Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Kiváncsi vagyok hogy mi lehet mert ha minden igaz és az RTL betartja a szavát akkor VV4 Éva is szerepet kap Alek müsorában habár azt még nem tudni hogy mit !
helloleo
Na igen a pia...

Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!

wesker24
Már mindettöjükben jócskán volt ital És Alekoszban beindult a sex cyborg ! És ugye egy terminator nem a romantikáról hires !

Hát akkor miröl beszélünk ? XD
Hat meglatjuk, akkor holnap mi lesz, vagy kozben elkotyognak valami, ma mi tortent..

helloleo
Lehet neked van igazad, ez a jelenet számomra minden volt, csak nem romantikus, inkább erõszakosnak mondanám.

helloleo
Jah meg úgy az egészre. Alek be volt baszva, de a csaj is, meg az egész szitu, no comment.

Inkabb nem nezem, csak olvasom.. Kiegnenek a szemeim a noktol, csak semmi kockazat..<#nyes>

wesker24
Habár akkor már jócskán volt benne Pálesz ! xD Ugyhogy gond egy szál se ! xD
wesker24
A smacizásra gondolsz vagy mi ? xD
wesker24
Tegnap azt mondta elvileg hogy müsorterv szerint Aniko lesz ma de nem igy lett ma viszont csak annyit mondott hogy holnap is lesz Alekosznak való de hogy kivel azt ma nem mondta !
helloleo
Nézd meg, szerintem ultra gáz volt.

Mert mi volt..?!

Bucsuzasnal mit mondott ma Gigi, holnap ki lesz..?!

helloleo
Fuh bazz ez a jelenet az ÖF-ben Andreával ultra-mega gáz volt. Majdnem elokádtam magam.

wesker24
Hát jah szerintem is közbejöhetett valami más magyarázat nincs !

Anikó ia pont azt csinálja mint anno Olivér amikor Gyözövel és Tahó Esztivel volt !

Hacsak nem jelenése volt vagy interjú vagy egyéb más ok a CKM TOP 10 miatt ! Habár az tegnap volt !
Most miattatok visszaneztem az elso adast.. A 2 lany, 2 kulon feladatot kapott.. Gigi volt a csevego, kotetlenul szovegelhetett.. Aniko ebbe bele-bele csatlakozott, de amolyan mini szerkeszto-riporterkent, O figyelt arra, hogy mikor valtsanak temat, mikor jon sms felolvasas, skype bejelentkezes, es ezeket neki kellett felvezetni.. Mindketto elso beveteshez kepest, eleg jol megoldotta a feladatat..
Ma valami kozbejohetett, mert betervezett musortervet nem adnak fel hipp-hopp, hasra utve...

helloleo
Aleknak Veronikával meg Andreával kéne menni randiznia egyszerre, szerintem sírna a röhögéstõl.

helloleo
Andrea, mint az Anikó, vigyorgógép. Király ez az összefoglaló, kezd tetszeni a mûsor 😊

Zeraa
omg

köszi😊
Talán mert objektíven szemlélem az eseményeket, és nem vagyok egy bólogató János. Egyébként Anikó a kedvencem.

Zeraa
tuti <#nevetes2>

wesker24
Egyértelmû hogy kiemelkedõ szolgáltatást nyujtott nekik ! xD
Zeraa
vajon miért védelmezed ennyire gigit <#nyes>

Zeraa
szinte biztos vok benne <#nyes>

wesker24
Ahogy elnéztem az Alekosznak való képeit ez a Gigi olyan rohhatul rusnya hogy az már kész ! Még Szandika is ezerszer szebb nála !
Mit idegeskedtek? Az elsõ adásból kiderült, hogy Gigi jobb. Anikót elküldik egy pár napos médiakommunikációs gyorstalparóra, és utána õ lesz.

Fogja vezetni a mûsort, már a fészbukon is "reklámozta"...

wesker24
Jah gondolom Gigi bedobta magát a producereknél !
helloleo
De az is lehet, hogy Anikó nem akar ilyen szar mûsort vezetni, inkább a saját útját akarja járni, csak a 15 perc hírnév kellett a VV-tõl neki. Ezt is eltudom képzelni, sõt talán ebben több is a ráció.

wesker24
Alekosz honlapján fennt van az Alekosznak való adásai is !
desigo
Anikót kár felhozni.Már akkor is szenvedett amikor együtt voltak a gigivel.Szerintem képtelken lenne elvezetni egyedül egy mûsort.
Azért nem is teszik be mert baki baki hátán lenne.

Egyértelmû,hogy Éva érdemelte volna meg a mûsorvezetést de gondolom a szerkesztõk elégedettek gigivel.
wesker24
Ha ez igy megy tovább akkor az RTL segget csinált a szájából !

Mert nem csak Gigirõl volt szó !
zaki
izgult, de egy adásba berakhatnák, hogy milyen élesbe, ha beégne nagyon, akkor megy a levesbe úgyis...

Valaki adjon már pls honlap linket ahol fent van h gigi és anikó a mûsorvezetõ, meg minden egyéb thanks
helloleo
Hát figy, Anikó már az elsõ mûsorban elég gáz volt, most vagy õ nem akarja, vagy az rtl nem akarja, hogy vezessen mûsort, mert nagyon úgy tûnik, hogy beégne a képernyõn. Ezt rögtön láttam én is, nem oda való szerintem.

Zeraa
<#nyes>

wesker24
JÉZUS MÁRIA ! Ezek után hogy fogok elaludni ??? XD
Zeraa
amcsiba prostik vagy mik mié lenne szégyenlõs

Amíg nem bakizott, te addig is egy "büdös cigánynak" nevezted. Menthetetlen vagy...

wesker24
Még hogy nem bakizik ! Hát ez FAIL volt ! XD
Zeraa
ez nem hiányzott a végére,most rémálmaim lesznek

zaki
végén rámcáfolt rendesen 😄

ez a magdi baze nem szemérmes egy kicsit se, nagyon el van szállva a saját alkatától 😄

Úristen, ez a retek meztelenül rohangált a villában.......... Bááhh

milyen cicko show volt itt 😛

Zeraa
jézusmária

wesker24
Hát ez az Anikó lett volna csak hogy miért megint Gigi lett az jó kérdés !
Zeraa
na tessék nem bakizik....<#nyes>

Amúgy szerintem Dorisz a legcsúnyább..