Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kíváncsi leszek a következõ adag emberre...félek hogy annyira felülakarják majd múlni ezt a szériát és a játékosokat hogy túlzásba viszik mint egy jó fil rossz remake-jénél.....eröltettt ne legyen...😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a csajok többsége csak a hírnév miatt ment be, 1 kezemen meg tudom számolni, aki tényleg alekoszért ment be. aki meg komolyan gondolta, hogy majd õ lesz a nagy párja, az meg most ne csodálkozzon, hogy így viselkedik. vv-ben mindent meg lehetett tudni róla, aki nézte rendszeresen.
öszintén ki mit várt? 😄 ......
ilyenmûsorba magára valamit adó nõ nem nagyon jeletkezik..max külföldi aki nem vágja mibe is szállt bele...lásd Olga...😊
Leó nekem se volt szimpi, de inkább azzal, h mindig mutatta magát pedig volt benn 3 hetet!
Kiemelkedõt kell alakítanod h az "ismerõsöket" legyõzd ha csak pár poszt van...!
Tök mindegy kit választ a végén az ürge ugyse maradnak együtt !
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ezzel igy szaruljártak a nézõk...Alek bár keresett 10 millát csõkkent a népszerûsége nem kicsit...+egyedül az rtl -el kaszál vele na meg Olivér....PERSZE AZ rtl IS JÓL LEJÁRATTA MAGÁ EZZEL..SZAL LÉNYEGÉBEN oLIVÉR NYERET EZEN IGAZÁN....
amnugy meg tuti elege van Aleknak is az egészbõl azért félév után szerintem érthetõ hogynem egy érdekkapcsolatra vágyik hanem szeretné azokkal tölteni az idejét akiknek a mûsor elött is fontos volt...😊
elválalta a mûsort mert hát mi mást tehetett...10 milla az 10 milla...õ tudta elõre hogy szar se lesz belõle ha vége...
-és nem hiszem el hogy te komoly azt gondoltad vagy elvártad hogy innen válsszon valakit és azzal töltse a szabadulása utáni idõszakot,vagy az egész életét 😄
Lehet Alekoszt védeni, mert perze ti is Alekosz fan-ok vagytok, de... Én úgy gondolom, hogy Alekosznak egyre jobban gurul el a gyógyszere. Lehet, hogy már nagyon fáradt, de... Nagyon hülye mostanában az Alekosz! Verának most teljesen igaza van, persze, hogy nem fog bohóckodni, ha Alekosznak még mindig a Tünde kell.
DE volt már forditva is 2 csaj maradt a végére és egyiket sem választotta a végén mindkettöt hazaküldte ! xD
Sok pár keresõ show-t néztem végig mert nem volt jobb dolgom unatkoztam !
Láttam már vagy legalább 5-6 párkeresõ show-t ! És abból legalább jó ha abból 1 pár volt az akik tényleg összejöttek!
Aki mégis ezt hitte az nagyon sügér mert az ilyen párkeresõ show-kban a párok nem sokáig maradnak együtt !
Kapott 10 millát eljátszotta a szerepét aztán ennyi ! XD
Élvezi tovább az életét ha már egyszer megnyerte a VV4-et !
Én a helyében vagy Olivért vagy Évát vinném el nyaralásra! xD
Tündével ugyis a Maldiv szigetekre megy örüljön neki hogy elviszi !
Veronika nem érdekel ö nem akart Alekosz-szal menni,
Meg aztán ugyis jó barátok miért ne szerintemÉva ugyis rávenné a barátját hogy elengedje ! xD
Szülöknek nemokozhat gondot söt még cimlapon is lennének ! xD
kiakadna Ádámka ,Veronika, Tünde, ANYU-APU..a média ....XD
Éva tuti nem ellenkezne ! xD
- Lehet, hogy maradok a jól bevált módszernél. Kiállok a Nyugati elé, és az elsõ szembejövõ csinos lánynak nekiszegezem a kérdést, hogy eljönne-e velem Görögországba. Ha igent mond, vele utazom - mondta elkeseredetten az okostojás." ez komoly XD
valahogy megértem hogy fél év folyamatos mûsor és bezártság után nincs kedve díszfaszoskodni tovább hanem élvezni akarja a szabadságot....😊
Ez vmi új rekord lehet párkeresõ mûsor utáni szakításban...!
meg minek boóhockodna tovább vele? vége aq mûsornak...éli az életét tovább istenpá...😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
cikk
De... Akkor meg teljesen értelmetlen volt ez a (egyébként szörnyû) mûsor, ha az Alekosz még mindig Tündizik. Akkor minek kelett ez?