Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
ööö izé xD most mié mondod <#vigyor2>

most elárultad magad....😄
Zeraa
<#eljen> szerintem is jobbak a 30as nõk..tapasztaltabbak meg ilyesmi xD <#vigyor2>

jah meg foglalkoztatni is fogják páran majd..😛 XD
zaki
tudom, azért mondom :d
de végülis veronika most elérte a célját, foglalkoznak vele, felkapta a bulvár.

õt a Maldív szigetekre viszi...hát milyen trééé lenne ha ugyaazt a nõt vinné mindkét helyre...😄 XD
zaki
most már vigye tündét... 😄

az biztos most még a csapból is ez folyik majd...akkor röhögnék ha most Görögbemeg elvinné az Olgát ..vagy Évát...vagy Olivért XD
zaki
lol baszki, vicc ami itt folyik 😄
de alek ilyen ember, aki nézte a vv-t rendszeresen az tudja.
mondta is anno giginek a szaunában, ha a lollobrigida lenne a barátnõje, azt is megcsalná 😄
hápikacsa most koppant, azt hitte majd ingyen él alekosz mellett 😛
most már tényleg jó, hogy nem olgát válaszotta 😄
de majd lesz tuti folytatása az ügynek, gondolom most heteken keresztül le nem szállnak a témáról.

Alek mindig is azt hangoztatta hogy az olyannõket mint Veronika csak kíváncsiságból szeretné kiprobálni...de ha élete párjára gondol ,a gyerekei anyjára akkor mindig Tünde jut eszébe....😊
szal a lényeg hogy Verácskát meghúzta ..talán még párszor meghúzza ,és még valószínû jópár rib..cot meghúz de a végén ugyis a régi csajnál köt ki...😊
gratulálok h ennek a mûanyag , buta táncosnõnek szavazol bizalmat egy szép, természetes 35 éves dekoratív nõ helyett:S:S:S

nem értem hova fajultunk ízlés terén:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezt nem azóta döntötte el mióta kint van...bent a vilában is emlegette hogy hiányzik neki Tünde meghogy ha megnyeri a fõdíjat õt visszi nyaralni+azt is mondta ha vége a játéknak elsõdolga hogy meglátogatja és elmesélneki mindent...stb. szal várható volt és érthetõ is hogy inkább egy olyannõhõz ragszkodik akit ismer és aki még ugy szerette meg hogy nem VVAlekosz volt...😊
azt is tudtuk elõre hogy ez a mûsor csak egy színjáték és hogy max 1-2 hétig lesz azzal akit válszt,nem véletlenül Veronika lett az ..vele csak szórakozik picit aztán csá..Olga túl komoly lett volna ehez...😊
LoSA
Hát én nem értem Alekoszt, mióta megnyerte a VV4t! Veronikának szerintem abszolút igaza van, hogy kiakad. Mit erõlködik Alekosz még ezzel a Tündével, amikor Veronika azért sokkal jobb nõ.

ez a kép nagyon találó😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mehkérdezték róla Alekszüleit és aztmondták igen...õk vitték be a Gombi elleni párbajára inkognitóban...😄
Krisztiam
az biztos,h a Tünde?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

#6074 😄
Krisztiam
tényleg Tündérõl nincs kép? 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

várható volt...😄 ha lesz egy jó kép Tündérõl akkor lecserélhetitek a Verát...😄 XD
Ezt már többen írtuk a mûsor elõtt, hogy úgyis Tünde lesz nála a befutó.
sok ember most meg nem érti hogy mi van,meg aztmondják hogy nem is beszélt 6 hónapig a szerelmérõl,akkor biztos nem is fontos neki...közbe meg csak az rtl Alekoszról felépitett imázsába nem fért bele egy szerelmes érzékeny oldal....és ezért nem volt egy ÖF-ben sem....
én örülök neki hogy inkább Tündével lesz...jobb mintha valami pénzéhesribanccal lenne...😊
nem kell kitálalni aki lát is nem csak néz tudja hogy kamu...bár jó lenne a színfalakmögé nézni...😊
Az lenne tuti, ha Alek (vagy bármelyik celeb, aki hasonló mûsorra adta magát), kitálalna teljesen, hogy megtudnák az emberek, hogy mi az IGAZSÁG, mekkora hazugság, butítás megy a háttérben.
Aki az onlineban hallotta Alek vallomását Tündérõl az nem lepõdik meg ezen.
mondtam én hogy nem véletlenül válsztott egy 19 éves fiatal érdek csajt....ugy volt vele max egyhétig dugja Görögbe aztán csáó...
tudta hogy ugyis visszamegy a réginõjéhez...😄 durva nagy színjáték volt az egész...😊
most volt a fókuszban....😄
A mai fokuszból minden érthetõ, hogy miért nem közeledett a csajokhoz.
Ott van a régi nõje, Tünde.
Most már Veronika sem akar vele menni Görögbe.
zaki
ha alek benne lesz a fókuszban, vagy vhol a tévében írjatok, és megnézem majd felvételrõl. köszi 😄

zaki
csövikosz feleséget keres 😄

Én voltam, már a vv4 elõtt meg most is felvetettem, lehet, hogy írni kéne a Reteknek. Mindenesetre jó célt szolgálna.
nem tudom ki mondta, de az hatalmas lenne, ha egy hajléktalant válogatnának be😄😄 ez egy nagy ötlet 1-2 hónapig ezen csámcsognának az emberek, h na még egy nincstelen is megkapta az esélyt, ráadásul, mint tudjuk a hajléktalanok zöme nem is feltétlenül annyira buta, csak nagyon lecsúszott ember (én itt azokra gondolok, akiket 90 után a privatizáció tett tönkre). Biztosan szórakoztató lenne, ha egy ilyen alak bekerülne, lenne rendesen alkeszozás😊

zaki
alek muterja jó fej, ilyen szól el fogja kobozni a nyeremény pálinkát 😄

Veronika->Velvet..

Azert jellemzo, megmontak mint mondjon a promoba.. Mint a VV4-eseknek a bemutatkozo kisfilmekben..

amugy szerintem Veronika kiakadt azon hogy mindenki Olgát akarta volna....meg hogy Alek is nyiltan beszél az Olgával kapcsolatos dolgokról+ott van még azis hogy nyiltan válalja hogy Tündit akarja magával vinni a másik nyaralásra...😊 nem bírták ezt Hápi idegei 😄
amugy ha tényleg ez a csaj Tünde akkor megértem hogy Alek miért van oda..mert hiába 35 jól tartja magát 😛 😄
zaki
túlzásba nem akartam esni 😄

lehet hogy már el is ásták Ivánék XD
zaki
sztem jó nõ, veronikánál 100X jobb 😊

zaki
vicces, ami itt történik, lol 😄
sztem olga elraboltatta veronikát, hogy helyet csináljon magának 😄

desigo
képet róla pls...
az biztos hogy komoly csapatmunka van a fantasztikus mûsor mögött 😄 XD
PiszkosFred
Rendezo es szerkeszto nem engedi elb*ni, de az iranyitas az ove. Esszeru keretek kozott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

biztos mondott véleményt Olivér de hogy nem hagyták volna neki igy elbaszni az tuti....😄 ehez a színvonalhoz kellettek a fejesek 😊
PiszkosFred
A penzt a retek adta, a technikat a regi banda csinalta, de a musor es az adasok forgatokonyvet Oli es Kristof iranyitotta/szerkesztette.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

itt voltam még képet is csináltál hozzá ha jól emlékszem...😊
Tõlem származik,de mindegy,most nem megyek ebbe újra bele,mert már nem aktuális.Kb 3 ember tudja igazolni az állitásomat,akik akkor itt voltak jelen.Enikõ vitte el az ötletemet,és adta tovább.Vagy olvassák a fórumot.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja, nagy szar az egész, én elõírnám kötelezõen egy fiatal hajléktalan szerepeltetését is, hadd kapjon lehetõséget, meg neki tényleg kell a villa lakhatás céljából.
ez a az egész ugy volt beállitva mintha Olivér a jó barát probálna társat taláni cimborájának...pedig még azis kérdéses hogy a mûsorötlete tõle származik-e..szerintem nem...😊 igy lehetett jobban eladni..ha Olivér ott van mintha õ irányitana,Alek is könnyebben bele megy...😊