6466
-
Ironman2 #6144 Nagyon komoly az ürge DDD -
Blanco308 #6143 ezt nézétek meg! érdekes video..:) -
Ironman2 #6142 Na már mér lenne hülye az Alekosz? Nagyon is helyes döntés volt a részéről.Megcsinálta a show-t,és viszlát.Na mer Veronika volt ilyen hülye hogy elhitt mindent.Remélem minden élősködőt kihajít a környezetéből,és nem fog úgy járni mint BB Éva,akinek rájártak a pénzére.Kivánom hogy Tündével boldogok legyenek! -
varand #6141 Most kellett ez a műsor az rtl-nek! Lecsendesült volna nyár után a vv4-es nosztalgia! Ősszel már itt a vv5...! -
Blanco308 #6140 amugy meg a vv-után nem szabadott volna egyből beleugrasztani egy ilyenjellegű műsorba..föleg nem egy ilyen elkapkodott rendezéssel...
ezzel igy szaruljártak a nézők...Alek bár keresett 10 millát csőkkent a népszerűsége nem kicsit...+egyedül az rtl -el kaszál vele na meg Olivér....PERSZE AZ rtl IS JÓL LEJÁRATTA MAGÁ EZZEL..SZAL LÉNYEGÉBEN oLIVÉR NYERET EZEN IGAZÁN.... -
Blanco308 #6139 meg az a baj az egésszel hogy még ha igazad is van (ami lehet) akkor is ha következetesen végiggondolod,jól csinálja...azon hogy fer-e amit tesz lehet vitatkozni ,de jól nyomja....mert megynyerte a VV-t ezzel járó nyereményeket...végigcsinált egy szar műsort kaszált még 10 millát...és most hogy vége elvágja magakörül az érdek szálakat....csak azok maradnak mellette akiknek tényleg fontos...szépen letisztul a kép...és én megértem hogy nem marad egy olyan csajjal akinek csak azért kell mert ő VValekosz... -
Blanco308 #6138 Alekosz éppen erről beszél az egész VV alatt...hogy neki az olyan nők mint Veronika csak kíváncsiságból kell,megtudni milyen vele....ha komoly dologra gondol akkor Tündi...:)
amnugy meg tuti elege van Aleknak is az egészből azért félév után szerintem érthető hogynem egy érdekkapcsolatra vágyik hanem szeretné azokkal tölteni az idejét akiknek a műsor elött is fontos volt...:)
elválalta a műsort mert hát mi mást tehetett...10 milla az 10 milla...ő tudta előre hogy szar se lesz belőle ha vége...
-és nem hiszem el hogy te komoly azt gondoltad vagy elvártad hogy innen válsszon valakit és azzal töltse a szabadulása utáni időszakot,vagy az egész életét :D -
#6137 VV Éva biztosan nem menne el vele, ez fixx! Évának ott van Ádám, tuti, hogy nem menne el.
Lehet Alekoszt védeni, mert perze ti is Alekosz fan-ok vagytok, de... Én úgy gondolom, hogy Alekosznak egyre jobban gurul el a gyógyszere. Lehet, hogy már nagyon fáradt, de... Nagyon hülye mostanában az Alekosz! Verának most teljesen igaza van, persze, hogy nem fog bohóckodni, ha Alekosznak még mindig a Tünde kell. -
WNW #6136 Azert durvan amatoren lett ez egyelore intezve.. Oli elment szamolni a penzt, Alek meg hozta a formajat egyedul.. Gyakorlatilag az jon le, 3 hetig par milliocskaert eljatszottak 16 csajjal, a nezokkel, aztan lapat.. Az mas kerdes, azok miert mentek be, de nem lett osszerakva a vege.... -
#6135 De láttam olyan párkereső show-t is ahol a legvégére a 2 csaj közül az egyiket elküldte a férfi, akit a férfi választott magának az meg faképnél hagyta ! xD
DE volt már forditva is 2 csaj maradt a végére és egyiket sem választotta a végén mindkettöt hazaküldte ! xD -
#6134 Ugy látszik vannak még hiszékeny emberek nem is kevés ! xD
Sok pár kereső show-t néztem végig mert nem volt jobb dolgom unatkoztam !
Láttam már vagy legalább 5-6 párkereső show-t ! És abból legalább jó ha abból 1 pár volt az akik tényleg összejöttek! -
Blanco308 #6133 jahm...de én csak azt nem értem aki azon kiakadt ami most történik a műsor után, az elhitte ? vagy mi? :D -
#6132 Egy percig se gondolhatta senki se komolyan azt hogy Alek ebben a müsorban találja meg élete párját !
Aki mégis ezt hitte az nagyon sügér mert az ilyen párkereső show-kban a párok nem sokáig maradnak együtt !
Kapott 10 millát eljátszotta a szerepét aztán ennyi ! XD
Élvezi tovább az életét ha már egyszer megnyerte a VV4-et !
Én a helyében vagy Olivért vagy Évát vinném el nyaralásra! xD -
WNW #6131 Az is mediatorteneti esemeny, hogy 1 nap alatt kiderult a 3 hetnyi kamu.. -
Blanco308 #6130 Én akkor csalódtam volna benne ha beáll a sorba a többi megváltozott celebkezdemny közé...:) -
Blanco308 #6129 ugy érzem hogy ennek a műsornak és a következményeinek köszönhetően Alek fanok száma jelentősen csökkent....:) pedig a műsor vége óta magát adja..ez ugyanaz az Alek...aki meg elhitte a műsor alatti sok baromságot annak ugy kell..Aleknak már mindegy megalapozta a jövőjét...:) -
#6128 Az is jó ötlet ! Vagy vigye Olivért és akkor jót ökörködnek a görög szigeteken vagy vigye Évát ! Ennyi ! -
Blanco308 #6127 akkor már vigye inkább Olivért...jönne a hír 2 nap múlva 2magyar ledöntötte KOS sszigetét...Alekoszt örökre kitiltanák az őshazából XD -
#6126 Miért akadna ki nem lenne belöle semmi gond se ! xD
Tündével ugyis a Maldiv szigetekre megy örüljön neki hogy elviszi !
Veronika nem érdekel ö nem akart Alekosz-szal menni,
Meg aztán ugyis jó barátok miért ne szerintemÉva ugyis rávenné a barátját hogy elengedje ! xD
Szülöknek nemokozhat gondot söt még cimlapon is lennének ! xD -
Blanco308 #6125 pfffúúúú abból milyen balhé lenne még...:D XD
kiakadna Ádámka ,Veronika, Tünde, ANYU-APU..a média ....XD -
#6124 Mármint nem az Alekoszos Éva hanem VV ÉVa ! -
#6123 Ha Tündivel a Maldiv szigetekre megy és a Görög utazásra nincs kivel mennie ?? Akkor miért nem viszi el Évát magával ? xD
Éva tuti nem ellenkezne ! xD -
Blanco308 #6122 "Alekosz pedig eközben gőzerővel készül a nyaralásra, igaz, egyelőre fogalma sincs, hogy ki lesz a partnere.
- Lehet, hogy maradok a jól bevált módszernél. Kiállok a Nyugati elé, és az első szembejövő csinos lánynak nekiszegezem a kérdést, hogy eljönne-e velem Görögországba. Ha igent mond, vele utazom - mondta elkeseredetten az okostojás." ez komoly XD -
Blanco308 #6121 tudod annyi a külömbség Alekosz és a korábbi párkeresös műsorok szereplői között hogy Alek a műsorután nem kamuzik tovább,mig a korábbiak még 1-2 hétig ,hónapig fenntartották az illúziót....
valahogy megértem hogy fél év folyamatos műsor és bezártság után nincs kedve díszfaszoskodni tovább hanem élvezni akarja a szabadságot....:) -
varand #6120 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vera-kiakadt-alekosz-dontese-miatt-2053950/
Ez vmi új rekord lehet párkereső műsor utáni szakításban...! -
Blanco308 #6119 én téged nem értlek...mit hittél? hogy majd Veronikával komoly kapcsolatot kezd? hogy ő lesz élete párja? hogy ez a műsor komoly volt? hogy Aleknak nem volt pup a hátán és hogy nem csak a pénz miatt válalta el? :)
meg minek boóhockodna tovább vele? vége aq műsornak...éli az életét tovább istenpá...:D -
#6118 Na minek?!?!? Minimálbefektetés, maxiextraprofit! Éééted??! EZ egy műsor, ez egy ker. csatorna, ez egy üzlet, a vezetői pedig AZOK, ŐK, stb. -
#6117 Teljesen igaza van Veronikának!! Ez az Alekosz lassan kezdem azt hinni, hogy egy nyomorék hülye!
cikk -
#6116 Az, hogy szép dekoratív, az enyhe túlzás.
De... Akkor meg teljesen értelmetlen volt ez a (egyébként szörnyű) műsor, ha az Alekosz még mindig Tündizik. Akkor minek kelett ez? -
Ironman2 #6115 Na mivolt ma? Meglett Veronika? -
Blanco308 #6114 ez volt már? :D -
#6113 ööö izé xD most mié mondod -
Blanco308 #6112 most elárultad magad....:D -
#6111 szerintem is jobbak a 30as nők..tapasztaltabbak meg ilyesmi xD -
Blanco308 #6110 jah meg foglalkoztatni is fogják páran majd..:P XD -
#6109 tudom, azért mondom :d
de végülis veronika most elérte a célját, foglalkoznak vele, felkapta a bulvár. -
Blanco308 #6108 őt a Maldív szigetekre viszi...hát milyen trééé lenne ha ugyaazt a nőt vinné mindkét helyre...:D XD -
#6107 most már vigye tündét... :D -
Blanco308 #6106 az biztos most még a csapból is ez folyik majd...akkor röhögnék ha most Görögbemeg elvinné az Olgát ..vagy Évát...vagy Olivért XD -
#6105 lol baszki, vicc ami itt folyik :D
de alek ilyen ember, aki nézte a vv-t rendszeresen az tudja.
mondta is anno giginek a szaunában, ha a lollobrigida lenne a barátnője, azt is megcsalná :D
hápikacsa most koppant, azt hitte majd ingyen él alekosz mellett :P
most már tényleg jó, hogy nem olgát válaszotta :D
de majd lesz tuti folytatása az ügynek, gondolom most heteken keresztül le nem szállnak a témáról.