Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát jah....de maradnak ugyis 😊
én azért ennek ellenére leváltanám a Rubint és a Kolosit, mint a szél...olyan igénytelen szervezési munka folyik mióta õk vannak, hogy az botrány...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért mondom ...tök felesleges...talán Alekvolt az egyetlen akirõl még azthittük hogy csak ugy bejutott,és ugye meg is nyerte...és végül kiderül hogy õ sem a jelentkezõk közül került ki ,hanem kiválasztották erre a feladatra...😊 de jól tették....
kíváncsi leszek a következõ adag emberre...félek hogy annyira felülakarják majd múlni ezt a szériát és a játékosokat hogy túlzásba viszik mint egy jó fil rossz remake-jénél.....eröltettt ne legyen...😊
tök felesleges ez a VV5-re való jelentkezés van egy pár jelölt, akiket abban a hitben ringatnak h esetleg egy beszavazón bejuttatnak, de ez csak álom, mert úgyis a protekciósok kerülnek be...valahogy úgy tudnál csak bejutni, ha korábban már felfedeztek ezek a szerkesztõk:S elég csúnyán protekciós világ van a VV5-ben sztem rosszabb alapanyag lesz, mint mondjuk itt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedig de...😄 látod azért annyira még se hülye a Rubin 😄
nem mondod h a Rubin K felfedezettje?😄 nem is akart jelentkezni a VV-be úristen mit vesztettünk volna azzal

nézd meg az origos videot ahol elmondja hogy került be a vv-be...😊 tanulságos....😊 #6143
igy van....szerintem jó teszi amit tesz......
zaki
itt nem alekosz a hibás, rtl csak kihasználja. ki akarták tolni még pár hétig a mûsort, meggyõzték alekoszt a legnépszerûbb karaktert x összeggel (nem tudom a 10 gurigát honnan vettétek, blikk? 😛), hogy játsza a jópofit, beraktak mellé 16 kicsit exhibicionista, szerepelni vágyó önjelölt celeb nõt, és ennyi. nézettség megvolt, sztem aki nézte a vv-t 10 emberbõl 8 ezt a mûsort is nézte, és ez a lényeg. alekosz csak egy bábu az rtl sakktábláján, majd biztos minden nap meghívják ide-oad, hogy a nézettség meglegyen.
a csajok többsége csak a hírnév miatt ment be, 1 kezemen meg tudom számolni, aki tényleg alekoszért ment be. aki meg komolyan gondolta, hogy majd õ lesz a nagy párja, az meg most ne csodálkozzon, hogy így viselkedik. vv-ben mindent meg lehetett tudni róla, aki nézte rendszeresen.

jó volt a szervezés XD .......
öszintén ki mit várt? 😄 ......
ilyenmûsorba magára valamit adó nõ nem nagyon jeletkezik..max külföldi aki nem vágja mibe is szállt bele...lásd Olga...😊
datango
"szerelem a legfelsõbb szinteken " --> 16 lány bemegy, és elzavar 10 et aztán visszahív 1 et , majd elkûldi azt is és akit választ azt is elzavarja... 😄 ezt jelenti hát a "legfelsõbb szint" 😄

Az Ildi sztem gyorsan kellett...!😊 Valószínûleg elhamarkodott döntés volt!

Leó nekem se volt szimpi, de inkább azzal, h mindig mutatta magát pedig volt benn 3 hetet!
hát jahm...😊 cink ez az egész bár az hogy Alekot behívták igy utolag nézve abnszolut érthetõ és jó döntés volt...én csak azt nem értem hogy ilyen Leonidasz ,meg zsófi meg Gina-Krisfóf hogyan került oda, ildirõl nemis beszélve...:s 😄
Akár egy multi állásinterjúján nem így megy?

Kiemelkedõt kell alakítanod h az "ismerõsöket" legyõzd ha csak pár poszt van...!
Nem commentalom..<#ravasz1>

de az érdekes hogy õ sem jelentkezett a VV-be hanem ugy keresték meg...mert már ismerte a Rubin Kristófot egy másik mûsor castingjáról ami végül is nem ment le adásba...álitólag szerepelt is volna abban a mûsorban..😊 tök kamu ez a VV válogatás is..sok balfasz jelentkezik..közbe már elõre el van döntve megkeresések alapján hogy ki kerül be 😊 az utcsó körbe..😊
Ezt a sakktablas szosszenet, mar bent parszor elhangzott..<#nyes>

wesker24
Erröl szólt eddig is az összes párkeresõ müsor ami a Tv-ben volt !

Tök mindegy kit választ a végén az ürge ugyse maradnak együtt !
LoSA
Alekosz elvileg nem hülye... Veronikával együtt lehetne, úgy, hogy közben vigyáz is a pénzére, hogy ne tudja Õt lenyúlni. De Alekosz eldobta magától Veronikát, teljesen hülyét csinálva belõle, meg hát ez a mûsor is?! Jó persze, jól járt, mert 10 milla, meg ilyenek. Nekem akkor is fura ez...

ebbõl kiderül hogy fedezték fel Alekot...semmi sem véletlen..õ sem magától jelentkezett..😄
Nagyon komoly az ürge DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na már mér lenne hülye az Alekosz? Nagyon is helyes döntés volt a részérõl.Megcsinálta a show-t,és viszlát.Na mer Veronika volt ilyen hülye hogy elhitt mindent.Remélem minden élõsködõt kihajít a környezetébõl,és nem fog úgy járni mint BB Éva,akinek rájártak a pénzére.Kivánom hogy Tündével boldogok legyenek!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Most kellett ez a mûsor az rtl-nek! Lecsendesült volna nyár után a vv4-es nosztalgia! Õsszel már itt a vv5...!
amugy meg a vv-után nem szabadott volna egybõl beleugrasztani egy ilyenjellegû mûsorba..föleg nem egy ilyen elkapkodott rendezéssel...
ezzel igy szaruljártak a nézõk...Alek bár keresett 10 millát csõkkent a népszerûsége nem kicsit...+egyedül az rtl -el kaszál vele na meg Olivér....PERSZE AZ rtl IS JÓL LEJÁRATTA MAGÁ EZZEL..SZAL LÉNYEGÉBEN oLIVÉR NYERET EZEN IGAZÁN....
meg az a baj az egésszel hogy még ha igazad is van (ami lehet) akkor is ha következetesen végiggondolod,jól csinálja...azon hogy fer-e amit tesz lehet vitatkozni ,de jól nyomja....mert megynyerte a VV-t ezzel járó nyereményeket...végigcsinált egy szar mûsort kaszált még 10 millát...és most hogy vége elvágja magakörül az érdek szálakat....csak azok maradnak mellette akiknek tényleg fontos...szépen letisztul a kép...és én megértem hogy nem marad egy olyan csajjal akinek csak azért kell mert õ VValekosz...
Alekosz éppen errõl beszél az egész VV alatt...hogy neki az olyan nõk mint Veronika csak kíváncsiságból kell,megtudni milyen vele....ha komoly dologra gondol akkor Tündi...😊
amnugy meg tuti elege van Aleknak is az egészbõl azért félév után szerintem érthetõ hogynem egy érdekkapcsolatra vágyik hanem szeretné azokkal tölteni az idejét akiknek a mûsor elött is fontos volt...😊
elválalta a mûsort mert hát mi mást tehetett...10 milla az 10 milla...õ tudta elõre hogy szar se lesz belõle ha vége...
-és nem hiszem el hogy te komoly azt gondoltad vagy elvártad hogy innen válsszon valakit és azzal töltse a szabadulása utáni idõszakot,vagy az egész életét 😄
LoSA
VV Éva biztosan nem menne el vele, ez fixx! Évának ott van Ádám, tuti, hogy nem menne el.

Lehet Alekoszt védeni, mert perze ti is Alekosz fan-ok vagytok, de... Én úgy gondolom, hogy Alekosznak egyre jobban gurul el a gyógyszere. Lehet, hogy már nagyon fáradt, de... Nagyon hülye mostanában az Alekosz! Verának most teljesen igaza van, persze, hogy nem fog bohóckodni, ha Alekosznak még mindig a Tünde kell.

Azert durvan amatoren lett ez egyelore intezve.. Oli elment szamolni a penzt, Alek meg hozta a formajat egyedul.. Gyakorlatilag az jon le, 3 hetig par milliocskaert eljatszottak 16 csajjal, a nezokkel, aztan lapat.. Az mas kerdes, azok miert mentek be, de nem lett osszerakva a vege....

wesker24
De láttam olyan párkeresõ show-t is ahol a legvégére a 2 csaj közül az egyiket elküldte a férfi, akit a férfi választott magának az meg faképnél hagyta ! xD

DE volt már forditva is 2 csaj maradt a végére és egyiket sem választotta a végén mindkettöt hazaküldte ! xD
wesker24
Ugy látszik vannak még hiszékeny emberek nem is kevés ! xD

Sok pár keresõ show-t néztem végig mert nem volt jobb dolgom unatkoztam !

Láttam már vagy legalább 5-6 párkeresõ show-t ! És abból legalább jó ha abból 1 pár volt az akik tényleg összejöttek!
jahm...de én csak azt nem értem aki azon kiakadt ami most történik a mûsor után, az elhitte ? vagy mi? 😄
wesker24
Egy percig se gondolhatta senki se komolyan azt hogy Alek ebben a müsorban találja meg élete párját !

Aki mégis ezt hitte az nagyon sügér mert az ilyen párkeresõ show-kban a párok nem sokáig maradnak együtt !

Kapott 10 millát eljátszotta a szerepét aztán ennyi ! XD

Élvezi tovább az életét ha már egyszer megnyerte a VV4-et !

Én a helyében vagy Olivért vagy Évát vinném el nyaralásra! xD
Az is mediatorteneti esemeny, hogy 1 nap alatt kiderult a 3 hetnyi kamu..<#nyes>

Én akkor csalódtam volna benne ha beáll a sorba a többi megváltozott celebkezdemny közé...😊
ugy érzem hogy ennek a mûsornak és a következményeinek köszönhetõen Alek fanok száma jelentõsen csökkent....😊 pedig a mûsor vége óta magát adja..ez ugyanaz az Alek...aki meg elhitte a mûsor alatti sok baromságot annak ugy kell..Aleknak már mindegy megalapozta a jövõjét...😊
wesker24
Az is jó ötlet ! Vagy vigye Olivért és akkor jót ökörködnek a görög szigeteken vagy vigye Évát ! Ennyi !
akkor már vigye inkább Olivért...jönne a hír 2 nap múlva 2magyar ledöntötte KOS sszigetét...Alekoszt örökre kitiltanák az õshazából XD
wesker24
Miért akadna ki nem lenne belöle semmi gond se ! xD

Tündével ugyis a Maldiv szigetekre megy örüljön neki hogy elviszi !

Veronika nem érdekel ö nem akart Alekosz-szal menni,

Meg aztán ugyis jó barátok miért ne szerintemÉva ugyis rávenné a barátját hogy elengedje ! xD

Szülöknek nemokozhat gondot söt még cimlapon is lennének ! xD
pfffúúúú abból milyen balhé lenne még...😄 XD
kiakadna Ádámka ,Veronika, Tünde, ANYU-APU..a média ....XD
wesker24
Mármint nem az Alekoszos Éva hanem VV ÉVa !
wesker24
Ha Tündivel a Maldiv szigetekre megy és a Görög utazásra nincs kivel mennie ?? Akkor miért nem viszi el Évát magával ? xD

Éva tuti nem ellenkezne ! xD
"Alekosz pedig eközben gõzerõvel készül a nyaralásra, igaz, egyelõre fogalma sincs, hogy ki lesz a partnere.

- Lehet, hogy maradok a jól bevált módszernél. Kiállok a Nyugati elé, és az elsõ szembejövõ csinos lánynak nekiszegezem a kérdést, hogy eljönne-e velem Görögországba. Ha igent mond, vele utazom - mondta elkeseredetten az okostojás." ez komoly XD
tudod annyi a külömbség Alekosz és a korábbi párkeresös mûsorok szereplõi között hogy Alek a mûsorután nem kamuzik tovább,mig a korábbiak még 1-2 hétig ,hónapig fenntartották az illúziót....
valahogy megértem hogy fél év folyamatos mûsor és bezártság után nincs kedve díszfaszoskodni tovább hanem élvezni akarja a szabadságot....😊
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vera-kiakadt-alekosz-dontese-miatt-2053950/

Ez vmi új rekord lehet párkeresõ mûsor utáni szakításban...!
én téged nem értlek...mit hittél? hogy majd Veronikával komoly kapcsolatot kezd? hogy õ lesz élete párja? hogy ez a mûsor komoly volt? hogy Aleknak nem volt pup a hátán és hogy nem csak a pénz miatt válalta el? 😊
meg minek boóhockodna tovább vele? vége aq mûsornak...éli az életét tovább istenpá...😄
Sir Quno Jedi
Na minek?!?!? Minimálbefektetés, maxiextraprofit! Éééted??! EZ egy mûsor, ez egy ker. csatorna, ez egy üzlet, a vezetõi pedig AZOK, ÕK, stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LoSA
Teljesen igaza van Veronikának!! Ez az Alekosz lassan kezdem azt hinni, hogy egy nyomorék hülye!
cikk

LoSA
Az, hogy szép dekoratív, az enyhe túlzás.

De... Akkor meg teljesen értelmetlen volt ez a (egyébként szörnyû) mûsor, ha az Alekosz még mindig Tündizik. Akkor minek kelett ez?

Na mivolt ma? Meglett Veronika?