6466
-
IXEMGabeo #6265 áá dehogy is:) -
#6264 Na most megy épp a Fókusz: Szánalom a legfölsőbb szinteken riportja -
#6263 Tokeletesen illeszkedik az osszkephez :) -
IXEMGabeo #6262 lol beveszik harmadiknak xDDD Veronika jó bevállalós lehet elképzeltem ahogy Szandikával smárol az milyen xDDD -
ZZ88 #6261 Alekosz fején kaptár van? -
#6260 jesszus ez a banner nagyon gáz :D -
Blanco308 #6259 az álompár XD
nem tom mi a nevetségesebb, az ha kamu amiket leír a búlvár vagy az ha igaz...:D -
Dean Winchester #6258 ha már görög srác és Görögországban nyaralnak...
Hogy hívják a görög szállodást? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leszpenész Falatisztakosz -
#6257 Nekem is először pont ez jutott eszembe :D -
#6256 lol de brutál képek xD xerintem a parton egy páron összesúgtak h ez a pasi tuti pénzes,azért lehet ilyen jó csaj az oldalán,mivel a jópasi jelzőt kizárhatjuk első pillantásra -
Ironman2 #6255 Adolf Alek! -
Ironman2 #6253 Most hogy nézem a képeket,pont összeillenek! -
Blanco308 #6252 na azért csak hegesztenek Görög honban is ...:D -
Blanco308 #6251 A nyaralás képekben XD ... Tubitubi&Csimpi XD -
Ironman2 #6250 Bréking: Alekosz állítólag tud dugni
Bár állóképességét korábban megkérdőjelezték, a Blikk most címlapon hozta le, hogy bizony mégis tud dugni a ValóVilág 4 nyertese. Legalábbis Veronika szerint. A pár épp Kos szigetén nyaral, ott számolt be a kamumenyasszony a legújabb fejleményekről: "Kicsit fáradtak voltunk este, úgyhogy először lepihentünk a szobánkban, ahol végre kettesben lehettünk kamerák nélkül is, és kényeztethettük egymást egy kicsit" - mesélte a lapnak Veronika, aki a görög szexuális szokásait is kipakolta. Elmondása szerint Alekosz figyelmes szerető, szenvedélyes és odaadó. A műanyagtündér hozzátette, ugyan az exvillalakó azt mondta, a vad szexet szereti, eddig erre nem volt példa, de már nagyon várja.
forrás:VELVET -
#6249 már volt jah xD nem szándékozok többet férjhez menni xD inkább majd elhívjuk vmi más alkalomra -
#6248 ha már rászántad a 3 percet, még legalább annyit tehettél volna, h Alegek kisebbre, vagy Hápit nagyobbra veszed.
de lehet, hogy annyit se érdemel :DD
jó ez így :)))))) -
ZZ88 #6247 Ez jó volt, ismét az igazi Alek. -
Ironman2 #6246 Hehe.De jó a kép! -
Dean Winchester #6245 -
janokapm2 #6244 Már ki lett cserélve. De itt meg tudod nézni a változtatásokat /ha ráviszed az egeret a képre akkor az új kép jelenik meg/:
katt -
Dean Winchester #6243 rakjuk már mellé az eredetit , mennyivel másabb ez :D lehet későn nézek fel de most tök ugyanazt látom -
janokapm2 #6242 Rászántam 3 percet az életemből, hogy kinézzen valahogy ez a banner. De Alekosz és Veronika, az élethű árnyékokat már nem érdemli meg :D Fogadjátok szeretettel:
-
Blanco308 #6241 mert? már volt lagzid? :O :( XD amugy megérné mégegyet tartani ezért ...XD :D -
#6240 Alek nem kispályás xD elhívnám zenélni a lagzimba lool xD de ezzel már elkéstem xD -
Blanco308 #6239 tény hogy nem a legszebb ez a kép.... dehát én még ilyet se tudnék...:D -
#6238 pedig ez az igazsag -
Blanco308 #6237 Alek...: mulatos a discoban ! XD -
Dean Winchester #6236 ez a hozzászólás hozza a te szívnonaladat -
#6235 pff bazz ez a banner kb hozza a musor szinvonalat -
badoer #6234 10 másodpercet:D -
#6233 Ezen mennyit gondolkodtál?:D -
badoer #6232 Hápi tuti terhes lesz és jön a kis hápakosz:) -
IXEMGabeo #6231 mi az h kisemmizi? látjátok milyen félrevezető a cím? direkt figyelemfelkeltés volt a célja, egyébként nagyon helyes h a barátságukat nem köti a pénzhez...ahogy mondani szokás a barátságot csakis a pénzbeli érdekek és a kölcsön teheti tönkre... -
IXEMGabeo #6230 én úgy este 22 óra fele voltam ott egy csajismerősömmel, épp mentünk onnan hazafele -
IXEMGabeo #6229 nem mondod?:D:DD -
Ironman2 #6228 Jól teszi! -
#6227 -
#6226 bors,blikk szint
legalja... -
#6225 ez a bulvár, istenem, ilyen címet adni egy ilyen cikknek... szánalmas.