975
Metro Last Light

• grebber
    Metro: Last Light - jobban kell a horror
  • grebber
    Küzdöttem mint az állat de esélyem sem volt ,így hát 2 részen muszáj volt gyilkolnom és nem lett shadow armor acsi :(
    2 rész pálya kivételével azt mondom nem volt nehéz ez a legnehezebb szint.

Most kis szünet majd és jön a 4. végigjátszás az elmaradt acsikért!
  • Pares
    Kapcsold be a hangfalat. Tekerd fel a hangerőt. Fríssíts drivert.
  • Ronin1350
    Hali
    Az a bajom hogy nincs hang a játékban. Tud valaki megoldást?
  • PeeTeR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

koricalj visszafele es meg fogod talalni. a csavo akit megmentettel ott fog ucsorogni a sotetben egyedul szinten egy kocsin mikozben te szepen nyugisan el tudod kotni a masikat es ugy tenni ahogy Tommy irta.
  • WinStar
    milyen kocsival? :D
  • Toomy_Xp
    Nem biztos, hogy jól emlékszem de a kocsival a jobb oldali vágány felé kell menni és nagy gázzal át kell törni a rácsot ami a annak a járatnak a végén van.
  • WinStar
    Konkrétan erre a részre gondolok:
    Itt a kép
  • WinStar
    Sziasztok. Elakadtam egy résznél...amikor lent vagyok a metróba,megmentek valakit,tovább egy csomó embert lelövök,majd eljutok egy y kereszteződésig,ha egyenesen megyek egy kocsi van ami tele van hullával....ha az y kereszteződésben jobbra megyek akkor ott lesz jobb oldalt egy kis ajtó,ott megöltem mindenkit. De viszont az y kereszteződésben állítani kell a váltón,de hiába húzogatom,ugyanúgy marad xD az egyik oldala egyenesen áll,a másik meg jobbra...érdekesen van megcsinálva.... ötlet? :)
  • broman191
    Ahogy elnézem van csalós verzió

"This achievement tend to glitch, so here is what you want to do (easy way). Simply play the game as usual and kill people, don't bother sparing them all, just play as normal. After you complete the game, when you get the ending and then the game backs you to main menu. Go to your Xbox360 settings, storage, hard drive then to section where your Metro Last Light saves are stored and there delete PREFERENCES. Then come back to game and start a game from chapter select 'D6'. simply complete the level killing ONLY the FLAMETHROWER guy and wait till end. And here you go, a cheevo for you. Easy and 100% working. Hope it helps."
  • grebber
    Ez az acsi a legeslegszopatosabb ami létezik.(De csak legnehezebb szinten én balfasz meg nem is gondoltam erre a részre)
    Easyn nem lenne gond vele.

Shadow armor acsi dióhéjban: A játék legvégén lévő lángszórós kivételével senkit nem szabad megölni (embert persze)

A másik meg véletlen megölsz pár embert azt rossz véget kapjuk.
    Nem lesz egyszerű kimaxolni az iz biztos de ha vért pisálok megcsinálom.
  • broman191
    A vonatos résznél nem lehet lőni ott sem amíg Khannal gurultok a vonat mellett, vagy csak onnantól hogy felugrottál rá? Végig lőnek rád és nem lehet visszalőni?! Elég idióta az acsi ha az ilyen részeket is beleszámolja a ne ölj dologba, mert úgy tűnik nagyon nincs választásod...
  • bertino
    en a jatekot meg nem szereztem be, de mar a trailer is buntet :D
  • bertino
  • grebber
    Éppen ez az nem szabad osztani őket mert véletlenül meghalnak azt nincs acsi.

Bár ahogy olvastam már így sem lesz mivel véletlen lelőttem egyet és restartoltam a pályát.

Ezután még kb szoptam itt 1.5 órát és olvastam hogy ez a gyilkolás és restartos manőver miatt nem lesz shadow ranger acsi.De ahogy olvasgatom világszerte szopik itt a nép legnehezebben.
    Ez a restartos dolog viszont kurva undorító húzás :-(

Mindegy mostmár hentelek innen végig ha már ugyse lesz acsi.A 4. végigjátszás amugyis kellett volna mert a minden fegyverrel öljek acsi lopakodva nehezen lenne meg :)

Meg hiába nézek át mindent tuti valahol kihagytam pár hangszer megszólaltatást.
  • broman191
    Pedig nincs nagy tudomány benne, guggolsz és osztod őket gépfegyverrel, különösebben célozni sem kell... :D
  • grebber
    ÁÁÁ hát ez a legnehezebb szint nem fog összejönni legalábbis nem gyilkolás nélkül.

Ez a vonatos rész lehetetlen :(
    Már vagy 200x próbáltam de esélyem sincs feljutni a vonatra leszednek mint a szart :(
    Így sajnos + 1 végigjátszás kell majd a legnehezebb szintnek mert itt le kell venni szinten nincs mese. Pedig eddig pite volt a játék itt meg lehetetlen azért ez nem szép :(
  • awacs111
    Sziasztok!Az mitől van hogy nem tudom felvenni a gázálarcot a földről?Pirosan villog nálam ahogy megpróbálom,de nem sikerül.Anélkül meg nem tudom befejezni a pályát.Segítsen aki tud legyen szíves!
  • tomsolo
    Próbáld ki hogy kikapcsolod a monitort!
  • DarkSector
    Most értem a végére szép volt-jó volt.
  • grebber
    Elkezdtem maximum nehézségen nem sok a kihívás így sem!

• SaGa Jr
    Elég ha felrakod a patch-et, radeon-okon az is sokat segít. A birizgálások kapcsán meg csak pár hozzászólással kellett volna lentebb tekintened, ott van leírva a dolog (738-as hozzászólás).
  • Lolluki
    Sziasztok... Nagyon király a játék körübelül eljutottam benne egy másfél 2 órát nagyon király.. Lenne velem grafikailag egy kis problémám.. Vannak akadások... Azt olvasgattam van hozzá valami laucher amivel részletesen lehet állítani a grafikát így sok sok fps-t nyerhetünk... Meg az is, hogy directx10 be kell a játékot tenni nem 11-be és az is jelentős... Ezeket én hol tehetném meg??? Várom a válaszotok...

Ám a configom:

Alaplap: Gigabyte 965p-S3
    Proci: 4 magos 2.5
    Videókártya: Ati 7770 (1gb)
    Ram: 3gb ddr3
  • kisfiu87
  • mester1987
    Az úgy nem semmi ;)
  • kill3r21
    Nah valami driver bibi lehetett, mert felraktam az új nvidia drivert és kb 30 fps növekedést tapasztaltam....
    Ugyanazokkal a beálitásokkal mostmár nem 24-28 fps hanem 45-50....
    Nehezen akartam elhinni hogy ennyire megeszi a gépem...:)
  • REALista
    Köszi!:)
  • kill3r21
    Ezeket rendszerint mindig megcsinálom, tehát valszeg akkor ennyit bir a gépem :)
    Még az új nvidia drivert beprobálom hátha :)Ö
  • grebber
    Ezzel a legmaxabb szinttel ha minden jól sikerül 3 acsi is megkapható!

A két magas szintű végigvitel + a nem ölés miatt a Shadow ranger acsi.
  • SaGa Jr
    Akkor a többihez sok sikert. Nem lesz nehéz csak egy kicsit időigényes a dolog.
  • grebber
    Egyértelmű ,hogy amikre kényszerít a gép az nem írtam mert nyilvánvaló!
  • SaGa Jr
    grebber:
    Azt nem fogod tudni kivitelezni, hogy ne ölj embert a játékban, mert egész egyszerűen lesznek olyan szakaszok ahol eleve ismert lesz a pozíciód és olyan helyzetből indulsz mikor lőnek rád. Na már most ranger módban ez nem olyan vicces mint akár a legnehezebb módban. Szóval legfeljebb annyit tudsz csinálni hogy a lehetséges minimumra szorítod a gyilkolást (két hely garantáltan van ahol ölnöd kell a továbbjutásért).

REALista:
    Ha virágbolti verziód van akkor amit a piratebay-ről szedtél le, akkor ott leírták miként lehet angol nyelvűvé varázsolni a programot már telepítés előtt (szóval kövesd az utasítást). Ha meg eredetid van akkor ott a belinkelt videó kicsit lentebb.
  • mester1987
    UI: ha nem akarsz a Szolgáltatásokkal bajlódni, mert nem értesz hozzá, ajánlom a Razer Gamne Boostert...az még állítólag hangol és lehet játékhoz is rendelni, viszont regisztrációhoz kötött.

Egyebet nem tudok mondani :)
  • mester1987
    Töredezettségmentesítés (főleg a játék mappáé - Auslogics Disk Defraggal lehet külön mappát is), nem használt háttérfolyamatok leállítása vagy nem használt szolgáltatások leállítása - !!!csak ha tudod mi mit működtet!!! - (parancssorba: msconfig). Emellé még ajánlomezek közül, amelyik tetszik: #738
    Amúgy az Anizotropikus szűrést 16-osra is viheted nem nagyon ront teljesítményileg.
    Ezeken kívül én a szükségtelen fájlokat általában törlöm. A megbízhatóbbak: CCleaner, Advanced SystemCare vagy a beépített Lemezkarbantartó.
    Esetleg még a VGA-d Control Center-jében lehet finomítani valamit, ha benne van már a játék profilja.

Remélem nem voltam szűk a segítségben :P
  • grebber
    Ha a legbrutálabb szinten végigviszem akkor az 1-es kisebb acsit is megkapom igaz?
    Mert akkor megveszem a ranger modot azt belecsapok.A szörnyeken kívül nem fogok gyilkolni mert acsikat ki akarom maxolni!

• PeeTeR
  • REALista
    Üdv! Letöltöttem a Metro - Last Light - Limited Edition és valamiért orosz lett a menüje pedig az elején angolra váltottam a telepítést.Tudnátok segíteni mit kell ilyenkor csinálni?:)
  • PeeTeR
    user.cfg -be tudsz turkalni azaz manualis allitani.
    pl kapasbol erdemes kiprobalni a "renderer" -t
    "r_api" - 0 DX9, 1 DX10, 2 DX11
    "r_dx11_tess"
    "r_af_level" (bar ezt szerintem hiaba kapcsolod ki az AF akkor se lesz 0x marad 4x - de probald ki)
    csak edit elott csinalj backup -ot es mentes utan pedig rakd irasvedettre a file -t

hogy van -e valaki tweak patch azt námtom
  • kill3r21
    Van valami fain kis tweak srácok?
    Eléggé ramatyul megy a gépemen....jó nem csúcs a gépem de szerintem ennek jóval faszábban kéne mennie....néha úgy beszaggat mint az állat....
    Antializinget ki lehet valahogy kapcsolni? Alapbol 4Xesen van és nem lehet lejebb venni...
  • PeeTeR
    orulok, hogy segithettem es meg sikerult is
    jo jatekot