Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magdisznó sztem énekelt örömében, h trollala, trollala 😄
Barbi az eggyik dõntõs..a másikat meg majd megláááásssuuuuk 😊
Zeraa
most õszintén ha pl én feltenném magamat egy ilyen oldalra,az lenne az elsõ gondolatod h egy olcsó ribanc /qva/ vok vagy az h egy ari kiscsaj aki csak szexpartnert keres? <#nevetes1><#nyes><#smile>

wesker24
Vazee pont a 2 legjobb csaj esik ki vazee !

Ezt az RTL elkurta nem kicsit NAGYON !

Innentõl kezdve már nyerjen Barbi akár kurva akár nem vagy nyerjen Hápi akármilyen sikhülye vagy nem !

De ha a trol és a pénzéhes lotyó közt választ majd akkor földig rombolom az RTL székházat !
zaki
persze, csak hülyülök 😊
de azért kiv volnék alek mit szól majd hozzá, ha õt választja, és megtudja...

Hát épp ez az. Ezért nem mondható az róla hogy K.

Tatyla
nem dehogy de ha úgy lett volna biztos az lett volna az oka 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem láttam az oldalt, de így szerepel rajta, hogy én ingyen szexelek, vagy mi?<#vigyor>

ha nem vállalja be akkor ne írja oda, gondolom van olyan aberrált aki pont amiatt keresi meg h ráfosson a fejére 😄 persze arcpakolásnak jóneki 😄
de olyanról csak hallottál, hogy ingyen szexpartner keresõ nem?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

10 milláért elbóhockodik 3 hetet ..ez errõl szól nem másról ...😊
zaki
manapság már semmi sincs ingyen... 😄

teljesen mind1 mit ír oda...szted mindent bevállalna? ez csak promoció (csábítás arra), hogy minél több "lehetõség" találja meg...gondolta, ha minden adatot megad akkor kapósabb lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

komolyan azt hiszed hogy õ döntött róla ki mehet a mûsorba? naív vagy... 😄
Mit kell annyira komolyan venni?
Annyira MÛ az egész hogy a vak is látja (érzi)
Én is nagyot csalódtam Alekoszban, hogy dróton (RTL-en) rángatott bábú lett.
onnan, hogy ingyenes az oldal😄 láttam már ehhez hasonló oldalt, ahol 40 feletti nõk pénzért vártak a lakásukon, azok már nevezhetõk kurváknak, de speciel ez az oldal totálisan ingyenes csak nézd meg jobban😄

Tatyla
Olivér se százas biztos elnyomott egy kövér trombitát mielõtt beült szelektálni,arról nem beszélve milyen bunkó dolog hogy mást se látni tõle csak hogy fal meg iszik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jah, értem<#hehe>

ForzaInter
tökmindegy, elég elolvasni miket "szeret" egy aberrált kurva az ilyen, meg alapból rohadt csúnya..

Yo, Bitch!

Nem, de mi szivesen elnéztük volna õt még egy ideig.

zaki
neki ingyen megvolt 😄

ezt mibõl gondolod?

Oli akár egy sexoldalról is összeszedhette volna a csajokat 😄
Attól még nem kurva, nem kell túlzásokba esni. Rengeteg férfi és nõ keres igy kapcsolatot/szexpartnert.

zaki
komolyan.

Barbara te😄

nem hirdette pénzért a testét, csupán így akart szexpartnert találni magának

Komolyan gondoltátok hogy Olga jobban állt volna neki,mind a többi csaj?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nem hinném, hogy ingyen hirdette magát.. mondjuk nem tudom ki fizetett érte..<#idiota>

mit izgultok...ez nem arról szól ki lesz élete párja...megdugni ugyse dughat meg senkit bent...max eggyett aki nyer...azt meg felmérte hogy 1-2 kivételtõl eltekintve egyiksem õt akarja... 😊
Tatyla
Alekosz sik kretén idióta mazochista,inkább együtt marad ezekkel a félcédulás luvnyákkal mind hibás lehet látni,mit akarnak még? Innentõl már hogy Olga nincs kábé a mûsor bukta is,legjobb lenne ha visszamenne a buszba és egy kétcsövû vadászpuskával leválasztaná a fejét a nyakáról...

desigo
zaki
fú de felidegesítettem most magam.
ribanc troll magdisznó meg pénzéhes andrea baze bent marad, kacsacsõrû segghülye veronikával együtt, olgát meg elküldi... most már nyerjen barbi, õ legalább õszinte, akármennyire "átlagos"

na mind1, olga legalább most szabad, megyek megkeresem 😄

😄😄 szerintem Jozéé Fernándo Delgado az apa

Hát inkább vele mint a bármelyikkel a többi közül.

ForzaInter
ja semmi.. végülis tök természetes ha a ma világban egy nõ kurva😄

Yo, Bitch!

barbi hol hirdette magát ingyen? muti már linket 😄 megnézném az adatlapját

Krisztiam
Magdinak van egy gyereke, ami nem az övé 😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

desigo
Andi az elején szimpatikus volt de elkezdett szemétkedni meg simán megmondta,hogy pénz kell neki
ki kellett volna vágni a rákba...
ForzaInter
ezek közül jó ha 1 hetet lesz együtt valamelyikkel alek😄
akkor meg már veronikát válassza mert elég jó csaj, a többi nulla már akit bent van

Yo, Bitch!

emberek...ez gáááz volt 😄 ...
Igy van, nem tudom miért csinálnak sokan akkora ügyet abból hogy hirdette magát azon az ominózus oldalon. És akkor mi van?

Krisztiam
Barbara nagyon szép mit akartok? 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ForzaInter
miért barbi micsoda? rohadt csúnya 16 nõ közül õ a legcsúnyább, és semmi teste nincs..

Yo, Bitch!

Brigitta is a prezentációnál szúrta el

desigo
barbi ûbergáz
meg nem jelennék vele társaságban...
Barbi se nagy szépség (sminkelve nem annyira vészes), de legalább õ tûnik a legõszintébbnek...most tökmind1, hogy ingyen hirdette magát egy oldalon lényegtelen

Barbara kvára ne nyerjen, milyen nõ az már tiszta szégyen
egész müsor komolytalan lett, ugyanaz lesz mint a 2 nagy õ-ben volt, hogy olyan fog nyerni akivel utána nem lesz semmi kapcsolat...

LordVenom
Eddig volt a mûsorban értékes ember.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...