6466
  • spm
    Ez a 2 retek durva lett volna a villában, ha ezek bent lettek volna, VV Éva is elhagyta volna a villát pár nap után :D
  • MagyaR
    Anikó nem tetszik mint műsorvezető. Nem túl objektív alekkal kapcsolatban. Lehet érezni, hogy nem bírta túlzottan :D.

Gigi az semlegesebb :D.
  • WNW
    Marmint melyik Eva, az ifju, vagy az aranyaso..?
  • wesker24
    Már elég sok baja volt állandoan ütögetni kellett mert hol elment a hang hol elment a kép tiszta vörös volt vagy csikos volt aztán végképp beadta a kulcsot !

Pedig egy 55 cm-es ELIN TV volt !
  • IXEMGabeo
    Anikó nem vigyorogna így, ha ezekkel a 2 putrissal került volna össze 154 napra:D
  • Kengiro
    Anikó olyan dedósan vezeti a műsort, h jaj, meg húú, hűűű csodálkozik mindenen:D hű egy nagy bré a popimban :D
  • spm
    Éva és Anikó egy képernyőn
  • wesker24
    Há nincs miről beszélni ! Ö volt az egyetlen jó csaj ! Kár érte !
  • Kengiro
    Hát akkor már jobb is, különben az életben nem cserélnéd le ha működne :D viszont egy jó tv nem olcsó..
  • Blanco308
    jah értem...az cumi...mehet a nagyberuházás egy új tv-re :D
    legalább HD legyen valami 3 métereset vegyél hogy jóllásd a estvérek gyönyörű testét...és minimujm 5.1-es hangszerkóval hogy élvezhesd az orknyelv csodálatos vibrálását a térben...:D
  • Kengiro
    BAzz évát elküldte? kib durva.. pedig az jósuna
  • MagyaR
    Évaaaaaaaaa (L) :(.
  • wesker24
    Már elég sok hibája volt a TV-nek állandóan kontakt hibás volt de most aztán végképp beadta a kulcsot !
  • Kengiro
    Nem láttam összefoglalót, de a két tirpák bentmaradt :D haha
  • Kengiro
    Haha volt nincs :D jó kis sp rész volt :D
  • wesker24
    A képernyő ment el villant egyet aztán kész vége kaputt Game Over !
    Volt nincs ! xD
  • IXEMGabeo
    hát ja...
  • Kengiro
    :D hangja idegesítő, meg h ilyen depis jellem, viszont kicsit hasonlít platrowra. Érdekes h mindig ugyanazok a skype-osok :D
  • zaki
    ez a nő tiszta idegroncs... már az első nap hogy bömbölt, hogy mekkora überelhetetlen csávó alekosz... :D
  • IXEMGabeo
    úristen mekkora kamu duma, hogy Anita nem bírta a bent létet. Mi a franc az, ami annyira szar lenne odabent? mindenük megvan, tiszta jólét nem pedig börtön...mondjuk azt nem csodálom, hogy a Magdi-Beatrix páros miatt kimenekült:D
  • zaki
    arca kicsit hasonlít gwyneth paltrow-ra :D
    persze ő pár fokkal jobb csajszi :D
  • Kengiro
    EZ a rekedt hangú andi valahol idegesítő egy nő...
  • zaki
    annyira nem csúnya, inkább átlagos. bár most már csak jobb csajok vannak nála, az tuti.
    de ő 100% nem beszél mellé, talán ő az egyetlen, akibe biztos lehet, hogy ő kell neki, nem a zsé, meg lakás, meg hírnév, stb...
  • Blanco308
    max a kép...:D vagy szét esett a tv-d? :D
  • wesker24
    Hol lehet a Cool Tv-t Online nézni ?

Bekrepált a TV elment a képernyő !
  • Kengiro
    Anikó jó mesélő lenne :D kiadhatna mese cd-t :D
  • zaki
    na én meg írni nem tudok :D
  • zaki
    anikó tirka szar músorvezetőnek, mintha egy mesét olvasna fel kb, úg ymondja el a szövegét...
  • spm
    Anikó van ma, elég durván izgul...
  • Blanco308
    szerintem Brigivel járna a legjobban...
    ugyanis profi :D :P elmennének nyaralni párszor leápolná Alekot aztán hosszasfelvezetés és médiafigyelem mellett szakitanának...
  • ForzaInter
    barbara tuti nem lesz döntős, már lehet következő szívceremónián kiesik..

elég csúnya, csúnya csaja meg már sok volt aleknak:D meg már kezdi unni, hogy állandóan mondja hogy mennyire szereti, mikor liluval beszélgettek akkor is mondta, hogy ha már ötvenedjére mondja el, hogy szereti kérdés, hogy érdekelni fogja-e még..
  • Ironman2
    Kár hogy nem adnak online-t.Csesszék meg!
  • zaki
    azé egy alekosz-éva-olivér-gigi-béci-szandika-beatrix-magdi-veronika-olga mix műsort megnéznék :DDDDD
  • Ironman2
    Kellett a balhé,különben a kutya nem nézné.Erről van szó.
  • zaki
    jah... hát sztem vv nézők kb 70-80%-a nézi a műsort. 1.5-2 millió ember biztosan. bírom a sok fika kommentet, de azok fele is nézi a műsort, csak nem vallja be :D
  • IXEMGabeo
    az a kemény, hogy ezek 1 hét alatt jobban megutáltatták magukat a legtöbb emberrel, mint a Ráczék:D:D

tényleg ők kismiskák voltak ehhez a 2 orkhoz képest...

komolyan már Szandikát is visszasírom:D
  • varand
    Szerintem jól tette az rtl, hogy elindította a műsort közvetlenül a vv után! Kiváncsi lennék mennyire esik a nézettség a vv-hez képest!

Ha pár hetet, hónapot csúszank már lehet h menthetetlen lett volna!
  • Ironman2
    Nagy az isten állatkertje!
  • Blanco308
    még nincs egy hetes ez a műsor de én már jobban utálom ezt a 2 nyomoroncot mint a Ráczokat...komolyan.....:S
    amugy szerintem is..következőnek kiesik Vera aztán jönnek a tesók......a végén meg választ a maradékból....
  • Ironman2
    Ez nagyon tetszik:

Hogy volt?