Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
lehet utálni ,de tény hogy ebben az évben õ még szerepelni fog(jó eséllyel még évekig is) és agyon keresi magát...😊 ha tetszik ha nem...😊
egy vadászaton mint lelõtt lény?
jó ideig terítéken lesz õ még
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amiatt van.
:-)
attól még igencsak igazam van, de majd a jövõ megmutatja, egyre több ismerõsöm fedezi fel ezt...
mû-száj, szerintem mûmell is, 18-19 évesen.
való világ... hehe.
retardált 8 ált-nak jó lesz a mûnõ is.
és akik normálisan gondolkodnak, normálisan élnek, dolgoznak, mi vagyunk a hülyék, legalábbis annak néznek minket ezek a lények....
ez van sajna.
ahhoz te messze vagy. ez tény.
Közhely.
Néha pont a legintelligensebb ember ül le megnézni a legnagyobb faszságot. Kikapcsolódásról hallottál már. Na meg talán arról is, hogy valami annyira rossz, hogy az már jó. Na ez a mûsor speciel ilyen volt.
Természetesen én is elkapcsolgattam amikor a csajok voltak mert némelyik már fájt. De reggeli közben felvételrõl megnézni határozottan jó szórakozás volt. Mondjuk a fostalicska reggeli, lehangoló híradó stb.. helyett. Lehet, hogy szar volt de legalább egyedi.
Semmi jelentõsége sincs, hogy friss reg. vagyok.
amugy eg Olga szerintem nem lett megalázva...nem hagyta magát,nem adta mágát oda egy kicsit sem Aleknek...pont hogy volt tartása és ezzel bizonyitott 😊 és tény hogy Olga jobb faszit érdemel...de nálad is jobbat 😄
tudod lehet játszani a bölcs nagymegmondot aki lenézmásokat mert nem ugy vélekednek egy szórakoztató mûsorról mint õ....a nagy hiba nálad az hogy egyenlõségjelet teszel azok között akik nézik és akik szerepelnek ebben a mûsorban...bár tény hogy a népesség nagyrésze semmivel sem jobb azoknál akik a VV4-ben voltak,mert ugye lehet játszani a szentet de nézz magadba vagy magad köré ,rokonok,barátok,szomszédok-alkoholisták,ribancok,igénytelenek,idegbetegek...stb... mit gondolsz te mivel vagy jobb? vagy te részese vagy egy társadalmilag felsõbbrendûkörnek akik a tisztesség és becsület szellemiségében élnek?
na ettõl vagy röhejes és az összes hozzád hasonló bölcs aki azt gondolja hogy õ tudja a tutit...
semmivel sem vagy jobb ember mint én aki nézek ilyíen mûsorokat 😊
de hidd csak..hátha ez megnyugtat...😊
Alig unalmas már a 524-ik énekes...
olga meg õszinte volt, és még mindig nem adja fel, nem semmi :o
2X megalázta, és még mindig nem hagyja annyiban a dolgot.
pedig 10X jobbat érdemel aleknál.
sehol se lesz.
:-)))))
alekoszfan 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Õõõ... IQ átlag meglehetõsen alacsony. Ez kell a birkáknak! Kész, nyertem.
Vagy akkor mivel magyarázzátok a 38%-os nézettséget? Nem tudom Benkõnek mennyi volt. Vagy bárkinek ilyen mûsort csinálnának nem nézné a kutya se. Egyetlen dolog miatt volt ez a mûsor nézett. Alekosz. Gondoljatok bele milyen nézettsége lenne bármilyen normális mûsorral. Ráadásul mindenre alkalmas.
tudod bár kisé elvakultnak hangzik a véleménye esetleg megfontolhatnád azt hogy ilyen reakcióval külömb vagy -e az általad lenézett embernél..😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Kicsit meg volt zavarodva már a végén amit csöppet sem csodálok. De mint láthatod már össze is kapta magát és a mai fél kettõben már kifogástalanul nyilatkozott. Ismét együtt volt a stílus és az egyéni észjárás amiért annyian szeretjük. Például ez a válasz, hogy visszamenne biztonsági õrnek de nincs rá ideje. :-)
Azért kicsit nézzél már körbe mennyien mennyi faszságot válaszoltak már erre a kérdésre. Egész egyszerûen Alekosz büntet és vedd tudomásul ha az embereken múlna fõmûsoridõben nonstopp maradna a képernyõn.
http://www.rtlklub.hu/musorok/sztarchat/cikk/369021
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11