Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
én csónakkal járok a nagy vízen, a hajók kiba* nem érdekelnek.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

pl újabb 200 ezres ajánlat, egy hajóra teszik fel reklámarcnak😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jaj nem kell ez a értetlenség 😄
lehet utálni ,de tény hogy ebben az évben õ még szerepelni fog(jó eséllyel még évekig is) és agyon keresi magát...😊 ha tetszik ha nem...😊
Frank99
hol?

egy vadászaton mint lelõtt lény?

Alekosz végre hazatérhetett😄

jó ideig terítéken lesz õ még

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Frank99
<#law>

azt én is szoktam látod 😄 .....vélemény más a szokások hasonlóak...😄
Frank99
munka után két sör.
amiatt van.

:-)

attól még igencsak igazam van, de majd a jövõ megmutatja, egyre több ismerõsöm fedezi fel ezt...

senki se amiatt néz hülyének ahogy élsz...hanem azért ahogy pl. most is megnyilvánulsz...😊
Frank99
bezony.

mû-száj, szerintem mûmell is, 18-19 évesen.

való világ... hehe.
retardált 8 ált-nak jó lesz a mûnõ is.

és akik normálisan gondolkodnak, normálisan élnek, dolgoznak, mi vagyunk a hülyék, legalábbis annak néznek minket ezek a lények....
ez van sajna.

Frank99
a VALÓ ÉLETTEL nem keverem össze.
ahhoz te messze vagy. ez tény.

Van benne igazság.
Õsszel lesz VV5, most mondták.
mert a nõknek mindig az kell amit nem kapnak meg...😄 ha megkapná már nem is kéne neki Alek...😊
Most van a fókusz. Szegény Olga, mi a faszt akar még Alektõl, nem érdemli meg õt Alekosz.
<#eljen>
Gyõzött a virslis lány. 😄

Óriási tévedésbe vagy ha azt hiszed bármilyen összefüggés van az iq, meg ennek a mûsornak a megnézése között.
Közhely.

Néha pont a legintelligensebb ember ül le megnézni a legnagyobb faszságot. Kikapcsolódásról hallottál már. Na meg talán arról is, hogy valami annyira rossz, hogy az már jó. Na ez a mûsor speciel ilyen volt.
Természetesen én is elkapcsolgattam amikor a csajok voltak mert némelyik már fájt. De reggeli közben felvételrõl megnézni határozottan jó szórakozás volt. Mondjuk a fostalicska reggeli, lehangoló híradó stb.. helyett. Lehet, hogy szar volt de legalább egyedi.
Ez egy nyilvános fórum, ne keverd össze a katonasággal ha kérhetlek. Kolesszal se. stb..
Semmi jelentõsége sincs, hogy friss reg. vagyok.
Olga tényleg jó nõ,értelmes stb. és valószínüleg más élethelyztben Alek is õt választotta volna...de most Veronika volt a jó döntés...jól elszórakozik vele egy darabig aztán istenpá....én se akarnék pont most komolykapcsolatot,mikor most van rá pénzem és hírnevem hogy végre jól érezzem magam....😊
amugy eg Olga szerintem nem lett megalázva...nem hagyta magát,nem adta mágát oda egy kicsit sem Aleknek...pont hogy volt tartása és ezzel bizonyitott 😊 és tény hogy Olga jobb faszit érdemel...de nálad is jobbat 😄
Zeraa
xDDDDDD ott a pont

Gyöngyösön? XD
Zeraa
mi folyik itt? <#whatever>

látod lehet XD
zaki
tordassal <#banplz>

neked pedig annyit hogy nem az határoz meg egy embert amit néz a tv-ben...
tudod lehet játszani a bölcs nagymegmondot aki lenézmásokat mert nem ugy vélekednek egy szórakoztató mûsorról mint õ....a nagy hiba nálad az hogy egyenlõségjelet teszel azok között akik nézik és akik szerepelnek ebben a mûsorban...bár tény hogy a népesség nagyrésze semmivel sem jobb azoknál akik a VV4-ben voltak,mert ugye lehet játszani a szentet de nézz magadba vagy magad köré ,rokonok,barátok,szomszédok-alkoholisták,ribancok,igénytelenek,idegbetegek...stb... mit gondolsz te mivel vagy jobb? vagy te részese vagy egy társadalmilag felsõbbrendûkörnek akik a tisztesség és becsület szellemiségében élnek?
na ettõl vagy röhejes és az összes hozzád hasonló bölcs aki azt gondolja hogy õ tudja a tutit...
semmivel sem vagy jobb ember mint én aki nézek ilyíen mûsorokat 😊
de hidd csak..hátha ez megnyugtat...😊
tény hogy egy fos volt,tény hogy szórakoztatásról nem nagyon beszélhettûnk...de hozta majdnem azt az átlagot amit a vv4....és ez csak egy ember miatt (Alek) ....még ugyis hogy õ is minimális lángon égett magához képest....kíváncsi lettem volna rá melyik másik VV szereplõvel hozott volna ekkora nézettséget ez a foshalmaz.....😄
Mondasz valamit, de õk legalább nem farokvakarással és baszással akarnak celebek lenni, ez is valami.
desigo
A valós teljesítményt ott max a hangmérnököknél a sminkeseknél és a stylistoknál kell keresni.
Alig unalmas már a 524-ik énekes...
zaki
pfej, hányok veronikától.
olga meg õszinte volt, és még mindig nem adja fel, nem semmi :o
2X megalázta, és még mindig nem hagyja annyiban a dolgot.
pedig 10X jobbat érdemel aleknál.

Azért annak örülök, hogy a Csillag Születikben valós teljesítménnyel és tehetséggel is lehet nézettséget generálni, az ilyen mûsoroknak van értelme legalább.
Frank99
pont mint alkeszosz...

sehol se lesz.

:-)))))

Frank99
regisztráció 2011.05.26.....

Frank99
nálad a pont.

Hát ne haragudj, de ez a mûsor egy fos volt, én Alek szurkoló voltam, sokszor hajnalig néztem a VV4 et a neten, ha volt. De ez a mûsor annyira elcseszett lett, hogy nincs mirõl beszélni. Az meg a csúcs volt, hogy ezt a buta picsát választotta. Magát is minõsítette azzal, hogy Olgát megalázta azzal, hogy visszahívta és mégis kidobta a végén.
Grr1234
<#hehe>

zaki
lol, nem is tudtam, hogy itt is fent vannak, köszi

UltraZord
"azok az emberek akiknek ez a dumája és akiket nagyra tartasz, nem érnek egy fél Demalgont se"

alekoszfan 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zaki
tegnapi alekosznakvalót meg lehet nézni valahol? ncoreon nincs fent :S

Grr1234
"Vagy akkor mivel magyarázzátok a 38%-os nézettséget?"

Õõõ... IQ átlag meglehetõsen alacsony. Ez kell a birkáknak! Kész, nyertem.

Majd rájössz pár év múlva rosszabb esetben foghíjasan egy árok szélén, hogy azok az emberek akiknek ez a dumája és akiket nagyra tartasz, nem érnek egy fél Demalgont se. :-)
Alekosz egy szeretni való figura. Ez van meg benne a többi médiás személyiséggel szemben. Mert a retek klubb egész stábja bizony nagyon nem szerethetõ.
Még ha annyira fáj is azoknak akiknek egyébként Alekosz nem szimpatikus. Ez az igazság. Egyáltalán nem elvakult a véleményem. Ez bizony így van.

Vagy akkor mivel magyarázzátok a 38%-os nézettséget? Nem tudom Benkõnek mennyi volt. Vagy bárkinek ilyen mûsort csinálnának nem nézné a kutya se. Egyetlen dolog miatt volt ez a mûsor nézett. Alekosz. Gondoljatok bele milyen nézettsége lenne bármilyen normális mûsorral. Ráadásul mindenre alkalmas.
oh egy troll csak nekünk...de aranyos vagy...😄
tudod bár kisé elvakultnak hangzik a véleménye esetleg megfontolhatnád azt hogy ilyen reakcióval külömb vagy -e az általad lenézett embernél..😊
UltraZord
szopkodnád a faszát mi?

Victor1103
Ó hogy oda ne rohanjak!<#wow3>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szerintem te vagy szellemileg beteg. Alekosz hatalmas egyéniség. Az tény, hogy most egy kicsit elfáradt. Te negyedét se bírtad volna annak agyilag amin õ átment most fél év alatt.
Kicsit meg volt zavarodva már a végén amit csöppet sem csodálok. De mint láthatod már össze is kapta magát és a mai fél kettõben már kifogástalanul nyilatkozott. Ismét együtt volt a stílus és az egyéni észjárás amiért annyian szeretjük. Például ez a válasz, hogy visszamenne biztonsági õrnek de nincs rá ideje. :-)
Azért kicsit nézzél már körbe mennyien mennyi faszságot válaszoltak már erre a kérdésre. Egész egyszerûen Alekosz büntet és vedd tudomásul ha az embereken múlna fõmûsoridõben nonstopp maradna a képernyõn.
Mit is lát jól?
Fél óra mulva kérdezhettek az ifjú pártól élõben is!:

http://www.rtlklub.hu/musorok/sztarchat/cikk/369021

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11