6466
-
#4504 minél több rész legyem annál inkább az azt érzésem, hogy egyik sem őszinte és mind csak a pénzért van ott, azaz maradjunk annyiban hogy egészen biztos vagyok ebben...
Vagy kap egy cigány nőt gyerekkel, vagy egy 19 éves föld sötét műanyagot, vagy egy hivatásos prostit, vagy egy csődszélén álló üzletasszonyt aki egyértelműen élősködő és hihetetlen idegesítő... öohh jeeeh :D -
#4503 Mert vakok között, félszemű a király. -
#4502 Miért van olyan érzésem hogy veronika lesz a nyertes? -
#4501 Egyetértek... Olga távoztával, ha választani kéne én is Barbira voksolnék, jó az ha "lógnak" az emberen... ha már "rejtély" nincs, jó a rajongás is -
#4500 -
#4499 Különös hívás érkezett az XXII. kerületi rendőrkapitányságra múlt héten. Alekosz tárcsázta a rendőröket, azzal, hogy őt bezárva tartja az RTL Klub, és menekítsék ki őt onnan.
A rendőrségen furcsállták a telefonhívást, de kiszálltak a helyszínre, az egykori Való Világ-villa melletti lakókocsihoz. Kiderült, hogy Alekosz erősen ittas volt, amikor elkérte a rá ügyelő őr telefonját, és hívta a rendőrséget.
A marha -
#4498 lassíts barátom mert nem áll jól -
spm #4497 Szörnyella De Frász...
---
Anikó meg fejlődik :) -
#4496 lol andrea kemény :D -
#4495 bevonulózene ott volt :D -
Blanco308 #4494 jaja ..fura lehet egyedüli nőnek lenni egy ilyen fórumon..:D -
IXEMGabeo #4493 biztos zavarba jött, pedig csak poén volt:D -
Blanco308 #4492 egyértelmű :D én is kiprobálnám...:P :D
én már neki szurkolok...ő a legjobb csaj..és máramár a legnormálisabb is...:D nem egy észlény..de csipázom XD -
xido #4491 eskü Hápi a legjobb smacista ebben a felhozatalban:) -
Blanco308 #4490 Alek azért feszegeti néha a határokat..itt ott előjönn az igazi alek...:D -
Blanco308 #4489 jól elüldözted XD -
IXEMGabeo #4488 Veronika milyen béna volt a kempinggel:D -
kalap765 #4487 Mit mondtak mennyibe kerül az a jacht? -
#4486 bazz a fókuszban mutatják Alekékat.. milyen tuningolt 1-es vagy 2-es golfal kameráztak :DDD -
IXEMGabeo #4485 nemá:D -
#4484 sziasztok -
#4483 ööö axxem én most elmegyek -
#4482 úúú bocs épp nem érek rá -
IXEMGabeo #4481 sétáltam ma napon és elég meleg volt, de elméletileg a te logódra pillanat alatt felforrósodik a hőmérő -
IXEMGabeo #4480 úú most komolyan kedvem lenne oda bemenni a villába és spontán nem bánnám, ha kapnák 16 csajt xD Zerát én már odarendeltem lenne ott minden evés, ivás, fürdés és a többi...jobb lenne komolyan erről írnám a szakmai gyakorlatom:D:D:D -
#4479 csinálj már vele vmit XD -
#4478 sokat voltál a napon? xD -
#4477 pffff te napszúrást kaphattál xd vagy vmi ilyesmi -
IXEMGabeo #4476 kivételt teszünk a szendvics közepén mindig a finom hús található, aki nem más, mint egy Zera:D:D:D -
Blanco308 #4475 mit akarsz te tőle hármasban ? :D XD -
#4474 öö izé xD A triumvirátus három férfi szövetsége xD hogy jövök én a képbe -
#4473 hála az égnek h andibanyát küldte el xD -
IXEMGabeo #4472 hallod arra válaszolj mikor alakul meg a mi kis triumvirátusunk?:D -
Blanco308 #4471 na szürkitsétek a gonoszmostohát....XD -
argo001 #4470 Na a póni megy. :D -
kalap765 #4469 Alek el se köszönt el tőlük. -
Ironman2 #4468 Irtam neked a vasember topikban -
spm #4467 Majd a különkasszából vesz magának zabot a kis póni -
#4466 pajkospóniiiiiiiiii -
IXEMGabeo #4465 ezt elszúrta az Andi...elején jókedvű volt simán nyerhetett volna, ha nem savanyodik be