Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
nem valami jó ez a mûsor...deazért gyorsan elmegy....bár néha néha azért elõjönn egy kis humor is...ritkán...😄
nyugi emberek...csak mondom hogy ez nem kurva oldal.....itt nem kurvák hirdetnek..attól persze õ még lehet akár kurva is...ha nem kurva akkor is gáz...😊 de azérrt nem mindegy...😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem nézném ki belõle hogy ebbõl él...😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szal inkább csak magányos ninfo a csaj mint kurva...de nem védem 😄
OFF: Kelemen Anna is hirdet amúgy tök nyilvánosan, akinek van hozzá gusztusa felkeresheti <#vigyor>#vigyor> Kb ilyen karrier vár ezekre a lányokra is.
Akkor mégis miért vannak róla ilyen képek? Mert ha nem lennének róla képek, akkor elhiszem, hogy kamu, de így...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
amúgy tetzik ez a szmájli, gyere máskor is :d

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Honnan gyûjtöttek össze ennyi "szépséget"?😊)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Bár várható volt hogy a többség az lesz, de rá azért nem gondoltam 😊)
Igaz nem követem rendszeresen a mûsort, de az én személyes véleményem az hogy Alekosz , és társa Olivér ezzel a produkcióval szépen lassan megcélozták a lejtõt. Nem azt mondom hogy õk a "balfékek" de ez nem a VV ez már egy erõsen szerkesztett mûsor ( persze a vv is szerkesztett volt, csak közel semmilyen mértékben ) A szerkesztõk "komoly" munkájának köszönhetõen rosszabbul járnak a jövöt tekintve mintha nem vállalták volna el , vagy esetleg késõbbre tervezték volna. Bár anyagilag gondolom megéri Alekéknak, de ha végig gondolom akkor hosszabb távra tekintve semmi esetre sem. Persze ez csak az én véleményem😊)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A szexuálpszichológus szerint Alekosz még nem gyûrte a lepedõt igazi nõvel.
– Ebben a mûsorban az érzelmekre építenek, amik elõbb-utóbb megjelennek. A menyasszonyjelöltek állítólag mind odavannak a fõszereplõért, csak idõ kérdése, hogy az egyikük feromonja hasson rá, és nem tud majd ellenállni. Alekosz most kiélheti a nárcizmusát, azzal, hogy például hercegnek öltözik, szerepjátékot játszik. Rendkívül romantikus férfinak láttatja magát a dicséreteivel, a verseivel szeretné elérni a hölgyek lelkét. De abban teljesen biztos vagyok, hogy nõbõl való nõvel még nem nagyon volt dolga – magyarázta dr. Csides Kata szexuálpszichológus.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
magdisznó nekem se gyerebe, legalább 15-20kg felesleg van rajta...
olga meg mesztelenül alszik? :o
Veronika meg egy igazi kis diszkóribanc 😄