6466
-
#6305 -
#6304 Jó a póló
-
xido #6303 "rendelkezésemre áll egy olyan színvonalú csaj....
megfordulok mások után,ha vele sétálok.."
nem kommentálnám..de cseppet se sajnálom a nagy lelki fájdalmát,ha ilyen dromedár felfogása és viselkedése van.. -
Blanco308 #6302 Alek megmondja a tutit...:) -
ZZ88 #6301 Mondjuk nem nyelvvizsgázni mennek hozzá. -
Blanco308 #6300 jahm....:D korrekten megadta az adatait...:D
nem lehetett gyanus hogy egy osztrák lánynak miért van orkakcentusa ha hangolul beszél...:D -
ZZ88 #6299 Ez jó:
Nationality: Austrian
language:english
-
Shelton #6298 ha rámész a "duo partners"-re ott van a hugica is.. -
Blanco308 #6297 Beatrix...az időssebb tesó...:D..még szerencse hogy ő sohasem volt kurva...:D -
ZZ88 #6296 Így van a műsor az elejétől fogva kamu volt, igazából sokan egy kis utó Alekosz showt vártak, de az első adás után látszott, hogy abból nem lesz semmi. -
Blanco308 #6295 amíg a szerődés szólt....:) aki komolyan vette azt meg csak sajnálni tudom...hogy rinyált egfy csomó ember hogy miért Veronikát választotta,mert hogy vele hogy képzelhet el komoly kapcsolatot.....pedig egyértelmű volt az ok...pont azért választotta mert őt a legkonnyebb lekoptatni+vele lehetett a legjobban elszórakozni...ez a műsor csak a pénzről szól...nem akart ő komoly kapcsolatot...miért is akart volna? pont most...? :D ....az újságoknak és az rtl-nek kellett csak ez a levezető pár hét a műsor után....amugy meg a "nagy" választás után már koptatta is le a csajt...csak hát az RTL rájuk szólt hogy nem kéne még egy darabig ha pénzt akarnak látni....:)
ennyi....:D -
ZZ88 #6294 Szóra sem érdemes, a nagy semmit etették a közönséggel bő 1 hónapig. -
Ironman2 #6293 Jól tette.Nagyon fiatal a csaj.Majd visszamegy virslit árulni.DDD -
#6292 milyen meglepő :D -
Blanco308 #6291 Várható volt....:) kötelező nyaralás és bájolgás letudva...:) -
Ironman2 #6290 Alekosz kirúgta Veronikát
Game Over -
Aspyrin #6289 linkt -
#6288 Aze brigitta leszbivideoja nem gyenge...szerintem tuti o az:))))LATTATOK MAR? -
varand #6287 Egyetértünk! Hazajönnek akkor szakítás lesz a vége!
Alekosz sztem Verát csak olyannak akarja mint Tündét, hogy nézze el neki a "hódításait" (értsd szerencsétlenkedését) más nőknél...! -
janokapm2 #6286 -
Blanco308 #6285 egy mű kapcsolat felturbózott mű drámái...mert kell az intrika a népnek...:D ....akkora kamu ez az egész hogy öröm nézni...mert valójában Alek leszarja VERONIKÁT ÉS VERONIKA LESZARJA ALEKOT....:D a story alappillére a szerződés amit be kell tartaniuk külömben nincs lóvé...:D -
janokapm2 #6284 Alekosz és az egyenlő mérce...:
Féltékenységi jelenetet rendezett Alekosz /Blikk/
katt -
#6283 akkó fail, vki bekommentelte az egyik cikkhez :D -
Blanco308 #6282 itt mewgmondja Alek a tutit 1:20-tól...:D csak is az igazság Veronika hiába ködösit...:D -
Blanco308 #6281 Te taj...ez nem a Tünde...:D ez Alekosz első szerelme ( a szűzesség szüntetője) Mónika...:D de legalább köze van a témához...:) -
IXEMGabeo #6280 nem lényeg csak meglepődtem...abszolút nem érdekel egyébként, ettől nem lesz a kenyér olcsóbb:D -
#6279 nekem bejovos, bar az orra olyan, mint a Susu-ben a sarkanyfuarusnak! :D -
#6278 Addig addig hogy a végén ő is becsavarodik mint BB Évi és a kultúrcsürhe videóklippben viselt kényszerzubbony most,valóban okkal fog rákerülni xD -
tünde szőke hajjal -
retoucher #6276 Szakított kedvesével VV Éva
Kell a cirkusz a népnek... -
IXEMGabeo #6275 nem mondod komolyan? link? honnan ez az infod? -
IXEMGabeo #6274 My English is the best, I hope I'll upgrade it more in the future;):D -
#6273 Na és ugye Éva is szingli lett ! Mert szakitott Ádámmal ! xD
Ezek a végén még tényleg összejönnek ! xD Mármint Alekosz és Éva !
-
#6272 Yes I can. Can U? -
xido #6271 ezt a lúzer csajt:)
fél év alázás a tévén keresztül nem volt elég?:) -
janokapm2 #6270 Jééé, a nem létező barátnő megvilágosodott? Haha -
janokapm2 #6269 Hát igen, így a végére kiderült, hogy még Veronika is sokkal értelmesebb, mint a görög félisten. :) -
#6268 lol xD -
IXEMGabeo #6267 és te tudsz?:D:D -
#6266 Amúgy meglepődtem, hogy ez a liba tud angolul. vannak még csodák