6466
  • Blanco308
    Alek mindig is azt hangoztatta hogy az olyannőket mint Veronika csak kíváncsiságból szeretné kiprobálni...de ha élete párjára gondol ,a gyerekei anyjára akkor mindig Tünde jut eszébe....:)
    szal a lényeg hogy Verácskát meghúzta ..talán még párszor meghúzza ,és még valószínű jópár rib..cot meghúz de a végén ugyis a régi csajnál köt ki...:)
  • IXEMGabeo
    gratulálok h ennek a műanyag , buta táncosnőnek szavazol bizalmat egy szép, természetes 35 éves dekoratív nő helyett:S:S:S

nem értem hova fajultunk ízlés terén:S
  • Blanco308
    ezt nem azóta döntötte el mióta kint van...bent a vilában is emlegette hogy hiányzik neki Tünde meghogy ha megnyeri a fődíjat őt visszi nyaralni+azt is mondta ha vége a játéknak elsődolga hogy meglátogatja és elmesélneki mindent...stb. szal várható volt és érthető is hogy inkább egy olyannőhőz ragszkodik akit ismer és aki még ugy szerette meg hogy nem VVAlekosz volt...:)
    azt is tudtuk előre hogy ez a műsor csak egy színjáték és hogy max 1-2 hétig lesz azzal akit válszt,nem véletlenül Veronika lett az ..vele csak szórakozik picit aztán csá..Olga túl komoly lett volna ehez...:)
  • LoSA
    Hát én nem értem Alekoszt, mióta megnyerte a VV4t! Veronikának szerintem abszolút igaza van, hogy kiakad. Mit erőlködik Alekosz még ezzel a Tündével, amikor Veronika azért sokkal jobb nő.
  • IXEMGabeo
    ez a kép nagyon találó:D
  • Blanco308
    Mehkérdezték róla Alekszüleit és aztmondták igen...ők vitték be a Gombi elleni párbajára inkognitóban...:D
  • Krisztiam #6098
    az biztos,h a Tünde?
  • Blanco308
    #6074 :D
  • Krisztiam #6096
    tényleg Tündéről nincs kép? :DD
  • Blanco308
    várható volt...:D ha lesz egy jó kép Tündéről akkor lecserélhetitek a Verát...:D XD
  • ZZ88
    Ezt már többen írtuk a műsor előtt, hogy úgyis Tünde lesz nála a befutó.
  • Blanco308
    sok ember most meg nem érti hogy mi van,meg aztmondják hogy nem is beszélt 6 hónapig a szerelméről,akkor biztos nem is fontos neki...közbe meg csak az rtl Alekoszról felépitett imázsába nem fért bele egy szerelmes érzékeny oldal....és ezért nem volt egy ÖF-ben sem....
    én örülök neki hogy inkább Tündével lesz...jobb mintha valami pénzéhesribanccal lenne...:)
  • Blanco308
    nem kell kitálalni aki lát is nem csak néz tudja hogy kamu...bár jó lenne a színfalakmögé nézni...:)
  • batttila
    Az lenne tuti, ha Alek (vagy bármelyik celeb, aki hasonló műsorra adta magát), kitálalna teljesen, hogy megtudnák az emberek, hogy mi az IGAZSÁG, mekkora hazugság, butítás megy a háttérben.
  • ZZ88
    Aki az onlineban hallotta Alek vallomását Tündéről az nem lepődik meg ezen.
  • Blanco308
    mondtam én hogy nem véletlenül válsztott egy 19 éves fiatal érdek csajt....ugy volt vele max egyhétig dugja Görögbe aztán csáó...
    tudta hogy ugyis visszamegy a réginőjéhez...:D durva nagy színjáték volt az egész...:)
  • Blanco308
    most volt a fókuszban....:D
  • batttila
    A mai fokuszból minden érthető, hogy miért nem közeledett a csajokhoz.
    Ott van a régi nője, Tünde.
    Most már Veronika sem akar vele menni Görögbe.
  • zaki
    ha alek benne lesz a fókuszban, vagy vhol a tévében írjatok, és megnézem majd felvételről. köszi :D
  • zaki
    csövikosz feleséget keres :D
  • ZZ88
    Én voltam, már a vv4 előtt meg most is felvetettem, lehet, hogy írni kéne a Reteknek. Mindenesetre jó célt szolgálna.
  • IXEMGabeo
    nem tudom ki mondta, de az hatalmas lenne, ha egy hajléktalant válogatnának be:D:D ez egy nagy ötlet 1-2 hónapig ezen csámcsognának az emberek, h na még egy nincstelen is megkapta az esélyt, ráadásul, mint tudjuk a hajléktalanok zöme nem is feltétlenül annyira buta, csak nagyon lecsúszott ember (én itt azokra gondolok, akiket 90 után a privatizáció tett tönkre). Biztosan szórakoztató lenne, ha egy ilyen alak bekerülne, lenne rendesen alkeszozás:)
  • zaki
    alek muterja jó fej, ilyen szól el fogja kobozni a nyeremény pálinkát :D
  • WNW
    Veronika->Velvet..

Azert jellemzo, megmontak mint mondjon a promoba.. Mint a VV4-eseknek a bemutatkozo kisfilmekben..
  • Blanco308
    amugy szerintem Veronika kiakadt azon hogy mindenki Olgát akarta volna....meg hogy Alek is nyiltan beszél az Olgával kapcsolatos dolgokról+ott van még azis hogy nyiltan válalja hogy Tündit akarja magával vinni a másik nyaralásra...:) nem bírták ezt Hápi idegei :D
  • Blanco308
    amugy ha tényleg ez a csaj Tünde akkor megértem hogy Alek miért van oda..mert hiába 35 jól tartja magát :P :D
  • zaki
    túlzásba nem akartam esni :D
  • Blanco308
    lehet hogy már el is ásták Ivánék XD
  • zaki
    sztem jó nő, veronikánál 100X jobb :)
  • zaki
    vicces, ami itt történik, lol :D
    sztem olga elraboltatta veronikát, hogy helyet csináljon magának :D
  • Blanco308
    tessék...:D ennél jobb képről nem tudok :)
  • desigo
    képet róla pls...
  • Blanco308
    az biztos hogy komoly csapatmunka van a fantasztikus műsor mögött :D XD
  • PiszkosFred
    Rendezo es szerkeszto nem engedi elb*ni, de az iranyitas az ove. Esszeru keretek kozott.
  • Blanco308
    biztos mondott véleményt Olivér de hogy nem hagyták volna neki igy elbaszni az tuti....:D ehez a színvonalhoz kellettek a fejesek :)
  • PiszkosFred
    A penzt a retek adta, a technikat a regi banda csinalta, de a musor es az adasok forgatokonyvet Oli es Kristof iranyitotta/szerkesztette.
  • Blanco308
    itt voltam még képet is csináltál hozzá ha jól emlékszem...:)
  • Ironman2
    Tőlem származik,de mindegy,most nem megyek ebbe újra bele,mert már nem aktuális.Kb 3 ember tudja igazolni az állitásomat,akik akkor itt voltak jelen.Enikő vitte el az ötletemet,és adta tovább.Vagy olvassák a fórumot.
  • ZZ88
    Ja, nagy szar az egész, én előírnám kötelezően egy fiatal hajléktalan szerepeltetését is, hadd kapjon lehetőséget, meg neki tényleg kell a villa lakhatás céljából.
  • Blanco308
    ez a az egész ugy volt beállitva mintha Olivér a jó barát probálna társat taláni cimborájának...pedig még azis kérdéses hogy a műsorötlete tőle származik-e..szerintem nem...:) igy lehetett jobban eladni..ha Olivér ott van mintha ő irányitana,Alek is könnyebben bele megy...:)