Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te várjál te nõ vagy, miért fantáziálsz arról, hogy mi lenne, ha vele lennél?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
én 5percet se tudnék vele lenni,széttépné az idegeimet<#nyes> max úgy h húznák a fejére egy szatyrot,a száját meg leragasztanám h nehogy megtudjon szólalni xD

Zeraa
errõl van szó<#eljen>

Mondjuk ez igaz, csak furi hogy akkor pont azt kéne válassza aki leszarja õt. De ki az akit könnyedén le tud pattintani? Hápi? Mert a többi se hagyná magát az fix.

vele az a baj hogyha õt válsztja az életben nem tudja majd lekoptatni...márpedig most Alek tuti nem akar megálapodni,szeretné kiélvezni a hírnevet,errõl álmodott egészéletében.....
Én továbbra is kitartok Barbi mellett. A többi mellett õ a legelviselhetõbb.

nem tudom mi a gáz vele. Alakja megfelelõ engem nem érdekel a kora😄 hangja elég érdekes, de a fontosabb pillanatokban a nagy "meló" közepette nem is kell beszélni, csak csinálni a dolgokat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sose volt az....😄
Veronika nyerjen...vele legalább szétkeféli a házat...aztán csõ...😄
meg aranyos is a kiscsaj...😄
Zeraa
ne kelljen már benned csalódnom xD méghogy Andi jó bõr omg <#nevetes2>

így van, majd õ kiválasztja😄 mindenesetre Andi se rossz bõr már az elején ezt leszögeztük....

tudom pár napja írtam, de, ha most választani kéne inkább õt, engem meg a többiek idegesítenek😄

Veronika mondjuk nem rossz arc, de valamiért mégsem õt kellene választani pláne a nagyképû Magdisznót ne😄, Barbi pedig már túl erõltetett és buzgó marad az õszintének tûnõ, rendmániás Andi...

wesker24
Tök mindegy kit választ ugyse lesz vele sokáig !

Ha Anditválasszameg is érdemli mert akkor tuti Alek pénzén fog élösködni !

Amit Alek anyja elött müvelt az meg szerintem csak Vigszinház volt hogy jó pontot szerezzen nála !
inkább Andreát választja, ma kimagyarázta h nem feltétlen anyagias, miért baj az, ha érett 34 éves létére komolyan veszi a dolgokat? érdekes volt látni h a nála 14 évvel fiatalabb Veronikával miképp kerültek összetûzésbe

Zeraa
na azé<#smile>

wesker24
Mindjárt beszürkitem öket !
Zeraa
<#worship><#eljen> egyetértek

Zeraa
Olga meg Brigi már mié nem fekete fehér ? Wesker <#vigyor5>

ForzaInter
hát jónagy ízlésficama van aleknek, ha ezt a nõt választja.. csúnya, semmi teste nincs, és kurva idegesítõ ahogy nyomul..

Yo, Bitch!

Házasság elõtt is még megszólalhat valalki h itt a bizonyíték 😄
Zeraa
jobb késõn mint soha <#vigyor2>

Lilu is jókor hirdeti meg "hogyha bármi van, ami akadályozhatja Alekosz és a lányok boldogságát kérem írjanak nekünk" xD

Zeraa
nem fog mert jövõhéten lebuktatják és Alek elküldi a gébe <#nyes>

Lol Barbi fog nyerni nem is kérdés.

igen de azt már szánalmasan teszi, elõbb kellene gondolkodnia, nem mindig dumálni
wesker24
Szivceremonia ! xD
legalább elnézést kér nem mint a nagypofás MAgdisznó..

ForzaInter
übergáz ez a barbara.. tuti kiesõ következõ szívfaszomsetudjamin..

Yo, Bitch!

wesker24
Na lehet fogadni lesz-e valami Magdisznó és Alek között ? xD
a-a
magdi lábát piszkálgatta :S barbi pont odanézett és észrevette...
kis csicska barbi mindig beleugat mindenbe 😄 ij ...
magdit leütném

már megint :S az zavarja h versenyezni akar. S lol mert ki lehet õ???? elvan magától ájulva -.-
Hát ez nagy volt. Magdisznóval dumál közben az asztal alatt BArbival flörtöl. Ez tetszett!

Barbi és a kis szóviccei 😄
péniszmasszázs Alek részérõl pedig nagy melleket szeretne nyomkodni. Már a golfnál is megfogdosta volna.

Barba ezzel a gyerek szöveggel maga alá tett kissé inkább mondta volna õ is, hogy õszintébb, mint Magdi és, hogy szerényebb, kedvesebb szendébb😄

Zeraa
remélem nem

Mélytorokra gondolsz? <#eplus2>

én minigolfoztam a BNV vásáron mondhatom jól ment élvezetes sport ad egyfajta lekötöttséget. Valóban mentális, de a nagyon pontos célzóképesség és lyukérzék sem árt

szerintem kíváncsi rá, hogy Magdisznó belemenne e mélyebb dolgokba...pff

Úgyis Barbi lesz a feleség ...

hol van Pesten golfpálya? sosem voltam azon a részen

wesker24
Nah vazee Barbi hoppon maradt a troll Magdival tölti az éjszakát ! xD
Látszott hogy még életében nem ült golfkocsiban xD

lol
éva kérdezte " volt valami ? "
oli. " pssszt! "

am oli milyen jól megjátszotta azt hogy nemtudja mi történt az este 😄
Kicsit retardált légpisztoly ez a Veronika,de azért a bránert biztosan szereti

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hápi jól meghízik a végére 😄 az öntömõ kacsa 😄
wesker24
Azt a kurva !!! Nem indult a golf kocsi ! XD
Alekosz már itt utálta a tejet:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDD

Alek nem sok anyatejet ihatott 😄😄😄
Ezt a kacsát fojtsa már valaki meg!