Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár egyszerûbb lenne mindent egy emberre fogni de te sem gondolhatod komolyan hogy Olivér irányitott,õ is csak a díszletrésze volt...lehet hogy sok ötletét elfogadták vagy kikérték a véleményét de tuti hogy a régi jó vv-s banda döntött a fontossabb kérdésekrõl...😊
VV4-et már 2004-ben toborozták! Egyszerüen kidobták azt a 18 ezer jelentkezõt,aki akkor volt,és ismert embereket válogattak be.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Oliver, a nagy "haver"/"teso" az, aki kitalalta ezt az egesz szerepet Aleknak erre a 3 hetre. O meg belement, mert fingja sem volt, mi tortenik odakinn, mennyi ember isteniti es kovetne akar a halalba is, es hat 16 no, rakas pia es villa harmasnak nem tudott nemet mondani. De ha nem lett volna eleg, volt ott meg par laza millio mint gazsi.

Mindenkinek megerte, a Retek jol jart a nezettseggel es az igy befolyo reklamszerzodesekbol, reklam elhelyezesbol, kulso helyszinek promojabol jott penz dogivel. Oliver is kaszalt milliokat, mint producer es otletgazda, dorzsolte is folyamatosan a kezet, amikor jottek a nezettsegi adatok - meg akkor is, ha folyamatosan csokkent, de a harom het alatt nem vesztett annyit, hogy buko legyen. Es talan Aleknek is megerte, hiszen vegre esely volt, hogy dugjon egy jot, es meg penzt is kap ezert, nem keveset. (Ha csak egy hetet is kint tolt elotte, es elkezdi elvezni a VV4 gyozelmeert kapott dolgokat, nem vallalja be.)

Oliver jol latta, hogy Pako, Benko es Kiszel Tunde ahol szerepel, ott - barmennyire is trash az egesz - van nezettseg. Erre alapozva letrehozta ezt a musort, amely adta magat mar eleve a VV4-ben latott - enyhe szexualis zaklatasoknak is minositheto - udvarlasi technika lattan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jó lesz a VV5 is, azt ne feledd, hogy mennyi exhibicionista önjelölt hülye van, ráadásul a vv4 et is csak kb 6 villalakó vitte a vállán, de az is elég volt.
<#pias>
Ha unalomba fullad a vv5,akkor õ lesz a tartalék ember Olivérrel gondolom.De akkor már hiteltelen lesz az egész.Én azért irnék Kristófnak néhány ötletet.Fõleg az esti online-al kapcsolatban.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

beindul a pálnika fõzés...egyhalom túlérett déligyümi...😄 XD
A dzsungelben hogyan fog piálni?<#vigyor>
nem lesz gondja Aleknek...még idén meghívják jópár helyre.+néhány reklámszerzõdés...meg szerintem menni fog az újrainduló mûsorokba is pl.:kaladra fal,celeb vagyok ments ki innen,vacsoracsata, és persze VV5 vendég szereplõ 😄
Mert csak úgy kapja meg a havi 1 milliót ha még 1 évig közremüködik az RTL-el.

Látszik hogy elege van már az egészbõl.Nem akar õ már népszerüséget.Lezajlanak az utak,meg az 1 év szerzõdés még,aztán viszlát.Jobban érzi magát odahaza a kocsmában.

Kemény, és a való világ vezérlõben is milyen alakok ülnek, csak a KHF gombot nyomogatták.
azt már megtudhatta elõbb is XD egyszer elszõktek a kamera elõl a lakóbuszban XD ...inkább az lehet hogy rájött hogy Alek le sem fogja sza.rni....szépen megy vissza az ismeretlen Tündihez....😊
jó kérdés ...de nagy barom volt az biztos....
érted és ilyen emberek ülnek az rtl szerkeztõségében és milliókat keresnek havonta...:S
Vagy lehet hogy megtudta hogy ne számítson "nagy" dologra az életben...hehe

Ja, de ki volt az a fasz, aki ezt a díszmajom szerepet kiagyalta. Egy sokkal nézhetõbb mûsor is lehetett volna.
akkor még jobb 😊
Milyen 1 nap? 0 nap! Vasárnap este már nem voltak együtt.Gondolom megviselte hogy beszólt neki Vája,meg a többiek.

Az szép...XD
ez új rekord lesz gyrekek....1 nap XD
Veronika szökésben!!! 😊 link

ezzel a mondattal egyetértek....csak azért nézték az emberek(köztük én is) mert mogszoktam hogy este 7-9:15 ig vv-t nézek Alekosszal....
bár ennek a mûsornak szinte semmiköze nem volt a vv-hez és vv Alekoszhoz még is hozta a nézettséget egy szar mûsor és egyerõltetett jópénzést szerepet játszó Alekosz...
azt azért jó látni Alek nyilatkozataiból és stílusából hogy a mûsor végével vége lett a díszmajom szerepnek is 😊
ez a lényeg:

"Alekoszt a megszokás repítette a nézettségi verseny élére. Pedig ez a reality nem szemét volt, inkább szar. Nem is csoda, hogy a betelefonálók közt vécépapírt sorsoltak ki."
én is láttam róla ...35 éves nõhõz képest és Alekhoz képest szerintem jó nõ...😊
LoSA
Tündirõl láttam egy fotót... Hát Õ nekem jobban mutánsnak tûnt! 😊

Én csak 2 hetet adtam nekik.Lett belõle 0 nap.DDD
Egyiket sem kómálta Alek

Alekosz és választottja külön töltötték az éjszakát

....és Vája asszony jól ki is osztotta a leendõ menyét

Vazze, mutans.... Piszkos, elemedben vagy..<#vigyor4>

Sir Quno Jedi
Hehe, kollegámnak mondtam, hogy lesz idén vv5, erre szép csöndben elkezdte verni a fejét a szekrénybe... Jaja, náluk asszony egész nap a vv4-et tolta, még netrõl is, gyerek már idegbeteg...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jah, lehet forgatnak mág ezt-azt ott, szal. kell a kiccsaj hozzá. A szerzõdés az szerzõdés, most Alek jópár évig ugrik, ha az RTL beböffent valamit. Múltkor volt már róla szó vmék mísorban, hogy milyen durva egy ilyen szerzõdés (gyakorlatilag a rabszolgájuk vagy pár évre, jogok nuku és kussolhatsz, csak azt mondhatod, amit õk akarnak). Jogos, aljának ez is túl jó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Ket nyaralast nyert. Egyiket a VV4-gyel egyet a haknimusorral. Elobbire Tundevel, utobbira meg a mutanssal megy.

LoSA
A tegnapi fél kettõ adásban pedig azt mondták, hogy együtt mennek nyaralni... Én azért Alek helyébe elvinném Görögbe és megpróbálnám jól... 😊

Én szerintem Alekosz nem is vihet mást, csak Õt. Szerintem az RTL tuti, hogy bepipulna, és szerintem "kötelezi", hogy Veronikát vigye.

Persze ez nyilvánvaló, én sem vártam aranylakodalmat tõlük. De, hogy ennyi pénzért még a látszatra sem adnak... Mondjuk Veronikát megértem, egy kerti bútor nem ér annyit, hogy Alekkal legyen akár egy napig is, itt kint 😊

Sir Quno Jedi
Az összes ilyen mûsor kamu. Aki elhitte, hogy ennek van VALÓS tétje akárki számára, az nagyon agyhalott. 😄DD

Ennyi erõvel kint "itt a piros, hol a piros"-ozhatna a piacon a barnákkal.

Haha:

Alekosz az exével megy az álomutazásra link

+ az RTL reggeliben már ott sem volt Alek mellett Veronika.

Kb ennyire volt hiteles az egész mûsor...

UltraZord
fábriban nyári szünet van, focusban szintén, vacsorában is, nyár végére már rég elfelejtik majd ezt a bohóc bóbita fejû pojácát.
gyõzikét mondjuk simán válthatja még egy trash realitivel szeptembertõl.

Úgy legyen! Alekot akarok látni minden héten!

wesker24
Lehet hogy volt csak azt nem adták le az Öf-ben mert nem maradt rá idõ !

Minden újság megirta még se adták le az Öf-ben !
UltraZord
aztán kurvanagy feladata volt e az évának az alekoszsóban ahogy állítota?

Frank99
sztem addig nincs baj, amíg nem jön a pszichiáter.
NA akkor kezdõdnek majd a problémák.....
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hát jah...😊
de azért biztos élvezed is ezt..nem csak munka...😄
PiszkosFred
Nincs baj Alekkal, amig nincs mellette a pszichoeva, es nem kezdenek el inni mint a kefekoto. Musort meg muszaj nezni, mert bizonyos szakmakban ha nem vagy naprakesz, megette a fene az egeszet.

na ne már...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez van...😊 de mindig ott lesz a lehetõség hiszen a távkapcs. a te kezedben van...ha nem tetszik amit látsz tudod a dolgod...😊
én ugy vagyok vele hogy inkább Alek mint Benkõ,Kiszel,Gyõzike meg stb...😊
PiszkosFred
Persze hogy fog, minden musorba meg fogjak hivni, ahol elso, masod vagy harmadvonalas celebek jarnak, legyen szo Fabryrol vagy Kokuszrol, Vacsoracsatarol vagy akar kabeles kisebb adok celebhiradojarol. A kovetkezo egy evben Isten sem menti meg a nezoket, hogy hetente egyszer ne fusson bele Alekba valahol. Ez termeszetes. Aztan jonnek a tronkovetelok.

és szerinted pl a celebes mûsorban vagy a falasban nem lesz Alek? mert szerintem esélyes hogy mindkettõben szerepelni fog 😊
egy újjabb tény...nem is kell nézned 😄 vannak elegen akik nézik 😊
PiszkosFred
Mint VV4 gyoztes es mint mutogatni valo csodabogar a VV5 vegeig szerepelni fog musorokban, meghivott vendegkent meglesz a heti 10 perc teveszereplese. De musorkent a retek kihozta a maximumot, mind a ket fel jol jart, de ahogy erezheto volt, eleg is volt ennyi mindkettonek.

Osszel jon egy ujabb falka apromajom a vv5-tel, kozben osszel jon a zolika-zsoltika duo a Gyozike spinoffal (Gyozo vezeti fel oket), es jon ujra az Kalandra Fal es a Celeb vagyok extra kiadas - igy hulyekkel boven el lesz latva a kozonseg ev vegeig a retek jovoltabol.

Frank99
egy tény:

ÉN nem fogom nézni...

:-()))))))))))))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak