Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

80-as éveket idézte😄😄 Alek öltözéke télleg olyan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az eredmény csak szarabb.
tapasztalat?
wardogzombie
kár hogy az az öreg mammer nincs már bent az a magdolna.alekosz oda tolhatta volna a brét a nyögdíjjaasnak

zaki
hát hogy kiesett olga meg brigitta, és orbitálisan nagyot hazudna, ha azt mondaná, hogy hiányoznak, vagy valami ilyesmit :S

Ma már különösen látszik,hogy 4 ilyen jellemtelen emberrel mint akik bennmaradtak minõségi összefoglalót nem lehet csinálni.
gondolod a koko 2 hét alatt leszippantotta?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
azért határozottan jobb lesz az eredmény ha kokózol minden este...
wardogzombie
ki az az alekosz?<#idiota>

tökmind1😄 teljesen nyilvánvaló, hogy nem kasszasiker ez a mûsor

mit szólt be?😄
wesker24
Vazee ez pénzéhes dög egyre rosszabb !

Remélem minél elöbb kiesik !
zaki
elején is milyet beszólt :c

Csodálom hogy nem szólnak rá. Nem vetit túl jó fényt a mûsorra.

zaki
fakk, hiányzik olga 😞

hát 2 hét alatt max 2 kilót tudnál fogyni (zsírbõl) , nõk még annyit se.
azt is csak szigorú diétával.
elég korai idõpont a Balaton...én mondjuk tuti fürödtem volna poénból a 17 fokos vízben😄

zaki
poén, egész vagont kiürítették, hogy egyedül utazhassanak 😄

Mintha Balázson látszódna, hogy mennyire unja már ezt az egészet, meg mekkora fos a mûsor 😄

azért kibérelték az egész kocsit a stábnak😊
lehet hogy olyan sokat nem,csak nem minden nap látjuk,2 hét már feltûnik😊
Barbi? Hát hogyne. Olga biztos hogy nem.

Éva ennyit fogyott 2 hét alatt?
vagy megvolt már a zsírleszívás?
VV4-be õ és Olga a show szempontjából nem lett volna rossz😊 kíváncsi vok, h akkor hagyták volna e magukat Alekosznak😄

Jáj Éva de irritáló.

ez a barbi undorítóbb napról napra, kvára nem bírom szegényt
a nagy hohó horgász😄 végre Évát is látni😄

Krisztiam
úgy látszik csak jegyre tellett 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

zaki
ez a szerkó ami alekoszon van, baze 😄DDDD

LOL xD a MÁV

elvinné a faszi mindkettõt

csóró RTL kocsival már nem tudják õket levinni Balcsira?😊
nem
Krisztiam
Alekosz tud görögül?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wardogzombie
dzsidzsi<#lama>

annak most égett le a háza:S ne már h ilyen rossz ízlése van Attilának

Zeraa
Gigi ork Müller Attillával kavar szegény srác

zaki
ez nem az a mûsor...itt minden valóban forgatókönyv alapján megy

az úndoritó viselkedés ittas álaotban Évára volt jellemzõ...
Alek esetében 1-2 alkalomtól eltekintve mindig csak mosolygott ,ohasem kiabált balhézott inkább röhögött mindne,és nyomult...😊 az az egy két kitõrés ami nála volt másnál is elõfordul aki éppen lehet hogy nem is iszik...
Évánál viszont tökéletesn látszott hogy sokszor a piába menekül,és csak azért iszik hogy jobban legyen...
Alek is sokat iszik,többet mint egy átlag ember,de az alkohol fogyasztási szokásai ,ahogyan issza az alkoholt és ahogyan viselkedik közben,és utánna szerintem abszolut nem utalnak egy tipikus alkoholistára....😄 nem látom rajta hogy függöségbõl iszik...azért iszik mert szeret inni és nem azért hogy minnél gyorsabban minnél részegebb legyen...szerintem ez fontos külömbség...én is ugy gondolom hogy sokat iszik,kicsit kevesebbet kéne,de nem tartom rosszalkoholistának...mert ilyen alapon akkor a magyar népessségnek 14 éven felüliek között 50% alkesz lenne 😊
pl én az utobbi idõben majdnem minden nap megiszok 1-2 sört ...jól esik este felé kibirnám nélküle ,de miért vonnám meg magamtól...+hétvégenként rendszeresen buli és ivászat..kibirnám nélüle de miért ne tegyem? 😄 szerintem nem tipikus alkesz,lehet hogy orvosi vagy fogalmi szempontból alkesz de én nem tartom annak..😄
ha a legvégén a vitájukra gondolsz akkor annak megvolt az elõzménye...

egyébként Alek amikor ittas volt senkinek nem ártott, sõt akkor volt igazán elemében és jól érezte magát...

még amikor Béci beszólogatott neki ott a hintánál akkor is higgadt volt, bár volt benne anyag

Zeraa
Van benne igazság,én elítélem az alkoholistákat mert teljesen kifordulnak önmagukból,nem tudom h Alek az e,de mindenesetre engem irritált ahogy Évával együtt ittak és gusztustalanul viselkedtek,1-2 pohárral oké,egy kis jókedvet hoz,de náluk ez tényleg függõség....és nem jókedvet hozott hanem undorító viselkedést sajna, amúgy bírom Évát is meg Alekot is nekik szorítottam végig...ettõl függetlenül

Nem neztem egesz heten Alekoszekat 😄
LEgalabb du*ott meg valakit??😄😄

<#finom>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Nah vezérlösök az rtl-en ! xD
Barbi lesz a befutó😄 hozzá illik ugyanolyan idióta mint Alek😛

zaki
olga jól kiosztotta a csajokat 😄

szerencsétlenek
te kis huncut😄

zaki
kiv vagyok olgára az alekosznakvalóban. már ha benne lesz. többet nem nagyon látjuk már asszem 😞