6466
-
spm #2780 Ez a 2 retek durva lett volna a villában, ha ezek bent lettek volna, VV Éva is elhagyta volna a villát pár nap után :D -
MagyaR #2779 Anikó nem tetszik mint műsorvezető. Nem túl objektív alekkal kapcsolatban. Lehet érezni, hogy nem bírta túlzottan :D.
Gigi az semlegesebb :D. -
WNW #2778 Marmint melyik Eva, az ifju, vagy az aranyaso..? -
#2777 Már elég sok baja volt állandoan ütögetni kellett mert hol elment a hang hol elment a kép tiszta vörös volt vagy csikos volt aztán végképp beadta a kulcsot !
Pedig egy 55 cm-es ELIN TV volt ! -
IXEMGabeo #2776 Anikó nem vigyorogna így, ha ezekkel a 2 putrissal került volna össze 154 napra:D -
Kengiro #2775 Anikó olyan dedósan vezeti a műsort, h jaj, meg húú, hűűű csodálkozik mindenen:D hű egy nagy bré a popimban :D -
spm #2774 Éva és Anikó egy képernyőn -
#2773 Há nincs miről beszélni ! Ö volt az egyetlen jó csaj ! Kár érte ! -
Kengiro #2772 Hát akkor már jobb is, különben az életben nem cserélnéd le ha működne :D viszont egy jó tv nem olcsó.. -
Blanco308 #2771 jah értem...az cumi...mehet a nagyberuházás egy új tv-re :D
legalább HD legyen valami 3 métereset vegyél hogy jóllásd a estvérek gyönyörű testét...és minimujm 5.1-es hangszerkóval hogy élvezhesd az orknyelv csodálatos vibrálását a térben...:D -
Kengiro #2770 BAzz évát elküldte? kib durva.. pedig az jósuna -
MagyaR #2769 Évaaaaaaaaa (L) :(. -
#2768 Már elég sok hibája volt a TV-nek állandóan kontakt hibás volt de most aztán végképp beadta a kulcsot ! -
Kengiro #2767 Nem láttam összefoglalót, de a két tirpák bentmaradt :D haha -
Kengiro #2766 Haha volt nincs :D jó kis sp rész volt :D -
#2765 A képernyő ment el villant egyet aztán kész vége kaputt Game Over !
Volt nincs ! xD -
IXEMGabeo #2764 hát ja... -
Kengiro #2763 :D hangja idegesítő, meg h ilyen depis jellem, viszont kicsit hasonlít platrowra. Érdekes h mindig ugyanazok a skype-osok :D -
#2762 ez a nő tiszta idegroncs... már az első nap hogy bömbölt, hogy mekkora überelhetetlen csávó alekosz... :D -
IXEMGabeo #2761 úristen mekkora kamu duma, hogy Anita nem bírta a bent létet. Mi a franc az, ami annyira szar lenne odabent? mindenük megvan, tiszta jólét nem pedig börtön...mondjuk azt nem csodálom, hogy a Magdi-Beatrix páros miatt kimenekült:D -
#2760 arca kicsit hasonlít gwyneth paltrow-ra :D
persze ő pár fokkal jobb csajszi :D -
Kengiro #2759 EZ a rekedt hangú andi valahol idegesítő egy nő... -
#2758 annyira nem csúnya, inkább átlagos. bár most már csak jobb csajok vannak nála, az tuti.
de ő 100% nem beszél mellé, talán ő az egyetlen, akibe biztos lehet, hogy ő kell neki, nem a zsé, meg lakás, meg hírnév, stb... -
Blanco308 #2757 max a kép...:D vagy szét esett a tv-d? :D -
#2756 Hol lehet a Cool Tv-t Online nézni ?
Bekrepált a TV elment a képernyő ! -
Kengiro #2755 Anikó jó mesélő lenne :D kiadhatna mese cd-t :D -
#2754 na én meg írni nem tudok :D -
#2753 anikó tirka szar músorvezetőnek, mintha egy mesét olvasna fel kb, úg ymondja el a szövegét... -
spm #2752 Anikó van ma, elég durván izgul... -
Blanco308 #2751 szerintem Brigivel járna a legjobban...
ugyanis profi :D :P elmennének nyaralni párszor leápolná Alekot aztán hosszasfelvezetés és médiafigyelem mellett szakitanának... -
#2750 barbara tuti nem lesz döntős, már lehet következő szívceremónián kiesik..
elég csúnya, csúnya csaja meg már sok volt aleknak:D meg már kezdi unni, hogy állandóan mondja hogy mennyire szereti, mikor liluval beszélgettek akkor is mondta, hogy ha már ötvenedjére mondja el, hogy szereti kérdés, hogy érdekelni fogja-e még.. -
Ironman2 #2749 Kár hogy nem adnak online-t.Csesszék meg! -
#2748 azé egy alekosz-éva-olivér-gigi-béci-szandika-beatrix-magdi-veronika-olga mix műsort megnéznék :DDDDD -
Ironman2 #2747 Kellett a balhé,különben a kutya nem nézné.Erről van szó. -
#2746 jah... hát sztem vv nézők kb 70-80%-a nézi a műsort. 1.5-2 millió ember biztosan. bírom a sok fika kommentet, de azok fele is nézi a műsort, csak nem vallja be :D -
IXEMGabeo #2745 az a kemény, hogy ezek 1 hét alatt jobban megutáltatták magukat a legtöbb emberrel, mint a Ráczék:D:D
tényleg ők kismiskák voltak ehhez a 2 orkhoz képest...
komolyan már Szandikát is visszasírom:D -
varand #2744 Szerintem jól tette az rtl, hogy elindította a műsort közvetlenül a vv után! Kiváncsi lennék mennyire esik a nézettség a vv-hez képest!
Ha pár hetet, hónapot csúszank már lehet h menthetetlen lett volna!
-
Ironman2 #2743 Nagy az isten állatkertje! -
Blanco308 #2742 még nincs egy hetes ez a műsor de én már jobban utálom ezt a 2 nyomoroncot mint a Ráczokat...komolyan.....:S
amugy szerintem is..következőnek kiesik Vera aztán jönnek a tesók......a végén meg választ a maradékból.... -
Ironman2 #2741 Ez nagyon tetszik:
Hogy volt?