6466
-
xido #6184 figyeld meg,hogy lesz róla véletlenül riport a Fókuszban... -
#6183 Nah az poénabb lett volna ha a nyaralást követtük volna végig a buta párkereső helyett. -
sanyiute #6182 Srácok nem nagyon néztem ezt az Alekoszos cuccost és egy kérdésem lenen hogy Alek legalább nyalt egy puncit az adásban??:D -
#6181 pont mint a farkához :DDDD -
janokapm2 #6180 Alek:
"Olyan a lakásom, mint egy múzeum. Nem lehet semmihez hozzáérni, nem lehet semmit megfogni, csak hátratett kézzel nézni. Csak én érhetek hozzá, illetve olyan valakik, akik ki vannak erre képezve"
Jájj, ez tényleg beteg :D teljes cikk -
#6179 Jó, bár egy kicsit nagyok a környezethez képest -
#6178 :DDD -
janokapm2 #6177 Alekosz nyaral:
-
Blanco308 #6176 az rtl-es műsorokért nem kapnak pénzt most még vagy ha mégis nem sokat...tudod szerződéskötelez...:) -
#6175 lehet,hogy mindenhova elment ahova hívták
pénzért... -
Blanco308 #6174 az az érdekes még hogy Alekot az rtl-se baszogathatja mert ő minbdenhova elment ahova hívták...Veronika nem ment el a műsorokba ..riportokra...és ő nem akar nyaralni sem...szal..nincs mit tenni :) -
Blanco308 #6173 Veronika mondta azt hogy nem megy el vele...Alek nem is értette hogy miért...:D pedig elég egyértelmű az ok...:) -
#6172 veronika nem akar menni, tündét a másik utazásra viszi el :D -
#6171 Szemét dolog lesz Alektól ha nem viszi el Veronikát a görög nyaralásra.
Nem ártott neki az a lány semmit.Megérdemelné,hogy elvigye. -
Ironman2 #6170 Én azt szeretném ha Veronika elénekelné a kis kacsa fürdik c.számot....
Ja ez nem az önök kérték? bocs -
IXEMGabeo #6169 persze h sikeres volt mivel volt egyidőben vele egy gagyi Rákóczi féle kvízjáték mással nem nagyon tudott előrukkolni a TV2...
egy reality akkor is népszerű, ha kissé gyengus a korábbi elődeihez képest...
én emlékszem a régi szériákra, sokkal jobban visszaadták azt, hogy milyen is bent, és milyen is egy reality, természetesebb volt, nagyobb hangulata volt akár egy párbajnak pl, konkrétan arra gondolok, amikor kijött valaki a villából tele volt ott emberekkel most meg 2 nagy benga kongói állat biztonsági őr meg 1-2 pacsizós ember volt ott:D szinte semmi. Stúdiót is a már kiesettekkel meg 1-2 táborral tudták megtölteni. Itt is voltak izgalmas események, de valahogy akkor sem volt az igazi, mondjuk az is tény, hogy legalább 2-3 talán 4 szereplő ide illett, de a többiekkel nagyon melléfogtak...tudom neked azért tetszett, mert szerinted izgalmasabb szereplők voltak itt, szerintem pedig 7-8 évvel ezelőtti helyzet minden tekintetben jobb volt, azok se voltak ám piskóták sőt állítom, hogy sokkal bevállalósabb szereplők voltak, mint itt. Mondjuk a médiatörvény is más manapság, mert nem mutattak annyi dolgot, amennyit régen. -
IXEMGabeo #6168 nem fogom megindokolni szándékosan, mivel lehetséges nekik dolgozol (ezt nem tudhatom) elég, ha a közgáz tanárom megmondta a tutit...
túlságosan az üzletorientáltságról szól az egész nem pedig a nézők érdekei vannak előtérben, de ez nyilvánvaló. A régebbi VV szériák igényesebben voltak megszerkesztve elég a feladatokra, az online-ra gondolni. Egy igazi valóságshow lényege az, hogy semmilyen rokon ne lássa a szereplőket semmilyen formában, amíg bent vannak, ezenkivül talán 1-etlen külvilági programot engedtem volna meg, nem pedig azt, hogy többszörösen elhagyják a játékosok a villát (jótékonysági hetet nem számolom bele)... szereplő válogatásról ne is beszéljünk, jó lenne tényleg, ha különféle emberek kerülnének be nem pedig a protekciósok, ismerősök...ennyi lenne. Alekosz műsor szted igényes műsor volt? Celeb vagyok műsor? Kalandra falas műsor? ezek mind ócska gagyik voltak, a TV2-re is vonatkozik ugyanez nem csak az RTL-re ott pedig csináltak egy Rákóczi féle idegesítő kvízjátékot, ami nem a tudásról szól, csináltak egy Megőrültek baromságot, amit a Majka vezetett kritikán aluli mostanság a műsor...Nem is néztem ezek miatt esténként semmit a TV-ben, mert mind szemetek voltak. VV volt, ami lekötött, ennek az Alekoszos műsornak se néztem már meg a végét, mert már nem is kötötte le az embert...
Inkább adnának le esténként úgy, mint régen egy jó filmet... bár tudom erre azt fogod mondani, ott van arra a film+, Movies, Universal hát köszi azokon elég gagyi filmek mennek főleg a film +-on... Ami nem megy azt nem kell erőltetni, de ez csak az én véleményem.
UI: El kell ismerni, hogy a VV-ben sokkal több lehetne még -
Blanco308 #6167 Alepvetően attól hogy valamit sokan néznek az nem azt jelenti hogy annyira jó a műsor..elég ha nincs megfelelő konkurencia...márpedig ahoz hogy VV4 ilyen sikeres legyen kellett azis hogy nem vol más..... -
Blanco308 #6166 gondolom ő leginkább az online-ra gondol vagyis arra hogy nem nagyon volt és minősége is hááát....:D vagy arra hogy a végén már nem tudtak mit kitalálni...:)
amugy nekem tetszett ez vol eddig a legobb széria....bár sok hibával ment..:) -
#6165 Megindokolnad, hogy miert is volt igenytelen? Kolosi egy idiota, az oke, de Kristof konkretan fel even keresztul verte az osszes konkurenciat ugy, hogy eselye se volt senkinek ellene. Miert is baj ez? -
Blanco308 #6164 hát jah....de maradnak ugyis :) -
IXEMGabeo #6163 én azért ennek ellenére leváltanám a Rubint és a Kolosit, mint a szél...olyan igénytelen szervezési munka folyik mióta ők vannak, hogy az botrány... -
Blanco308 #6162 azért mondom ...tök felesleges...talán Alekvolt az egyetlen akiről még azthittük hogy csak ugy bejutott,és ugye meg is nyerte...és végül kiderül hogy ő sem a jelentkezők közül került ki ,hanem kiválasztották erre a feladatra...:) de jól tették....
kíváncsi leszek a következő adag emberre...félek hogy annyira felülakarják majd múlni ezt a szériát és a játékosokat hogy túlzásba viszik mint egy jó fil rossz remake-jénél.....eröltettt ne legyen...:) -
IXEMGabeo #6161 tök felesleges ez a VV5-re való jelentkezés van egy pár jelölt, akiket abban a hitben ringatnak h esetleg egy beszavazón bejuttatnak, de ez csak álom, mert úgyis a protekciósok kerülnek be...valahogy úgy tudnál csak bejutni, ha korábban már felfedeztek ezek a szerkesztők:S elég csúnyán protekciós világ van a VV5-ben sztem rosszabb alapanyag lesz, mint mondjuk itt... -
Blanco308 #6160 pedig de...:D látod azért annyira még se hülye a Rubin :D -
IXEMGabeo #6159 nem mondod h a Rubin K felfedezettje?:D nem is akart jelentkezni a VV-be úristen mit vesztettünk volna azzal -
Blanco308 #6158 nézd meg az origos videot ahol elmondja hogy került be a vv-be...:) tanulságos....:) #6143 -
Blanco308 #6157 igy van....szerintem jó teszi amit tesz...... -
#6156 itt nem alekosz a hibás, rtl csak kihasználja. ki akarták tolni még pár hétig a műsort, meggyőzték alekoszt a legnépszerűbb karaktert x összeggel (nem tudom a 10 gurigát honnan vettétek, blikk? :P), hogy játsza a jópofit, beraktak mellé 16 kicsit exhibicionista, szerepelni vágyó önjelölt celeb nőt, és ennyi. nézettség megvolt, sztem aki nézte a vv-t 10 emberből 8 ezt a műsort is nézte, és ez a lényeg. alekosz csak egy bábu az rtl sakktábláján, majd biztos minden nap meghívják ide-oad, hogy a nézettség meglegyen.
a csajok többsége csak a hírnév miatt ment be, 1 kezemen meg tudom számolni, aki tényleg alekoszért ment be. aki meg komolyan gondolta, hogy majd ő lesz a nagy párja, az meg most ne csodálkozzon, hogy így viselkedik. vv-ben mindent meg lehetett tudni róla, aki nézte rendszeresen. -
Blanco308 #6155 jó volt a szervezés XD .......
öszintén ki mit várt? :D ......
ilyenműsorba magára valamit adó nő nem nagyon jeletkezik..max külföldi aki nem vágja mibe is szállt bele...lásd Olga...:) -
#6154 "szerelem a legfelsőbb szinteken " --> 16 lány bemegy, és elzavar 10 et aztán visszahív 1 et , majd elkűldi azt is és akit választ azt is elzavarja... :D ezt jelenti hát a "legfelsőbb szint" :D -
varand #6153 Az Ildi sztem gyorsan kellett...!:) Valószínűleg elhamarkodott döntés volt!
Leó nekem se volt szimpi, de inkább azzal, h mindig mutatta magát pedig volt benn 3 hetet!
-
Blanco308 #6152 hát jahm...:) cink ez az egész bár az hogy Alekot behívták igy utolag nézve abnszolut érthető és jó döntés volt...én csak azt nem értem hogy ilyen Leonidasz ,meg zsófi meg Gina-Krisfóf hogyan került oda, ildiről nemis beszélve...:s :D -
varand #6151 Akár egy multi állásinterjúján nem így megy?
Kiemelkedőt kell alakítanod h az "ismerősöket" legyőzd ha csak pár poszt van...! -
WNW #6150 Nem commentalom.. -
Blanco308 #6149 de az érdekes hogy ő sem jelentkezett a VV-be hanem ugy keresték meg...mert már ismerte a Rubin Kristófot egy másik műsor castingjáról ami végül is nem ment le adásba...álitólag szerepelt is volna abban a műsorban..:) tök kamu ez a VV válogatás is..sok balfasz jelentkezik..közbe már előre el van döntve megkeresések alapján hogy ki kerül be :) az utcsó körbe..:) -
WNW #6148 Ezt a sakktablas szosszenet, mar bent parszor elhangzott.. -
#6147 Erröl szólt eddig is az összes párkereső müsor ami a Tv-ben volt !
Tök mindegy kit választ a végén az ürge ugyse maradnak együtt ! -
#6146 Alekosz elvileg nem hülye... Veronikával együtt lehetne, úgy, hogy közben vigyáz is a pénzére, hogy ne tudja Őt lenyúlni. De Alekosz eldobta magától Veronikát, teljesen hülyét csinálva belőle, meg hát ez a műsor is?! Jó persze, jól járt, mert 10 milla, meg ilyenek. Nekem akkor is fura ez... -
Blanco308 #6145 ebből kiderül hogy fedezték fel Alekot...semmi sem véletlen..ő sem magától jelentkezett..:D