Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
veronikának az ajkain kívül semmije nincs megcsinálva, nem? de az is legalább jól van megcsinálva, nem olyan igénytelenül mint mondjuk szandikáé.. amugy brigi mellett a másik legjobb csaj, nem csoda hogy bent van még😄

Yo, Bitch!

de lesz...mivel ma este esik ki valaki...az csak a holnapi összefoglalóban lesz :d
zaki
<#vigyor>

zaki
lesz ma is kiesõ? tegnap esett csak ki az egyik troll, nem lesz legalább 1 nap szünet?

kövtkezõ kiesõ ma este vagy Magdianyus vagy Andrea lesz...😄
igen az....kiéhezett pina keres álló faszt...címû párkeresõ oldal :d
zaki
hát mától tuti változás lesz, amiért az egyik trollt elzavarták

asszem 20 nap a mûsor.....mert ugye 2 naponta esik ki egy ember..
zaki
társkeresõ oldal <#vigyor>

amugy ha azt nézzük jövõhéten vége is....😊
nem valami jó ez a mûsor...deazért gyorsan elmegy....bár néha néha azért elõjönn egy kis humor is...ritkán...😄
jól van na...:d
nyugi emberek...csak mondom hogy ez nem kurva oldal.....itt nem kurvák hirdetnek..attól persze õ még lehet akár kurva is...ha nem kurva akkor is gáz...😊 de azérrt nem mindegy...😊
zaki
naja, mivel pénzt senki sem fizetne neki, inkább ingyen qr saját örömére 😄

mondjuk azért a prosztatamasszázs meg egyéb ilyen gusztustalanságokat csak formalitásból tesznek ki😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
ja persze ingyen
muhahaha
hát jah...igy is gáz...de azért még sem kurva....😊
nem nézném ki belõle hogy ebbõl él...😊
errõl beszéltem tegnap elõtt kb, hogy a szexéhes fiatalok pakolják fel magukat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

amugy ez nem pénzes oldal...vagyis itt nem kurvák hirdetnek,hanem kihezett szexmániások keresnek partnert ingyen.....😊
szal inkább csak magányos ninfo a csaj mint kurva...de nem védem 😄
jointo
Lazán hirdetett mindenféle oldalakon, arccal meg minden, nagyon ismerõs volt, most már tudom, hogy honnan <#mf1> De most mit lehet várni, ilyen mûsorba csak prostik és lelki/szellemi betegek jelentkeznek. Azért elég jó neki, most él, mint hal a vízben, még idegenekkel szexelnie sem kell, cserébe pedig olyan hírnevet kap, ami rendesen felhajtja a tarifáját (bár elég csúnya lány szerintem, de nyilván vannak olyanok is sokan, akiknek ez a típus jön be)
OFF: Kelemen Anna is hirdet amúgy tök nyilvánosan, akinek van hozzá gusztusa felkeresheti <#vigyor> Kb ilyen karrier vár ezekre a lányokra is.

Barbara családja szerint lányuk nem kurva!

Akkor mégis miért vannak róla ilyen képek? Mert ha nem lennének róla képek, akkor elhiszem, hogy kamu, de így...

eheheh<#nevetes2><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ez is jó
Effe88
menõ vagy

zaki
hanem ide jársz, és osztod az észt, értjük <#idiota>
amúgy tetzik ez a szmájli, gyere máskor is :d

Nem sok szabadidõm van.Ha van is egy kicsi,nem ilyeneket nézek..<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

dr úr rég járt erre

Ha jobb nõk lennének,azt mondanám fizettek nekik.Bár így is nagy a valószínûsége..

wesker24
Állitolag Olivér válogatta ki öket de szerintem az RTL keze is benne volt ! xD
Hát eléggé puruttyák a "színesek" is..
Honnan gyûjtöttek össze ennyi "szépséget"?😊)

wesker24
Még egyiket sem de szerintem az utolsó 2 csajt biztos hogy meg fogja !
wesker24
Jaja akik szürkék azokmár kiestek ! xD
A "szürkék" kiestek?😊

LoSA
Azt a lóvés jelet a legtöbb csajnak oda lehet tenni... 😄

Én nem is nézem ezeket az ótvar ribiket.Valamelyiket lyukon vágta már legalább Alekosz?

Beatrix kiesett? Nem is nézem már a müsort.Na nem õmiatta,hanem amugyse,mert nagyon szar lett

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Roger ! xD

Egyéb Ötlet ?
Vagy egy sakkbábu áthúzva. 😊

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>
olgához meg mehetne egy jéghegy 😄

wesker24
Parancsolj + Barbi kapott egy kis lové ikont ! A sziv már nem aktuális neki ! xD
zaki
egyik trollt kérjük beszürkíteni a bannerban 😄

LOL 😊)

Bár várható volt hogy a többség az lesz, de rá azért nem gondoltam 😊)

Igaz nem követem rendszeresen a mûsort, de az én személyes véleményem az hogy Alekosz , és társa Olivér ezzel a produkcióval szépen lassan megcélozták a lejtõt. Nem azt mondom hogy õk a "balfékek" de ez nem a VV ez már egy erõsen szerkesztett mûsor ( persze a vv is szerkesztett volt, csak közel semmilyen mértékben ) A szerkesztõk "komoly" munkájának köszönhetõen rosszabbul járnak a jövöt tekintve mintha nem vállalták volna el , vagy esetleg késõbbre tervezték volna. Bár anyagilag gondolom megéri Alekéknak, de ha végig gondolom akkor hosszabb távra tekintve semmi esetre sem. Persze ez csak az én véleményem😊)

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

jugen
<#worship>
A szexuálpszichológus szerint Alekosz még nem gyûrte a lepedõt igazi nõvel.

– Ebben a mûsorban az érzelmekre építenek, amik elõbb-utóbb megjelennek. A menyasszonyjelöltek állítólag mind odavannak a fõszereplõért, csak idõ kérdése, hogy az egyikük feromonja hasson rá, és nem tud majd ellenállni. Alekosz most kiélheti a nárcizmusát, azzal, hogy például hercegnek öltözik, szerepjátékot játszik. Rendkívül romantikus férfinak láttatja magát a dicséreteivel, a verseivel szeretné elérni a hölgyek lelkét. De abban teljesen biztos vagyok, hogy nõbõl való nõvel még nem nagyon volt dolga – magyarázta dr. Csides Kata szexuálpszichológus.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

zaki
jogos, sry <#falbav>

vagy esetleg nesztelenül? <#kuss>

vagy nesztelenül

mesztelenül biztos nem, legfeljebb meztelenül <#smile>

zaki
veronikán nem tudom mit eszik alek, azt hittem nem csípi a mûnõket, szandikát sem nagyon csipázta, ráadásul olyan hülye, mint fél pár rendõrcsizma, de bemagyarázza magának, hogy okosabb ennél... :S
magdisznó nekem se gyerebe, legalább 15-20kg felesleg van rajta...
olga meg mesztelenül alszik? :o

Pfujj ez a Magdisznó hogy néz már ki.....

Veronika meg egy igazi kis diszkóribanc 😄

zaki
biztos nem mindenki volt vevõ erre a stílusra 😛

Beának hiányzik egy foga <#idiota>