6466
-
#2740 nem tudom hány döntős lehet, de hogy a 3ba barbara, brigitta és olga marad, az tutifix.
következőnek mehet veronika, aztán utána igazán hazaküldhetné vmelyik testvért, mert ezek ketten elképesztő mekkora sz@rt kavargatnak... egyedül már nem lenne egyiknek sem ekkora arca. most is magdi hívta a tesót, hogy védje már meg olgától, mert vissza mert szólni neki, tipikus cigó viselkedés, többen egy ellen, undorító... :s ha vita volt, mindig a tesók generálták, és együtt támadták be az áldozatot... de hát kellenek a nézettség miatt :( -
#2739 azta, olgát hogy megtalálta a 2 fehércigó... + andrea is, féltékenyek olgára nem kicsit, látszik :D -
Ironman2 #2738 Talán még virslit is fognak enni a végén -
#2737 -
#2736 Jól benyomva 1-1 patron nekik, aztán go out! szvsz ez az ötletem lenne... XD -
#2735 Következő műsor címe: Alekosz élete otthon Győzike módra... -
#2734 vv is hasonló volt
indulatokat felkorbácsolni-majd happy end és mindenki boldog... -
#2733 Ha Alekoszon mulna akkor szerintem tuti hogy nem a testvérpár fogja megnyerni !
De ha az RTl-en mulik akkor szinte biztos !
DE ha tényleg az egyik ribanc nyer akkor az RTL-nek vége a földdel teszem egyenlövé az rtl székházat az biztos ! XD -
Blanco308 #2732 ez a két kurva azért van bennt hogygerjesszék a feszkót...nehogy az legyen hogyösszebarátkoznak bent a csajók és elvessszen a versenyérzet....
+ott van az is hogy bármennyire is rüheljük őket és negativumokról beszélünk,de beszélünk ez a lényeg hogy beszéljenek a műsorról az emberek.....sajnos ...:S -
#2731 Lehet hogy sokat veszekedett Éva sokat nagy képüsködött Gigi és Béci de inkább ezerszer azok mint ez két rihe rongy ! xD
Visszasirom azokat a szép idöket ! XD -
#2730 ha netán a testvérpár egyik tagja fogja megnyerni Alekot akkor meg is érdemli,hogy az összes pénzéből kiforgassa... -
#2729 Itt egyáltalán már rég nem Alekosz dönt hogy kit küldjön haza !
Mert én az ö helyébe már rég hazaküldtem volna azt a 2 ribancot !
De az RtL-nek kell a show amit ez a 2 ribanc csinál !
És még mi voltunk kiakadva amikor VV4 Éva csinálta a fesztivált vagy amikor Gigi és Béci nyomta a showdert !
Ezekehez képest Éva és Gigi és Béci kis anygalok voltak ! XD -
Blanco308 #2728 nem Alekon múlik nyugi....:S -
#2727 Csak ez a testverpar egyaltalan nem szorakoztato...:| lehet Eva is sokat haboruzott a VV4-be vagy Gyozike is sokat veszekedett stb... de azok szorakoztatoak voltak, de ezek... csak Alekoszrol kezdek rosszat gondolni hogy ilyeneket tart bent... -
kalap765 #2726 Kb igy látom én is. -
MagyaR #2725 ESMERALDA NEM VOLT VAK???? MI????? -
MagyaR #2724 Szerintem ez csak félig igaz.
Az hogy a villában mit csinálnak a nők az alakul ahogy alakul.
Szntem direkt kerestek 2 ilyen cigót, mint a testvérpár, hogy csinálják a cirkuszt.
A randik 70%-ának alakulása az eléggé megrendezett valóban :D. Hogy merre menjenek, oké most vacsora, oké alek most legyél ilyen úriember, vagy most nyomj be egy ilyen sajnálkozós szöveget.
Az is megrendezett, hogy bizonyos helyzetekben mit mondjon, pl. a ceremónián, szntem még abba is beleszólnak, hogy kit válasszon.
Pl. "a testvérpárt hagyd még bennt", "ezt a csajt mindenképp szavazd ki" stb.
Tehát azért szóról szóra nincsen megrendezve, azért ez érződik a párbeszédeken, amiket a nők folytatnak. Színészek (főleg amatőr színészek) ilyen természetesen nem tudnának ilyen jól játszani, ilyen természetesen....
Tehát összefoglalva van egy forgatókönyv, ami tartalmaz bizonyos főbb állomásokat, instrukciókat, helyzeteket, a maradék dolog meg alakul ahogy alakul... -
#2723 Jah ez igy van Szende kategoria 0 Romantikus 1 azaz Barbi Különcök a női ruszki válogatott meg a virslis csaj de vazee a rámenős csajok mind bent vannak !
Amugy Éva kiesésével a müsornak annyi Éva volt bennt a legjobb csaj erre ö is kiesik a 2 ribanc továbbra is bennt marad !
Ha ez a 2 retek benne lesz az utolsó 3-ban esküszöm felgyujtom az RTL székházat ! xD
Innentők kezdve már csak Barbi és Brigitta aki esélyes a döntöre ! -
#2722 Ok, de azért az illúziót hagyd meg nekünk plz...
Tudom, hogy Isaura nem volt valójában rabszolga, Esmeralda sem volt vak, sőt Bobby Ewing sem halt meg, de mi mégis 'majdnem elhittük... :DDD -
kalap765 #2721 Mi az a kockulás? -
#2720 nah megyek kockulni,ebből ennyi bőven elég volt pápá -
#2719 Itt egyesek komolyan azt hiszik hogy az RTL-nél rábíznák Alekra egy ilyen műsor sikerét azzal hogy azt mondják neki hogy add magadat meg hogy ezeket a csajokat Oli egyedül válogatta össze. Itt minden megvan rendezve minden forgatókönyv szerint megy még a benti veszekedések is hogy legyen valami az esti műsorba ez ugyanolyan műsor mint a Barátok közt vagy például a Terminátor filmek. Csak ez úgy van beállítva mintha az egész tényleg valóságos lenne pedig messziről látszik hogy ez is ugyanúgy megvan rendezve mint a fentiek. -
IXEMGabeo #2718 Szende kategória kilőve...romantikusból 1 maradt, aki nem más, mint Barbara:D:D
rámenősből nyugodtan ki lehetne már dobatni a 2 tesópárt -
xido #2717 én se értem mi a jó ebben..itt most nem a néző szavazza ki vagy be az embereket,hogy csinálják a műsort.. -
kalap765 #2716 És azt honnnan lehet tudni hogy még mi mindent mondtak neki ezen kivül? -
Dean Winchester #2715 ja barbara meg egész jó színész XD
ő sztem is szerelmes, egy színész se tudná igy eljátszani mint ahogy ő teszi... -
xido #2714 és ezzel ki is herélték a műsort:)))
olyan 16ot kellett volna keresni,aki vállalta volna azt a tortúrát,amit
okoz egy 0/24 villa Alekkel:)) -
#2713 egyáltalán nem vok kiváncsi a pimitív orkokra mi a ráknak tartja bent őket nem értem és most ne gyertek azzal h ők csinálják a showt mert engem abszolút nem szórakoztatnak -
Dean Winchester #2712 ja előre megvolt írva,hogy neki majd kikell mennie xDddd
alek enm ilyen - > erre már mondtam , hogy adtak neki tanácsot h ne ugy nyomuljon mint a villában hanem finomabban és kész :S sztem nincs ebben semmi meglepő -
argo001 #2711 Anita a pénzét keresi. -
Ironman2 #2710 Szerintem Andreával,meg Barbarával nem igy áll a dolog.Mind a 2 szerelmes belé -
#2709 A köv. műsor meg Anita férjet keres? -
Blanco308 #2708 nyugodtan biztos lehetsz benne hogy nem egyedül Alek dönt...:)
az égész műsor mű...néha azért szórakoztató is...:) -
#2707 jól elcseszték ezt az egész műsort úgy ahogy van -
IXEMGabeo #2706 Anita most ment felvenni a pénzét:D:D eddig szólt neki a szerződés -
kalap765 #2705 Anikó aztán sokszor hangoztatta hogy kedveli őt. Aztán mégis hogy nyomult rá. Évi neki is tetszett, egy randit megért volna, talán még le is smárolhatta volna. Csakhogy itt nem igy műkődnek a dolgok. Alek egészen más mint a VVben. Ki van képezve erre a szerepre. -
xido #2704 egyikkel se lesz:)
ha esze van,akármelyik is csak addig lesz e "menyasszony",mint Benkőnek volt...míg szerepelni kell a bulvárban a luvnyának:) -
argo001 #2703 Abban a mezőnyben mást nem nagyon látni. :D Mind sötét, de Éva legalább jól néz ki... -
Dean Winchester #2702 oli kereste szted? XD elne hidd már :S
rá építitik az egészet , közben meg más is nézte a csajokat tuti és ezere százalék hogy nem oli válogatta ki egyedül... -
#2701 retek testvérpár mindenkit betámad szépen egyesével...