6466
-
Blanco308 #6224 bazz megint mennyi hibával írok:S faszom le vagyok élve...:S XD -
Blanco308 #6223 milyen hgülye címe ez...."Alekosz kisemmizi Olivért"
közbe meg szó sincs erről még csak a cíkben sem....annyira szánalmasak ezek az úságok...
amugy korrekt nyilatkozat volt Alektől....:) -
Dean Winchester #6222 de nem is kell mert oli is jó kis pénzt összekapart ezzel a műsorral :) -
retoucher #6221
Alekosz kisemmizi Olivért
A barátságot nem lehet kifizetni, ezért egy fillért sem ad a honoráriumaiból legjobb haverjának az érdi vagyonőr.
Gondolom e hír hallatán PrOlivér feje még vörösebb mint amilyen alapjában is, hisz Balekosz se gondolta komolyan, h csak a két szép szeméért lett PrOlika az ő országos cimborája, mikor fél évvel ezelőtt még azt sem tudta róla, h a világon van!
Erre mondják azt, h ezt csúnyán beszoptad PrOlika! -
#6220 Ha egy ujsagiro mindig azt irna le, ahogy es amikor az tortent, a kutya nem olvasna a cikket/ujsagot. Ez ilyen, iranyitani kell az olvasok gondolatait, elhitetni a jorol, hogy rossz, a rosszrol, hogy jo. Mindegy, hogy politika vagy bulvar, minden hirt lehet ugy talalni, hogy az ujsag olvasoinak igeny(telenseg)et kielegitse. Viszont pont emiatt, akarmilyen cikket is olvasol, a fele legalabb igaz. -
Blanco308 #6219 jahm...mások erre aztmondják nagyképűbuzi...pedig csak kicsit ismerni kéne...és tudnák hogy ez nem arról szól..+azt se felejtsük el hogy kitudja hogy pontosan mit mondott és milyen szövegkörnyezetben volt ez...:D az újságok..főleg a bulvár szeret kiemelni,kiforgatni mondatokat szavakat...amivel teljesen más értelmet nyer az ember mondanivalója...:) -
Dean Winchester #6218 "akkor sem tétovázott, amikor a ValóVilág 5 megüresedett műsorvezetői posztjáról kérdeztük.
– Egészen biztos, hogy nem vállalnám. Bár nagyon szeretek tömegekhez beszélni, én mindig a saját véleményemet akarom mondani. Engem senki se irányítson, hogy mit mondjak! Ezért vagy főszereplő lennék – egyébként mondták is nekem, hogy nagyon szeret engem a kamera – vagy politikus."
ez viszont fasza, őt ne írányítsa senki!
egyébként egészséges önbízalma van! Még egy ilyen karaktert tuti nem fognak találni én is bíztos vagyok benne -
xido #6217 hehe...cimborám cimborájának ismerősének a fotói között mire bukkantam:)
hápi:) -
Ironman2 #6216 Te is a margitszigeten voltál az éjjel xD.Nem találkoztatok Barbarával? -
eLiXir #6215 Tegnap hajnalban találkoztam Barbarával a nyugati pu környékén. Sörrel a kezében, szomjas már biztos nem volt. Élőben baromi jól néz ki, ezt úgy mondom, hogy tv-n keresztül hánytam volna le, amikor néztem. Beszélgettem vele kb 5 percet, elmondta h nem volt megrendezve a műsor, csak az, hogy mikor hol álljanak és beszélgessenek. Mikor arról kérdeztem, hogy kapott e vmit, óckodott a válaszadás alól, szóval nem erőltettem. Mondta még, hogy jelentkezett a VV5-be, és reméli beszavazzák (:D). Nem tartja magát senkinek, és miután látja, hogy mit művel Veronikával, örül neki, hogy elküldte őt Alek. Mindez hajnali fél 2 körül történhetett. Épp ment az egyik szöszke barátnőjével a margit szigetre, nem tudok mit kerestek ott olyankor, de lényegtelen. -
IXEMGabeo #6214 régen rossz, ha az ilyen BORS féle bulvárlapoknak hisztek...olyan szinten kiforgatják az ember nyilatkozatait h botrány ezzel nem védeni akarom ez tény... abban igazat adok neki, hogy most új szériát indítani nem szerencsés, majd talán másfél év múlva lenne érdemes, mert az új szereplőket a régiekhez fogják hasonlítani így is úgy is csalódás lenne:S... -
#6213 Olga :D
-
Ironman2 #6212 Más férfi várt Veronikára -
xido #6211 A beszavazásakor a filmjében meg lehet nézni,éppen a cipőt teszi el és veszi fel a papucsot:))) -
#6210 "Nagyon jó barátom a raktáros, és mondtam, hogy ne dobja ki, hanem akkor adja nekem, átveszem, és akkor átvettem." -
TomBond #6209 Nem érdemli meg Olgát ez a nyomorult, de Olgának is lehetne annyi esze, hogy nem fut olyan szekér után ami nem veszi fel. -
#6208 Olga még mindig találkozna Alekosszal
Olga fanként mondom hagyja a p!csába az egészet. Jobbat érdemel. -
#6207 ööö aham olyan jól esik xD -
Blanco308 #6206 Érdekes amugy minden széria kulcsfigurája ugy érzi náluk nem vol jobb és hogy már nem is lesz....Majka is ezt mondta...Leo is....most meg Alek.....
de lehet hogy az utobbinak igaza is lesz :) -
Blanco308 #6205 ezzel mindenki tisztában van...ha bukik a műsor megy be Alek-Oli-Éva ....:) -
Ironman2 #6204 Aztán majd ne csodálkozz ha majd beküldik oda megint Alekoszt,mert unalomba fullad a müsor.Jegyezd meg a hozzászólásom számát. -
Blanco308 #6203 ..... :) -
Ironman2 #6202 Azt a mutánsot ne vegyük ide az emberek közé -
Blanco308 #6201 egyébként Alek szeret nagyot mondani ,ha nagyképűnek tűnik az meg a kímért stílusa miatt van ...ami néha sok...:) -
Blanco308 #6200 hááát van benne ráció...veszélyes most újszériát inditani...mindenki a régiszereplők stílusjegyeit és a vv4 hangulatát keresi majd benne....azt meg hozni nem hiszem hogy sikerül....és az is egyértelmű ebből a 16 emberből 4-5 aki vitte a showt szinte "pótolhatatlan".......szal érdekes lesz...
az meg hogy nagyképű -e a nyilatkozat nézőpont kérdése...teszem hozzá az ilyencíkekk mindig szövegből kiragadott félreérthető mondatokra épitenek....ahogy Alekot ismerjük ezekre a kérdésekre sem 1-2 mondatban válaszolt ...szal érdemes lenne egyben hallani ...:) -
#6199 Nana és anno kismocsok?!? Ő is ugyanezt gondolta vajon??!? :DDDD -
Ironman2 #6198 Ez nem beképzeltség.Egyszerüen igaza van.Szerintem már nem lesz olyan jó banda mint ők voltak. -
#6197 Vagy csak már ismerik a következő gárdát (hiszen őket is előre kiválasztották és ismerték is egymást stb.) és így van összehasonlítási alapjuk. :D -
janokapm2 #6196 Elképesztő! Ilyen fokú beképzeltséget nemhogy én, de még orrtúró Olivér sem látott... :D -
retoucher #6195 Alekosznak a fejébe szállt a dicsőség
"Képtelen volt uralkodni az érzelmein Alekosz, amikor meghallotta, hogy ősszel újra indul a ValóVilág. Szerinte nehéz lesz olyan kiváló karaktert találni, mint ő."
"Szerintem böszmeség egy újabb ValóVilágot elindítani – fejtegette az okostojás. – Nagy bukás lesz, mert utánunk már nem lesznek az emberek kíváncsiak senkire. A mi szériánk egyedi volt és megismételhetetlen. Egyszerûen fantasztikusak voltunk mindannyian!"
Élen a kultúrbarbárral mi, meg Leonifasszal!
Hogy is mondta anno a faházba Rácznak: "Te olyan nagyképű vagy apukám amilyet még..."
Ezek után miről beszélünk akkor! Befosott ennyi...
-
#6194 Beszarás már ez (betegek):
A kémia győzött? Alekosz Veronikát kívánja -
Ironman2 #6193 -
#6192 Koszonom a valaszt. Nincs tobb kerdesem. -
Blanco308 #6191 XD ... -
Blanco308 #6190 Nem azt félreütöttem...:D kötekszel? XD -
#6189 ez meg hírnév akart lenni csak az é betűd is xar mi? xDDDDDD -
Blanco308 #6188 amig van hírnáv és pénz lesz nő is nyugi :) :D -
Blanco308 #6187 lvilg=elvileg
szar az e-betű XD -
Blanco308 #6186 fület...XD meg lvilg saját és Veronika bevallása szerint keféltek is...és jó volt XD -
cargame #6185 Fokuszt nezi valaki? :D:D Alek sztem tovabbra is egy vesztes marad csajok nelkul...