Metro Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Itt a fizetõs változat. :DDDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

broman191
"R" nyomva tart oda-vissza mûxik. Legalábbis kellene neki... :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

AnarchoiD
hogyan lehet (pc) a military grade ammorol visszavaltani ? , valamiert ravaltani engedett de nem valt vissza (win8)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

DarkSector
Azért teszem spoiler-be mert jó minõség végett nagyok a gif-ek és hátha valakinek gyenge a net. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
:)<#nezze>
DarkSector
Mindezt ingyen. :D

DarkSector
Licit 1000ft.

Metro: Last Light, steames verzió (Ranger Mod DLC-t tartalmaz)eladó. Akit érdekel privátban keressen meg.
azt csináltam de frisiteni akartam és valamilyen digitális aláirást kér
koschwarz
Esetleg a hangkártya driverét is újra kellene tenni (akár alaplapi, akár önálló a hangvezérlõ).

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

tudnátok segiteni ujra raktam a rendszert és elinditom a játékot de nincsen hang tudnátok segiteni?
köszi,pont arra nem gondoltam :D

Sikerült,Köszöntem
wedge31
Menj neki és told el a menö verdádal a kocsit ami elállja az utat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok. Amikor azzal a menõ verdával megyek és elérek egy olyan jármûhöz ami az utamat állja amikor azok a négylábú szörnyek vannak,bemegyek a szobába és utamat állja egy kerítés,balra meg egy mágneses kapu van mint a reptereken,de ott nem tudok bemenni. Mit kell ott csinálni? Már mindenhol körülnéztem... :S

Shep
Hát mindennek ára van :) Na mindegy de szerintem koránt sem akkora különbség, mint pl az egyben volt, a rossznak titulált befejezés simán lehetne "jó" is akár.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kétszer nem mondom, hogy ha lesz folytatás, akkor az önfeláldozós befejezés lesz a canon, és lehet hogy Artyom fia lesz a fõhõs?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyébként nekem is jobban tetszik a "rossz"(-nak nevezett) befejezés...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Gondolom nem tudsz angolul mert mondják mi a gyengéje...

A hátát löd mikor ráugrannak a kicsik.

A hátát kell lõni.

Szevasztok,
Épp a "medve" Boss-nál járok és hát,hagy némi kívánni valót a játék maga után :/:/ A pálya elejétõl végig felszedtem az össze ammót mindent ami csak létezik ,Ranger módba viszem ha jól tudom ez a legerõsebb fokozat ,de egyszerûen nem lehet megölni,az össze tárat belelövöm,gránát,mindent claymore-t is mindent már csak a kés marad "v" és annyi kb 8-9x fekszik le pihenni de semmi felkel és támad már 5x ugrottam neki ,
Valakinek lenne tanácsa mit csinálok rosszul vagy épp nem csinálok??
Köszöntem,
wedge31
Nálam az azért elég erõs különbség, hogy az egyikben meghalsz a másikban meg dugod tovább annát...<#hehe>

Shep
Tegnap én is befejeztem és én azt mondom, nincs jó meg rossz befejezés csak 2 végkifejlet amik némileg eltérnek egymástól. Igazából szerintem kb az a szint, mint az elsõ volt, voltak benne ugyanolyan idegesítõ és bárgyú részek, mint az elõdben, egyedül azért tûnt eleinte jobbnak, mert kicsit jobban néz ki és több a külsõ helyszín is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Végére értem én is a jó véget kaptam meg de elnézve youtubon a rosszat az nekem epicebbnek tünik.
Összességébben tetszett hozta amit vártam remélem lesz folytatás.

DarkSector
....és pár napja jelent meg.

Te is tudod hogy minden AAA cím kezdetben elsõ hiszen új....
majd ha 2-3 hónap múlva is ott lesz elõl, na majd akkor.

Sziasztok!

Nagyon szaggat a játék hiába állítok bármit is rajta. A patch elõtt is ezt csinálta. Néha rezzenéstelenül megy de legtöbbször annyira szaggat, hogy játszhatatlan. Mindent feltettem a játék telepítésekor(directX stb).
Gépem:Core i3 3,3GhZ 4GB ram, 7770 Sapphire vga.
13.4-es Catalyst van fent.
Mi lehet a probléma?

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

JethroHUN
Hogy lehet lelõni?
Én a fejére lõttem, de lepattant a sisakjáról, aztán elszaladt. Anna-t ugye nekem lökte... és persze h a csaj szét törte a maszkom plexijét.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen, igen, igen. Mondjuk nem játszottam a hangszereken, csak némelyiken, akkor is csak véletlenül. De a szörnyeket sem, ahol nem támadtak rám, ott nem gyilkoltam, és ahol volt kiszabadítható ember (mint akiket említettél), azokat is kiszabadítottam. Ezeket minden pályán figyeltem és megcsináltam. Amit elrontottam szerintem, az az, hogy
lelõttem a csávót aki fogvatartotta Anna-t, és nem vettem le a gázmaszkot, meg hogy Pavelt is hagytam meghalni.

Ja igen, azt az árnyjátékosat is végignéztem.

Hát ha a gyilkolások száma mellékes, akkor az még érdekesebb, mivel én mindegyik csövesnek adtam pénzt, akinek lehetett, annak kétszer is, meghallgattam _minden_ párbeszédet, minden pályát átkutattam a rejtett loot után, aki megadta magát, azt nem öltem meg, és végignéztem a színházi elõadást is... Igazán mindent megcsináltam, és ha az ellenségek nem elkerülése, hanem megölése nem számít bele a képletbe, akkor nem értem, hogy miért nem kaptam meg a jó befejezést...

jarlaxxe
Ember, te direkt baszod tele spoilerel a topikot?

Ja és a két fószert (az árulót meg a kapitányt akivel az elején megszökött a játékos) sem árt életben hagyni, mikor ezzel kapcsolatos döntést kell hozni, ha biztosra akar menni az ember. Ezen delikvensek kinyírása a kiskrapek jelenlétében eléggé el tudja távolítani a happy end-et.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egyszerû:
Cselekedj jót, hallgass meg minden beszélgetést (azokat is amiket nem feliratoz a játék), nézd végig az elõadásokat (az árnyjátékos nagyapát, vagy például a Bolsoj-ban lévõt), járj be minden pályát tüzetesen mert vannak rejtett helyek dögivel amik megtalálását jutalmazza a program, adakozz a csóróknak (konkrétan 3 manus van akinek adakozni lehet, ebbõl 1 a Bolsoj bejáratánál egy angol nyelvû tábla mellett ücsörög a földön, két másik meg Venice-ben lesz), játssz minden hangszeren amit találsz (legyen az gitár, balalajka vagy épp harmonika), de említhetném például a Bandits pályán történõ túszmentéseket (a nõt az elején akit a metrókocsiban akarnak megerõszakolni, a fószert aki meg van kötözve illetve a vége felé az elkapott gyereket és anyját). De említhettem volna a fogolymentést is a Reich börtöntelepérõl vagy hogy ne öldökölj feleslegesen (lesznek olyan monszták is akiket nem kell és nem is szabad lelõni, fõleg mikor a kiskrapek is veled van) szóval csak olyat támadj meg ami rád is támad, ami nem bánt azt hagyd békén, netán hogy szerezd vissza Venice-ben a bõgõ kissrác maciját. Amikor megfelelõen cselekedtél felvillan a képernyõ és egy hang is hallatszik.

A gyilkolások száma valamelyest beleszámít a végkifejletbe, de igazából csak bizonyos pályákon nem szabad gyilkolni (pontosabban az ottani halálok száma rontja az esélyeidet a jobb befejezésre - szerintem mindkettõ jó csak az egyikben megmarad Artyom a másikban nem). Ilyenek például a Revolution, a Facility, a Separation, meg a pálya ami a Bridge után jön. Ha ezeken nem ölsz meg senkit már azzal hatalmasat lépsz elõre a nyálas happy end felé. Ha pedig olyan katonát/ellenfelet lõsz le aki megadta/megadná magát az elég drasztikusan kihat negatív értelemben a jó tettekre.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

grebber
Lõszert kell a csöveseknek adni nem lelõni õket mivel nem is lehet.

A lényeg jót kell cselekedni a gyilkolások száma mellékes.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ja kinek mi. :D

DarkSector
Ja kinek mi. :D

Ez a "ruszki stílus" inkább egy najon faja különleges game!
DarkSector
Lõjjem le a csöveseket?

grebber
Ugyanúgy van mint az elsõnél meg kell hallgatni a beszélgetéseket meg pl jót cselekedni lõszer a csõveseknek maci a gyereknek a szinház végignézése ezek amik a jó véget okozzák.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Youtube.

Hmmm, én sem értem akkor mi alapján lehet a másik befejezést megkapni...

Piszkos  Fred
Hát nem. A játék során csak akkor öltem, amikor Pavel rámtámadt, meg a végén a vörösöket. Ezen kívül egy ölésem volt, amikor is a bandits pályán szabadítottam ki a foglyokat, és egy bandita állt egy kocsi tetején, ahol nem tudtam leütni, de valahogy el kellett intéznem, szóval lelõttem. Rossz befejezést kaptam, amit eléggé érthetetlennek látok, fõleg, hogy a két árulót sem öltem meg, sõt, még a medvét is megmentettem.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

JethroHUN
Elég baromság amúgy, h kb csak az számít, h mennyi ellenséget nyírsz ki... Az összes mapon, ledaráltam mindenkit. Aki megadta magát az csak leütöttem, az összes csövesnek adtam pénzt, Pavelt sem hagytam ott ahol. Egyedül azt az áruló szemetet nyírtam ki. ...és bad ending...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szerintem simán.

Piszkos  Fred
Azoknak, akik gyilkolás nélkül játszották végig:
A vörös térnél, amikor pavel bátyó ránk küld egy rakás vöröst, mit lehet csinálni? Annyian vannak, hogy már nem mûködik az odaszaladok-e betû-leütés kombó, viszont mindenképp a jobb végzõdést szeretném kapni, ezért nem akarok kockáztatni (eddig egyet öltem, azt is csak muszájból). Belefér ennyi hentelés?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Dehogyse nem.

DarkSector
Nem mondtam hogy tény.

Mármint az tény hogy ott kevesebb ilyen közjáték volt, a személyes válemény az hogy szerintem az nem volt ennyire ilyen, hogy ez jó-e vagy nem azt mindenki döntse el maga...az a rész ettõl akciósabb-rohanósabb.

Ez a te véleményed, és nem tény. Különbség, tudod.

DarkSector
Thx hallottam róla.