6466
  • Ironman2
    Nagyon komoly az ürge DDD
  • Blanco308
    ezt nézétek meg! érdekes video..:)
  • Ironman2
    Na már mér lenne hülye az Alekosz? Nagyon is helyes döntés volt a részéről.Megcsinálta a show-t,és viszlát.Na mer Veronika volt ilyen hülye hogy elhitt mindent.Remélem minden élősködőt kihajít a környezetéből,és nem fog úgy járni mint BB Éva,akinek rájártak a pénzére.Kivánom hogy Tündével boldogok legyenek!
  • varand
    Most kellett ez a műsor az rtl-nek! Lecsendesült volna nyár után a vv4-es nosztalgia! Ősszel már itt a vv5...!
  • Blanco308
    amugy meg a vv-után nem szabadott volna egyből beleugrasztani egy ilyenjellegű műsorba..föleg nem egy ilyen elkapkodott rendezéssel...
    ezzel igy szaruljártak a nézők...Alek bár keresett 10 millát csőkkent a népszerűsége nem kicsit...+egyedül az rtl -el kaszál vele na meg Olivér....PERSZE AZ rtl IS JÓL LEJÁRATTA MAGÁ EZZEL..SZAL LÉNYEGÉBEN oLIVÉR NYERET EZEN IGAZÁN....
  • Blanco308
    meg az a baj az egésszel hogy még ha igazad is van (ami lehet) akkor is ha következetesen végiggondolod,jól csinálja...azon hogy fer-e amit tesz lehet vitatkozni ,de jól nyomja....mert megynyerte a VV-t ezzel járó nyereményeket...végigcsinált egy szar műsort kaszált még 10 millát...és most hogy vége elvágja magakörül az érdek szálakat....csak azok maradnak mellette akiknek tényleg fontos...szépen letisztul a kép...és én megértem hogy nem marad egy olyan csajjal akinek csak azért kell mert ő VValekosz...
  • Blanco308
    Alekosz éppen erről beszél az egész VV alatt...hogy neki az olyan nők mint Veronika csak kíváncsiságból kell,megtudni milyen vele....ha komoly dologra gondol akkor Tündi...:)
    amnugy meg tuti elege van Aleknak is az egészből azért félév után szerintem érthető hogynem egy érdekkapcsolatra vágyik hanem szeretné azokkal tölteni az idejét akiknek a műsor elött is fontos volt...:)
    elválalta a műsort mert hát mi mást tehetett...10 milla az 10 milla...ő tudta előre hogy szar se lesz belőle ha vége...
    -és nem hiszem el hogy te komoly azt gondoltad vagy elvártad hogy innen válsszon valakit és azzal töltse a szabadulása utáni időszakot,vagy az egész életét :D
  • LoSA
    VV Éva biztosan nem menne el vele, ez fixx! Évának ott van Ádám, tuti, hogy nem menne el.

Lehet Alekoszt védeni, mert perze ti is Alekosz fan-ok vagytok, de... Én úgy gondolom, hogy Alekosznak egyre jobban gurul el a gyógyszere. Lehet, hogy már nagyon fáradt, de... Nagyon hülye mostanában az Alekosz! Verának most teljesen igaza van, persze, hogy nem fog bohóckodni, ha Alekosznak még mindig a Tünde kell.
  • WNW
    Azert durvan amatoren lett ez egyelore intezve.. Oli elment szamolni a penzt, Alek meg hozta a formajat egyedul.. Gyakorlatilag az jon le, 3 hetig par milliocskaert eljatszottak 16 csajjal, a nezokkel, aztan lapat.. Az mas kerdes, azok miert mentek be, de nem lett osszerakva a vege....
  • wesker24
    De láttam olyan párkereső show-t is ahol a legvégére a 2 csaj közül az egyiket elküldte a férfi, akit a férfi választott magának az meg faképnél hagyta ! xD

DE volt már forditva is 2 csaj maradt a végére és egyiket sem választotta a végén mindkettöt hazaküldte ! xD
  • wesker24
    Ugy látszik vannak még hiszékeny emberek nem is kevés ! xD

Sok pár kereső show-t néztem végig mert nem volt jobb dolgom unatkoztam !

Láttam már vagy legalább 5-6 párkereső show-t ! És abból legalább jó ha abból 1 pár volt az akik tényleg összejöttek!
  • Blanco308
    jahm...de én csak azt nem értem aki azon kiakadt ami most történik a műsor után, az elhitte ? vagy mi? :D
  • wesker24
    Egy percig se gondolhatta senki se komolyan azt hogy Alek ebben a müsorban találja meg élete párját !

Aki mégis ezt hitte az nagyon sügér mert az ilyen párkereső show-kban a párok nem sokáig maradnak együtt !

Kapott 10 millát eljátszotta a szerepét aztán ennyi ! XD

Élvezi tovább az életét ha már egyszer megnyerte a VV4-et !

Én a helyében vagy Olivért vagy Évát vinném el nyaralásra! xD
  • WNW
    Az is mediatorteneti esemeny, hogy 1 nap alatt kiderult a 3 hetnyi kamu..
  • Blanco308
    Én akkor csalódtam volna benne ha beáll a sorba a többi megváltozott celebkezdemny közé...:)
  • Blanco308
    ugy érzem hogy ennek a műsornak és a következményeinek köszönhetően Alek fanok száma jelentősen csökkent....:) pedig a műsor vége óta magát adja..ez ugyanaz az Alek...aki meg elhitte a műsor alatti sok baromságot annak ugy kell..Aleknak már mindegy megalapozta a jövőjét...:)
  • wesker24
    Az is jó ötlet ! Vagy vigye Olivért és akkor jót ökörködnek a görög szigeteken vagy vigye Évát ! Ennyi !
  • Blanco308
    akkor már vigye inkább Olivért...jönne a hír 2 nap múlva 2magyar ledöntötte KOS sszigetét...Alekoszt örökre kitiltanák az őshazából XD
  • wesker24
    Miért akadna ki nem lenne belöle semmi gond se ! xD

Tündével ugyis a Maldiv szigetekre megy örüljön neki hogy elviszi !

Veronika nem érdekel ö nem akart Alekosz-szal menni,

Meg aztán ugyis jó barátok miért ne szerintemÉva ugyis rávenné a barátját hogy elengedje ! xD

Szülöknek nemokozhat gondot söt még cimlapon is lennének ! xD
  • Blanco308
    pfffúúúú abból milyen balhé lenne még...:D XD
    kiakadna Ádámka ,Veronika, Tünde, ANYU-APU..a média ....XD
  • wesker24
    Mármint nem az Alekoszos Éva hanem VV ÉVa !
  • wesker24
    Ha Tündivel a Maldiv szigetekre megy és a Görög utazásra nincs kivel mennie ?? Akkor miért nem viszi el Évát magával ? xD

Éva tuti nem ellenkezne ! xD
  • Blanco308
    "Alekosz pedig eközben gőzerővel készül a nyaralásra, igaz, egyelőre fogalma sincs, hogy ki lesz a partnere.

- Lehet, hogy maradok a jól bevált módszernél. Kiállok a Nyugati elé, és az első szembejövő csinos lánynak nekiszegezem a kérdést, hogy eljönne-e velem Görögországba. Ha igent mond, vele utazom - mondta elkeseredetten az okostojás." ez komoly XD
  • Blanco308
    tudod annyi a külömbség Alekosz és a korábbi párkeresös műsorok szereplői között hogy Alek a műsorután nem kamuzik tovább,mig a korábbiak még 1-2 hétig ,hónapig fenntartották az illúziót....
    valahogy megértem hogy fél év folyamatos műsor és bezártság után nincs kedve díszfaszoskodni tovább hanem élvezni akarja a szabadságot....:)
  • varand
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vera-kiakadt-alekosz-dontese-miatt-2053950/

Ez vmi új rekord lehet párkereső műsor utáni szakításban...!
  • Blanco308
    én téged nem értlek...mit hittél? hogy majd Veronikával komoly kapcsolatot kezd? hogy ő lesz élete párja? hogy ez a műsor komoly volt? hogy Aleknak nem volt pup a hátán és hogy nem csak a pénz miatt válalta el? :)
    meg minek boóhockodna tovább vele? vége aq műsornak...éli az életét tovább istenpá...:D
  • Sir Quno Jedi
    Na minek?!?!? Minimálbefektetés, maxiextraprofit! Éééted??! EZ egy műsor, ez egy ker. csatorna, ez egy üzlet, a vezetői pedig AZOK, ŐK, stb.
  • LoSA
    Teljesen igaza van Veronikának!! Ez az Alekosz lassan kezdem azt hinni, hogy egy nyomorék hülye!
    cikk
  • LoSA
    Az, hogy szép dekoratív, az enyhe túlzás.

De... Akkor meg teljesen értelmetlen volt ez a (egyébként szörnyű) műsor, ha az Alekosz még mindig Tündizik. Akkor minek kelett ez?
  • Ironman2
    Na mivolt ma? Meglett Veronika?
  • Blanco308
    ez volt már? :D
  • Zeraa
    ööö izé xD most mié mondod
  • Blanco308
    most elárultad magad....:D
  • Zeraa
    szerintem is jobbak a 30as nők..tapasztaltabbak meg ilyesmi xD
  • Blanco308
    jah meg foglalkoztatni is fogják páran majd..:P XD
  • zaki
    tudom, azért mondom :d
    de végülis veronika most elérte a célját, foglalkoznak vele, felkapta a bulvár.
  • Blanco308
    őt a Maldív szigetekre viszi...hát milyen trééé lenne ha ugyaazt a nőt vinné mindkét helyre...:D XD
  • zaki
    most már vigye tündét... :D
  • Blanco308
    az biztos most még a csapból is ez folyik majd...akkor röhögnék ha most Görögbemeg elvinné az Olgát ..vagy Évát...vagy Olivért XD
  • zaki
    lol baszki, vicc ami itt folyik :D
    de alek ilyen ember, aki nézte a vv-t rendszeresen az tudja.
    mondta is anno giginek a szaunában, ha a lollobrigida lenne a barátnője, azt is megcsalná :D
    hápikacsa most koppant, azt hitte majd ingyen él alekosz mellett :P
    most már tényleg jó, hogy nem olgát válaszotta :D
    de majd lesz tuti folytatása az ügynek, gondolom most heteken keresztül le nem szállnak a témáról.