975
Metro Last Light

• sz4bolcs
    Pedig ahogy megijed a pókoktól
  • DarkSector
    Én csak a játékot látom, lányt nem. :)
  • sz4bolcs
    Mindig öröm egy lányt látni játszani :Ð
  • Nika12
  • falloutfan
    ahh értem :D köszi a segitséget
  • Pares
    Szerintem is a proci lesz a hunyó. Nekem a DV7-es laptopomon (6770M,4GB,i7) probléma nélkül fut.
  • mans
    460SE mellé elég kevés a régi E5700,legjobb lenne egy i3 2100 féle cpu kb,ismerősnél is egy core2 van 460-al és sok minden szaggat.
  • falloutfan
    sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy GTX 460 SE videókari DUal core E5700 as processzor (3 Ghz) mellett miért szaggat a játék ? még low grafikára állítva is csinálja és ötletem sincs mit tudnék tenni
  • dienesoft
    A "Metro Last Light"-nak önmagában nincs könyve. A "Metro 2033" az első könyv, a második a "Metro 2034", de az nem egyenlő a Last Light-al. Elviekben a "Metro 2035 c." könyv némileg csatlakozni fog az LL sztorijához (kb. decemberben várható).
  • ttt1
    A játék az melyik könyv alapján készült? Belépéskor azt írja ugye hogy a 2033-as alapján de sztem a 2034 fedi le a játékot nem ?
  • dienesoft
    Köszi, tanulok a hibáimból! :)
  • Frank99
    haha
    ismét egy "benne vagyok a tv-ben" vicces fiú....

vicc
  • MauroN
  • dienesoft
    Az lehet, csak nem tudom mi volt a kérdés! :D
  • Pares
    Akkor is nekem van igazam!
  • dienesoft
    Én is végignyomtam a Metro Last Light-ot, végül csináltam róla egy kis kritikát is. Ha gondoljátok, nézzétek meg. :)

• lammaer
    Eh, az ilyen játékoknál én inkább a youtubehoz nyúlok hogy lássam a másik XY befejezést.. lásd stalker, ahol volt vagy 6-7 :)
  • SaGa Jr
    A szó szoros értelmében jót cselekedni igen kevés helyen tudsz csupán (ide tartozik az erősen limitált számú alamizsnaosztás, aztán van itt elveszett maci visszaszerzése, és az örök klasszikus fogolyszabadítás/túszmentés).
    A többi pozitív megerősítés az előadások végignézéséből, minden diskurzus végighallgatásából, a rejtett (valójában nem az, csak nehezen megközelíthető vagy nem szembeötlő) pályarészek megtalálása által jön. Ja és párszor pengess meg minden hangszert amit találsz (mindjárt a kezdésnél a gitárt ha megpengeted akkor kapsz visszajelzést, a többi hangszernél, legyen az gitár, balalajka vagy harmonika, már nem de ettől még csekkolja a program a dolgot).
    Végül ott vannak a szájbarágós "helyes" döntések amikor a fekete kiskrapek veled van és adott szituációban kegyelmet gyakorolsz (az anyamaci megmentése is számít ha nem hagyod hogy kinyírják őt a watchmen-ek).
    Ha látsz egy erős fehér felvillanást a képernyőn akkor épp valami pozitív dolgot tapasztaltál/tettél.

Negatívan csak néhány pályán történő emberölés befolyásolja az eseményeket, valamint ha kegyetlenkedsz a fekete apróság közelében (olyanokat ölsz meg akik szerinte nem jelentenek veszélyt és ez nem csak emberekre de bizonyos pályákon konkrét szörnyekre is vonatkozik), az utolsó meg ha önmagát megadó ellenfelet nyírsz ki.
  • The Soldiner
    Köszönöm a segítséget kifogom még egy párszor játszani és meg próbálok minél több jót tenni
  • SaGa Jr
    Akad néhány pálya ahol el kell kerülni az ölést, mert az ott történt gyilkolások bizony a hősi halálos véghez fognak vezetni még akkor is ha egyébként minden más stimmel. Ámbátor a nehézség ebbe beleszól, mert minél kisebb a nehézség annál kevésbé számít hogy ölsz embereket vagy sem, szóval a legkönnyebb fokozaton nyugodtan lehet öldökölni ha egyébként az összes helyes dolgot megcselekszi az ember és akkor a nem lesz hősi halálos befejezés. Közepes nehézségen már nem mindegy hogy mennyit és hol öldököl embereket a játékos (ha jól emlékszem összesen 4 pálya van ahol ezt el kell kerülni és közepes nehézségen ezek közül kettőnél még belefér a gyilkolászás de több már nem, míg a nehéz fokozaton meg ranger módban ezek masszívan rontják a játék végi életben maradásos befejezést).
  • grebber
    Szerintem az ölésnek nem sok köze van hozzá!

Amik szerintem számítanak: Meghallgatni az összes beszélgetést, összes kéregetőnek lőszert adni,ahol lehet választani bizonyos részeken ölsz vagy megkegyelmezett ott nem szabad ölni, megmenteni a túszokat ahol lehet stb.

Azt lehet nem így van nem tudom még lesz 2 végigjátszásom (4.-5.) nem akarok ennek bizonyítására egy 6.-at is.
  • Prof William
    Ezzel az a baj hogy mindenkivel úgy kell bánni mint a hmes tojással. A vörösök kiirtanak egy teljes állomást de ha jó véget akarsz mindet hókon kell csapni nem pedig megölni. De ők bezzeg végezhetnek ki premier plánban ártatlanokat.

Egyedül ezt hatalmas pacifizmust nem érettem a játékban. Jobb lett volna ha a nagyobb döntések alapján számítaná ki a véget a játék.
  • PeeTeR
    bazeg en is megpunyultam a vegen. mondjuk en tettem is erte, hogy ne eljem tul. kb. mindenkit kinyirtam aki el es mozog. plussz a kis feketet es nonstop probaltam hidegre tenni u.u
  • grebber
    Korábban le lett írva! Jókat kell cselekedni a játékban végig!
    És akkor nem hal meg!

• The Soldiner
    És hogy?
  • wedge31
    Ez csak rajtad múlt történheted volna ugy is,hogy túléli.
  • The Soldiner
    Sziasztok nekem is nagyon tetszik a játék csak az a kár hogy a végén meghal Artyom!!!Én szerintem ennyi baja van a játéknak semmi más.
  • grebber
    Metro Last Light - RPK DLC

A deadly Soviet era machine gun with a high rate of fire, suitable for seasoned Rangers, is now available from all reputable gun traders in the Moscow Metro...

NOTE: this item is NOT included in the Season Pass

€0.99
  • zmok
    Nincs Volt Driver???!!!
    B@sszus, pedig nagyon szerettem...
  • zmok
    Huhhh.... Szívbemarkoló...
  • PeeTeR
    zmijomarbazeg
  • grebber
    Mobius Trailer

Hangulat ott van a szeren.Holnap neki is állok ezért a 4. végigjátszásnak!
  • MauroN
    Van.
  • Frank99
    ma végeztem vele, ritka az ilyen hangulatos játék, lehet megnézem az előző részt.

van olyan jó, mint ez?
  • Lazarus
    A repülőgép roncsban vetted fel?
  • imilee
    Sziasztok!
    Azon a részen vagyok ahol be kellene indítani a tutaj motorját Velence után. Az üzemanyagot felvettem de se hogysem akarja kicserélni az üres tankot. Mit lehet itt csinálni?
  • tomsolo
    "kis szünet majd és jön a 4. végigjátszás"

• broman191
    Youtube keresés: játék címe esetleg pálya neve aztán "walkthrough"! :)
  • SovereignXY
    Üdv all!

Nincs vmi odlal, vagy youtube lista ahol meg lehet nézzni, hoygan juthatsz be helyekre? Pl most értem oda, hogy fogjam a rail car-t és menjek velencébe. Miután kinyitom az ajtót ahol már kell a gázmaszk. Kb 50 méter után van egy beugró ami sajna le van zárva de ott fekszik benn egy halott fickó tárgyakkal. Odap l hogy jutok be. Ilyesmire gondolok.
  • Lazarus
    Nem szeretem a csőjátékokat, de ez jó volt. Tetszett a történet