségekhez képest.

Kevesebb a található skuló, hamarabb elhasználódó szűrők, korlátozott HUD (nem mutatja számláló a lőszer mennyiségét például de más téren is kevesebb az információ), nagyobbat sebeznek a fegyverek (a tieid is) így gyorsabban el lehet halálozni. Kb ennyi. A hardcore ranger mode ugyanez csak egyáltalán nincs HUD (tehát még inventory-ban sem látod mennyi lőszered van csak akkor ha épp vásárolsz)
  • Musztafakebab
    Srácok a ranger mód miben másabb?
  • PeeTeR
    user.cfg

1. r_fullscreen on -> off
    2.
    r_res_hor 1920
    r_res_vert 1200
    (ertelemszeruen ami neked megfelel)
    ha kesz mentsd el es allitsd a file -t irasvedettre majd inditsd el es nezd meg mit sikerult alkotni. ha minden rendben akkor fullscreen -t vissza is allithatod "on" -ra es hajra.
  • maffioso
    Hali!
    Próbáltam már máshol is keresni a gondra megoldást, de nem sikerült. A problémám, hogy indításkor a monitor kiírja, hogy out of frequency, majd kikapcsol. Ezt akkor szokta, ha nem támogatott frissítés/felbontás van. Ilyenkor általában a config file-ban beállítom a kívánt felbontást vagy 640x480-ban indítom. Jelenleg egyik sem segített, nem tudom elindítani a játékot és a patch sem oldott meg semmit. Valakinek valami ötlete? Valahol rá tudnám erőltetni a jó felbontást?
  • Frank99
    kösz, ezentúl jobban keresek...
  • SergioAmigo
    nah végre megvan az új gép lassan neki is látok a játéknak elsőt imádtam :D
  • grebber
    Info a kiegészítőkről!
  • Pares
    Teljesen egyetértek. Rengeteg szűrőt lehet találni Ranger módban is, nekem mindig volt minimum 30 percre elegendő...
  • grebber
    Elfogy a szűrő? Most mondhatnám én is hogy akkor bizony csak szaladtok előre!

Elsőre boxon normálon a végén több mint 40 percre elegendő szűrőm volt.
    Most pc-n 1 óra felett járok!
  • SaGa Jr
    Lehet cheat helyett jobban jártál volna egy visszatöltéssel a map elejéről és az azon a pályarészen található 5-6 db szűrő összeszedésével (óvatoskodó haladás mellett sem használódik el egy szűrő míg mindet megtalálod, ranger módban azonban 2-t is elhasználnál eközben, de nyersz párat pluszban).

Ha meg a maszk törött arra is mindig minden pályán van megoldás gyanánt szétszórva 2-3 extra, felvehető darab.
  • Frank99
    kösz, de ha onnan kijovok, akkor fulladok meg :-)))

de azóta megoldottam, cheattel...

• Tatyla
    be a repülőbe
  • Frank99
    srácok, a repülőnél -üa keresés- elfogy a levegőm-
    töltsem vissza, vagy merre menjek?
  • broman191
    Majd a DLC pénzekből lesz nekik, előbb fejlesszenek az építkezési generátor kerregése mellett!
  • Shep
    Hát várjál, előbb be kell nekik csempészni a gurulós székeket :)
  • broman191
    Úgy rémlik hogy 3 vagy 4 sztori DLC-ről beszéltek, mindegyik különböző karakter szemszögéből játszható majd...jól hangzik, a megvalósítást majd meglátjuk... :)
  • grebber
    Érkeznek majd a finomságok?

Season Pass-t lehet már venni ~ 2750ft! Remélem jó kis cuccok jönnek majd hozzá!
  • Pares
    Az f betűt tartva előjön a dinamó, azt bal egérgomb nyomogatásával felpumpálod, aztán elengeded az f betűt.
  • alonso83
    és hogy kell tölteni?
  • Shep
    Azt is tölteni kell, mint a lámpát.
  • alonso83
    hali tudnátok segiteni hogy az éjjelláto mért nem jo?ha rajtam van ugyan olyan a kép mint ha nem is volna rajtam ugyan olyan sötét a kép ez mitöl lehet?
  • Tatyla
    na a végére értem kellemes kis játék volt,aki az elsőt szerette ezt imádni fogja,csak ajánlani tudom :)
  • Musztafakebab
    Szewasztok!

Az a kérdésem lenne hogy a zárt dobozokat szekrényeket ki lehet valahogy nyitni?
  • DarkSector
    Igen kell.
    Manapság szinte mindet ami nem Origin(EA játékok)-Uplay(Ubisoft játékok).
  • Bulics
    Egyébként a dobozos játékot kell aktiválni a steamen? Bocsi de sehol nem találok infót erről.
  • A tumi
    Megvan a hiba! Az nvidia physx-et kellet visszapipálni. Így most már normálisan megy. Köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
  • lammaer
    Köszi, akkor ez ilyen lightos felüdüléses móka :)
  • SaGa Jr
    Lopakodva, ranger módban, embereket csak extrém ritkán kinyírva (inkább lecsaptam vagy kikerültem akit lehetett), mindent bejárva, minden jegyzetet felszedve és elolvasva, minden diskurzust és előadást végighallgatva/nézve volt 14 óra.
  • grebber
    Attól függ keresgélsz-e de olyan 7-12 óra.
  • DarkSector
    10 óra szerintem minimum....
  • lammaer
    Skacok, cirka mennyi idő egy végigjátszás?
  • SaGa Jr
    Írta hogy már a patch előtt is ezt csinálta a program nála, így ez alapján fenn van neki a patch.

A tumi:
    Azt próbáltad már, hogy állítgatsz pár dolgot a catalyts-ban, minőségről a sebességre állítva a beállításokat ahol lehet? Vsync-et is kapcsold ki inkább ha netán be lenne kapcsolva.

De akár visszatehetsz régebbi driver-t is akár az is jelenthet megoldást (nem feltétlenül kell bedőlni a tedd fel a legújabbat mizériának). Esetleg megpróbálhatod a korábban javasolt megoldást a user.cfg átírást (r_api legyen 0), hogy ne Dx11-ben nyomuljon a program (az is sokat segít és a látványban nagyon minimális lesz a különbség).

Nekem ugyan jóval gyengébb kártyám van (aláírásomban láthatod, amúgy pont ugyanolyan mint DarkSector-nak) és a driverem is még tavalyi, de akadás mentesen (igaz csak 20-30 FPS mellett patch nélkül) simán eldöcög közepes beállításon (nincs tesselation se SSAO, Af 4x-es csupán) a program 1440x900-as felbontáson. A high és normál részletesség között nem vettem észre érdemi különbséget a very high meg nem nyújt annyival többet mint amennyivel több erőforrást igényel és amennyivel többet lassít a játékon.
  • DarkSector
    Hát így kapásból érthetetlenül állok elébe.

Warez? mert ha igen akkor lehet a törés végett is...
  • DarkSector
    "Gépem:Core i3 3,3GhZ 4GB ram, 7770 Sapphire vga.
    13.4-es Catalyst van fent."

Ezt írta, vagyis nem driver gond.
  • WinStar
    tedd fel a patchet,gondolom Ati kártyád van :)
  • A tumi
    Igen próbáltam mindent levenni akkor is ugyan az a hiba, szaggat játszhatatlanul.
  • DarkSector
    próbáltad minimum grafikán?
  • A tumi
    Sziasztok!

A 649-es kérdésre senki nem tudja esetleg a választ?
  • kisfiu87