6466
  • Narxis
    Barbi neeeeeeeeeeeee
  • IXEMGabeo
    kiről beszélsz kis csíra? nem vetted a lapot, hogy csak poénkodtunk?
  • IXEMGabeo
    mi a fene Barbi bevallott mindent?
  • argo001
    Barbarát kihasználták? :D Szegény vak, süket emberek. :D
  • Blanco308
    szánalom....aszondja legalább érje meg.,...:S :D
  • Kazuma92
    most mé bőg Barbi?
  • Permissive
    csak egy forum olvasó:)))
    eddig elég hervasztó a eme remek tv-műsor, gondoltam támogatlak pusztán empátiából:))))))))
  • zaki
    na, barbi magyarázza a bizonyítványát :P
  • Zeraa
    ám te kivagy?
  • Permissive
    nehogy megfutamodj egyedüli Nőként itt:)
    fapofa és kitartás:)))))))))))))
  • Zeraa
    loooooooooooool
  • Permissive
    addig mosolyogj amíg teheted, minnyá jön a "triumvirátus" és partiba vág:))))))))))))
    ( bár szerintem mikor leírta fogalma sem volt a szó jelentéséről )
  • Zeraa
  • zaki
    Nap kommentje.
  • IXEMGabeo
    csak a fülét nyaldosta a vak is látta...
  • Blanco308
    ha neked az pedofilia hogy egy 32 éves ember 19 éves csajjal kezd akkor bajban leszel a családfáddal..ugyanis ez általános volt sŐtt sokkal durvább volt 50 ,100 vagy több100 évvel ezelött :D
    egyébként nem kurta meg...de remélem megfogja..énis megtenném...:)
    és tudom hogy teis ..de nyugottan játszhatod a szentfazekat te álszent pöcs :D
  • abletonext
    nézz körül, hány 30 éves pasi szaladgál TIZENHAT éves kislányokkal ;) és utána szólj be aleknak hogy ő egy 19-el kezdett
  • Dency

Irigy vagy?
  • IXEMGabeo
    dehogy kúrta meg, te valamit nagyon félrenéztél...
  • jeneci
    na én nem szoktam nézni ezt az alekosz új műsorát, de most unalmamban felnéztem az alek oldalára, és látom hogy megkúrta a veronikát... nem szégyelli magát a majom hogy 18 19 csajokat kefél 1 ország előtt a kreténje 30 évesen.. pff szégyen ez az ember, pedofil majom.
  • IXEMGabeo
    ezt kár volt, ilyenkor szoktam haragudni mennyire is nincs pénze az átlag embernek...225 K -s fizetés alapjáraton már egy álom nem hogy egy ilyen szutyok vacsora ára:D
  • zaki
    225k lol :D
  • pajti
    http://www.meglepkek.huRomantikus vacsora a capaalagutban olcsóság.. minden este itt eszek. xD
  • Kengiro
    Ez az Andi kib irritáló volt az alekosznak valóban csoda h nem baxták ki és még e is int az emberkenek, remélem szájba verik :D
  • Kengiro
    Oli csak fehér deszkásbna nyomul :D adidas legfőképp, amúgymeg aki mondta h te ezt nézed, nem is kell nézni tök feltűnő egy pillantásra is, meg az emberek amúgyis azt nézik ki miben van...ilyen a világ
  • Dency
    Nem azt néztem, de szemet szúrt az tény. Elég jó cipőket dob piacra a DC. Viszont drága is amint látod. Talán igen nekem is kellesz egy mint több embernek is a földön.
  • desigo
    Alek miért nem ült bele?
  • IXEMGabeo
    feltéve, ha igaz a hír, de úgy tűnik igen, hamár ennyi oldal lehozza:D
  • IXEMGabeo
    ez bolond:D miért nem április 1-jén játszotta el?:D szerencsétlen jó dolgában azt se tudja mit csináljon
  • Zeraa
    Alek tréfája xD
  • zaki
    aztaqrva :D
  • IXEMGabeo
    http://alekosz.rtlklub.hu/cikk/368291

új video
  • zaki
    majka csak kussoljon, úgy utálom mint a sz@rt.
  • Lack
    Szerintem mindenki jobban járna, ha ez a sok semmirekellő ingyenélő elmenne DOLGOZNI. Gondolok ezekre a "megélhetési cölöpökre (értsd: celeb)".
  • Zenszkij
    Na pont őbeszél, a legnagyobb semmirekellők egyike. Remélem gyorsan elkúrja a pénzét és eltűnik abba a patkánylyukba ahonnan kimászott. Há minek képzeli már magát ez az ingyenélő maki majom?
  • IXEMGabeo
    ez nagy lehetett xD

bár mondjuk a rendőrség nem kaphatott röhögőgörcsöt h feleslegesen mozgósították a Sünjárőreiket

egyébként eléggé bulvár szaga van
  • varand
    http://www.bridget.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1356%3Asegitsen-oen-is-hogy-alekosz-valoban-az-igaz-szerelmet-talalja-meg&catid=63%3Abulvar&Itemid=318

Ez hatalmas! Mintha kommunizmus lenne és besúgni kellene!:))))
  • IXEMGabeo
    ezek közül a lányok közül ki jelentkezett a VV4-be? arról volt szó h a Castingról 1-2 t elhoztak ide is ebbe a műsorba
  • Megtörhetetlen
    Most komolyan, Te azt nézted, hogy milyen cipő van az Olivéren? Ezt ki figyeli könyörgöm ,meg mert rajtra az volt most neked is olyan kell vagy mi? Na ne szórakozz már :D
  • Dency
    Hát az üzlet asszony már kilőve. De azért milyen jó hogy a többség úgy ment be hogy lesz ami lesz, kint annyira nem is tetszett nekik alekosz. Egy kis média szereplés mindenkinek jót tesz.
    Azért kíváncsi lettem volna hogyha a VV4-be ezek közül a nők közül bekerült volna valamelyik, ki jött volna össze alekosszal. Talán Barbara lett volna az.
    más:
    Tegnapi adásban Olivéren DC cipő volt. Nemtudja valaki hogy ez volt-e rajta pontosan:
    DC