6466
-
#2820 lool sehogy -
IXEMGabeo #2819 szijja, hogy alakulnak a dolgaid weskoval?:) -
#2818 köcce -
WNW #2817 Holnap feltoltik ide napkozben..: http://alekosz.rtlklub.hu/ -
#2816 az alekosznakvaló mai adását meglehet valahol nézni? -
IXEMGabeo #2815 ha nem kap pozitív visszajelzéseket, vagy éppen olyan közegben van/volt, ahol irigyek voltak rá emiatt pedig mindenféle csúnya jelzővel illették, akkor lehetséges ám akkor bezony igaz lenne az a tény is, amiket a szülei mondtak róla, hogy nem nagyon pasizott és, hogy még bulizni is alig járt és, hogy milyen szende...
nem tudom, bármi lehetséges a mai világban, mindenesetre Éva túlzottan határozottnak tűnik ahhoz képest, hogy mégcsak 19 éves... -
MagyaR #2814 De legalább elkezdhet készülni a szóbeli érettségi vizsgákra :DD. Háhá XD.
Ha én tanár lennék és nézném a műsort, azt bejönne hozzám érettségizni én nem bírnám ki röhögés nélkül. Na meg ülve állnék :).
Amúgy nem tudom elképzelni, h egy ilyen csaj, hogy lehet bizalomhiányos. Nem létezik :O. -
MagyaR #2813 Megtudjuk helyett valami mást olvastam elsőre :DDD. hehe... -
#2812 passz, de úgy is vmi b katerógiás celeb lesz, és akkor hátha megtudjuk :D -
MagyaR #2811 Aki most esett ki. -
MagyaR #2810 Nem a vv éva érdekel engem, hanem az alek éva :D. -
IXEMGabeo #2809 na szóval csak Évának Bauko -
IXEMGabeo #2808 Nagy és Bauko -
MagyaR #2807 Alek Évának mi a vezetékneve nem tudja vki? :D -
#2806 szegény fábry azt sem tudja kikkel beszél :D
alekosz is lesz majd tuti, na arra kiváncsi leszek majd :D -
spm #2805 Na a Fábryt hagyjuk is, majd megint játsza a hülyét, hogy ő egy részt sem látott belőle, azt sem tudja mi a műsor lényege, és megkérdezi majd, hogy végig ott kellett maradni a villában, vagy azért néha haza mehettek-e aludni, és hasonló marhaságok.. -
#2804 Na azt semmi pénzért nem hagyom ki ! xD -
#2803 Pc-n szoktam csinálni csak most laptopról irok !
De majd holnap reggel frissitem ! -
Blanco308 #2802 ok...nem követelőzők ám csak kérdezem :D -
IXEMGabeo #2801 Éva osztani fogja a Fábryt:D -
#2800 Már csak holnap reggel mert Laptopról irok ! -
#2799 Arra én is kiváncsi lennék Jerzy mint Stand Up Comedy-s ! xD -
Blanco308 #2798 amugy a 2 kieső mikor lesz kiszürkitve? :D -
#2797 Elirtam az Esti Showderben ! xD -
#2796 fábryba lesznek...
jerzy mint stand up comedys, azt megnézném :DDDDDDDD -
Blanco308 #2795 az Esti showder-ben...:D -
#2794 olga melle nem a legszebb (bár vkinek biztos az ilyen tetszik), viszont az ő teste a legjobb.
modell alkat. lehet ezért ment be a villába, hogy felfigyeljenek rá.
mert elsősorban ő sem alekoszért ment be, ahogy a "hazugságvizsgálóból" kiderült... de azt nem is mondták meg a csajoknak, hogy kamu volt az egész? :D -
#2793 Kiváncsi leszek hogy az RTL mikor szándékozik beküldeni Alek müsorába ?
Mert eddig még nem küldtek be senkit se !
Amugy is Jerzy és Éva lesz majd csütürtökön a Showder Clubban ! -
MagyaR #2792 Na arra kivi leszek.
Biztos le fog keverni egy képzeletbeli pofont aleknak :D. -
Blanco308 #2791 nézegettem videókat...ugy probáltam hogy csak azokat a jeleneteket nézem a tesókról amikor Alekkal vannak....és jól megjátszák magukat,bár akkor is látszik hogy van bennük ork mégis ugy nem is taszitóak annyira....Alek bizts kap róluk infokat,de szerintem ugy van vele ameddig ő vele nem köcsögösködnek bent tartja őket hátha valamelyiket meghegesztheti+ott van azis hogy szerintem nem csak ő dönt arról ki mikor mennyen haza... -
#2790 VV4-es Éva lesz a vendég ! -
spm #2789 Olyan szívesen nézném inkább a VV-t, ez a műsor annyira nem tudja pótolni :( Komolyan még az is jobb lett volna ha csak egy "Alek és Oli kalandjai" című műsor lett volna: ketten a villában és mindenféle vendégek, csajok stb. mentek volna be.. Sokkal érdekesebb lett volna, persze mindezt streammel és sok-sok KHF-fel -
MagyaR #2788 Holnap most melyik éva lesz a vendég? VV-s vagy az alekos? -
Kengiro #2787 Hápinak (alias virlis) zurán jó a melle, ott jó a kasztni... -
Kengiro #2786 HAHa egyből milyen pofát vágott anikó mikor már nem vette a kamera, legalábbis azt hitte, csak nyomja a nagy művigyort, tiszta fos -
IXEMGabeo #2785 áá az sztem összehaverkodott volna velük:D:D:D
az biztos, hogy jó kis viták lettek volna:D -
#2784 Ha ez a 2 retek bent lett volna a villában tuti nem VV Éva lett volna az első kiválasztott ! -
Kengiro #2783 Sztem jobb h tönkrement :D 30ért kapsz 72es 100hz-s tv-t :D v kamatmentesre veszel fullhd-at, 94est azt kész -
spm #2782 Az "Alekos" Éva, a fiatalka :) Ő van most az Alekosznakvalóban és Anikó vezeti a műsort, nem rossz :) -
#2781 Az ifjabb aki Alek müsorában volt !